Egészségügyi tudástár

Alternatív gyógymódok, masszázsok, betegségek leírása és összefüggéseikről tájékoztatás.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás
Harangvölgyi HidroCare és MAGIQSKIN- prémium anti-Aging szérum

 

A HV HydroCare Serum óriás népszerűségnek örvend nők és férfiak körében egyaránt: az arcbőr instant csodaszere.
Látványosan feltölti az arcbőrt bőrazonos hatóanyagaival, ezáltal eredményesen előzi meg vagy simítja ki az apróbb mimikai ráncokat.

Amellett hogy azonnali frissességet nyújt, páratlan tulajdonságával hódít a bőrápolás világában:
a bőrt felkészítve segíti a további tápláló arckrémek felszívódását, ezzel többszörösére fokozva azok hatását.
Mattító jellege miatt kiváló sminkalap, elősegíti az egyenletes alapozást.

A HV HydroCare Serum nem tartalmaz parabént, paraffint, SLS-t, szilikont, mesterséges szinezékeket, mesterséges tartósítószereket.

HV HydroCare Serum

 

 

Használat

A HV HydroCare Serumot bőrtípustól függetlenül az arc, a nyak és a dekoltázs területeire fejlesztettük ki. A bőr letisztítása után naponta egyszer használjuk reggel vagy este, ahogy komfortérzetünk megkívánja. Más termékkel együtt alkalmazva először a HV Serum-ot vigyük fel a bőrre. Sminkelés előtt is ajánljuk: szebb és egyenletesebb alapozást tesz lehetővé.

HV tippek:

 • Összesen 4 pumpányi mennyiséget ajánlott használni az arc-nyak-dekoltázs területeire.
 • A lifting hatás elérése érdekében lentről felfelé haladjunk a mozdulatokkal, azaz a HV Serum felvitelét a dekoltázsunknál kezdjük és onnan tartsunk az arcunk felé.
 • Mozdulataink bentről kifelé irányuljanak.
 • A dekoltázson és a nyakon legyezőszerű kézmozdulatokkal nyomjuk-húzzuk fel a krémet, ezzel lehet megemelni a tokát és a nyakredőket.
 • Az álltól a homlok felé használjunk paskoló mozdulatokat középső és gyűrűs ujjbegyeink segítségével a vérbőség fokozása érdekében.
 • Megemelnéd a szemhéjad, zavarnak a szemkörnyéki karikák? Bátran ajánljuk a HV Serum használatát a szemünk köré, azonnal feltölti a bőrt és látványos tartást ad neki.
 • Antiallergén: a HV Serum nem allergizál, érzékeny bőrűek is használhatják.
 • Bármilyen különlegesebb alkalom előtt, varázsoljuk üdévé arcunkat egy HV Serum pakolással! 10 pumpányi krémet vigyünk fel az arcra, 10 percig hagyjuk hatni és voilá: a bőr volumene megnő. A pakolás teljesen fel fog szívódni, lemosni sem kell.
 • Alkalmazzuk a HV Serum-ot szempakolásként! Tegyük fel éjszakára enyhe ütögető mozdulatokkal a szemhéjra és a szem alá. Nincs több táskás reggel.
 • Paskoló mozdulatokkal használhatjuk az ajkakra is, az eredmény: telt, vérbő ajkak.
 • A HV Serum felvitele után kiváló lifting technika, ha két vattapamacsot bevizezünk és felfelé irányuló mozdulatokkal kezdjük el arcunkat paskolni.

Tökéletes hidratáló és ragyogást eredményező maszk készítése:

2/3 rész HV SunCare Day Cream és 1/3 rész HV Serum összekeverésével csodálatos hidratáló pakolás készíthető nyomómaszk hatással. Ennek lényege, hogy a HV SunCare összetétele és állaga alkalmas arra, hogy a HV Serum hatóanyagait a bőr mélyebb rétegeibe juttassa.

 

A Harangvölgyi kutatás-fejlesztés egy komplex bőrregeneráló program kidolgozására irányul, mely a bőrproblémákat enyhíti, megszünteti, illetve hosszútávon biztosítja az egészséges bőrállapot fenntartását. Az esztétikai iparban eddig még nem használt technológiáról beszélünk. Kutatásaink/fejlesztéseink fő irányvonalát azon törekvésünk határozza meg, hogy a bőr optimális működését kvantummechanikai hatásokkal állítsuk helyre.hv-ads

A HV bioenergetikai arc-  és testkezelő eszköz az ősi gyógyászatban is használt bioenergetikai gyógyítás tapasztalatait használja fel.  A HV MAGIQSKIN zárt rendszerben, öngerjesztő folyamat által állandó és megbízható rezgésszámot közvetít. A megfelelő rezgésszám megadásával, a sejtekben lévő vízre hatva rendezett szerkezetet tudunk létrehozni a bőrben. Mivel a bőr körülbelül 70 %-a víz, így ha elérjük a megfelelő hidratáltságot és a bőrben található víz szerkezetet optimálisan rendezzük, akkor feltételezhető, hogy a funkciók is megfelelően működnek majd a különböző rétegekben.  Ezen a gondolaton alapul tehát a HV MAGIQSKIN bőrápoló berendezés működése.

A HV bioenergetikai eszközt arc- és testkezelésekre fejlesztették ki. Fontos, hogy kizárólag Harangvölgyi Hydrocare termékekkel alkalmazható. Több speciális mozdulatsorral masszírozzuk be a Harangvölgyi Hydrocare termékeket. Az érzés  kellemes, a nyugtató és lifting hatás azonnal látszik.

hvmagiqskin

MEGOLDÁST NYÚJT:

 • szemkörnyéki karikák
 • petyhüdt bőr
 • felszíni és mimikai ráncok
 • tág pórusok
 • dehidratáltság bőrjelenségeire.
Műköröm típusok

Ha nem születtél tökéletesen formás körmökkel, rágod, vagy gyenge, töredezett, sérülékeny vagy csak egyszerűen erősebbé szeretnéd tenni: a műköröm ma már nem luxus, hanem a mindennapi szépségápolás és a divat része.

Az üzleti életben pedig a megjelenés koronája az ápolt köröm, a frizura és az öltözék kiegészítéseként.

 

A műköröm

Egy szakszerűen megépített műköröm nem okoz sérülést a körömlemezen - a tévhitet eloszlatva-, a köröm nem károsodik a műkörömtől, hiszen élő sejteket nem tartalmaz, mivel elszarusodás következménye.
Ezért nem kell attól félni, hogy tönkre megy a műköröm alatt.

Viszont ha műkörmöt viselünk, nyugodtan mosogathatunk, kertészkedhetünk, nem kell attól félnünk, hogy körmeink tönkremennek, vagy lepattogzik a frissen felkent körömlakkunk. Sőt, a lakk kitart a következő karbantartásig, vagyis 4 hétig!!!

A műköröm tartós, mivel ellenáll a különböző fizikai és kémiai hatásoknak.
Persze nem tönkretehetetlen, de erősebb, mint a természetes köröm. Nem igényel különleges ápolást. Egyéntől függően 2-4 hetente célszerű karbantartani, újratölteni, vagy reszelni, melyet azért bízzunk a szakemberre.
Ha meguntuk, akkor is inkább a műkörmös szedje le, nehogy megsértsük a körömlemezt.
Leoldás, reszelés után, 2-3 nap alatt nyeri vissza körmünk az eredeti keménységét , kb. 3-6 hónap alatt nőle, és nyeri vissza eredeti vastagságát.

 

Műköröm felépítése


4 féle műkörmöt különböztetünk meg:

 • tip zselé (a zselé alá kerül a tip, természetes köröm megerősítése végett)
 • épített zselé (az egész műköröm zseléből áll, amit sablon segítségével formázunk meg)
 • tip porcelán (a porcelán alá tip kerül)
 • épített porcelán (sablon segítségével építjük meg a porcelán körmöt)
  A szabad széle lehet ovális, kocka illetve csúcsos 'karvaly'.

 

Műköröm típusok ismertetése


A következõkben egy kis segítséget szeretnék nyújtani  a körömválasztással kapcsolatban.

Ismertetem a különböző technikákat, felsorolom főbb jellemzőiket.
Ez persze nem jelenti azt, hogy minden esetben a vendég dönt.

Elõbb meg kell néznünk, hogy mit lehet megvalósítani, fel lehet-e tenni a kívánt műkörmöt a vendégnek, saját körömminőségétől függően.


1.  Tip-zselé

a saját körmöt teljesen rövidre vágjuk, felületét megreszeljük (felbolyhozzuk), lefertőtlenítjük, zsírtalanítjuk, majd a saját köröm meghosszabbítására szolgáló, műanyag alapanyagú, előre megformázott tipet felragasztjuk kb. a saját köröm feléig (tip alján lévő bemélyedésig) speciális műköröm ragasztóval. Fontos, hogy levegőmentesen és pontosan ragasszunk, különben leválhat. Méretre vágjuk. A tipet úgy reszeljük össze a saját körömmel, hogy teljesen eltűnjön az átmenet, tökéletesen "egybe kell olvadnia" saját körmünkkel. Párhuzamot és formát reszelünk. Végül bevonjuk rétegesen a zselével, "C" ívet alakítunk ki, ami a tartósságért felelős. A zselé UV fényre (UV lámpában) köt meg. A végén lefixáljuk. Újra megreszeljük a felszínt, hogy sima és tökéletes legyen. Esetleg használhatunk fényzselét, vagy egyéb díszítő elemeket, amiket még a fixálás elõtt a zselébe építhetünk be.
A tipeknek több fajtája van; normál, clear v. kristály (átlátszó), francia, színes tippek, forma szerint: egyenes, fél karvaly, karvaly, keskenyedő, stb...

Kinek javasolt a tipes műköröm?

Olyan hölgyeknek, akiknek valamilyen okból kifolyólag nem megfelelõ a saját körmük az építésre, (pl. mindig rövid, nem tud megnőni) vagy korrigálásra szorulnak. Pl: nem szép formájú körmök, ferde körmök, stb...


2.  Tip-porcelán

A tip összereszeléséig ugyanaz a menete, mint a tip zselénél, csak a zselé helyett porcelán port használunk, amit ú.n. liquid-el keverünk össze, hogy a folyékony halmazállapotot elérjük. Ugyanúgy dolgozunk vele, több rétegben, bár egészen már technikával kell felvinni a körömre. Kialakítjuk a "C" ívet. Gyorsan kell dolgozni vele, mert levegőn kötő anyagról van szó. Keményebb anyag, mint a zselé, ezért nehezebb is reszelni. A porcelánra felvihető zselé, tölteni lehet zselével, és porcelánnal egyaránt. Zselére viszont nem lehet porcelánt felvinni.


3. Épített zselé

Az előkészítő szakasz ugyanaz, a tip felragasztása helyett azonban egy sablont helyezünk a vendég körme alá (az épített műkörömnél a vendégnek rendelkeznie kell egy minimális saját körömhosszúsággal-szabadszéllel). A sablon lehet papír, műanyag, teflon, de ezt az anyagfelhordás után eltávolítjuk. Tulajdonképpen a sablont úgy kell felhelyezni, mintha a saját köröm meghosszabbítása lenne. Így kell kialakítani a körömformát. Mindenhol tökéletesen passzolnia kell a saját köröm formájával. Fixálás után ismét felületreszelés következik.

Kinek javasolt az épített műköröm?

Olyan hölgyeknek, akik nem szeretik a tipet, és saját körmükkel elégedettek, csak hosszabbítani, erősíteni szeretnének rajta, vagy saját körömhosszukkal elégedettek, csak erősíteni szeretnének rajta. Utóbbinál nem használunk sablont, csak a saját körmön dolgozunk. A saját hossz megmarad, ezt vonjuk be zselével.


4. Épített porcelán

A folyamat ugyanaz, csak a zselé helyett porcelánt használunk.
Díszíteni és tölteni porcelánnal vagy zselével lehet.

- Díszítés

- Díszítés lakkal

- Díszítés zselével

- Díszítés porcelánnal

- Beépített díszek

- Strassz kövek

- Csillámporok

- Egyéb

 

IMMUNE Alga kapszula - vásárlói tapasztalatok

Tisztelt Látogató!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

Dr. Budai L. Károly
Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akademikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követen választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Green Gold Imune algával kapcsolatos kérdéseket itt felteheted:

Szerda este 21 órától webkonferencia - Dr. Budai L. Károly előadása


21:00
betegségek fizikai okai - mikroalgák: a földi élet ősforrása
22:00 betegségek lelki okai - tünetek és összefüggések
22:30 fórum - doktor úr válaszol a kérdéseinkre, tapasztalatok, visszaigazolások

Belépő - Kezdés tesztelés, beállítás 20:50-től

Belépés: www.algadoki.hu vagy www.webkonfi.hu | írjuk be a teljes nevünk majd OK gomb.

Android vagy iOS esetén töltsük le a GVO alkalmazást. A terem száma: 94877465 (jelszó nincs)

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk.
Előre is köszönjük!


Green Gold Imune 1 doboz

www.algainfo.hu

2016. áprilisa óta gyűjtjük ki a webkonferenciák Fórumában elhangzott visszajelzéseket, tapasztalatokat, azzal a céllal, hogy azok számára is megerősítést adjanak, akiknek nem állt módjukban minden Fórumon részt venni.
A visszajelzések között lesznek ismétlődők is, ugyanis a hetente tartott webkonferenciákon mindig vannak új érdeklődők, akiknek minden információ új, őket segítik a tapasztalatok megosztói, akik segítőszándékáért ezúton is köszönetet szeretnénk mondani.
Ezúton is hálás köszönetet mondunk Budai L. Károly (= algadoki.hu, algainfo.hu) doktor úrnak az élvezetes előadásokért, a megszámlálhatatlanul sok kérdésre adott válaszokért, amelyek révén jobban megismerhetjük biológiánk működését, elháríthatjuk a betegségek kiváltó okait, valamint fokozhatjuk szervezetünk öngyógyító képességét – mert „a csoda bennünk van”.

 

2016 április 20 Győr, Frigyesy Róbert:

- Negyedik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 3 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Elmúltak a visszereim és több pozitív hatásról tudok beszámolni.
- Feleségem a melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap alatt negatív kontrolleredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők is és a gyerekek is szedik az algát.
- Kb. 2 éve adagoljuk a kutyánknak az algát, amit az ételére szórunk. Kíváncsiságból egy alkalommal nem szórtam az ételére, hanem vártam a hatást. Miután megszagolta felnézett rám és a szeméből sugárzott az értetlenség. Miután megkapta az algát is gyorsan nekiállt enni. Az algától más a szőre, jobb az emésztése, a kedve és sokkal több az energiája is.

Pástiné Gyöngyi:
- 1éve szedem az algát + tanfolyam gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó a fejen kifakadt, kéz ízületek javulnak, fiatalosabb lettem, szép a bőröm.

Medve Edit Mariann:
- Nekem az algák a meddőségemet oldották meg. 1 év sikertelen próbálkozás után 6 hétig szedtem az Imune kapszulát, amikor tudomást szereztem a harmadik gyerek érkezéséről. A három áldott állapot közül a jelenlegit viselem a legjobban hála az algáknak.
- Idősödő macskánkba újra visszatért az élet az Imune fogyasztásával. Megújult a szőre, és megint vidám és mozgékony cica lett belőle.

Szabóné Mariann / Debrecen:
- Debreceni képzésen levőknek: férjem 24,6-os vércukor szintje algával + zöldségturmix-szal FÉL adag gyógyszerrel több havi átlaga 5,8-6,1 és sokat tanultunk a képzésen. Nem fél nem szedni "gyógyszert"
- A 80 éves anyukám, ha úgy érzi napi 9 algát megeszik és nem volt jellemző és napi 8-10 órát is aktívan dolgozik. - Ínygyulladásom miatt hosszú ideig a fogorvosom nem tudta rendbe hozni a foghatást, a doki is látta, ez tavaly volt, azóta ő is ajánlja!
- Csontritkulás méréskor az orvos csodálkozott a legjobban, mondta, hogy 18 évesnek megfelelő, pedig 55 éves vagyok

Ágnes:
- Algát 1 hónapja szedek, már az első héten visszakaptam a szaglásomat, előtte 3 évig semmit nem éreztem.

Várhidi Éva:
- Barátnőm kisfiai 2 éves kortól szedik az algát, sok allergiás és kruppos panasztól szabadultak meg a rendszeres használatától
- Csontritkulásos festőnő 3 évig nem tudott a fájdalmai miatt alkotni, 1 doboz Imune beszedése után újra visszatért alkotókedve és állóképessége

Börgöndi Antal:
- A családban jobb közérzetet reméltünk az algától, de emellett magas vércukor, vérnyomás, gennyes foggyökérgyulladás rendeződött, daganat gyógyult, szív elhalt izma újraéledt(!!!), stb

Mónika:
- A családom szedi az algát és apukám meggyógyult a rákból. Sőt a cigiről is leszokott, pedig erős dohányos volt! Csoda 2016 április 21

Pástiné Gyöngyi:
- jól mondta a Dr. úr, az ízületek javulnak 29 éve RA-s vagyok 1 év alga fogyasztás + tanfolyam ujjaim egyenesednek és nem fájnak
- kedves Ágnes én gluténérzékeny VOLTAM most a gyomrom jobb, mint valaha Anikó Petriková:
- 91éves bácsi 1 doboz IMUNET szedi 3. hete, javult a vizelet, saját lábán megy ki a szobából, újra eszik, átalussza az éjszakát addig 2 óránként felkelt, s gyógyszereket nem szedi, ujjá születtem, mondta - Unokatestvéremnek a -9 és -12 kontaktlencsét -6 és -6-ra cserélte az orvos, a mellében a csomó 2,5-3cm kisebbedett 1,9- 2,5-re, de mintát akarnak belőle venni. Javaslat? - Unokatestvérem mind az 5 családtagja algát szed januártól, mindenkinek javult a betegsége, így nyilatkozott a másik unokatestvéremnek: „ez az Ani még kigyógyít minket” - Kb. 60 ember szedi az algát mindenki gyógyulásról számol be, egy kivételével, ő a keresztanyám, aki kijelentette, hogy nem tud lemondani a gyógyszerekről, pedig 16 db szed

Börgöndi Antal:
- 38 éves fiatalember 18 éve Chron-beteg. Néhány heti algaszedés után nagy örömére szinte mindent ehetett már, és azóta a szteroidot is elhagyta. Lelki ok is megoldva. Nagyon boldog.

Nagy Lajos Regős:
- 3x Karesz tanfolyam és 2x3 alga: észrevétlen elbutulás, lelassulás, közömbösség HELYETT: ÉLETKEDV, ÉLÉNKSÉG, MUNKABÍRÁS SZEMLÉLETVÁLTOZÁS:
- MEGTÁLTOSODÁS!

Győr, Frigyesi Róbert: - kb. 2 éve adagoljuk a kutyánknak is az algát, amit az ételére szórunk. Az algától más a szőre, jobb az emésztése, a kedve és sokkal több az energiája is.
- Amióta szedem az algát nem voltam a háziorvosomnál. A múlt héten üzent, hogy már nagyon szeretne látni. Megüzentem Neki, hogy ha majd gondom lesz, akkor elmegyek!!! 2016 május 4. Pástiné Gyöngyi: több mint 1éve szedem az algát + tanfolyam. Gluténdiéta a múlté, kézízületek javulnak, fejen zsírcsomó kifakadt, változókorban semmi tünet

Börgöndi Antal:
- Sógorom 2 éve szed algát. Háziorvosától nem kérte a koleszterincsökkentőt, mert normál lett a laborérték. Azt mondta neki az orvos, hogy "azt akkor is szedni kell!" Megáll az agyam!

Makrainé Csatár Erika:
- Két és fél hete szedem 2x1 szemet. Viszont amióta szedem a körmömön eltűnt a körömgomba! Aminek nagyon örülök!!!

Bihariné Mózes Kati:

- Jó közérzet, nagyobb teherbírás, magasvérnyomás megoldódott, reflux megszűnt. Mátyás Fatime: 54 éven keresztül szennalevél teával, vagy hashajtóval tudtam székletet üríteni. Fel év alga fogyasztás elteltével napi 2x van székletem.

Rasch Ágnes:
- kedves Doktor úr én az algákat nem olyan régen kezdtem el szedni, viszont dicséretet a barátnőm oldaláról szeretnem elmondani, aki pecsétviaszgombás készítményekkel és algákkal a született neurodermitiszétől "megszabadult" Barnáné Marika: Megszűnt a lábfájásom! A kutyusom is folyamatosan kéri!

Nagy Lajos:
- 3xKaresz tanfolyam és 2x3 alga: észrevétlen elbutulás, lelassulás, közömbösség HELYETT: ÉLETKEDV, ÉLÉNKSÉG, MUNKABÍRÁS, SZEMLÉLETVÁLTOZÁS: MEGTÁLTOSODÁS!

Várhidi Éva:
- 4 évi algaszedés során úgy megerősödött bennem a vágy, hogy most sikerült
megszabadulni fő korlátomtól, egy panellakástól, holnap költözök és az orvosi papírjaimat itt hagyom, semmi vegyszert nem szedek 2016 május 11.

Pelle Erika:
- Hónapok óta szedjük az algát: sokkal jobb közérzet, energia, pihentető alvás, selymesebb bőr, sokkal jobb eredmények a sportban.

Hetényiné Ircsi:
- Januártól szedem az algát és valóban kevesebb alvással élek, fittebb és energikusabb vagyok, mint előtte, és persze egyre fiatalabb... A hétvégi tanfolyamért áldás és hála Nektek.

Julia Puskas-Graffagnini:
- Az algákat a bajai tanfolyam óta szedem és az allergiámmal addig jutottam, hogy tudok lélegezni, köhögés szinte elmúlt nem beszélve az orromról Persze jóval kevesebbet "szimatolgatok"

Börgöndi Antal:
- 2,5 éve szedjük az algát, a családban daganat, magas vérnyomás, allergia gyógyult, inzulinos cukros már csak 1 tablettát szed, jobb erőnlét, nyugodt alvás, ízületi gyulladás gyógyulóban.
- Kedves Marcsi! A bal mutatóujjamat majdnem ketté metéltem fűrészgéppel. Azonnal algát szórtam bele, és naponta szórtam utána is. Rohamosan, heg nélkül gyógyult! Bátran szórd bele! Miklós és Mariann:
- Reggel fájdalom nélkül pattanok ki az ágyból pedig régen csípő- és erős térdfájdalmaim voltak. Kb. 10 hónapja szedem az algát és egy előadásodban hívtad fel a figyelmünket erre az apróságra
- Apukám (80 éves) orrán csúnya seb van, azt mondták neki lehet, hogy rákos én az algát krémbe keverve rákenetem a sebre és gyönyörűen gyógyul.
- Az anyukám mióta algát eszik sokkal több folyadékot iszik- szomjas, ami idős korban nem természetes. Régebben egy flakont rakattam ki vele, hogy legalább annyi folyadékot igyon, már ezt nem kell!!!
- A fogorvosom, aki délután és este rendel sokkal frissebb az esti órákban, az algáktól, ami a pácienseknek sem mindegy!!!!

Gulyás Piroska:
- Már 2 hónapja eszem az algát a kedves főorvos asszony jóvoltából és most, hogy növeltem az algát sokkal jobban érzem magam. Így érdekelni fog továbbra is.

Makrainé Erika:
- Egy hónapja szedem az Algát! Eddig minden év április végén május elején allergiával szenvedtem! Teljesen megszűnt remekül érzem magam, mind a közérzetem, erőnlétem kiváló!! Petrik Anikó:
- A keresztanyám, akiről azt írtam hogy egyedül ő nem tud lemondani a gyógyszereiről, tegnap eljött és megkért, hogy rendeljek neki algát, mert a depressziós gyógyszereit csökkentette és jobb a közérzete, ugyanis most szedi az első doboz algát.
- A barátnőm apukája 91 éves- aki 2 hónapja szedi az algát-, minden gyógyszer kidobáltak ő az, aki azt mondta, ”újjászülettem”, valahogy olyan jól érzem magam”, pedig nem is tudja hogy algát szed Spisákné Marcsi:
- Férjem tartós Alga fogyasztásnak köszönhetően letehette a görbebotját, amire korábban szüksége volt. Aktívabb, ügyesebb mozgású lett azóta, nyugodtan alussza át az éjszakát.
- Egyik ismerősömnél 2 kismalac elnyomta a 3.-at. Az állatorvos csak legyintett a háziak kérésére, nem ad injekciót. Úgyis megdöglik, volt a válasz. Ekkor a háziak 6 napig 1-1 Imune algát adtak neki és helyrejött

Rasch Ági:
- a háziállatoknak is sokat segít, akváriumban sikerrel használta barátnőm! Én mától kezdem a növényeimet algásvízzel öntözni, beszámoló jön!!!

Nagy Veronika:
- Több évig fennálló bőrproblémám, amely a felkaromon hólyagok formájában jelentkezett, teljesen elmúlt 4-5 hónap alga fogyasztás után! Öt éve már!

Pástiné Gyöngyi:
- Kedves Irén! fél év alga szedés után + tanfolyam 3 évig gluténdiéta a múlté 1 éve.

Pásztor Gabriella:
- strokos betegeim, akik nem értették, mi az alga, mert itt még nincs angolul csak bíztak bennem, nagyon sok javulást értek el, sokkal energikusabbak jobb kedvűek és kérik folyamatosan.
Parkinsonos betegem kézremegése megszűnt az alga szedésével. Köszönöm Nektek Karesz azt a sok pozitív energiát, amit kaptam a múltkor Tőletek. Azóta is végzem a gyakorlatokat szorgalmasan, mert működik. Varga Lívia: Kisgyermekkorban "elkövetett" oltás-mellékhatás által lenullázott immunrendszer újjáépítése érdekében nyugodtan, sőt, kötelező jelleggel; amúgy meg minden intenzív fejlődési szakaszban (testi-, szellemi-, lelki-,) akár életkori sajátosság, akár élethelyzetekből fakadó felfokozott igénybevétel esetén... (kis-és nagykamaszkor, versenyek, érettségi, felvételi, szülés szoptatás és mellék-, ill. utóhatásainak kezelésére, cukorbetegség, időskori "magasvérnyomás", alvászavar, emésztési és /.. bőrrendellenesség. Egyszerűen nem tudok jobbat, pedig MÍNUSZ NULLA hibalehetőség mellett minden számomra elérhető lehetőséget felkutatva (20 év!) és összevetve: a fizikumnak EZ KELL, és ELÉG!..(de a többi faktor: amit MI Magunk, illetve mások művelnek velünk nem ide tartozik, de arra is van megoldás: SZAK.RAD, és GNM.— 2016 május 18 B

Író Tibor:
- 1éve fogyasztom! Mára semmi problémám. Reflux, magas vérnyomás, visszér, gerincproblémák a múlté! Kiváló vitalitás. Makrainé Erika:
- A bajai tanfolyam óta szedem az Algát, egyre több pozitív hatását érzem magamon fizikai szinten! Remek alvás, fizikum, nyugodtság, az eddigi száraz bőröm is rendeződött! Lelki szinten is sok mindent sikerült megoldanom! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket!

Szabó Mariann és Miklós:
- Csokoládé imádóként már hónapok óta nem birok semmilyen csokira ránézni, inkább sósat eszek, ami régen nem volt rám jellemző. Ezt az alga szedés előtt el sem tudtam képzelni.
- A debreceni képzés után a teleírt füzetet úgy használom, mint a Bibliát, nagyon fontos támaszom a hétköznapokon. Nagyon köszönjük, hogy 3 nap alatt ennyit tanulhattunk!!! Margli Józsefné Irénke:
- A tatabányai képzés előtt kérdeztem Tőled e-mailben, hogy tudsz-e állandó epeköves fájdalomra megoldást. Ahogy másnap válaszoltál, azonnal elmúlt a műtéttől való félelmem, és a 2 hónapos szenvedés. Ezer köszönet és hála. Frigyesy Róbert:
- Én 4 éve hallottam először az algákról gimis osztálytársamtól, Kovi dokitól. Elmentem egy előadására itt Győrben, majd kértem néhány hét türelmet. Bár nem is fogtam akkor még a kezembe az IMUNE dobozt, de már akkor éreztem, hogy nekem erre nagy szükségem van! Azóta, ha csak rágondolok az algára összefut a nyál a számban és nagy bajban lennék, lennénk, ha megszüntetnék a gyártását :) :) :) - 4. éve szedem az IMMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. - kb. 2 éve adagoljuk a kutyánknak is az algát, amit az ételére szórunk. Az algától más a szőre, jobb az emésztése, a kedve és sokkal több az energiája is. :) :) :) - Szinte az egész életünket végig tanultuk feleségemmel együtt, de azt a tudást, amit a GNM és a szakrális radiesztézia adott nekünk, az mindent felülmúlt. Nem is tudom hogyan élhettünk nélkülük!!

Várhidi Éva:
- Köszi szépen mindenkinek: életem legnehezebb harca volt és sikerült győznöm!!!!! - csatlakozom Robiékhoz, a legújabb tapasztalatom a költözködés volt, amit szinte egymagam oldottam meg, mert fizikailag az alga, lelkileg az önbizalom támogatott, és a baráti biztatás: bírni fogod!!!!
- a lakás átalakításomkor 3 szakiból 2 cukros volt, egy pedig rákbeteg: nem távoztak tőlem algaszedéssel kapcsolatos tanácsok és infók nélkül (Karesz honlap stb.)

Nagy Lajos regős:
- 3x2 alga+tanfolyam. A 2000. év óta gyakorlom a meleg-hideg vizes váltófürdőt. 15 év után most jutottam el addig, hogy ÉLVEZEM a hideg vizet. Én, aki mindig fázós voltam és utáltam a hideget. 2016 május 25.

Medves Edit Mariann:
- Kedves Karesz! Pár hónapja írtam, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után 6 heti Imune szedése és egy szakrális radiesztézia tanfolyam után áldott állapotba kerültem. Az áldott állapot alatt kizárólag az algákat szedtem, közben voltam Nálatok tanfolyamon is. 1,5 hete megszületett a kislányunk, aki egészséges és egy áldott jó baba. Az Imune kitűnőre vizsgázott a várandósság alatt is és most a szoptatás során szintén.

Petrik Anikó - Szlovákia: - 72 éves Cipruson elő hölgy üzeni, hogy életében még soha nem szedett olyan gyógyszert, ami úgy hatott volna rá, mint az IMMUNE, ezért újra rendelt 2 dobozzal s nagyon boldog, mert gyomorfájdalmai megszűntek - Dr.ur, tudod, azért van sikerem az Immune- val, mert leülök az emberekkel beszélgetni, meghallgatjuk együtt az előadásodat. Tudod mit mondtak? Olyan vagyok, mint egy professzorka pedig januárban még azt sem tudtam hogy mi a Chlorella

Várhídi Éva: - először a magas vérnyomásom állt helyre, az összes takonykóros téma elmúlt, majd nagy sokára abbahagytam a cukorgyógyszert is, mert beláttam, hogy semmit nem változtat rajtam, akkor minek? - Émama 69 évesen még mindig "jó nőnek" tartom magam, és sok magányos év után megérdemeltem egy óriási nagy szerelmet!!!!!

Zsuzsu: Az egyik ismerősömnek az alga szedése után megszűnt a gyakori fejfájása.

Bíró Zsuzsanna: Több mint 1 éve szedem az algát, kb 2 hónapnyi szedés után a bal felkaromban egy izomrost fájdalma megszűnt, azóta is renben van. A teherbírásom is sokkal jobb lett. Természetesen szedem tovább. Varsányi Gyuri: allergia-megszűnés, pajzsmirigyműködés helyreállt, vérnyomás-konszolidálódás,...csakúgy mint sportban elért jobb eredmények, nagyobb munkabírás vállalkozóknál, stb...az utóbbi idők feedbackjei :) kösziiii

Viktória: kedves Doktor Ur! Én a 3 év alatt amíg szedtem az algákat megfázva nem voltam, a hátam sem fajt és az önbizalmam is sokkal több lett és még sorolhatnám Andrej: Örök hálával tartozok minden szerda esti webkonferenciáért és tanfolyamért, amivel egy boldogabb életszemléletet adsz át. És azért a fantasztikus segítségért, tudásért, amivel hozzásegítesz egy boldogabb élet kialakításához.

Zalatnai Ferenc:

- Köszönöm szépen a Jászberényi előadásodat, nagyon jó volt. Kata
- Bazel: köszönöm a megnyugtató szavait! 2016 június 1. Dr. Gaál Balázs - állatorvos - Jelentős javulást tapasztaltak az Imune-t rendszeresen fogyasztó állatoknál az ízületi panaszok esetében, főleg idős korban. Következmény: mozgékonyabb, vidámabb állat és boldog tulaj!
- A legjobb fogkő és plakk ellenes termék az állatgyógyászatban 1 tengeri alga szárított granulátuma. Akkor mit tud 4 alga keveréke (Imune)? Erre is használható, adjuk bátran táplálékban, ínyre kenve!

Dr. Kovács Tibor
- Itt az allergia szezon sok pollenallergiás betegem panaszmentes, szénanátha, asztma .... gyógyszer nélkültermészetesen ezzel magam is így vagyok 6 éve! - Refluxban, migrénes roham, fogyásban is jók a tapasztalatok - mint én is, de én a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve Dr.
Boros Judit
- Az alga 3,5 éve nap mint nap lenyűgöz! A helyes gondolkozással együtt csodákra képes! Petrik Anikó
- Az unokatesóm februártól fogyasztja az algát, a kontaktlencséje -9 és -12 volt. kb. 5 hete -6-6-os szemüveget kapott. Most újra úgy érzi, hogy a szemüvege erős. Javult a látása! Várhidi Éva
- Szomszédasszonyom fia Roli 2 éves kora óta szedi az algát, teljesen elmúlt az allergiája és a Kruppos rohamai, kiválóan tanul az iskolában, nagyon büszke vagyok rá (Írtam is róla a Jóisten zöld bogyó című írásomban)
- 4 év alatt elhagytam a fél marék dilibogyót, amivel mérgeztek, a 26 évig havonta kapott diliinjekciót, + cukor + hipertónia gyógyszereket, és sikerrel elmulasztottam a rengeteg hurutképzésemet az evések után

Bíró Gyula:
- Sajnos, csak kemoterápia után ismerkedtem meg az algával. Két hónapja szedem, a szemöldököm visszasötétedett, a hajam is kevésbé ősz, és sokkal energikusabb vagyok.

Laukóné Rózsika:
- 1 éve szedem az algát, mert több probléma miatt lefogytam 10 kg-ot. Egy hajdúnánási szeminárium és két ismétlő tanfolyam után lassan sikerül sok félelmemet apránként feloldani. Így az alga is jobban tud érvényesülni. Már 6 kg visszajött!!! Ma csináltam házi cérnametéltet, amit 1 éve meg se mertem próbálni!

Frigyesy Róbert: 
- Negyedik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 3 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Elmúltak a visszereim és több pozitív hatásról tudok beszámolni
- Feleségem a melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére és 3 hónap alatt negatív kontroll eredményeket produkált.
- Természetesen Ő is, a szülők és a gyerekek és a kutyánk is szedi az algát.

Mariann és Miklós - Anti Aging tapasztalat:
- 80 éves anyukámat 1 éves alga szedés után többen 70-nek sem nézik, sőt az állomáson hasonló korú hölgynek ő cipelte a csomagját és segítette a vonatra. Jól nézhettek ki!!! - 13 éves ízületi beteg kutyus, aki csak a gazdái segítségével tudott felállni, 30 szem algával napi 2 kapszula, 10 nap után két lábra állva várt a kerítésnél azóta is jól van!!!
- 14 éves lépcsőt mászni nem tudó kutyus a gazdija nagy örömére kb 2 heti alga szedés után az ajtóba várta gazdiját és azóta is jól van.
- A csütörtöki klub esténk fantasztikus volt, most is nagyon sokat tanultunk Tőled és sok mindenben megerősítettél. Nagyon szépen köszönjük!

Margli Józsefné Irénke: 
- Tatabányai képzés óta elmúlt a pajzsmirigy-alulműködésem összes tünete, és végre tegnap elmúlt a hónapokig tartó orrpolipom is, és már 1-et aludni is tudtam. Köszönet érte Rékának és Karesznak!

Laukó Mihály:
- Berci cicánk nátha és szemgyulladás miatt kapott napi fél gramm algát. 5 nap alatt rendbe jött. Étvágya óriási, sokat csavarog, teszi a dolgát…
- 60 éves hölgy rokonunk kíváncsiságból, tisztításra kezdte szedni az algát. Egyből 3x2-őt. 2 hónap múlva arra eszmélt, hogy segítség nélkül leguggol és feláll, akár többször is. Pedig térdfájdalma miatt ez már évek óta nem tudta. Azóta volt tanfolyamon is. Makrainé Erika - Most 7 VÉGÉN sikerült egy konfliktust megoldanom egy illetővel! Tegnap óta fáj TORKOM ÉS KÖHÖG! De az érzelmi konfliktus hála megoldódott! Minden nap egy félelem feloldása megvan, és működik! Köszönöm!!!

Börgöndi Antal:   
- Nagyszüleim 100 éves házát újítom fel, napi 6 algát szedek, de nekem annyi energiám van, hogy fáradhatatlan vagyok; rengeteget tudok dolgozni, az áprilisi allergiám meg elmaradt. Weber-Suta Ágnes:
- Miután megismertem az Imune hatását, az volt az első gondolatom, hogy ezt feltétlen el kell juttassam honfitársaimnak, szülővárosomba, és onnan szétterjeszteni az emberek javára (34 éve kerültem el). A gondolat ereje hatalmas!! Mindkét ember, akiknek ezeket a szerdai estéket köszönhetjük, honfitársaim, szintén szatmáriak, mint én! 1016 június 8.

Mándoki Erika:
- "Székrekedési gondokra az alga nagyon jó volt - 3-4 hétig - de aztán visszatért újra. Milyen lelki oka lehet ennek? A hajlamom mindig is megvolt erre." Doktor úr válasza következett, majd Erika visszajelzése: "Szorongós vagyok, nagyon is! Köszönöm a választ :) :)"

Pástiné Gyöngyi:
- Több mint 1 éve szedem az algát + 1 éve tanfolyam, azóta javulnak az ízületeim gyógyszer nélkül!! Gluténdiéta is a múlté, változókor semmi tünet. Petrik Anikó: - Ildikó anyukája cukros, 2 doboz Imunet beszedett, a 24-es cukra lecsökkent 7 - 8-ra.

Piroska:
- A párom lába nagyon csúnyán visszeres volt, műtötték, még csúnyább lett. 3 hete eszi 3x2 algát, szépen húzódik vissza, láthatóan. Az esti cukorgyógyszerét elhagyta, és jól érzi magát, igaz, még fáradékony.
- Ismerősömnek nyirokcsomódaganata volt-volt! Februártól szedte az Algát, most volt Debreceni klinikán és a tojás nagyságú daganata ez idő alatt 4mm-re csökkent :) 3x2 Alga szedéstől.

Südi Borbála:
- a pajzsmirigy alulműködésem megoldódott, november óta szedem az algát, és leszoktam a Letroxról, valamit a vérnyomáscsökkentőt sem kell már szednem. :-)
- november óta 9 kg-ot fogytam, az algát szedem, és kicsit figyelek az étkezésemre - rheumatoid arthritises unokahúgom egy hónapja szedi az algát, jelentős javulásról számol be - barátnőm egy hónapja szedi az algát, energikusabb, és az alvászavara is megszűnt. Nagy Lászlóné Tiszakóród: - 7 hónapja szedjük az algát párommal + GNM alapismeret, heti egy webkonferencia! köszönjük szépen jól vagyunk!!!!!

Mándoki Erika:
- 2 hónapja szedem az algát, a stresszkezelésem sokkal jobb, a teherbírásom minimum megduplázódott, vagy még többet javult! Tanfolyamon még nem voltam, de ez csak idő kérdése, menni fogok!! :)

Tamás:
- Mióta reggelente elmondom a tükörnek, amit kell.... semmi bajom. Attól, hogy holnap találkozunk még egészségesebbnek érzem magam!!!!

Várhidi Éva:
- 4 éve szedem az algát, ezalatt megszabadultam először a hypertóniából, egy csomó pszichiátriai "kezelésként" alkalmazott dilibogyótól és injekciótól, végül a 2.es cukorbajtól is, 69 évesként semmit se szedek.

Makrainé Erika Baja:
- A bajai tanfolyam óta rengeteg pozitív változáson megyek át, csinálom szorgalmasan a házi feladatokat, szedem az algát és oldom a konfliktusaimat félelmeimet! Várom a tábort!

Júlia Puskás-Graffagnini:
- Bajai tanfolyam óta szedem az algákat és mint előző konferencián említettem, az allergiám eltűnt és persze kevesebbet szimatolgatok.

Barnáné Marika:
- Én augusztustól szedem az algát és a cukoreredményeim jobbak és ami jól esik, azt megeszem! 2016 június 15.

Csúri Ferenc:
- Sok köszönő üzenet közül az egyik, amit ma kaptam: Ferikém, szerintem használnak a bogyók, sokkal jobban tudok menni, olyan mintha tölcséren csorogna belém az energia, tök jó!!!!!! Ja és fogytam is 5 kg-t

Makrainé Erika:
- 2,5 hónapja szedem Imune Algát, a túlműködő pajzsmirigy összes létező tüneteim megszűntek, egyszerűen jól érzem magam!!!! És egy 1 éve nem szedem a methotyrint!! Boldog vagyok!!!

Petrik Anikó:
- Ildikó kb. 10 éves zsírmirigye egyre nőtt. Márciustól fogyasztja az algát, kb. 3 hete kifakadt s kisebbedet, tegnap újra hívott, hogy megint kifakadt s nagyon örült neki, már cseresznye nagyságú lett.
- A nagybátyám tegnap dicsekedett, hogy januártól az Imune-t fogyasztja, azóta nem kellett rohanni az orvoshoz a fulladásával s tegnap 2 dobozzal vett meg, mert vitte a feleségének is hadd gyógyuljon.

Várhidi Éva:
- Egy saját újabb tapasztalat (meglepetés és hatalmas öröm) nyakamon, dekoltázsban, mell alatt lévő kerek, barna lencsék leszáradtak, helyükön szép, sima bőr van!!!!! Frigyesy Róbert:
- Legújabb tapasztalat: Menopauza esetében a 3x2 -es dózis elérését követő 2 hét után megszűntek a panaszok!

Rasch Ági:
- EZ ITT A REKLÁM HELYE! A tanfolyamodon való részvétel előtt több mint 10 féle gyógyszert szedtem, a tanfolyam után történtek események azt váltottak ki, hogy már csak a pajzsmirigyhormont szedem, mert kioperálták azt a szervem, SEMMI DE SEMMI állapot különbséget nem érzek, nem lett több a fájdalmam, de jobb sem, viszont a hit és a tudat, amit tőletek kaptam és a magamon való dolgozás előbb v. utóbb egészségessé tesz, vagy legalább fájdalommentessé, ami már részemre egy hatalmas nagy életszínvonal emelés!!! Ismétlés júliusban!
- A Neurodermitisből való kigyógyulást az Algák és a Ganoderma/Pecsétviaszgombák szedése segíti elő.

Takácsné Edit:
- Kónikus hasmenésem megszűnt. 30év után magas vérnyomásom a múlté. 4 hónapja szedem az algát + tanfolyam!! Hálásan köszönöm Karesz! Megyek ismételni és táborba is! Így kerek és szép a világ!!

Puskás-Graffagnini Júlia: 
- Algák + tanfolyam = allergia megszűnt, tudok lélegezni. Kevesebb alvással 6-7 órával is könnyen veszem a repülést kontinensek között! Köszönöm! 2016 június 22

Gulyás Piroska:
- A párom intenzíven 2x3 szem alga, szinte a második naptól eszi, és ma reggel mértük a cukrát, ami már gyerek kortól van neki, az eredmény 5,6 volt!

Diós Klára:
- Konfliktus megoldása, éltető táplálék, sok tiszta finom víz, napi 6db alga: cukorszint "normális" tartományban: örömteli boldog élet a jutalom.

Petrik Anikó:
- Böbének a -9 és -12 kontaktlencséjét -6 és -6 szemüvegre cserélte a doktornő, most a 2.doboz Imune után újra javult a látása, a 2,5x3 cm csomó a mellében 1.7x2.2cm lett - Az unokatesóm Marika látása is javult, letette a szemüveget, a pajzsmirigye is gyógyult a dr. nő mondta, hogy ilyen jó eredménye még nem volt, pedig évek óta gyógyszert szedett rá - A barátnőm 92 éves édesapja 4. doboz algát fogyasztja, sokat gyógyult, a 13 fajta gyógyszerből már 1-et sem szed, az elméje is tisztább.

Makrainé Erika:
- 3 hónapja szedem az Imune Algát 3x2, és a napokban vettem észre, hogy a nyakamon lévő futószemölcsök kevesebbek! Jelentem, hogy a pajzsmirigyem is köszöni jól van! Várom a tábort! Szabóné Mariann:
- A párom egy éve szedi velem az algát, 24,6-ról ment le a cukra, mostanában 6 körül van, az ő orvosa is megtiltotta a gyógyszer csökkentését, ő már a "gyógyszere"1/4-ét szedi és jók az eredmények.
- A 80 éves anyukámat érzelmi szinten próbálom rendbe hozni, eredmény: nem hány, folyamatosan szed fel kb. már 4-5 kgot, jól van, sokat dolgozik, jól alszik, éjszaka nem kel fel. 2016 június 29.

Mariann Debrecen:
- Ismerőseim köréből az algát 6 éves kortól 101 éves korig használják, a 101 éves hölgy a legfrissebb alga evőm!!!
- A gyerekek omega-3 szükségletét múlt héten Attila mondta. Friss tapasztalat: 10 éves kislány évet ismételt, február óta szedi az algát a mostani osztályzatai 4-es, 5-ös anyukája nagy örömére!!!
- Apukámmal ma találkoztam, nemcsak az orráról tűnt el egy csúnya, régen ott lévő seb - ismerősei szerint rákos volt, és 8-10 kg-ot látványosan fogyott 105 kg-ról, amire nagyon büszke!!!

Puskás-Graffagnini Júlia:
- Alga szedése rengeteg energiát ad nekem, ez segít engem a munkámban különböző időzónákban való repülés közben. Április óta szedem, a bajai tanfolyam óta. Allergiám már rendbejött, köszönöm.

Pástiné Gyöngyi:
- alga+tanfolyam = ízületeim javulnak, változókor semmi panasz, alacsony vérnyomásom kezd a normál értékhez közelíteni, gluténérzékenység a múlté, fejen zsírcsomó kifakadt, egyre jobban vagyok.

Hetényiné Ircsi:
- Hihetetlen az a vitalitás, amit az algák jelentenek számunkra. A múlt hónapban, nem érkezett meg "időben" a rendszeres adag, akkor tapasztaltam meg, hogy teljesen" lerezegtem- ellustultam", pedig csak az alga hiányzott - de nagyon!!!

Kun Rozália:
- Megerősítem, hogy a másképp gondolkodás megváltoztatja a mindennapjainkat, még magányosan is. Köszönet nektek érte!

Börgöndi Antal:
- A családban bő 2,5 éve szedjük az algát, daganat, allergia, magas vérnyomás, vércukorszint a múlté! A bátyám infarktusos szívizma részben visszaépült, jó az EKG!!!!!

Medves Edit Mariann:
- A tiszakóródi baba nagyon jól van, kizárólag anyatejet kap és szépen gyarapszik. Pocakon belül és kívül is rendszeres webkonferencia hallgató és alga fogyasztó. Az Imune és a tanfolyam nekem abban segített, hogy a várandósságot áldott állapotnak éltem meg és nem terhességnek. Egyébként nekünk az alga segített a fogamzásban is, és jelenleg a szoptatás alatt is hatékonynak bizonyul.

Várhidi Éva:
- Pótunokám és regényhősöm, Roli 1 éves kora óta algaszedő (allergiás, kruppos problémákra,) ezek már megoldva, kitűnő lett a második osztályban!!!!!
- Csontritkulásos festőművésznő (3 évig feküdt) egy doboz beszedése után nekiállt újra festeni, majd felújította a lakását......
- Én, mint legtöbb gyógyulást megélt páciens, 4 év alatt elértem, hogy semmilyen gyógyszert nem szedek!!!

Makrainé Erika:
- Rendszeres konfliktus félelmek feloldása napi 3x2 Imunne alga szedése! = Remek közérzet! = Pajzsmirigy túlműködés a múlté a bajai tanfolyam óta! Tábort én is várom!!!

Takácsné Edit:
- Kedves Karesz! A múltheti segítő válaszod alapján a köldöksérv problémám megoldva! Hétvégén megyek Bp-re ismételni. Nagyon várom a tábort is! Köszönöm a szerdai napokat is, nagy segítség nekünk.

Dr. Szabó Irén:
- 5 kiló stabil fogyás fél év alatt... köszönöm!!!

Bokor Erna:
- Nekem a combomon lévő futószemölcsök múltak el kb. 2 hónap algaszedés után. - A férjem allergiájának nyoma sincs. Köhögött, tüsszögött, fújta az orrát.

Kovács Attila:
- Kezemen található futószemölcsök tűntek el pár hónap alatt, évekkel ezelőtt, végérvényesen.

Pálfy Ingrid:
- Alig vettem észre a torokgyulladásom (tudom, miért volt), mert 6-ra emeltem az algát... - Bellácskánk fél éve jár egyhuzamban oviba, algát szed, egyszer sem volt beteg...

Barnáné Marika:
- Nekem megszűnt az allergiám az új krumpli tisztításakor. Augusztustól szedem az algát!

Andrej:
- Mióta algát fogyasztok, minőségileg változott az alvásom. Korábban és kipihentebben ébredek. Az egész napi testi és szellemi vitalitásom összehasonlíthatatlanul jobb a korábbinál. Éjjel pihentetőbb alvás, reggel könnyebb ébredés, napközben több energia és még egész napra immunerősítés, méregtelenítés egyben! Ezt kapom az algától ha lelki és szellemi szinten is minden rendben.

D. Gyöngyike:
- 2 éves unokámnál megoldva az elválasztási konfliktus, alga szedése napi 1. Én már 2 éve szedem, köszönöm jól vagyok, a nagylányom hasmenésre szedte, és megoldottuk a konfliktust köszönöm!!!!

Hédi:
- A tanfolyam óta nagyon megváltozott az életem, pozitív irányban, Örülök minden napnak, nagyon várom a tábort. 2016 július 6.

Petrik Anikó
- Ildikónak a fején a tojás nagyságú zsírmirigy most negyedszerre is kifakadt és kb. 1 cm átmérőjű lett.
- A néném beutalóért ment, a dr. nő megkérdezte, hogy van-e még gyógyszere, mit írjon fel. Ő válaszolt, hogy dr. nő, én már a 6 gyógyszerből nem szedek egyet sem, kösz, jól vagyok, nem kérek gyógyszert. Erre rutin vizsgálatot csinált, s a nővér mondja, hogy ilyen vérnyomása nincs akárkinek: 120/80. Ő mondja, hogy persze, mert algát szedek, azért ilyen jó. Erre a dr. nő válaszolt, hogy ismerem az algákat, és ha úgy érzi, hogy ez jó, akkor csak tessék tovább szedni.

Makrainé Erika:
- Ma jutottam el odáig a bajai tanfolyam óta, azaz 3 hónap alatt, hogy leállítottam a pajzsmirigy túlműködésre jellemző programot! Megvan a megoldás!!! Nagyon jól érzem magam! Köszönet Nektek! - Karesz! Működik nálam a teremtés is, fénykép kint a tükrömön! Szóval nagyon boldog vagyok! Mindig a megfelelő időben jön a megoldás, nem görcsölök rajta, egyszerűen elengedem!!!

Puskás-Graffagnini Júlia:
- Anyukám a dilibogyóit szedi. Végre a szüleimet sikerült rávenni az alga szedésére. Csütörtök óta Anyukám nem győz hálálkodni az algák jó hatása miatt! Csutorásné Dr. Ujhelyi Erzsébet
- 4 hónapos algaszedés tapasztalatai: fizikai terhelhetőség, alvásminőség javulása. Emésztési problémák, allergiás szemtünetek csökkenése. Tanfolyam óta a javulás még kifejezettebb. Margli Józsefné Irénke - Májusi képzés óta nem csak egészségemet szereztem vissza (sosem voltam ilyen jól 55 éve), teremtés is működik, mindig vágytam egy siófoki nyaralóra, 3 hete megvan...
- Múlt hétvégi tanfolyamon fiam is életre szóló élményt és tudást kapott Tőletek és tőlem 24. szülinapjára... Frigyesy Róbert
- Az első GNM alapozó tanfolyamot végig jegyzeteltem és nem tudtam figyelni. A másodikon egy oldalt jegyzeteltem és már sokat figyeltem. A harmadikon nem írtam 1 betűt sem csak figyeltem és meg is lett az eredménye
- a szakrális tábor egyik előadása a szakrális fogantatásról szólt, hazatérve a lányomék azzal fogadtak, hogy végre áldott állapotba került

Bán Józsefné:
- Nagyon hálás vagyok a hétvégi tanfolyamért. Köszönöm a sok-sok tudást, amit átadtál A lelki segítségért a félelmek oldásáért. Csodálatos élmény volt! Pálfy Ingrid
- Az említett phospholipid szindrómát diagnosztizálták nálam pár hónappal ezelőtt... Pontos magyarázatot kaptam RéKaresztól, miről van szó. Dolgozom a megoldáson, 6-osával szedem az algát. Ma hívtak, hogy jók a véreredmények...

Várhidi Éva:
- 4 éves algaszedés megoldotta a magas vérnyomást, a cukrot és a félrediagnosztizált skizofrénia összes variációját, persze rengeteg AHA élménnyel is járt. 2016 július 13.

Várdai Erzsébet:
- Félév után jó a cukorszintem gyógyszer nélkül, vitálisabb vagyok. SM beteg ismerősöm jár, fut, biciklizik, "mellrákos" betegnek csökkent a daganat mérete, nem kell műteni, inzulin rezisztens menyünk gyógyszer nélkül jól van és másokat gyógyít.

Edina:
- A kutyánk nem tudott rálépni a lábára, 2 hónapja kap algát és már ugrándozik és szalad. A húgom vércukorszintje normalizálódott az algától és én is jó vagyok köszönöm.

Molnárné Zsóka:
- Áprilistól szedem az algát, a sarkam nem repedezett. Eddig sok mindent kipróbáltam, semmi nem segített. Köszönet az algáknak.
- Az alga előtt visszatérő középfülgyulladásom volt, mely váladékozott. Az is megszűnt. Műtétre javasoltak, nem járultam hozzá.

Puskás-Graffagnini Júlia:
- Végre szüleim elkezdték szedni az algát, kb 10 nappal ezelőtt. Anyukám közérzete kiváló lett, hányás, rosszullét eltűnt, amit talán a dilibogyók szedése okozott.
- Július 6. óta egyfolytában repülök, munkámból kifolyólag, időzónák között. Az algák szedése nélkül már régen kidőltem volna. Rengeteg energiát ad és persze az allergiám már régen eltűnt.

Petrik Anikó:
- a 92 éves bácsi fél éve algát fogyaszt, sok javulásban volt része, tiszta vizelet /katéter/, étvágya lett - meghízott, magától járkál, átalussza az éjszakát, addig minden órában felkelt.
- A 80 éves néni cukros. kb 2 hónapja algafogyasztó, de közben a dr. levágta a kisujját, mert nem gyógyult a seb, viszont most hegesedik, s begyógyult a seb. A lányának a csontritkulásban lettek jók az eredmények, de a héten újra elvitt 2 dobozzal, mert a pajzsmirigyére operálni akarják, viszont ő tiltakozik ellene.

Börgöndi Antal:
- Lassan 3. éve szedjük az algát; a teherbírásunk jobb, mint előtte, jobban bírjuk a nagy melegeket, már 2. éve nem voltunk télen betegek, pedig 2x is betegeskedtünk évente. - Évek óta meglévő foggyökérgyulladás (ill. granuloma) egyszerűen eltűnt kb. 2-3 havi algaszedés után! Magasvérnyomás, magasabb vércukor már normális. Jobban alszunk!

Franciska Gödöllőről:
- 1 hónapi alga szedése után azt vettem észre, hogy szomjas vagyok. Jó ideje tudtam, hogy napi 2-3 liter víz fogyasztása szükséges. De szomjúság nélkül nehezen ment. +Napi feladataimhoz több az energiám.
- Reggel 3, délben 3 algát szedek, ha későn, du 5 után szedem, akkor túlzottan felpörget.

K. Ágnes:
- nem kívánok édességet semmit!! És még mindig a tegnapi édesség túltelítettségét érzem!!

Pástiné Gyöngyi:
- Igen, a káros nassolás tényleg megszűnik, ezt én is megtapasztaltam.

Barnáné Marika:
- Doktor úr! Nagyon szeretem ezt a nagy meleget, hiszen szedem az algát és szeretem a napon való tartózkodást is. Sokan csodálkoznak és áradozom az algáról! 2016 július 20.

Csutorásné, Dr. Újhelyi Erzsébet:
- Az alga szedése mellett nem csak egészségügyi pozitív hatások észlelhetők, hanem az anti aging is működik. (Mostanában fiatalok letegeznek - nem sértődöm meg érte)

Medve Edit Mariann:
- Szerettünk volna harmadik babát. 1 évet próbálkoztunk sikertelenül. 6 hét Imune fogyasztás és a szakrális radiesztézia alaptanfolyam oldotta meg a gondunkat. Majd az áldott állapot alatt végig szedtem az algákat, elmentem GNM tanfolyamra és további szinteket sajátítottam el a szakrális radiesztéziában is. Így 2 hónapja megszületett egy csodálatos isteni lény, egy kislány személyében. Dús, hosszú hajjal és EGÉSZségesesen lépett be ebbe a világba.

Diós Klári:
- Napi 6db alga, sok finom rendezett víz, konfliktusok megoldása, minőségi tápláló élelmiszer, elegendő mozgás: orvos szerint magas cukorszint a múlté. Egészséges, tudatos szép élet :)

Frigyesy Róbert:
- Negyedik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre, gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 3 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon.
- Kb. 2 éve adagoljuk a kutyánknak az algát, amit az ételére szórunk. Az algától más a szőre, jobb az emésztése, a kedve és sokkal több az energiája is.

Petrik Anikó:
- Ica barátnőm férje tegnap azt mondta, hogy az ALGA igazán nagyon jó, 1 hónapja szedi s a 24 cukra 6-7 lett. Inzulint szúrt napi szinten 4 x, de lecsökkentette, 1x szúrja magát!

Szabóné Mariann és Miklós:
- Nálunk a férjem 24,6-os cukra közel 1 éves alga szedés után folyamatos gyógyszercsökkentés mellett havi 1-2-szeri mérésnél 5 körül van napi 3 algával - 2 éves szálkásszőrű tacsim 1.nap fehér, habosat hányt, véreset kakilt 2 alga kibontva fecskendőbe vízzel elkeverve, 2 nap már nem hányt, nem lázas, ivott, nem száradt ki, 3. nap reggel éhes, kis adagokban már evett, azóta jól van, az algát továbbra is eszi, vírusos fertőzése volt.
- Tavaly és az idén sem jött elő az allergiám alga szedés mellett, "gyógyszert" teljesen elhagytam! - Legújabb fogyasztóm egy gyógyszerész, aki belátta, hogy a gyógyszerek pozitív hatása tényleg kb 5% és az alga mellett döntött!!!

Makrainé Erika:
- 4 hónapja szedem az algát allergiám teljesen megszűnt és a pajzsmirigy problémám is! Várom a holnapi tábort!!!!

Anita:
- Nagyon szépen köszönöm az algát! Csak pozitív tapasztalataim vannak. 2003 október óta fogyasztom az algát és nagyon jó.

Puskás-Graffagnini Júlia:
- Bajai tanfolyam óta szedem az algát, rengeteg energiát ad. Pár nap alatt csak kb. 12000 kilométert repültem időzónák között. Ezt az algák nélkül könnyen nem tudnám megcsinálni. Allergiám eltűnt.

Andrej:
- Édesanyám alga fogyasztással kapcsolatos észrevétele. Az alga segít a szervezet megfelelő bélflórájának a kialakulásában. Azzal, hogy segít fenntartani ezen baktériumok egészséges mennyiségét csökkenti az emésztési és széklelési problémákat.

Fikner Piroska:
- Egy éve szedem az algát. /3×2/ A gyakori légúti irritációim megszűntek. Azóta nem voltam náthás sem. Az SPA-mal tavaly ősszel el tudtam menni Indiába is és semminemű emésztési problémám nem volt. /Csak nekem./ Ráadásul védőoltás nélkül. Beprogramoztam magamat arra, hogy nem leszek beteg és úgy lett. 2016 augusztus 31.

Medve Edit Mariann:
- A mi tapasztalatunk: Imune = angyalhívó :) 1 év várakozás után egy angyalt hozott az életünkbe. Köszönjük!!!! Meddőségre, áldott állapotban és szoptatásnál is remekül bevált. Az idős macskánkat visszahozta az életbe és köszöni szépen jól van. Remekül tud újra menekülni a gyerekek simogatása elől.

Szabóné Mariann és Miklós:
- Barátnőm kisunokája még nincs egy éves, Elza baba születésétől fogva napi 1 algát kap, szépen fejlődik, nem betegeskedik és gyönyörű dús haja kezd lenni, mindenki nagy örömére.
- Mérgezett szúnyogcsípésnél a szétszedett, gyulladt bőrre tett alga szépen lehúzta a gyulladást, mindenkinek ajánlom!
- Most csináltattam szemüveget. 2 éve nem romlott a szemem, az olvasószemüveget én és a párom is elhagyta, egy szemüveggel ragyogóan látunk (és pénz is spóroltunk)

Makrainé Erika:
- Közel 5 hónapja szedem az Algát, futószemölcseim eltűntek, pajzsmirigy működésem kiváló, allergiám teljesen megszűnt!!

Piroska - Eger:
- A párom a magas vérnyomás csökkentőjét elhagyta, 4 hónapja eszi az algát. Petrik Anikó: - Itt ül mellettem a tanítónéni, aki 3 hete szedi az algát, erőnléte, alvása sokkal jobb, étvágya jobb, közérzete javult, elhagyta a cholesterol gyógyszert.

Diós Klári:
- A Szabadság Tudományának az elsajátítása-használata, sok tiszta finom víz, 6db alga, minőségi élelem, az orvos szerinti magas cukorszint normál tartományban. Gyönyörű az élet :) - Az algától olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi: fáradhatatlan.

Guther Zsuzsi:
- Tudtam, hogy a víz nagyon fontos, mert csak a víz segít tisztítani a szervezetünket. Eddig a teli pohár vizet nem tudtam meginni, egy kín volt. Amióta az algát szedem, az érzés, hogy nem kell víz, eltűnt. Egy liter vizezel kezdtem …és lassan, lassan 2 ½ -3 liter vizet iszom naponta (a munkahelyemen). Sokkal jobban érzem magam a munkában és utána is. - Nagyon szerettem az édességeket. Amióta az algát szedem, már nem kívánom. Oshavat tartottam 10 napig, persze szedtem az algát is… 10 nap alatt lefogytam 6 kg-ot, és nem jött vissza Oshava után. Ez sose történt. Máskor egy hét alatt a 6 kg vissza szokott jönni. Puskás-Graffagnini Júlia: - Az algák kiválóan dolgoznak, anyukámnak már vagy 3 hete nem volt hányingere, rosszulléte. Nekem pedig - mint mindig - rengeteg energiát ad.

Szabó László:
- 65 éves nő - 6 hete kezdődött, 3 tojás nagyságú övsömör. Az egyik a hasnyálmirigy felett begennyesedett. Naponta hidrogénperoxiddal tisztította, a tiszta sebre algát tett naponta. Fontos minden nap tisztítani a sebet és új kötést rakni. A seb hámosodik, most 1/5-re csökkent a nyílt seb, genny már nagyon kevés van. Úgy tudjuk már csak az egyik testfélen szokott az övsömör jelentkezni. 2017 szeptember 7.

Barnáné Marika: 
- Egy ismerős beteg asszonynak ajánlottam az algát, és már 4-féle gyógyszert nem kell szednie. Kb 20e Ft-ot takarít meg!

Petrik Anikó - Szlovákia: 
- 72 éves Olga néném januártól szedi az Algát. 6-féle gyógyszert szedett, amit már abbahagyott. Évente befekszik kezelésre a kórházba, ezt tette most is. A Dr, nő injekciót és infúziót akart neki adni, de ő elutasította, azzal indokolva, hogy ő kitűnően érzi magát, mert Algát fogyaszt, s csak a masszázsok miatt jött a kórházba. A Dr. nő egyetértett vele és érdeklődött a termékről. - A barátnőm 92 éves apukájáról már írtam. Vizelete tiszta, étvágya visszajött, emlékezete sokkal jobb, kerekesszékbe ültették, de már bottal magától is járkál, ja és a 16 gyógyszerét már nem szedi.

Szabó Mariann és Miklós - Debrecen: 
- A folyadékivás idős korban nagyon nehézkes, én is 2 l-es flakont adtam a 80 éves anyukámnak. Mióta algát eszik, gyakran délre megissza ezt a mennyiséget, úgy, hogy szomjas és jól esik inni.
- 1 éves algaszedés után sokkal kevesebbet eszem, az állandó csokievésről leszoktam, több, mint 15 kg-ot fogytam, sokkal fittebb, fiatalosabb vagyok 74-75 kg-an. Ebben az évben egyáltalán nem jött ki az allergiám, pedig hosszú ideig Claritint szedtem, éjszaka bedugult az orrom, viszketett a szemem, orrom, torkom és a fülem is, ez ma már nincs!

Rózsás Regina: 
- Nekem nagyon fontos volt hallanom, hogy nem létezik örökletes betegség, lévén édesanyám SM beteg. Sok más egyéb mellett ezt is köszönöm a tanfolyamnak, a Germán Gyógytudománynak.
- Édesanyám SM-betegként, 3 év bénultság és 1 év algaszedés után a múlt hónapban percekre ugyan, de a lábára állt. Három gyógyszerét elhagyhatta, a célokon, megoldásokon dolgozik. A többi már ezen múlik de az algák jelentősen hozzájárultak a megfelelő izomműködéséhez.

Király József - Székesfehérvár: 
- Nyáron alaptanfolyamon voltam Budapesten egy epilepsziás roham után. Gyógyszereim Neked és Rékának köszönhetően elhagytam! Köszönöm. Újra élek! Találkozunk októberben. Már nagyon várom.

Makrainé Erika - Baja: 
- A tábor óta egyre jobb és jobb a szemem! Nagyon köszönöm! Gyakorlatok tovább működnek!!!

Medve Edit Mariann - Tiszakóród:
- Nekünk három lízingeltünk van a Teremtőtől. Az első várandósság alatt vegyszert szedtem, a másodiknál már 5 -féle természetes étrendkiegészítőt, a harmadik áldott állapotnál pedig csak Imune-t. Így volt egy terhességem, a második esetben várandósságom és a harmadik esetben áldott állapotom. Az Imune-t 1 év sikertelen próbálkozás után kezdtem szedni és hat hét fogyasztás után megfogant a babánk. Áldott állapotnak éltem meg a 9 hónapot és kiegyensúlyozott voltam, remek fizikai állapotban. Senkinek nem hagytam magam ijesztgetni sem. Tökéletes egészségi állapotban érkezett meg a kislányunk, aki azóta is nagyon szépen fejlődik. Kizárólag szoptatom és természetesen az algákat mindannyiunk szedjük.

Cserna József: 
- 60 éves vagyok, 3 tüdőembóliám volt. 2015. 05. 27-e óta szedem az algát. Decemberben voltam 3 napos előadásán. Köszönöm szépen nagyon jól érzem magam a xareltó és a mirulit szedése nélkül is fitt és mozgékony vagyok.

Pásztor Gabriella - London: 
- Szklerózis multiplexes betegem szedte, szedi az algát, 35 éves és panaszmentes lett! Köszönjük Karesz a sok tanácsot

Andrej - Szlovákia: 
- Én még csak egy tanfolyamon vettem részt. De az ott tanultakat egy életen keresztül fogják segíteni az utamat. Majd egy évvel a tanfolyam óta, mindig van olyan nap, amikor egy részlet a tanfolyam anyagából célba talál és eljön a vizsga napja. Mindig ott van a segítség, a pillanatban, amikor a legnagyobb szükség van rá. Elég a tanfolyam egy-egy részletére gondolni és máris hatással van a megélt pillanatra.

Kovács Attila: 
- Anno körömgombám volt, az algának köszönhetően megszűnt, és azóta sem jött elő. A futószemölcsök úgyszintén. 2016 szeptember 14.

Horváth Magdi:
- 81 éves vagyok, fél éve szedem az algát, rendbe jött a vérnyomásom, a pajzsmirigyem, a frontérzékenységem, a csontritkulásom.

Pomogácsné Liszkai Klára - Győr:
- A vérképemben helyrejött a koleszterin, a vérzsírok. 2 éve szedem az IMUNE-t, minden rendbe jött és tökéletes lett, ízületeim jók lettek, vérnyomásom is jó.

Szabóné Miklós és Mariann - Debrecen:
- A 80 éves anyukám úgy döntött, hogy egy éves alga szedés után most már nyugodtan elhagyhatja a "gyógyszereket" Ehhez a döntéshez a sok pozitív tapasztalat vezette.

Anikó:
- Másfél éve szedem az algát, elég sokáig dagadt a jobb bokám és lábfejem, ez megszűnt. Eltűntek a barna foltok a vállamról, megszűnt a refluxom. Jelenleg a jobb térdem vizesedik egy kicsit, ennek lelki okaira lennék kíváncsi...

Bíró Gyula - Pécs:
- Ismerősöm számítógépes programozással is foglalkozik. Harmadik hónapja szed algát, teljesítőképessége növekedett, és kevésbé fárad el.

Pástiné Gyöngyi:
- Másfél éve szedem az algát + tanfolyam kézízületeim javulnak, gluténérzékenység múlté, változókor nem okoz semmi problémát, zsírcsomó fejen kifakadt, véreredményeim sokat javultak,

Dr. Kovács Tibor - Győr:
- Az allergia esetén nem a 3+ a lényeg, hanem ahogy érezem magam. 7 éve szedem az IMUNE-t, parlagfű allergiának nyoma sincs - se szénanátha se asztma - természetesen gyógyszer nélkül!

Nagy Lajos:
- Regős Lajos + 3x Karesz tanfolyam + idő + Karesz = 6-FÉLE GYÓGYSZER ELHAGYÁS + JÓL LÉT 2016 szeptember 21.

Bernáth Éva:
- Két hónapja hasnyálmirigy rákot diagnosztizáltak nálam. Rajtam kívülálló okok miatt kétszer is elmaradt a műtéti beavatkozás. Ön tanácsára elkezdtem az alga szedést. Két hónap után eltűnt a daganat!

Zsolt - Budapest:
- Drága Karesz! Kb. két hónapja hallgatlak, és most már. ha rosszabbul vagyok egy-egy probléma feloldása után, akkor már nem ijedek meg, hanem kicsit örülök is neki, hogy ez a gyógyuláshoz tartozik. Szegeden találkozunk. Köszönöm.

Pelles Tibor:
- Egy éve szedem az algát és már az első hetekben éreztem a jótékony hatását. A tapasztalatomat örömmel osztom meg másokkal, így nem csak a családom, hanem egyre több ismerősöm szedi már az algát.

Petrik Anikó:
- Egy 35éves fiatalember több hónapja küzd egy lábon kihordott sárgasággal, májgyulladással s Prágában jár kezelésre. 2 hónapja kezdte el az algát szedni, s jók lettek az eredményei
- Ildikó 5 hónapja fogyasztja az algát, a fején több zsírmirigy volt ami kifakadt, s ma a barátnőjével futottak a buszhoz, s a barátnője hazáig szuszogott, lihegett s ő nem érzett fulladást az algák miatt
- a 75 éves tanítónéni, aki meghallgatta velem a webkonfit, nem győz hálálkodni az algák miatt, mert erőnléte visszajött, gyomra nem fáj, és tegnap a fiának is vásárolt születésnapjára egy doboz algát!!!

Szabóné Mariann és Miklós:
- A párom elmúlt héten volt 60 éves, egy éves alga szedés után sokkal fiatalosabb kívülről és belülről is. Sokan gratuláltak, hogy legalább 10 évvel fiatalabbnak néz ki, szerintem is!!! - A 80 éves anyukám 10 éve nem volt orvosnál, alga mellett egyre jobban van, ha fáradt, van, hogy 9 algát is megeszik, sokat tud dolgozni, de jókat tud pihenni is, már érzi, ha szomjas, az ízeket is, régebben nem.

Börgöndi Antal:
- 3 éve szedjük az algát. Gyógyult daganat és allergia, normál vérnyomás, jobb alvás, és sokszoros energia a következmény! A gondolkodásunk és az életünk megváltozott!

Laukó Mihály:
- Berci cicánk nátha és szemgyulladás miatt kapott napi fél gramm algát. 5 nap alatt rendbe jött. Mikor harci sérülései begennyesedtek, lassan javultak. Újabb algakúra, pár nap után teljes gyógyulást eredményezett! Most magom tesztelem…
- 60 éves hölgy rokonunk méregtelenítésre kezdte szedni az algát. Egyből 3x2-őt. 2 hónap múlva arra eszmélt, hogy segítség nélkül leguggol és feláll, akár többször is. Térdfájdalma miatt ezt, előtte el se tudta képzelni.
- Legszembetűnőbb algahatás, a gyors regenerálódás. 5-6 óra alvás teljes feltöltődést biztosít.

Nagy Lajos regős
- A tanfolyam után Kati lányomnak volt még egy tüszős mandulagyulladása, nekem náthám, de ma már egyikünk sem „fázik„ meg. Fagyit eszünk sokat. Én kifejezetten megszerettem a hideget.

Bíró Gyula:
- A páromnak megszűntek az allergiás tünetei. 2016 szeptember 28.

Varga Lívia:
- Édesanyám (67) a legdurvább magas vérnyomás és cukor (15) gyógyszerekről indított az algával 1,5 éve. Nem érti miért, de ma már csak egy fél gyógyszere van/nap. Sosem ismerné el, de "'függő" lett: ha fogytán van, szirénaprojekttel reagál! + jól alszik és nem viszket a bőre... + eltűnt az IBS-e (Irritábilis Bél Szindróma) + felismerhetetlenül békés - ahhoz képest, hogy dupla skorpió - 6 gyerek mellett kb 2 évente látunk orvost...

Princz Kati:
- Én reggel 2 szemet fogyasztok gyümölcsteával, délben szintén 2-őt, este lefekvés előtt 2-3 szemet. Délután eszem csak, és folyamatosan fogyok, nem kell a csoki, jól érzem magam...
- Családi kedvenc, Tigris kutya szintén kapja a napi 1 szemet, csak jó eredményt tapasztalunk
- Anyósom 89. évében van SM, 34 éve!!! és 7 éve szedi az algákat, azt mondják csoda, hogy él

Szabó Mariann és Miklós: 
- A párom haja sokkal erősebb az algától és többen is mondták, hogy az ősz hajszín egy érdekes szürke színűvé változott, ami nagyon jól áll neki.

Zsuzsa: 
- A tarkótájékon jelentkezett erős viszketés és piros foltok, a segítségeddel és a tanfolyamon tanultaknak, valamint az algának köszönhetően szépen javulnak, más csak kicsit viszket a piros foltok elmúltak! 2016 október 05.

Dr. Boros Judit:
- Művese kezelést már 3 betegem úszta meg napi 1 kapszula algával! Az egyiknek már a Cimino fistulát is betették, hiába kértem, hogy várjanak. 1 hónap múlva a 10-es GFR 20-as lett!
- Agydaganattal 2x műtött betegem daganata újra kiújult. GNM tanfolyam után nem ment vissza kemoterápiára 3 éve. Talán ennek köszönheti az életét! A lelkét néha még támogatni kell. Alga folyamatosan megy.

Dr. Szabó Irén
- Friss tapasztalat: A fiam megfázott, és csúnyán, erősen köhögött. 3x2 algát adtam neki és a köhögése 1 nap alatt megszűnt. Enyhe asztmás alapbetegsége van.

Wéber-Suta Ágnes - természetgyógyász:
- Kiindulási helyzet: 29 éves hölgy, 2 éve tartó fájdalomcsillapító-rezisztens fogfájás, 17 fogorvos, 8 fog elvesztése, és mindennek a psychikai és nem utolsó sorban anyagi következménye... Megoldás: IMUNE (+ biorezonanciás kezelés), egy hét leforgása alatt eltűnt a fogfájás, és minden további fogorvosi-látogatás időleges lemondása!!! Ok: az édesanyja terhesség alatt amalgám-problémákkal fogorvosi kezelés alá került. A nehézfém-mérgezés áttevődött annak idején a magzatra…. és 29 év után jelentkezett a fenti tünetek formájában, anélkül, hogy a hölgynek amalgám tömései lennének.

Sértőné Kaszás Mária:
- A mai nap öröme: 39 éves ismerősöm, évek óta inzulinos, 1 havi Alga szedése után ma felhívott, hogy számára "nagyon jó" az Alga és rendelt 2 dobozzal.

Várdai Erzsébet:
- Az érzelmi konfliktusaim feloldásán dolgozom. Az alga remek! A pánik betegség mögött milyen érzelmi konfliktus áll?

Petrik Anikó: 
- Tegnap az egyik ismerősöm felhívott, hogy szeretne vásárolni Algát, mert csak jót hallott azoktól, akik fogyasztják, s vásárolt is 1 dobozzal.
- Voltam a 3 napos képzésen Debrecenben, sokat tanultam ott tőletek, lelkileg meggyógyítottatok, boldog ember vagyok s azt szeretném, hogy mindenki az legyen!

Barnáné Marika: 
- Szedjük az algát, a férjem is! A kutya is heti 1 alkalommal kiköveteli! Most már a tyúkjaink is kapják! Nem kapható a gyógyszertárban a sárga kakaspor és algát kaptak a vízbe! Csoda volt, egy nap felemelt fejjel az összes tyúk és kakas boldogan körbe álltak. Későn kapcsoltam és mikor megörökítettem, már azt a látvány örökítettem meg!

Szabóné Mariann és Miklós:
- Az anyajegyek (elég nagyok) 1 éves alga szedés után szépen kezdenek lepotyogni, alatta barna színű bőr található.

Noémi:
- A sok évig tartó erős vérzés miatt 8 hónapja gyógyszerrel leállított menzesz 2-3 havi algaszedés után visszatért: lehet, hogy az alga hatása? (52 éves)

Zsuzsanna:
- 2x2 kapszulát szedek. Igazából piriformis szindrómát diagnosztizáltak nálam, ezért kezdtem el szedni, fájdalom csökkenése mellett eltűnt a kezeimről az ekcéma!!! 2016 október 12.
Pápai Imre:
- Köszönöm a csodás válaszát, Ön szinte ismer engem. Fogom szedni az Imune-t és jelentkezem az előadásra.

Szabóné Mariann és Miklós:
- Nyugdíjas óvónéni boldogan mondta, hogy az algaszedés során sokkal jobb az erőnléte, kevésbé fáradékony, a pajzsmirigy alul működésére lényegesen csökkentették a gyógyszereit, a jó eredmények miatt.
- 68 éves néninek orbánca volt, a mellén fél tenyérnyi, a hátán tenyérnyi. 3 heti algaszedés mellett szép új bőre lett. Gyulladása volt szúnyogcsípés miatt, a kibontott alga hamar rendbe hozta.

Medve Edit Mariann:
- Én áldott állapotban szedtem, most szoptatás alatt is fogyasztom az algákat és nagyon jól vagyunk. A kislányunk hamarosan 5 hónapos és még csak szoptatom, bőven elegendő számára és nagyon szépen fejlődik.

Izabella:
- Az Imune algát már 4 éve folyamatosan, napi szinten szedem! Köszönöm a testvéremnek: Vas Péternek, aki által az Imune algát megismertem! 3X1 algakapszi / nap  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petrik Anikó: 
- Minden algafogyasztómtól csak pozitív visszajelzést kapok. Elégedettek, jobban alszanak, teherbíróbbak, jobb az étvágyuk, az orvosságokat mindnyájan csökkentették. Az orvosok mért nem ajánlják, kérdik...
- A 92 éve bácsit ma meglátogattam, nála volt a legtöbb változás eddig. 16 gyógyszerét februártól fokozatosan elhagyta. Mostanában kemény a széklete, viszont farkasétvágya van. Algafogyasztás előtt joghurton élt, most pedig mindent elfogyaszt.

Szilágyiné Enikő:
- Anyósom egy hónapja szedi az algát, 3x2-t, sokkal jobb lett az erőnléte. 2016. október 19.

Nagy Lajos Regős:
- Most jutottam el odáig, hogy eleget tudok inni az alga mellé. Csodás vitalitás az eredménye. Ha érzem a fáradtságot, iszom rá és elmúlik. Újra friss vagyok.

Szilágyiné Enikő:
- 2 hónapja szedem az algát, először 3x1, most 2x2. A változáskori problémáim, túlzott ingerlékenység, hőhullám elmúlt. Még a narancsbőr is megszűnt a combomon.

Petrik Anikó:
- Zsóka pogácsával 5cm-es szálkát nyelt le, s ezáltal a belekben bebolyhozódott, megoperálták, s azóta a nap 24 órájában fájdalommal élt éveken keresztül. Boldog vagyok, mert ő volt eddig a legsúlyosabb beteg, akinek az algát ajánlottam. Nagyatádi, és amikor felhív, örömet hallok a hangjából, el tudja hagyni a lakását, el tud menni sétálni. - Egy ismerősöm 5 éve beteg és 135 orvos kezelte már, márciusban elkezdte az ALGÁT fogyasztani. A héten tudatta velem, hogy kb. 50%-os a gyógyulása, a pszichológus a 6 gyógyszerét csökkentette
- Augusztusban hárman vásároltak egy-egy doboz algát, tegnap újra rendeltek 3 dobozzal, mert egyszerűen 75 évesen visszatért az erőnlétük, boldogabbak, állandóan kommunikálunk, meghallgattatom velük az előadásokat a Youtube-on és a webkonferenciát

Pástiné Gyöngyi:
- Igen, igaz, én is egy mondattól gyógyultam ki a gluténérzékenységből, és most jobb a gyomrom mint valaha volt.

Szabóné Mariann és Miklós:
- Ismerőseimtől, korombeliektől (55 éves vagyok) a héten hallottam, hogy milyen komoly problémát okoz nekik a változókori hőhullámok, hangulatváltozások. Nekem nincsenek, 1 éve algát eszem - bármilyen csípésnél algát kibontunk, krémmel összekeverjük (vagy anélkül is jó) rákenjük a megduzzadt testrészre és 1-2 nap alatt rendbe jön

Erdős M. Zoltán:
- Másfél éve szedem az algát, több problémától megszabadultam, kitűnően érzem magam. 2016 október 26. – november 09.

Dobos Gyöngyike:
- 3 éves kisunokám szeptemberben kezdte az óvodát és még nem volt beteg, mert már régóta szedi a napi 1 szem algát. Kérdezte is a védőnő, hogy milyen immunerősítőt szed. Mondta a Lányom, a legjobbat szedi.
Kovács Attila:
- Futószemölcs: 4-5 hónap alatt teljesen eltűntek a kezemről, fokozatosan visszahúzódtak. Napi 1-2 kapszulának megfelelő poralgát fogyasztottam anno. Azóta már másoktól is hallottam hasonlót.

Bíró Gyula:
- Április óta szedjük a feleségemmel az Imune-t. Futószemölcseim eltűntek, erőnlétünk kiváló, feleségemnek megszűntek az allergiás tünetei.

Petrik Anikó:
- Csodálatos az Imune termék, az emberek hálásak, nincs olyan nap hogy valaki fel ne hívna, és csakis pozitív dolgokról informálnak. Akik viszont nem fogadták el az algát, úsznak az árral szemben, orvostól orvosig járnak kezelésre, s csak sajnáltatják magukat.
- 3 új algafogyasztóm van, s 2 hete fogyasztják, s már visszajeleztek, hogy nem fájnak a csontjaik mint azelőtt, s jobb a teherbíró képességük, s nagyon örülnek hogy hozzájutottak

Szabó Mariann és Miklós
- A 80 éves anyukámnak több, mint 1 éves alga szedés után annyi pozitív tapasztalata van az algáról, hogy folyamatosan leszokott minden más "gyógyszerről" tudatosan csak algát eszik
- Egyik ismerősöm ma mondta, hogy 3 havi alga szedés után (napi 2X2 kapszula) nagyon sokat javult a visszere. - 11 éves kislány osztályzatai nagyon sokat javultak, amióta algát eszik kb. 8 hónapja. Anyukája szerint nagyon lelkes algaevő lett, ő osztja szét az algát a családban!
- Barátnőm 1 éves kisunokája pici korától kapja az algát, nem beteges, szépen fejlődik és nagyon szép sűrű haja van nagymamája örömére.
- Nagyon fontosnak tartjuk, hogy reggelenként frissen, fájdalom nélkül kelünk fel, ez régebben -az alga szedés előtt- korántsem volt így

Timi:
- DRÁGA KARESZ ÉS RÉKA! Gyógytornászként a betegeimmel való kapcsolatom és kommunikációm egy magasabb élményt nyújt a hétvégi tanfolyam óta! Belső késztetést érzek az infó átadásához. Hálás vagyok Nektek.

L. Anikó:
- 5 hetes algaszedés és Lourdes víz ivása után fiam övsömöre 50%-kal csökkent, az én mélyvénás trombózisom pedig sokkal elviselhetőbbé vált.

Medve Attila:
- A pánikbetegség megoldásához számomra egy 3 napos tanfolyam kellett, amivel sikerült megérteni a biológiám működését és ezáltal legyőzni a félelmeimet. Az Imune alga és a Rhodiolin kapszula is jó támasz volt fizikai szinten. Köszönöm Karesznak a segítséget!

Madari Norbi:
- Kedves Karesz! Köszönöm szépen az előadást! Nagyon meg vagyok elégedve az algákkal. Legutóbb mandulagyulladásnál segített, 1 nap alatt meggyógyítottam vele. De az emésztésem is helyrejött 1 hónap alatt.

Pástiné Gyöngyi:
- alga+ tanfolyam, változókor semmi panasz. Gluténérzékenység a múlté, kézízületek javulnak, zsírcsomó a fejen kifakadt, egyre jobban vagyok. Győri tanfolyamon találkozunk, férjem is jön, nagyon várom.

Medve Edit Mariann:
- mi a 3. gyerekre 1 évet vártunk hiába, majd szakrális tanfolyam, Karesz tanfolyam és 6 hét alga szedése után áldott állapotba kerültem.

Kovács Ilona:
- 2 hete fogyasztja a család az algát, csak pozitív változásról számolhatok be. Megszűnt a fáradság, az aluszékonyság, az ízületi probléma csökkent. Gyerekek is frissebben ébrednek jobban koncentráltabbak.

Rózsás Regina:
- Édesanyám, fekvő SM betegként pár hónapja megdöbbentő javulást mutatott. Egyedül kel ki az ágyból és vissza, már jó ideje nem volt rá példa. Az izomműködés helyreállt, nagyon sok tápanyagot kapnak az izmok az algától. A többi már házi feladat

Anita:
- a csontfájdalmaim csökkentek, a teljesítőképességem sokkal jobb lett amióta szedem az algát.

Frigyesy Róbert:
- Negyedik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 21 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 3 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon.

Horváth Magdi:
- Február óta szedem az algát, a pajzsmirigyem labor értékei teljesen rendbe jöttek, az ultrahang szerint a bal oldali 2 db 12mm göb eltűnt. A jobb oldali még meg van.

Ágnes:
- 2 GNM alaptanfolyam után elmúlt a 27 éve tartó orrfolyásom, túl vagyok az emelt szintűn is, kíváncsian várom a többi pozitív változást!! Fogytam is 13 kg-ot!! Ezt mindenkinek hallani kell! 2016 november 16.

Filótás Lászlóné:
- Unokahúgom, aki szívbeteg és vastagbél gyulladásban szenved, hat hét algaszedés után arról számolt be, hogy minden tünete javul és 8-9 órát tud egyhuzamban aludni, amire hosszú évek óta nem volt példa. Megszűnt a félelem!

Szabóné Mariann és Miklós:
- Idős anyukám alacsony vérnyomással vérnyomás csökkentőt kapott, sokat szédült, a "gyógyszere" elhagyása után napi 3 algával rendeződött a vérnyomása, sokkal jobban érzi magát.
- Gyerekkorom óta az orromon anyajegy volt, a héten vettem észre, hogy eltűnt.

Udvardi Tibor:
- 60 éves koromig szaporodtak az ősz hajszálak. Akkor, 3 éve kezdtem el szedni az algát, s azóta nemcsak megállt az őszülés, hanem egyre több a sötét hajszál.

Petrik Anikó: 
- Ma estére itt volt egy osztálytársnőm, végig hallgatta az "egy csésze kávé" riportot, megdöbbentette, amit hallott. Adtam is neki pár szem algát, majd rendelt 1 dobozzal, mert eddig 50 eurót költött gyógyszerre, és az algával szeretné támogatni a gyógyulását.
- Ica, aki kb. 3 hete fogyasztja az algát, ma elmondta, hogy volt olyan nap, hogy annyira fájt a feje, hogy úgy érezte, agyvérzést kap. De ekkor eszébe jutott, amikor figyelmeztettem, hogy lehet majd erős fájdalom is, s tudat alatt nem kapott be semmilyen fájdalomcsillapítót, kibírta a fájdalmat, ami aztán megszűnt, s érzi, hogy sokkal jobb azóta a közérzete.

Andrej:
- Egy éve voltam tanfolyamon. Azóta más a tegnap, más a holnap és más a jelen. Azóta más a lét, más a pillanat és más az megélés. Azóta más az út, más az irány és más lett a cél is. Azóta más az érték és más a mérték. Más, ami kell, más ami mehet, és más ami jöhet. Más a hiány, más az öröm, és más a magány. Más a cselekedet, más a gondolat, és más az érzés. Azóta teljesen más vagyok én is. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy szánjon rá egy hétvégét az idejéből egy tanfolyamra. Megéri!!!!!Ez tapasztalat!!!

Borsányi Teréz:
- A hétvégén részt vettem a 3 napos tanfolyamon, Mohácson. Hallottak, tanultak, tapasztalások, az átélt érzelmi feltöltődés, fejlődés, a szeretet ereje, amely csak úgy áramlott határok nélkül, Karesz és Réka vezetésével, maga volt a csoda. Köszönöm! 2016 november 23. – december 14.

Kolonics Attila:
- 46 éves vagyok és amatőr futó. Korábban nem futottam többet, mint 7 km. Szeptemberben ismerkedtem össze az algával. Októberben 7x futottam le ezt a távot, javuló eredményekkel és könnyebb futással. Novemberben már 2x 10 km, 1x 12 km, 1x16 km, és végül sikerült a 21 km, a félmaratoni táv. 3-szoros teljesítmény 1 hónap alatt. Ezt tudják az algák!

Szabóné Mariann és Miklós :
- Édesanyám 2 nap múlva lesz 80 éves, fiatalos, érdeklődő, sokat olvas, gyógyszere az alga -másfél éve- reméljük még hosszú ideig él velünk minőségi életet!!!!!
- középkorú nő ismerősünk a napokban újságolta, hogy a hajhullása 1 havi algaszedés után sokat csökkent (ez az első tapasztalata) napi 3 szem algával - évek óta a bokám felett 2 db kb 20 forintos kemény göb volt, alga szedés és hétvégi algakenés mellett kb. bab szemnyire csökkent és már korántsem olyan kemény. A hálát adok gondolatok is segítenek
- 13 éves Tappancs kutyust (utcabeli) már algával tavasszal megmentettünk, nem tudott a hátsó lábaira állni, most szélütést kapott és napi egy algát adok neki, ma már sokkal határozottabban jött elénk - idült fogínygyulladás alga szedéssel rendeződött. A fogorvosom + családja azóta algaszedő.
- alga szedéssel pajzsmirigy alulműködésnél is rendszeres, jól formált széklete van - ezt csak az alulműködéses pajzsmirigyesek tudják igazán milyen kincs! - alga szedéssel napi 3 kapszula - szemromlás megállt. 2 éve nem kell új szemüveget csináltatni, és már nem kell külön olvasó szemüveg, se nekem, se Miklósnak, ismerősünk szeme 1/2 dioptriát javult kb 5 hónap alatt - parlagfű allergia éveken keresztül napra pontosan jelentkezett (aug.17) két éve nem jelentkezik

Filótás Lászlóné:
- keresztapám napi 1 alga szedésével megúszta a dialízist és laboreredményei szépen javulnak!

Petrik Anikó:
- Laci bátyám, aki tavaly decemberben úgy vélte, hogy itt a vég, mivel a tüdejével volt probléma és nem kapott levegőt. Januártól minden hónapban 1 doboz algát fogyaszt és hála az Imune-nak, tokéletesen érzi magát.
- az unokatestvéremnek 20 éve van pajzsmirigy problémája, orvosságot szedett rá, kontrollra járt, az algát januártól szedi és a Dr. nő szerint ilyen jó eredményei még nem voltak mint most - az algafogyasztók szerint jobban alszanak éjszaka mint azelőtt - csak pozitív visszajelzéseket kapok az alga fogyasztóimtól, van akinek a hátán felszívódott a tojás nagyságú kinövése, Ildinek a fején kifakadt a zsírmirigy, a láb nem dagad azóta, lelkileg nyugodt. Több embernek a rendszeres székletet hozta rendbe, sorolhatnám még, hiszen a falunkban nagyon sokan fogyasztják már - visszhangra talált az alga. Elértem hogy az emberek telefonon felhívnak és információt kérnek mert hallottak az Imune-ról és őket is érdekli

Medve Edit Mariann:
- a harmadik gyermekünk fogantatásához szükség volt az Imune kapszulára, GNM tanfolyamra és szakrális radiesztézia tanfolyamra is. Ez így három szinten hozzásegített egy gyönyörű és egészséges baba születéséhez

Borsányi Teréz:
- nagyon ajánlom mindenkinek, vegyetek részt a tanfolyamon. Amit ott kaptok tudásban, érzésben azt szavakkal nem lehet kifejezni. A webkonfikon is sokkal hatékonyabb a részvétel, plusz tanulás, megértés.

Makrainé Erika:
- április óta szedem az algát tanfolyam + tábor Basedow igen szépen láthatóan gyógyul, azóta sem voltam vérvételen sem kontrollon!Jól érzem magam! Köszönöm segítségeteket

Bokor Erna:
- 2007-ben megállapították, hogy magas vérnyomásom van, egész életemben gyógyszert kell rá szednem. "Autoimmun" pajzsmirigy betegségem először túl-, majd alulműködött. Nagyon szkeptikusan álltam az algához és óvatosan kezdtem el a szedését, fokozatosan emelve az adagot. Mind a két gyógyszeremet (fokozatosan) abba tudtam hagyni. Algából (IMUNE) 3x2-őt szedek folyamatosan, és semmi mást. Alvásigényem 5-6 órára lecsökkent, teherbírásom sokkal nagyobb. - combok közötti futószemölcsök is elmúltak 2 hónap algaszedéssel teljesen.

Julia Puskas Graffagnini:
- alga + tanfolyamok = rengeteg energia, allergia a múlté - oldom a konfliktusaimat, szedem a napi 3 algát, tükör terápia = fehér szemölcs a jobb vállamon, piros szemölcs a mellkasomon szemmel láthatóan kisebb lett 1-2 hét alatt! Köszönöm, jó úton haladok!

Frigyesy Róbert:
- Erikával együtt köszönjük Rékának és Neked ezt a csodálatos győri tanfolyamot! Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk már a hallgatóktól!

Anita és Gábriel:
- köszönjük szépen, hogy részt vehettünk a győri tanfolyamon, fantasztikus volt! Nagyon sokat tanultunk és a munkatársaim hétfőn kérdezték:"mi történt veled, hogy sugárzol? "

Anita Margli Józsefné Irénke:
- férjem is részt vett a győri tanfolyamon. Azóta folyamatosan repked a föld felett... Remélem, így is marad... Köszönjük.

Pástiné Gyöngyi:
- alga+tanfolyam ízületek gyógyulnak, gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó fejen kifakadt, változókor nem okoz semmi problémát, alacsony vérnyomás emelkedik egyre jobban vagyok. Fügi Bea - a győri tanfolyamon vettem részt, fantasztikus hatással van rám. A házi feladatokat betartom, csak a félelmek feloldását nem tudom egyedül hatékonyan végezni, úgy érzem, hogy nem jutok el az érzelmi oldásig Nagy Vera - Augsburgba is hoztam magammal, de már hoztam másoknak is! A visszajelzések nagyon jók, a vitalitás növekedése, hajhullás megállása, és a nátha messzire kerülése amit rövid időn belül jeleztek! Takácsné Marika - Egy hónapja szedem az algát és láthatóan javul a lábam. Ácsné Dadus - egy éve voltam önnél, azóta szedem algát. Nagyon jól érzem magam, köszönöm, térdem meggyógyult. Bíró Tibor - legújabb hatás /másfél év algafogyasztás/, húsz éve gerincsérv már akkor rendeződött műtét nélkül. De időnként mindig elő jön a probléma, régebben a fájdalom 8-10 napig is eltartott az utóbbi időben két-három nap és a fájdalom is enyhébb, mind ez gyógyszerek nélkül! Bíró Gyula - három havi algaszedés után eltűntek a futószemölcsök, és a fiatal korban szerzett vízváltási kiütések, A novemberi tanfolyam óta nem fáj a visszeres lábam. Szuper volt a tanfolyam, köszönöm! S. Niki: - megint megtudtam pár dolgot :) Ha nincs is kérdésem, akkor is érdemes figyelni, mert mindig tanulunk... Köszönöm :) 2016 december 21 – 2017 január 11. Tóthné Marcsi: - Köszönöm!! ...ÉS MŰKÖDIK A BIOLÓGIÁM!!! 3 NAPPAL A TANFOLYAM UTÁN A BÉKLYÓ KONFLIKTUSOM OLDÓDIK, 1 ÓRÁJA ESTEM ÁT EGY HATALMAS GÖRCSÖS ÁLLAPOTON! KÖSZÖNÖM!!!! Csengeri Zsolt - A fejfájást 6 db alga miért szünteti meg? Kipróbáltam, megszünteti. Pástiné Gyöngyi - Nincs ételallergia, 3 évig glutén mentes diétán voltam. Tanfolyam + alga és nincs diéta. Tényleg egy mondattól gyógyultam. Borsány Teréz - DHS-t már a "kapuban" sikerül "elkapnom" napi szinten tudatosan figyelek rá... Varázs szót alkalmazom. EZ VAN! MINDEN TÖKÉLETES! Mantrázom.+ tanultakat! Mert ahova figyelek ott a valóságom. Pásztor Gabriella - Strokos betegeim szedik itt kint Angliában az algát, és sokkal jobbak az eredményeik, erősebbek, nincs még angol leírás, de az alga magáért beszél, és kérik folyamatosan. Laukó Mihály - Algaevő Berci cicánk kiváló egészségnek örvend! Harci sérülésből lett egy nyaki tályogja. Egy hét múlva kifakadt, rá két napra teljesen rendbe jött csak pici seb látszott. - Rózsika hetente variálja az alga adagját! Többet, kevesebbet? Tegnap eldőlt! Legyen 6, mert az HAT!!! De még mindig nagyon elégedetlen magával, de fejlődik látványosan! Hetényiné Ircsi - Orvos-prof. ismerősömnek súlyos gyomorégésére javasoltam 2 kapszula algát, plusz 20perc türelmet. Megélte a "hihetetlen csodát" Karácsonyra mindenki algát kap - ennél többet szülőként sem tehetek! Petrik Anikó - A barátnőm 92 éves apja azt mondta, hogy lányom, nekem úgy elmúlt a hasfájásom meg a lábfájásom, csak tudnám miért. Mi tudjuk, most lesz egy éve, hogy fogyasztja az algát. - 1 éve vagyok algafogyasztó. Allergiás voltam, kb 8 évig tartott. 3 szem Imnue-t szedek napi szinten s az idén nem voltam allergiás. - Minden ismerősom, akik algafogyasztók, éjszaka sokkal jobban alszanak, nappal nem faradnak el, a dagadt lábaik már nem dagadnak, zsírmirigyek kifakadnak a fejen. - 20 éve folyamatos kezelésre jár pajzsmiriggyel Marika, 1 éve Imune-t szed, s a Dr. azt mondta neki, hogy ilyen jó eredménye még nem volt az évek alatt mint most. Szabó Mariann és Miklós - Szélütéses 13 éves kutyus (utcabeli) naponta kapja tőlem az algát, a bizonytalan bukdácsolása megszűnt, sokkal stabilabb a járása, mindennap jön a napi adagjáért, őt már másodjára mentettük meg algával. A kutyusunk ebben a hidegben minden nap kap algát kibontva, házi tejföllel összekeverve, imádja és nagyon mozgékony. Duracellnek hívom ilyenkor! - Hajjal kapcsolatos tapasztalat: kb.1 hónapos algaszedés után, erős hajhullás rendeződik. 2.tapasztalat: ősz hajszín szép szürkés árnyalatot kapott a férjemnél. 3. tapasztalat: ismerős doktornő haja a fejtetőn kezd kinőni. Erdős Zoltán - Több problémám is volt, mint például: ízületi bántalmak, reflux, szívritmus zavar. Több mint kettő éve szedem az algát és a ezen tünetek mind megszűntek. - Ami még lényeg volt, egy olyan jelenség, hogy bármit ettem mindig úgy éreztem, még valami hiányzik. Ez nem éhségérzet volt, hanem valami hiányérzet, az alga szedése ezt is megszüntette. És a felszedett felesleges kilókat lassan kezdem leadni. Frigyesy Zoltán - Ötödik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 4 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Elmúltak a visszereim és több pozitív hatásról tudok beszámolni. - Feleségem a melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap alatt negatív kontroll eredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők, a gyerekek és a kutyánk is szedi az algát. - Tavaly júliusban el kellett adnunk az üzletünket Győrben. Nekem nem okozott lelki problémát, de a feleségem 1 hónap múlva olyan beteg lett, hogy nem tudott felkelni a szédülés és a hányinger miatt. Ez több hétig eltartott, majd miután Karesszel telefonon megbeszélte a problémát, másnapra teljesen megszűnt a betegsége! Fügi Bea: - Tanfolyam + alga: kézujjaim elkezdtek kiegyenesedni (RA), kevesebb alvásra van szükségem, sokkal jobb kedvű vagyok, kalcium szintem helyreállt, ételintoleranciáim szűnőben vannak. 2017 január 18. – 25. Kornél - Futár hozta az alga-adagomat, mondja "-ez a Wellstar valami jó cucc lehet..", mondom "-igen, alga van benne". Erre ő, "-nem tudom mi van benne, de régóta hozom egy néninek, aki mindig fitt, jó kedvű és egészséges, pedig 80 éves! Kérdem is tőle:-mi a néni titka? Erre a ő, -hát a csomag gyerököm, amit most is hozott!" Fikner Piroska - 2 éve szedem az algát. A „média által agyongerjesztett járványok” azóta elkerültek. Még a nátha is. Bár a 42 éves SPA-m még nem, de a több évtizedes emésztési problémám a Crohn betegség is meggyógyult. Pedig jó pár hónapja Xiloxot vagyok kénytelen szedni. Sallósné Emese - 1940-ben születtem, /77 év/ évtizedekig fájt a térdem, 2 év óta szedem az algát 2x3 naponta, most már leszaladok a lépcsőn, napi 6 óra alvás elég, eddig kellett a 8 óra, energikusan telnek a napjaim, Mikita Maya - Vastagbél daganatból "lábadozom". Második doboz algát szedem. Sokkal energikusabb vagyok, mint előtte. Szabóné Mariann és Miklós - Az év eleji beszámoló, tervezési időszakban napi 13 órát aktívan dolgozom + itt vagyok késő este a webkonfin, frissen! - Sok foglalkozást tartok gyerekeknek, akik most köhögnek, taknyosak, prüszkölnek, de én nem kaptam el, sokszor gondoltam arra, amit mondtál, hogy a sok beteged között nem betegedtél meg! - Algával kb.1 év alatt 15 kg-ot fogytam, így nagyon jól érzem magam, nagy a munkabíró képességem, pedig állítólag még pajzsmirigy alulműködésem is van. - Amikor a 11 kg-os tacsi kutyusunk habosat hányt és véres volt a széklete, napi 2 kapszulát adtunk neki, kibontva kicsi vízzel fecskendőbe, igaz harapott, de másfél nap után sokkal jobban lett. 2 nap után kereste a tányérját, mert éhes volt, apró adagokat adva egy hét alatt teljesen rendbe jött. Medve Edit Mariann - Nekünk az algák a szakrális radiesztéziával karöltve segítették a fogantatást (1 év sikertelen próbálkozás után). Radikálisan csökkent az alvásigényem, viszont nőtt a teljesítményem. - A 12 éves cicánk a leépülés állapotából visszafiatalodott pár napi alga szedése után. Laukó Mihály - Egy cicát hashártyagyulladással, májleállással diagnosztizáltak. Gubbasztott, nem evett. Bőre, szeme besárgult. Max. 2 hetet jósoltak neki. Ezt ő nem vette komolyan! Kapott napi 1 algát és pár nap múlva megjött az étvágya és eleven lett. 2 hét múlva a sárgaság is elmúlt! Köszöni, azóta is jól van! Fügi Bea - Tanfolyam és alga: több energiám van, egyenesednek az ujjaim (RA), élesedett a látásom, kalcium szint helyreállt, sokkal jobb kedvű vagyok Varjas Ágnes - Köszönök Önnek mindent, a Wellstar által kb 300-an gyógyulunk, ellent mondva a szkeptikusoknak!! Gábora Ede - Köszönjük az algatippet, pár nap szedés után a párommal mindketten frissebben kelünk reggelente. Nincs egy hete, hogy szedjük... Kitartást kívánunk a munkádhoz! Várhidi Éva - Rengeteg dolgot tudunk meg az egymás kérdéseire adott fantasztikus válaszokból, köszönjük 2017 február 01. – 08. Dr. Boros Judit - Pár napja küldte egy badacsonyi néni ezt az sms-t: Tisztelt Boros Judit Doktornő! Az alga CSODASZER. Nagyon sokan vagyunk hálásak érte. Mi 70 fölött vagyunk. Elmúlt a térdnyikorgás, fájdalom. Vitalitás, jó közérzet. 2003-ban mellrákkal műtöttek. Jó egészséget, jobb eü körülményt. Isten áldását kérve, ......né Badacsony, sokan Szombathelyről. dr. Szabó Irén - Tapasztalat: fogyás, a ritkuló hajam fejtetőmön visszasűrűsödött, sokkal jobb közérzet, fáradékonyság csökkenése D. Szabcsi - Algáktól teherbírás fantasztikus, 6 órára beállt az alvásigényem, közérzetem javulásában is segített, fittebb, frissebb, energikusabb is vagyok... Ha kíváncsi vagy milyen újra frissen, fitten, egészségesen, boldogan és elégedetten élni, akkor TE algafogyasztó leszel és elmész tanfolyamra. Előre is gratulálok neked! Puskás-Graffagnini Júlia - Napi 3 alga, tanfolyamok, tükör terápia etc. rengeteg energiát ad, amire nagy szükségem van a munkámban. Amióta nem szaglászom a családom után, az allergiám is elmúlt, tudok lélegezni, 2 szemölcsöt tüntetett el. Mikita Maya - Az alga nem csak energetizáló, de kedélyjavító is. Legalábbis amióta szedem (most tartok a 3. doboznál), azóta sokkal vidámabbnak érzem magam :) Nem adom fel :) Börgöndi Antal - 4. éve szedjük az algát, sokkal nagyobb az erőnlétünk, jobb az alvás, foggyökérgyulladás eltűnt; a "megfűrészelt" ujjamra algát szórtam, azonnal, rohamosan gyógyult. Szuper anyag! Böbe Frühwald - Én még csak 1 hónapja szedem az algát, de már most sok mindenben érzem a változást, különösen sok az energiám :) Fitten ébredek, a hajam sem hullik már annyira :) Bíró Gyula - Biróné Marika vagyok, Pécsről. 2016 áprilisa óta szedjük párommal az Imunét. 20 éve fennálló pollenallergiám megszűnt. Novemberben voltunk alap tanfolyamon, Mohácson, szuper volt! Azóta az ott tanultakat alkalmazva, a lábfájásom elmúlt, a refluxom is szűnőben van. Köszönjük Neked és Rékának!!! Pástiné Gyöngyi - 70 éves nő ismerősömnek 1 dob alga után jó lett a pajzsmirigy működése és a fodrásza megkérdezte tőle mit szed, mert erősebb és dúsabb a haja Postás Evelin - Édesapám 1 éve szedi napi 3-at, cukorbeteg, nem tartja be a diétát, és mégis vissza vette az orvosa az adagot. - A másik tapasztalat pedig a tanfolyamon átéltek kapcsán van. Megoldottam több mint 10 éves lelki problémám, bemocskoltsági konfliktust és megszűnt a panaszom. Köszönöm!!!! - Valamint még egy visszajelzés, a fájdalom csökkentése már magamon is és páromnál is működött Radnai - Az ismerősöm napi 2 algát szed, nyirokmirigy problémája van és sokat fáj a lába és dagad. Ez már a második hét alga szedése után sokat javult. Kovácsicsné Földes Rita - Réka tanácsát megfogadva, a tanfolyam első napja óta nálunk megszűnt a horkolás! Működik azóta is... Hálásan köszönöm ! Borsányi Teréz - Sok programot futtattam és még futtatok is, aktív, megoldási szakasz, vegyesen sok tünetegyüttesemre választ kaptam ma. Köszönöm! Van még mit megoldanom. Szépen haladok, amire ma választ kaptam + a tanfolyami anyag. Barnáné Marika - 2 éve szedem az algát. Már járásom jobb lett, nem kell a bot. Az inzulinomat felére csökkentették és továbbra is szeretem az algát! Sallósné Emese - Egy hete úgy fenékre estem a betonon/ónos eső/agyrázkódással, de csontom nem tört. 77 év, 2 éve algaszedő, belső zúzódás rendesen volt, még nem tudok fent lenni, meddig tart ez még? Princz Kati - Tapasztalat: szeptember óta algán élek, reggel-délben 2-2 szem, sok víz, este azt eszem, amit megkívánok, de keveset, és közvetlen lefekvés előtt 2-3 szemet. Folyamatosan fogyok az optimális súly felé és nagyon jól érzem magam !!! Gizella (Ausztráliából) - Szedem az algát, ezért nem tudok kérdezni semmit Tóthné Rózsika - A múlthéten egy válasz kapcsán jött az "AHA" érzés, inkontinencia javulóban. Timi - Az alga elfogyott pár napja. Újból szedem és abszolút jó a közérzetem. Hiányzik, ha nem szedhetem. Fekete Edit - Fogzománcom az egyik fogamon szépen visszaépült. 4 éve szedem az algát. 2017 február 15. – 22. Kitti - 45 éves vagyok, és tényleg régen nem él az édesanyám, és nem volt jó a kapcsolatunk. (Megjegyzés: a doktor úr a tűnetekből következtette ki a lehetséges kiváltó okokat, erre érkezett a megerősítő válasz.) Frigyesy Róbert - Ötödik éve szedem az IMUNE kapszulát, napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 4 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Több pozitív hatásról tudok beszámolni. Sallós Emese - Algaszedő ismerősöm írta. "Légy szíves rendelj három doboz algát. Piroska is szedi, így már hárman vagyunk. Ákosnak a véreredménye látványosan javul. Köszönöm Neked ezt az információt." Szabó Mariann és Miklós - 20 mp. alatt többször is sikerült a fájdalmaimat megszüntetni, ha kell naponta alkalmazom sikerrel! Köszönjük szépen a tanítást! - Gyerekkorom óta meglevő anyajegy, ami az orromon volt eltűnt és egyéb anyajegyek is folyamatosan tűnnek el másfél éves algaszedés után - 55 évesen nem ismerem a változókori problémákat, barátnőimtől hallom a nagyfokú hangulat változást, hőhullámokat, ingerlékenységet. Rám nem jellemző, aminek nagyon örülök! - A 81 éves anyukám legalább 10 évet letagadhat, amit már többen is mondtak Neki, teljes háztartást vezet, bevásárol, intézi a dolgait, ha elfárad 10-12 óra alatt jól kipiheni magát. Nagyon örülök neki! - Barátnőm 15 hónapos kisunokája napi 1 algát kap kibontva az ételébe belerakva, gyönyörűen fejlődik, nem beteges és nagyon szép haja nőtt. Nagyon örülünk neki! - A 81 éves anyukám a gyógyszertárban megmutatta az alga dobozát. Az egyik gyógyszerész ismerte és azt mondta, hogy nagyon ajánlja általános erősítésre, amit az anyukám már régóta tapasztal magán. - Egy ismerős gyógyszerész fogyasztja az algát, már az ismerősének is kéri, sokkal jobban bírja a napi strapát - A párom baleset utáni 24,6-os cukra folyamatos mérés mellett a "gyógyszerét" negyedével csökkentette, míg el nem hagyta, 3 havi átlaga 5,8 volt az orvos behívta,hogy mit szed Pástiné Gyöngyi - Alga + tanfolyam ízületeim gyógyulnak, gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó fejen kifakadt, változó kor nem okoz problémát, vashiány megoldódott, egyre jobban vagyok így 53 évesen Börgöndi Antal - A sógorom inzulinos cukorbeteg. Szedi az algát, szép lassan javul a cukorszintje. Az orvosa csökkentette az inzulinadagokat, a 3 havi értékek is egyre jobbak. - 3,5 éve szedjük az algát. Több az erőnk, jobb a kedvünk, az alvásunk, a vérnyomásunk már normális. Több éve fennálló foggyökér-gyulladás 1,5 havi algaszedés után eltűnt!! - Mindenkinek szívből ajánljuk a tanfolyamot, így magunkat is "helyre tudjuk tenni", és másoknak is tudunk segíteni! Színtiszta, igazi nyereség! Nagy Lajos regős - Az alga kiváló 3-3-0, a vérképem megmutatta, egy pici + volt benne. Mégis egyre kevésbé éreztem jól magam. De a 4. tanfolyam ismétlés újra felpezsdítette az életem. Ajánlom mindenkinek! Puskás-Graffagnini - Tavaly áprilisban első tanfolyamon kezdtem szedni az algát, rengeteg energia, most is 14 napig repülök, mint a bolygó hollandi és bírom. Kettő szemölcs eltüntetve, tudok lélegezni, amióta nem "szaglászok"... - Én is voltam mar 2 alap és egy haladón, és mégis megyek újból a budapestire! Ismétlés a tudás atyja! Novák Magdi - A tanfolyamot mindenkinek a figyelmébe ajánlom, mert egy nagy élmény is nagy tudással. Szigetvári Szilvia - Édesanyám 3 hónapja eszi az algát. A koleszterin szint eddig mindig magas volt, a vas pedig alacsony. Most tökéletes a vérképe! Várhidi Éva - Percek alatt elmúlt a korpásodásom, amikor a fejsimogatást hoztad fel magyarázatként :) Időskori barna anyajegyek a mellkasomon levakarhatók lettek nagy örömömre! Andrej - Boldog egészséges élet = napi 3 kapszula alga + heti egy webkonferencia + évente egy RéKaresz tanfolyam. Egy RéKaresz tanfolyam után a belső béke, jókedv, ugyanis fertőző: nem érdemes hát csodálkozni, ha mindenki mosolyogni kezd körülöttünk, mikor boldogok vagyunk. Anita és Gábriel - Mi júliustól szedjük az algát, javult az emésztésünk, eltűntek a korai klimax általi hőhullámaim, sokkal jobban alszunk és több az energiánk, csúnya darázscsípést is szépen begyógyított Fikner Piroska - Wittmann Gabriellának. Manduláimat ízületi gyulladás miatt eltávolították /1976-ban/, de semmit nem oldott meg. GNM ismereteim alapján tudom, hogy a mandulagyulladás egy államvizsga következménye volt. Hetényiné Ircsi - nyugdíjas logopédusként dolgozom, akármennyit is tüsszögnek, köhögnek a gyerekek, én nem "kapom "el. Szedem az algát, napi 4-et, de most a télen felszedett pluszok miatt 6-ot fogok szedni, mert kipróbáltan segít, és én sem vagyok fáradt mióta az algát szedem. Köszönöm a mai napot is! Áldás Rátok! T. Ágnes - Nagyon köszönöm a válaszaid! Két alap és egy emelt szintű tanfolyam, rengeteg olvasás ebben a témában és webkonferencia után is mindig tudsz valami új kiegészítést mondani. Nagyon hasznos!! 2017 február 27. – március 8. Szabó Mariann és Miklós - Kezdődik az allergiaszezon, nekem hosszú ideje fennálló allergiám - ami szemviszketéssel, torokfájással járt együtt - már tavaly sem jött elő, másfél évi algaszedés. Bíróné Marika - 20 éve fennálló allergiám fél éves Imune szedés után megszűnt! Energiám sokkal több mint előtte! Néha túl sok is! Kotyó László - Örömmel osztom meg: 8 hónapja szedem az algát, megszűnt a refluxom (10 nap), arcüreg gyulladásom, szénanáthám, az aranyerem olyan, mintha ma születtem volna, erős talpfájdalmam 90 százalékban csökkent. Kiválóan alszom, pihenten ébredek, a teljesítő képességem maximális. A valóságban 40 éves vagyok, a szig-ben 69. ALGA ÖRÖKKÉ!!! Nagy Lajos regős - Az alga kiváló 3-3-0, a vérképem megmutatta, egy pici + volt benne. Mégis egyre kevésbé éreztem jól magam. De a 4. tanfolyam ismétlés újra felpezsdítette az életem. Ajánlom mindenkinek! dr. Szabó Irén - Terméktapasztalat: tartós vérnyomás csökkenés, fogyás, vércukor csökkenése, több energia, jobb általános közérzet, puffadás csökkenése, fáradékonyság csökkenése, haj, köröm megerősödése. Az algák elvégezték a nagytakarítást a szervezetemben... Rasch Ági - Friss algatapasztalat: kb. egy hete szórtam spirulinát a jázminomra és ráöntöztem, és az új virágok lényegesen nagyobbak lettek, mint a vásárlás után hozott. Frigyesy Róbert - Feleségem melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát, az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap elteltével negatív kontrolleredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők, a gyerekek és a kutyánk is szedik az algát. Viktor - Köszönöm, hogy megoldotta a prosztata problémámat, illetve, hogy megmondta, hogyan oldjam meg. Bíró Gyula - 2016 április óta szedem a napi 6 IMUNE-t, kemo után kezdtem. Hajam visszajött, és egyre sötétedik. Futószemölcseim eltűntek. Munkabírásom sokkal jobb, mint régen. Lényeg: kiválóan vagyok!! - Novemberi tanfolyam azonnali eredménye: nem fáj a visszeres lábam, és simítom ki az ereket! - Kedves Karesz! Ma este két AHA élményem volt!!! Köszönöm! Lévai Anikó - Megint Nagyon tanulságos volt, Károly! Férjem azóta is jól van, és én is. Frühwald Böbe - Kedves Karesz. Én ismét csak azt tudom írni, hogy 2 hónapja szedem az algát, és kevésbé hullik a hajam, nagyon jól alszom, kiegyensúlyozott vagyok, tele vagyok energiával :-) :-) :-) Várhidi Éva - 6 éve vagyok algafogyasztó, ezalatt mindenféle takonykór, torok, köhögésem megszűnt, megoldódott a cukrom, a hypertóniám, koleszterinem. Szerda estéimet Karesszel és veletek töltöm. - Tegnap esti megbocsájtással rendbe jött mára a hátam idegfájása, már minden lépésnél nyilallott baloldalt volt - A pajzsmirigy leletemet ad acta tettem. A Dg nincs a homlokomon, és én jóban vagyok magammal, ezáltal JÓL vagyok. Petrik Anikó - 35 éves férfinak a hátán volt 2 db tojásnagyságú zsírmirigye, ami pár doboz alga szedése után eltűnt, felszívódott, tehát nem fakadt ki. Viszont 50 éves nőnek a fején volt több zsírmirigy, ami viszont kifakadt - Ma egy hölgy felkeresett, s érdeklődött, a termék felől, mert ő nem hitt a szemének, amikor Laci bátyámat meglátta, akit egészségesnek, vidámnak, jókedvűnek látott, s tavaly ilyenkor együtt voltak és felkészültek a legrosszabbra, a halálra. Igen nagyon nagy változáson ment keresztül az egy év alatt, hiszen minden hónapban elfogyaszt 1 doboz algát, s ő maga mindig elmondja, hogy ettől jobbat még nem szedett, s nagyon elégedett és boldog Rózsás Regina - Kedves Karesz! Jelentem, a menstruációs görcsök teljesen megszűntek :) Persze kellettek hozzá a tanfolyamok is. Köszönöm Neked és Rékának is a tudást, a szívből jövő segítő szavakat Andrej - Én csak a személyesen megélt tapasztalatomat osztom meg olykor-olykor itt a webkonferencián a két tanfolyamról, amin részt vettem. Életutam során napról-napra, alkalomról-alkalomra egyre többet és többet tapasztaltam, tapasztalok ebből a szeretettel összerakott csodálatos tanfolyami tanításból. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy töltsön el egy tanfolyami hétvégét Rékával és Karesszal és az ott jelenlévő egymást segítő azonos szándékú emberek társaságában. Egy életre szóló segítő élményben részesül a jelenlévő. 2017 március 22. Pástiné Gyöngyi - Alga+tanfolyam ízületeim javulnak, zsírcsomó fejen kifakadt, glutén diéta a múlté, változókor nem okoz semmi problémát, nassolásigény megszűnt, vashiány megoldódott, jól vagyok - Egy ismerős család szedi az algát, apukának jó lett a vérnyomása, leánynak megszűnt a nassolási kényszere, nagymamának 86 éves enyhült a lábfájása Csengeri Zsolt - Tapasztalat : kb. hat hónapja napi 6 alga : a koleszterin 9,5-ről 7,0-re – a triglicerid 3,4-ről 2,1-re – a cukor 7,2-ről 5,3-ra csökkent. Bíróné Marika - Lúgosító hatás: pH érték 5,3 ról 7-re, hat hónap alatt! Szabóné Mariann és Miklós - Ugyanez az idősebb hölgy ma mondta, hogy az algától olyan energikus, mint még soha, és ezt a szkeptikus férje is látja és elismeri - A férjem ma volt pulmonológia felülvizsgálaton, és jó tüdőkapacitást mértek, hegesedés tapasztalható. Ezt másfél éves alga szedésnek köszönheti, a POCD gyógyszereit január óta nem szedi, az orvos jóváhagyásával Polgár Léna - 60 évesen újjászülettem! Másfél éve szedem a napi 6 szem algát, refluxos és egyéb emésztőrendszeri panaszaim megszűntek. 1990 óta másfél tucat diagnózissal le vagyok százalékolva. Hergott Rodrigó - Munkatársam évek óta próbálta a kezén található szemölcsöt többféle módon kiirtani, nem sikerült. Az algát 1 hónapja szedi, és nyomtalanul eltűnt! - Ismerősöm nőgyógyászati panaszai néhány hetes alga szedés után megszűntek! - 72 éves hölgy ismerősöm front esetén rendkívüli fejfájással küszködött. Az algát 2 hónapja szedi, frontérzékenysége teljesen megszűnt! - 44 éves hölgy ismerősöm hőhullámai pár hetes algaszedés után hirtelen elmúltak! - Középkorú hölgy ismerősöm hüvelyszárazsága pár hetes algaszedés után elmúlt! Fekete Edit - Naponta 4 algát eszek, ma is reggel 5-től fönt vagyok, még sem vagyok fáradt, pedig egész nap dolgoztam. Lévai Anikó - Köszönünk mindent, Károly, férjem mára teljesen gyógyult és én is elfelejtettem a visszereimet. Kicsit még látszik, de eltűnőben vannak. Borsányi Teréz - Pécsi tanfolyamra erős "tortyogós" köhögéssel, rekedtséggel, torokfájással érkeztem.Tanfolyam befejeztével enyhült köhögésem, rekedtségem, mára már teljesen megoldódtak a tüneteim. Köszönöm Karesz, Réka! Röviden! Nagyon nagy változáson mentem keresztül. Hála! Köszönet! Noémi - Kedves Karesz! A pécsi tanfolyam eddigi életem 3 legmeghatározóbb napja volt. Köszönöm neked és Rékának! :) Bíró Gyula - Nagyon örülök, hogy részese lehettem a pécsi tanfolyamnak! Rendkívüli dolgokat láttam és éltem meg! Köszönöm NEKTEK! Rozália - Köszönöm, hogy meghívtál a pécsi tanfolyamra, életem további döntéseit meghatározza, józan paraszti ésszel gondoltam én már a hallottakra, de a megerősítésed nélkül nagyon bizonytalan voltam. Rózsás Regina - Kedves Karesz! Köszönöm a megbocsátásról szóló videó feltöltését. "Véletlenül" elém jött a youtube-on. Amit Réka mondott a pécsi tanfolyamon 2017 március 29. Szabóné Mariann és Miklós - Pozitív tapasztalatom: a kb. 1 év alatt leadott 15 kg nem jött vissza, 3 alga reggeli evése után gyakran du. fél 2-kor eszem, és addig nem vagyok éhes, csoki függőség (Gombóc Artúr) elmúlt - Másfél éves alga szedés után mindketten már csak egyféle szemüveget használunk, nincs szükségünk olvasó szemüvegre, így pénzt is spórolunk Diós Klári - Napi 6 db alga, mozgás, sok finom tiszta víz, minőségi élelem fogyasztása, konfliktus megoldása, több tanfolyam megélése és alkalmazása: kettes diabétesz a múlté. Minden oké :) Petrik Anikó - Ildikó tavaly márciustól algafogyasztó, már májusban kifakadt a fején a zsírmirigy. Tavaly a nőgyógyásza 2 miómát diagnosztizált, a napokban volt kontrollon, s nem találták a miómát, ELTŰNT. - Ma Kassa mellől (kb.100 km távolság) jöttek 2 doboz algáért, mert hölgy már 4 dobozzal vásárolt, sokkal jobbak lettek a csontritkulás eredményei, és a pajzsmirigyénél is jobbulást találtak. A hölgy édesanyja is szedte, aki 82 éves, cukros a néni, akinek levágtak a lábujját és szépen begyógyult a seb az algaszedés után - 92 éves bácsi, akiről már sokat írtam, egy éve algát szed, sokat javult az állapota, de csak mostanra rendeződött a széklete, igaz a 16 fele gyógyszert mar nem szedi. Ibolya - Fiamnak 18éves korában vesegondjai voltak, s az urológus szerint egész életében orvosságon lesz.....akkor ismertem meg az algát, ennek 7 éve, s a fiam most TÜNETMENTES !!! Fikner Piroska Katalin - Négyszer voltam tanfolyamon és táborban. Azóta folyamatosan jó pár sínt és konfliktust sikerült megoldani, de nem mindet. Éppen ma került be látómezőmbe 2 db sín. Puskás Graffagnini Júlia - Anyukám már egy doboz algát beszedett, és elmúlt az állandó hosszú ideig tartó napi rosszulléte és ami a legjobb, a sűrű hányás is elmaradt! Gondolom mar kevesebbet is bosszankodik! - Én is egy éve szedem az algákat, rengeteg energiát ad, amire nagy szükségem is van, főképpen az éjszakai repülés, bolygó hollandi életmódom mellett. - Azonkívül, alkalmazva a tanfolyamon tanultakat, már két szemölcsöt tüntettem el Bíró Tibor - Két éve szedem az algát, teljesen a részemé vált. Köszönöm, teljesen egészséges vagyok! Előtte magas vérnyomás, reflux, derékfájás, visszér, mind a múlté! Kérdezték, meddig szedem az algát, válasz: amíg élek! 2017 április 05 – 19. Bíróné Marika és Gyula - Menhelyes kutyusunk régóta meglévő szőrhullása néhány hónapi algaszedés után megszűnt. Szőre dús, fényes lett. Nóra, Péter - Köszönjük a lélekemelő, reményt adó előadásokat. Szomszéd kiskutya felsértette magát a szeme alatt rozsdás szöges dróttal, szeme világát féltettük. Algás tejjel gyógyítottuk sikeresen. Szabóné Mariann és Miklós - A kutyusunk nemrég volt 3 éves szülinapi ajándéka házi tejföl, tepertő, sajttal és algával megszórtuk. Ezt imádja! - Pajzsmirigy alulműködés mellett régen 4-5 naponként volt gyenge széklet, ma akár naponta többször is + nem jönnek vissza a leadott kilók napi 3 alga reggel! - Mindkettőnk tapasztalata, hogy a térdeknél először felerősödnek a fájdalmak (nekem először a bal, majd a jobb térd én balkezes nő vagyok), majd szépen elmúlnak. Most heti rendszerességgel Meridián torna a csoportunkban. Mindehhez 2 tanfolyamot is elvégeztünk és nagyon sokat köszönhetünk Neked, Karesz és Rékának is!!! - A 81 éves anyukám húsvétkor mondta, hogy a nagy előkészületekben neki nagyon sokat segített az alga, akár napi 6 kapszula is! Egész nap tudott dolgozni! Nagyon örülünk neki! Wittmann Gabriella - Kedves Karesz, tájékoztatlak, hogy 87 éves apósomnak örömünkre három havi alga szedése után lement a vércukra (10 egységről 7-re) lábán a fekélyes seb begyógyult, nem nedvezik!! Sallós Emese - 77 évesen sikeres pénzügyi hatósági vizsgát tettem, 1 300 kérdésből. 2 éve szedem az algát, a tanulást nagyon élveztem. Várhidi Éva - Öregségi szemölcsök algaszedéstől leestek (nyakon, mell alatt) Petrik Anikó - 75 éves nőnek kb. 6 hete bedagadt a lába, bepirosodott, térdtől lefele a könyöke a kézfeje szintén, az algát megemeltük neki 8 szemre, és szemmel láthatóan gyógyul a seb, a kezén már elmúlt, nagyon örül - A nagynénim csak dicsekedni tud, mert 1 éve fogyassza az Imune-t, azóta nem dagad a lába, a térdét már nem kell megoperálni, s szemét nem kell műteni, pedig az orvosok csak műtétre akarták küldeni, de mivel nem fáj semmije, látása pedig sokkal jobb, már szemüveget sem használ - Most 1 éve voltam tanfolyamon Debrecenben, számomra lenyűgöző volt az a 3 nap, s azóta vagyok ilyen lelkes, és szerintem inkább lelkileg hatok az emberekre. Az egyik új algafogyasztóm azt kérdezte, hogy honnan tudsz te ennyi mindent. Onnan hogy végighallgatom minden szerdán az előadásokat, utánaolvasok a Germán Gyógytudománynak, s mindig okulok belőle. Balogh Gábor - A pécsi tanfolyam óta sokkal tudatosabb vagyok: pl. ma délben belehasított egy olyan „elfekvés utáni fájdalom” a nyakamba, majd beugrott a múlt heti webkonfi témája nyak = elszenvedett igazságtalanság. Hamarosan eszembe jutott egy munkahelyi, párszor megismétlődő helyzet, amit igazságtalanságnak éltem meg. Egy perc múlva elmúlt a nyaki fájdalmam. Köszönet a sok webes ismétlési lehetőségért! Borsányi Teréz - Hónapokig legyengült, fáradt, kimerült állapotban voltam. Jártányi erőm nem volt. ALGA! 1 kapszulával kezdtem, nem apróztam, 6 kapszulára emeltem. 2. hó szedésnél tartok. Fáradékonyság elmúlt, energiám visszatért. Vérnyomásom ritkán emelkedik + a tanultak... Lelkemen még dolgoznom kell. - Mindig van "új a nap alatt"! Fantasztikus Alga+GNM! Újabb és újabb megerősítés, újabb és újabb információra figyeltem. Ismétlés a tudás anyja - szokták volt mondani. Köszönöm! - Karesz! Pécsett a tanfolyamon mutattam bal könyökömön lévő bőrelváltozást, vastagon, pikkelyes jellegű, amely aztán egyre nagyobb lett. Valakit sikerült "kiütnöm". Elmúlt. /jobb kezes vagyok/ Puskás-Graffagnini Júlia - Rengeteg energia, ma meg csak 5 órát aludtam, tegnap indultam New Yorkból, ma Svájc, holnap Washington és még mindig itt vagyok és hallgatom az előadást! Köszönöm! Nagy Lajos - Alga: 3-3-0 - kiváló: tökéletes vérkép. De lelassult az életem, fáradékony lettem. A 4. tanfolyam ismétlés újra felpezsdítette az életem. Javaslom mindenkinek. Szigetvári Szilvi - Egy ÉBK: Autó füstöl, olaj ráég a motorra. A lányom kétségbe esve, rémülten attól tart, felgyullad, meghalunk. Bűzkonfliktus, rémületkonfliktus. Két nap múlva nálam erőteljes orrfolyás, lányomnál három nap után (akkor javították meg az autót) szintén nátha és köhögés lépett fel. Megbeszéltük mi okozta a tüneteket, és hamar el is múlt :)) Barby - 2 hónapja szedek algát. És 2 kg-ot fogytam. :) Suhaj Tiborné Margó - Több mint egy hónapja szedem az Imune kapszulát, azóta nem fulladok, nem nyomja a mellkasomat az időváltozás, ami eddig az infarktusom miatt volt. Andrej - A legjobb egészségmegtartó módszer a világon = Napi 3 kapszula alga + heti egy vagy kettő webkonferencia + legalább egy RéKaresz tanfolyam évente. A heti egy-két webkonferencia segít megőrizni a tudást, amit egy tanfolyamon kaptam, amivel megőrzöm és fenntartom a lelki békémet, ha már nem figyelek oda az érzelmeimre a héten. Napi 3 kapszulában levő algák elvégzik a szervezetem tisztítását, táplálását, védelmét, ha már nincs időm odafigyelni napi szinten a helyes táplálkozásra. 2017 április 26. – május 17. Laci - A budapesti tanfolyam óta kirúgtam az idióta barátaimat akiknek meg akartam felelni, és minden nap dolgozom a megoldási kulcsok szerint. Fordulat 180 fokos. 1 hónap alatt. Hihetetlen. Menjetek tanfolyamra! Szabóné Mariann és Miklós - Évekig a bal mellemben "boszorkány tej" volt a változó kor elején. Hormontablettát írtak ki, a mellékhatások olvasása után nem szedtem. 2 éves alga + 2 tanfolyam probléma elmúlt + tanácsaitokra 1 méret növekedett, aminek szívből örülök!!!!! - ... szedte hozzá az algát és azt mondta, hogy soha nem hagyná abba, mert annyira segít a hétköznapokban, energiát ad és heti több alkalommal túrázik, sok kilométert a nyugdíjas klubbal Filótás Marika - Unokahúgom 5. hónapja szedi az Imune-t, nagyon jó hatással van rá... Petrik Anikó - A 75 éves Julis néni lába második hónap után szinte meggyógyult, már csak a boka körül látni a betegség nyomát, amire a dr. úr azt mondta, hogy orbánc volt a betegsége. - Ildikónak tavaly a nőgyógyász 2 miómát talált, a mellében pedig 5db cisztát. 1 éve fogyasztja az Imune-t, és most volt kontrollon, ahol a miómát nem találták, eltűnt, viszont a mellében még még ott van a ciszta, de nem növekedett. - Gizi néném nagyon szépen köszöni Neked, Dr. úr, hogy eljuttattad általam az Algát a férjenek aki 1,5 év alatt 16 doboz algát szedett be, s azóta nem kell az orvoshoz szaladnia, hogy nem kap levegőt, mert megoldódott a problémája Erdei László - Fél éve szedem az algát és az allergiám eltűnt. Már nem kell kecsketejet szednem a pollenes időben. Borsányi Teréz - Visszerem több irányból ért béklyókonfliktus. Látványosan, nagyon szépen "visszavonulóban" vannak, hálás vagyok nekik, az én teremtményeim. - Alga: megszűnt a hajhullásom, energikusabb lettem. Köszönöm! Pálfi Ingrid - A barátnőm eredményei az endokrinológián 5 valamilyen egységet javultak, az orvos csodálkozva kérdezte, hogy mit szed? Imune-t, rendszeresen, fél éve. Várhidi Éva - 2-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás megoldódott 3 év algaszedés után Bíró Marika és Gyula - Egy éve szedem az Imunet, napi 6, kemo után. Erőnlétem másfél hónap alatt helyreállt, erősebb vagyok, mint három éve. + két alaptanfolyam, mindig másra figyeltem. Nagy Lajos - Imune Alga kiváló: 3-3-0, vérképem tökéletes. Mégis fáradékony és lelassult voltam, a tanfolyam ismétlés újra felpezsdítette az életemet. Ajánlom mindenkinek! - RÉKARESZ! Alga és tanfolyam kiváló, de a mozgás minőségi változást hozott az életembe. A munkám rákényszerített. Sokkal élénkebb vagyok így, napi 6-10 km gyaloglás és 6 órás talpon levés ugyan elfáraszt, de meg is edz. Így a 62. évemben. Suhaj Tiborné Margó - Ismerősöm 1 hónapja szedi az Imune kapszulát, mindkét térd porckopása miatt. Makacsság feloldva, a járása jelentősen javult és a teherbírása is. Lalyos - 2 és fél éve szedem az algát. 58 éves vagyok. Soha nem voltam ennyire rendben. De kellett mellé a tanfolyamotok is, mert az alga a lelkemet nem tette rendbe! Köszönöm! Enikő - A Januári egri tanfolyam megváltoztatta az életemet. A lányomét is. A férjemét is. Pedig csak én voltam. Hamarosan viszem őket is!!!!! Gyerektanfolyam nincsen? Török Anna - Szegedi tanfolyam után elvégeztem a szakrális radiesztézia tanfolyamot. A kettő tanfolyam alapjaiban rengette meg az életemet. Pozitív irányban! János - Nem tudok eléggé hálás lenni az ÉLETVÁLTOZTATÁSÉRT, amit korábban még Szegeden kaptam. Valahová elveszíthettem a vastagbél daganatomat, mert nem találják.... csak nevetek az orvosokon... és kerülöm őket. Ha felvettem volna a kemót, már halott lennék. Köszönöm Karesz és Réka Bozsó Antónia - négy hete eltörtem a jobb bokámat. Egy hét után amikor levették a fekvőgipszet, alig látszott a törés, így csak 3 hétig szükséges járógipsz viselése. Három hónapja szedem az algát. 2017 május 24 – június 14. Pálfy Ingrid - Jó estét Mindenkinek, 5 éves Kislányunkkal tegnap voltunk ellenőrzésen a gyermekorvosnál. Megtudtuk, hogy 2015 októberben jártunk orvosnál utoljára, pedig ovit kezdtünk 2015-ben. Minden reggel algát fogyasztunk... és jó párszor voltunk tanfolyamon... Szabóné Mariann és Miklós - Egy éves, napi 1 alga szedés után tanulási nehézséggel küzdő 3.-os gyerek 4-es 5-ös jegyeket hoz, a gyerek kicsit még hebrencs, oda kell rá figyelni! - Barátnőm kisunokája másfél éves, hétfőn boldogan mondta, hogy a körzeti orvosa szerint 3 éves szinten van, értelmesen kommunikál, sok mindent ismer, színeket és számokat is ismer, gyönyörűen fejlődik. Féléves kora óta szedi az algát a kislány, 1 kapszulát kibontva. - 70 éves idősebb hölgy tenyérnyi nagyságú orbánca folt nélkül gyógyult - ezt a lánya mondta a héten, nagy örömmel. Napi 3 algát szed. - A 81 éves anyukám a napokban azt mondta, hogy ma már nem tudna alga nélkül élni- a "gyógyszerek" nagy részét már elhagyta és aktívan él, a folyadék pótlást az algával igényli idős kora ellenére!!! Rájött, hogy a "gyógyszerre" költött havi kb.30.000Ft-ot hasznosabbra is költheti Szuper!!! - Allergiás időszakban a több évtizedig fennálló parlagfű allergiám, ami szemviszketés, éjszakai orrfolyás, fül- és orrviszketésben nyilvánult meg, második éve napi 3 algával nem jött vissza! - 15 kg-ot fogytam kb. 1 év alatt, és nem jöttek vissza a kilók - napi 3 alga reggel + napi kutya sétáltatás és este max. gyümölcs, de kevesebb ételt eszem, mert az alga is táplálék Andrej - Sikerbeszámoló egy balkezes hölgyről, aki 17 évvel ezelőtt megélt érzelmi megrázkódtatás miatt, gyógyulási szakaszban kialakuló hasnyálmirigyvezeték elzáródás végett, enzim adagolásra (lipáz, amiláz, proteáz) fogott és 14 évi szedésé után visszarendezte hasnyálmirigy működését. Egy éven tartó fokozatos külsőleg bevitt enzim adagolás (lipáz, amiláz, proteáz) csökkentésével és alga fokozatos emelésével és tartós szedésével visszarendeződött hasnyálmirigy működése. Már a saját hasnyálmirigye termeli a megfelelő mennyiségű emésztéshez szükséges enzimeket. 2 éve nem szükséges külsőleg bevinni. Semmilyen táplálék nem okoz számára emésztési gondokat. Suhaj Tiborné Margó - 3 hónapja szedem az Algát, 10 kilót fogytam, aktívabb lettem, a szemölcseim halványulnak és fogynak, a babahaj elől megjelent. A vércukorszintem csökkent és a koleszterinszintem is. Köszönöm! - Barátnőm 2 hete szed 3x2 algát, konfliktusait nem tudta még megoldani, de eddig a sok nyugtató és altató szedése ellenére sem tudott aludni, most ez rendeződött. Nagy Lajos - RÉKARESZ! Alga és tanfolyam kiváló, de a mozgás minőségi változást hozott az életembe. A munkám rákényszerített. Sokkal élénkebb vagyok így, napi 6-10 km gyaloglás és 6 órás talponlevés megedz. Petrik Anikó - Felvidéken lakom s kisfalumban nagyon sokan fogyasszak az IMUNE-t. Egymás között megbeszélik, kinek mire hatott, s aztán tudatják velem is és nagyon hálásak érte, hogy szedhetik - 56 éves Zoltán, aki több hónapig volt betegállományban a dagadt lábával, s kb 2 hónapja elkezdte szedni az algát, azóta 12 kg fogyott, a láb lelohadt, a véreredménye sokkal jobb lett - köszönjük a fantasztikus előadást, minden alkalommal tanulok valamit. Kár, hogy az algafogyasztóim idősebbek és nem rendelkeznek internettel, bár voltak, akik eljöttek hozzam s együtt hallgattuk végig. Borsányi Teréz - Alga: hajhullásom megszűnt, fáradékonyságom, energetikusabb erővé változott, nyugodtabb az alvásom. Köszönöm! Bíróné Marika, Bíró Gyula - Egy éve, kemo után - szedem az Imune-t, napi 6 db-ot. Visszatért az erőnlétem, és egészséges vagyok. A GNM-nek köszönhetően tudom, hogy mi történt velem. Tehát nem félek! - Egyik partnerem számítógépes programozó, eddig, az energiabevitel fedezésére nassolni szokott, amióta algát szed, ez nem szükséges, és ráadásul hosszabb ideig képes dolgozni! Molnárné Zsóka - Örömmel osztom meg a pozitív tapasztalatomat. Férjem allergiája 1 éves algaszedés után megszűnt. Semmi tünete nincs. Szemviszketés, tüsszögés, könnyezés. Kitartás kell mindenhez. Filótás Marika - Unokahúgom évekkel ezelőtti szívműtéte óta nem tudott aludni. Amióta az algát szedi,10-12 órát alszik minden éjjel. Várhidi Éva - Féléve diagnosztizált pajzsmirigy túlműködésre írt gyógyszeradagot felére csökkentették az algaszedés (napi 4) következtében! - időskori szemölcsök algaszedéstől leválaszthatók Bíró Tibor - Már sokszor leírtam, köszönöm jól vagyok! Két éve rendszeres fogyasztó az egész család. Pedig volt itt diagnosztizált magas vérnyomás, magas koleszterin, reflux. Tökéletes az élet! Gyöngyi - köszönöm nagyon szépen, 2 napja léptem ki a megmentő szerepből, úgy a fiam, mint egy barátnőm életéből miközben magamban az áldozat szerepet éltem meg, talán ez okozta ilyen hirtelen megjelenő égő érzést. Arató Judit - Két és fél éve szedem az algát, napi 4 db-ot. Napi 6 óra alvással aktívan élek, férjem szerint turbó elemmel működök. Már az egész családom szedi az algát, és mindenki követeli mikor elfogy. - Lányom kutyája sántított, 3 nap alatt algától teljesen elmúlt, nem kellett állatorvoshoz vinni. Dr. Kabelik Ibolya - Kedves Karesz! 5 éve szedjük az algát, fiam refluxa a szedést követő néhány hónap múltával megszűnt. Én is jól érzem magam,"energetizál" az alga. Üdvözöllek bennetek. 2017 június 21. – július 26. Wittmann Gabriella - Apósomnak "kék" kenőcsbe kevertünk algát, a gyomor magasságában kialakult érdekes alakú futószemölcsszerű kinövés kezelésére. Egy hét alatt leszáradt. Posta Zsuzsa - Kedves Teréz, az algát tojás sárgájába keverve, pakolásként érdemes alkalmazni, nagyon jó hatású. Nagy Lajos regős - Isteni Rékaresz! Köszönöm szépen a múltkori algakenőcs receptet. Sarokcsontkinövés fájdalomra nagyon hatásos, 5 kapszula 50 g kenőcsbe. Várhidi Éva - lábszárfekélyre tapasztaltam a szórt algapor jó hatását - 4 éves algaszedéssel megoldódott a magas vérnyomásom és a 2.-es cukorbetegségem, tanfolyamokon és táborban is voltam - Háááát a "minősített pokol"ról is van sok élményem (pszichiátria), de az injekción kívül egy fél éve mást nem kapok (6 alga) Marian és Miklós - Tacsink lábán 2 hete gennyes seb lett. Nem akartuk műtéttel elaltatni, napi 1 alga tejfölben + kívülről First, és a kutyus saját nyála. Ma már alig látszik a sebe, jól van! - 40-es fiatalember 1 éves alga szedés után 15 kg-ot fogyott + egy emelet lépcsőzése után nem fullad + életmódváltás = jó közérzet - 70 éves hölgynek erős sarokfájása volt és nehezen nyelt, nehezen vett levegőt. 3-4 heti algaszedés után - napi 3 kapszula - sarokfájás megszűnt, sokkal könnyebben nyel és vesz levegőt - ezt a lánya monda a héten. - Apukám orrán csúnya, nem gyógyuló seb volt - barátok szerint rák - kibontott alga zsíros krémben, kb. 2 hét alatt nagyon szépen hámosítja + napi 3 kapszula alga. Mindenkinek ajánlom! - Hétfő reggel balkezes nőként erősen fájt a jobb térdem egy rendezvény előtt - 20mp-es fájdalomcsillapítás + okok tisztázása (makacsul ragaszkodom a sikeres rendezvényhez) = fájdalom megszűnt és nem jött vissza. - Ebben a melegben is jól alszik az anyukám és nagyon örül, hogy éjszaka nem kell fel a mosdóba menni, ami régebben többször is előfordult egy éjszaka. - Nálunk 2 éve nem jött elő a parlagfű-allergiánk napi 3 szem algával, éppen ma mondtam egy ismerősömnek, hogy el is felejtettem az allergiámat. - Barátnőm másfél éves unokája orvosuk szerint 3 éves szinten van, ismeri a számokat és érthetően korát meghazudtolva szépen beszél. Napi 1 kapszula algát joghurtba keverve kap. - Mi kb.1 éves algaszedés után (napi 3) már csak egy szemüveget használunk, nem kell olvasószemüveg. - A párom kb. más fél éves napi 3 kapszula algaszedése után, márciusban a kartonjáról a főorvos törölte a COPD-t. Nőtt a légzésfunkciója, a "gyógyszerek" felét szedi, jól van! - Mi már elfelejtettük, hogy régen nehezen másztunk ki az ágyból (56 és 61 évesek vagyunk). 6 órai alvás után gyakran napi 12-14 órát dolgozunk, sőt holnap este "Éld az életed" klubot tarunk. - Két családanya ismerősöm vizsgázott, az egyik komplex vizsgán jelest kapott 1 éves alga szedés után, a másik 1 doboz algával azt mondta, hogy sokkal jobb volt a koncentrációja, jól vizsgázott ő is. Bokor Erna - Pajzsmirigy problémások figyelmébe: Letroxot feleztem heteken át, az algát párhuzamosan növeltem (2-3 hetente fokozatosan). 2 éve már semmilyen gyógyszert nem szedek a pajzsmirigyemre, köszönöm, jól vagyok. - Biztos így van, mert én is levetkőztem közben a perfekcionizmusra való állandó törekvésem. Tehát már nem bánt, ha nem fér minden a napomba. Mariann és Miklós - Kedves Erna én is ugyanezt teszem a Letrox-szal, januártól megfeleztem, most még folyamatban vagyok, de tudom, hogy év végére én is elhagyom a gyógyszert. Karesz tanácsa nagyon fontos nekem!!! Suhaj Tiborné Margó - 4 hónapja szedem az algát, napi 6 kapszulát, allergiám megszűnt, fulladni nem fulladok, a vércukrom 6 alatt van, a vérnyomásom 140/80, és köszönöm, jól érzem magam. - Doktor úr! Köszönöm szépen a szemszárazságra javasolt pislogást, nagyon jó, beindult a könnymirigy termelése, így nem kell műkönnyet használnom. - Március óta szedem az algát napi 3x2 kapszulát. Márciusban még a kardiológus szerint 2 eret katéterezni kellett volna, májusban már nem volt rá szükség, mert nőtt a szívem terhelhetősége. - A múlt héten a fáradékonyságomra adott válasza után, hajnal 3-ig hálát adtam mindenkinek, és nagyon boldog voltam. Sokat dolgoztam az megbocsátás az elengedés konfliktuson és legalább két hét kellet amíg kihevertem. Köszönöm szépen, jól vagyok! :-) - 4 hónapja szedem az Imune kapszulát. Fáradtságom elmúlt, az alvásigényem napi 6 órára csökkent az eddigi 8 óra helyett, a vércukorszintem 7,9 helyett 5,4. J. Mariann - Alga tapasztalat 4 havi szedés után: bőr alatti zsírcsomó kifakadt, most az ujjamon lévő szemölcs feketedik, vérnyomásom is rendeződni látszik. Borsányi Teréz - ALGA! Hajhullásom megszűnt + szemben úszkáló "pókhálók", apró fekete pontok ugrálása megszűnt! Biológiámnak erőt adott. Köszönöm! 4 havi Alga szedés. - Mindkét szemben, szemzugtól pupilláig kb. 2mm szélességben, vízszintesen sárga színű elváltozás, hosszú éveken keresztül. Ma már fehéren csillog! :) Piroska - A hajhullásom 1 hónap algaszedés után megállt. Diós Klári - Rendben.Köszönöm.:-D Én remekül vagyok, hála Neked, Hammernak és Magamnak.:-D Kovács Attila - Nem jött elő az aranyerem, amióta az algát szedem - 10 éve. Körömgombám megszűnt, futószemölcseim eltűntek, többet elő nem jöttek. Fülemben lévő ekcémás hámlás szintén megszűnt 10 évvel ezelőtt. Gömöri Györgyné - Csontritkulást diagnosztizáltak, és már nincs kalcium hiányom, hála az algának, viszont még elég sok problémám van a lábaimmal. Bartha Tibor - Jé, tényleg a feleségem allergiája nem jött elő. Tanfolyam, 3 alga naponta. Nagyon köszönünk mindent. Ildikó - Kedves Doktor úr én több mint 6 hónapja szedem az algát, javult a hangulatom nagy mértékben és mozgásom is szabadabb Mucsi Mária - Nagyon jó az alga, nagyon sok jó tapasztalatunk van a saját fogyasztásunk által. Pl: visszér, frontérzékeny fejfájásom megszűnt és még nagyon sok jó tapasztalatunk van Dobos Gyöngyike - Kb 4 éve szedem az algát, napi 3x1, és tegnap az üzemorvosnál kötelező vizsgálaton 121/70-es volt a vérnyomásom. 54 éves vagyok 2 csípőprotézisem van, de semmilyen gyógyszert nem szedek! Köszönöm!!! :) Filótás Mária - Évek óta szívproblémákkal küzdöttem. Egy év algaszedés és egy tanfolyam után tökéletes EKG-t produkáltam. Köszönöm a sok segítséget! Berta Sándor - 4 hónapja szedem az Imunet. Kicsit jobban vagyok Mucsi - 2014-ben csuklóízületi gyulladás, prosztatarák, hormon injekciók, sugárkezelés féléve, napi 5 kapszula algát szedek és jól vagyok. Bíróné Marika, Bíró Gyula - Nyolc kemokezelés után, tavaly április óta szedem a napi 6 kapszula Imune-t. Ez segített a felépülésben. Az okot a Germán Gyógytudománnyal találtam meg. Kétszer voltam alaptanfolyamon, mindegyik szuper volt. Ja, és tökéletesen jól vagyok! - Marika írja: Kedves Karesz! Köszönöm! Máris volt egy "AHA" élményem, a Germán Gyógytudomány bemutatása alatt! - Marika írja: Kedves Karesz! A bütyökkel kapcsolatos válaszod alatt megvolt a második "AHA" élményem! Köszönöm! Lőrincz Andrea - Drágáim!! Tartozom Nektek egy részletes e-maillel!! Méhnyakrák, három conisacio, ki akarták venni a méhem, nem engedtem! Múlthéten kaptam meg a P2-es eredményt! Postás Evelin - Édesapám egy éve szedi az algát. Lejjebb vitték a cukorgyógyszer adagjait. Napi 3x1-et szed. De, ami még fontosabb, nem duzzog annyit, elfogadóbb. Nyilván a kettő együtt oldotta meg. Sára - Az arcomon lévő 1 cm-es barna folt 3 havi algaszedés után elmúlt. Horváth Károly - kolléganőm két hónapja szedi, a térdig felgyűlő vizesedés már csak bokáig gyűlik neki - én egy éve szedem és terveztem, hogy gyógyulási naplót vezetek, annyi mindentől szabadultam meg, már felsorolni sem tudom, inkább csak élvezem a jó közérzet B. Brigi - Kedves Karesz! Anyukámnak 1 éves algaszedés után napi 3x2-t szed, a vérnyomása rendbe jött, nem kell vérnyomáscsökkentőt szednie, a refluxa rendbe jött, arra sem szed már gyógyszert :) Anita Gábriel - Kedves Karesz, egy hete munkabaleset miatt megműtötték a kezem középső ujját, 2 drótot. Nem szedem az antibiotikumot, megemeltem napi 9 Algát, nem kell fájdalomcsillapító, és szépen gyógyul. Györgyi - Hátközépen egy borsó nagyságú csomó két havi alga fogyasztás után /ami közben nőtt/ és megfakadt. Gondolom beindult a méregtelenítés, lett rajta egy kis lyuk és folyik ki a genny. Hát:támadási konfliktus Horváth Betty - Lehetséges, hogy 1 havi és napi 1x1db (50kg vagyok) algától kevesebb alvásra van szükségem. :-) Csilla - Kedves Dr. úr! Kismama vagyok 7 hetes. Ugye szedhetem az algát, napi 3-at? Korábban ennyit szedtem, nagyon jó volt. Agyagasi Irma - Először is köszönjük a részletes előadást, van egy nagyon jó tapasztalatunk az algával. Férjemnek krónikus hörgőhurut és inhaláló teljes elhagyása sikerült véglegesen. Fekete Edit - 4 éve szedem az algát, jól érzem magam, influenza nincs azóta, alvásigényem is kevesebb. 2017 szeptember 6. Mariann és Miklós - Anti aging hatás: a nyári gyakorlaton a hallgatóim nem akarták elhinni, hogy már 56 éves vagyok, 46-nál többnek nem néztek. Nagyon örültem! 2 éve szedem az algát, napi 3 kapszulát.

Dr. Boros Judit:
- Engem ma 35 évesnek nézett egy beteg, 2 hete 40-nek saccolt egy másik hölgy, de megkérdezte, hogy sokat mondott? :) Annyit elárulok, hogy a nagy fiam 33 éves 
- 4 hónapja algát szedő férfi vásárlómnak a fejes hajbőrén lévő üres folt feltöltődött hajjal, nem tudjuk gyógyítani legtöbbször. Hajhullás 2-3 hét alatt le tud állni, ez nagyon gyakori tapasztalat.

Puskás-Graffagnini Júlia:
- Nekem is kinőtt a hajam, főleg a halántékomnál. Igaz, ősz, de sebaj :) Azon kívül rengeteg energiát ad. Ezért is tudok bolygó hollandiként repülni időzónák között

Juli Pécs:
- Férjem 4 hónap algaszedés után elhagyta a vérnyomáscsökkentőt, és a csúcs(!!)hatás: visszatérőben van az illat/szagérzése. 18 éve Parkinson beteg. Diagnózisa felállítása előtt már nem érzett szagot.

Várhidi Éva:
- 3 évi algaszedéssel véglegesen megoldódott a magas vérnyomás problémám, egy év múlva a 2-es típusú cukorbetegségem is - Talált, süllyedt, köszönöm! (egy tünet okait firtató kérdésre adott válasz)

Bíróné Marika és Gyula - Gyula:
- algafogyasztó ismerősöm friss információja, hogy háromhavi, napi 2 szem Imune szedése után bestabilizálódott a magasnak mondott vérnyomása.

Mucsi Mária:
- Barátnőm 5 hónapja szedi az algát, napi 1 szemet, és most jobb a vérképe, a vasa 5,3, vese 44, nem vérszegény. Elképzelhető, hogy az alga tisztítás folyamata az eredménye? Nem szedhet 1-nél többet, mert pajzsmiriggyel van problémája, de cukros is, és az alga fogyasztásától nagyon jó az eredménye.

Mariann és Miklós:
- Kutyusunk lábujja között gennyes seb nőtt. Nem akartuk altatással műttetni, ezért napi 1 alga tisztított belülről + First kívülről = 3 hét múlva tökéletesen meggyógyult, szőre kinőtt. Nagyon örülünk neki! - Sokat szenvedtem a parlagfűallergiától. Szemviszketés, orrdugulás, torokkaparás, éjszakai egy csomag zsebkendő stb. 2 éve nem jön elő az allergia, napi 3 szem szedésétől. Ajánlom! 2017 szeptember 13 – október 11

Ingrid:
- Tapasztalataink az algával: akinek ekcémája volt a családban, elmúlt. Allergiás tünetek szinte egyáltalán nem voltak egész nyáron, van akinek az emésztése jött teljesen rendbe, van akinek a női dolgai rendeződtek. A "járványokból" kimaradunk. Életünk része a GNM-es hozzáállás RéKaresz segítségével, és minden nap algát fogyasztunk, na meg sokat nevetünk, igyekszünk feltétel nélkül szeretni, elfogadni és félelem nélkül élni.

Tibor és Éva:
- Igazolom két hét kihagyás után visszatért az allergiám, de még milyen intenzíven. Pár nap újraszedés után minden rendbe jött.

Agyagasi Irma:
- Férjem az alga használatával megszabadult a krónikus hörghuruttól és az inhaláló segédeszköztől.

Margó:
- Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ! Egyébként a vércukorszintem már gyógyszer nélkül is 4,6 és 5,6 között van. Az asztmám és allergiám is a múlté. Igyekszem eljutni egy tanfolyamra is. - Nálam a kenőcsbe kevert alga kihozta a szemölcsöt a jobb szemem alatt. Vagyis elmúlt.

Piroska - Dunaújváros:
- A barátnőmnek a fogorvosa javasolta, hogy a fogbeültetése miatt szedjen valamilyen csonterősítőt, mert rosszul áll ezen a téren. Két hónap múlva (3x2 alga szedés után) az orvos meglepődve kérdezte, hogy mit csinált magával, mert az addigi tapasztalatai szerint: nem várt módon, nagyon jól beágyazódott az előző beültetés, a csontosodás szépen megmutatkozott. Barátnőm természetesen nem hallgatta el az algák szedését. A fogorvos további tájékoztatást kért, ami meg is történik ezen a héten.

Irén:
- Igen tudatosult a konfliktus. A barátnőm a válaszod után először egy mellkasi nyomást érzett. Majd mély sóhajtással nagy megkönnyebbülést érzett, egy remélt utolsó köhögéssel. Nagyon szép Evelin - Köszönöm a választ! Sokszor érezem, hogy nem tudok valakivel szemben megállni a lábamon. A bűnbak szerepből kifele járok. A megmentő szerep még tart, de remélem, nem sokáig... Köszönöm.
- Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot. Lelkileg teljesen kivoltam, amikor megismertem RéKareszékat. A világ azóta a feje tetejére állt. Boldog vagyok azóta.
- Tegnap írtam kolléganőm férjéről wpw szindrómával és szívével kapcsolatban kórházban van. Köszöni szépen a tanácsodat. Úgy néz ki, holnap kiengedik. És nem kell gyógyszer ahogy mondtad is. Semmi baja!!
- Kedves Karesz! Sikerült a sok futó programom közül az epés programom kifuttatni. 3 napja epegörcsöm volt. A fájdalomcsillapítással sikerült "túlélnem" nospa nélkül. Hálás köszönet.

Marika és Gyula - Pécs:
- Kemoterápia után, tavaly április óta szedem az Imunét, napi hat szemet. Az algák helyreállították a biológiámat. A Germán Gyógytudomány segítségével megtaláltam a problémám okát, már el tudom mondani, hogy mi miért történt velem. Kétszer voltam tanfolyamon, a tavaly novemberinek a kézzelfogható eredménye az volt, hogy azóta nem fáj a visszeres lábam. Az idei márciusin a teremtésre figyeltem, több-kevesebb sikerrel alkalmazom. Egészséges vagyok, a vitaminjaimat és a búzafüvet abbahagytam, nem szükséges.

Éva:
- 4 éves Imune fogyasztás rendbe hozta a magas vérnyomást és a 2-es típusú cukorbetegségemet is, lelkileg Kareszék viselték a gondomat

Mariann és Miklós:
- A barátnőm másfél éves kisunokája egy hónapja bölcsis jól bírja, nem betegeskedik, napi egy algát joghurtba kibontva kapja, ő az aki másfél évesen orvos szerint 3 éves szinten van!

Edi:
- Négy éve szedem az algát, azóta nincsenek influenzás tüneteim. Teréz
- Alga! Retina műtét után Medrol + Kálium felírva. Persze ki sem váltottam. 3db kapszulát 9 db kapszulára emeltem. 1 hetes kontroll eredménye: "nagyon szép, szedje tovább a gyógyszert", hangzott el. Szemcseppet alkalmaztam. Köszönöm, jó a látásom, gyógyulás folyamatban - Alga + Kenőcs + ! Aranyérre is nagyon hatékony, igaz szép zöld színűre változhat a fehérnemű, de fő a cél elérés. + lelki megoldás

Mária:
- Mi hálásak vagyunk először Istennek, mert mi nagyon megvagyunk elégedve, nagyon sok jó tapasztalatunk van, sok problémát megoldott.
- A barátnőm, akinek 2 hónapja rossz volt a vérképe, de most ragyogó és nagyon örül, hogy szedheti az algát.
- Nálam több fogyasztó visszajelzést ad, hogy nagyon jó hatással van az alga és sok panasz meg szűnik. Különböző fájdalmak szűnnek meg.
- 10-honapja szedjük az algát, nagyon sok problémánál észre vettük, hogy segített. Pl: belső visszér, időjárási fejfájás, mellfájás, derékfájás és még sorolhatnám.
- 72-éves vagyok és nem érzem a koromat, pörgök, jól érzem magamat a bőrömben.

Irén: ez év június elején kezdődtek a fájdalmaim a bal csípőmben. 1,5 hete szedem az algákat és a fájdalom sokat enyhült. Csontfelritkulás a diagnózis.
- Kipróbáltam, hogy milyen érzés, ha nem szedem... ajánlani tudom mindenkinek, mert több jó hatását is tapasztaltam magamon.
- Fogyás, vérnyomás csökkenés, a körmeim törékenysége csökkent, jobb közérzet, jobb erőnlét... vércukor csökkenés... jobb, élesebb látás, szellemi frissesség!

Anikó:
- 8 hónapos algaszedés után az 52 éves óvónőnek az arcáról és nyakáról a májfoltok eltűntek, a lábai nem fájnak úgy. Azelőtt, ha leguggolt nem bírt felállni, most viszont könnyebb a felállás.

Tibor:
- Lassan két és fél éve fogyasztom az Imune algakeveréket. Jelentem, legalább egy éve valóban semmiféle problémám nincs egészség terén! Pedig volt: orvosaim szerint magas vérnyomás, reflux, gyomorgörcs bizonyos ételekre, időjárásos fejfájás, satöbbi! Még csak megfázva sem voltam szinte, mióta elkezdtem ezt a csodát fogyasztani.

Judit:
- A tanfolyam és az alga fogyasztás után, ma 3. alkalommal bővíteni kellett az ortopéd cipőt. Az erősebb szemüveget is felesleges lett! Köszönöm Nektek !!

Melinda:
- Kiderült, hogy csípőízületi csonthártya-gyulladás/ízületi-gyulladás ill. kisebb kopás is van a csonton. Szedtem első körben izomlazítót, fájdalomcsillapítót, ízületre kapható dolgot, de semmit sem ér egyik sem. Volt itthon még Imune kapszulám. Most azt szedem 1 hete. Azt tapasztaltam, hogy a 4. nap után iszonyat fájdalmas volt a csípőmnek, meg a térdhajlat mögött, és bokánál minden, de a mai nap már sokkal jobb volt. Le tudtam menni kapaszkodás nélkül/és fel a lépcsőn, tudok ülni 30 percnél tovább úgy, hogy ne fájjon a csípőm, és ne kelljen felállnom. El tudtam menni 1 órát sétálni ebben a jó időben. 3 napi 1 kapszulát szedtem, most 4 napja 2 szemet .

Györgyi:
- Tanfolyam után voltunk szakrálison is. Ott Sándor nézte Kornélt, akkor három hámeri góca volt /július/. Most ismét Ő nézte. Egy van. Tanfolyam és turbó után haladtunk, ugye...

Noémi:
- Másfél éve szedem az algát: dúsabb lett a hajam és esténként nem alszom el ülve, tovább fenn tudok maradni  2017. október 25.– november 22.

Petrik Anikó:
- 2015. decemberében 74 éves férfi a kórházban felkészült a halálra, mert csak ülve tudott aludni, fekve nem kapott levegőt. Azóta minden hónapban 1 doboz algát fogyaszt, a kontrollon a DR. úr azt mondta neki, hogy jobb a tüdeje olyan, mint az egészséges embernek. Gyógyszereit elhagyta, napi szinten sokat biciklizik, sokat sétál.
- 75 éves nőnek mindkét keze könyékig, mindkét lába bokától a térdig csúnya volt. Azt állapítottad meg, hogy orbánc. 6- 8 szem algát lecsökkentette 3 szemre, és a bal lába még nincs rendbe. De panaszkodik, a 7 gyermeke közül senki nem néz rá. A férje meghalt, én tartom benne a lelket.
- Új algafogyasztóm lett múlt hónapban, és tegnap újra jött, rendelt még egy dobozzal, mert úgy érzi, nyugodtabban alszik, lelohadt a dagadt lába, de igaz, meghallgattattam vele egy-két előadásodat, Dr úr.
- A gyermekeim és én második éve folyamatosan fogyasztjuk, havi szinten egy dobozzal, mert meg vagyunk elégedve, éberebbek vagyunk, elmaradt az allergiám, a lányom puffadása stb. - Az unokatestvéremnek is volt a bal mellében egy 3-cm csomó, és az alga fogyasztásával sokat kisebbedet. Igen, az anyja gyerekkorban ott hagyta őt az apjával és testvéreivel, ami fájdalmas neki és aggódott rajta éveket.

Anita, Gábriel:
- Drága Karesz, az 51 éves barátnőnknek tavasztól ajánlottuk az algát. Nem étkezik egészségesen, a munkahelyen is veszélyes festékkel dolgozik, most volt vérvételen és a vérképe fantasztikus. Meglepődött és a klimaxos hőhullámai is eltűntek.
- Egyúttal szeretnénk megköszönni a fantasztikus segítséged. A tavalyi győri tanfolyam óta, rengeteget tanultunk és az életünk megváltozott, nagyon pozitívan, minden irányban.

Molnárné Zsóka:
- Örömmel osztom meg, hogy másfél éves Imune fogyasztása után férjem allergiája teljesen megszűnt, nekem a lábamról a visszerek eltűntek.

Mariann és Miklós:
- Január óta a pajzsmirigyproblémámra a Letrox 100-at MEGFELEZTEM tökéletes (saját felelősségre). A TSH-m 9 volt, a Letroxot 125-re emelték, amit ki sem váltottam. A T4 tökéletes 0.84. A mai TSH-m 5,55, amit a már megtörténttel vonzottam be, igaz, én csak egy 5-ösre gondoltam, de nagyon boldog vagyok és tovább dolgozom magamon! A közérzetem nagyon jó, a műtöttekkel szemben (sajnos több ismerőst is láttam műtét után, mindenki sokkal rosszabban nézett ki, mint előtte!!!) Segítségeteket nagyon szépen köszönöm!!!
- Fantasztikus élmény, amikor egyik gimnazista barátnőm (43 éve) boldogan újságolja, hogy az anyukájának milyen leletei vannak. Algát eszik ő is - az orvos nem akarja elhinni, aminek nagyon őrülünk.
- Ugyanez a barátnőm mondta, hogy a 2 éves kisunokája, aki szeptember óta bölcsis, 2-3 nap alatt minden bölcsis betegségből szövődmény nélkül úgy gyógyul, hogy közben járhat a bölcsibe, mert nem komolyak tünetek
- A 3 éves tacsinknak valami megszúrta, vagy belement a lábába, csúnyán begyulladt. Nem altattuk, csak napi 1 algát adtunk kibontva, kívülről First + saját nyála. Kb.3 heten belül ALTATÁS NÉLKÜL teljesen rendbe jött a lába!!!! Pár napos kezelés után tartotta a mancsát, az elején ő is majdnem szétszedett bennünket, de tényleg megérzi, hogy segíteni akarunk neki.

M. Mária:
- Én 72-éves vagyok, nemrég tudok internetezni, kisfiamtól kaptuk a számítógépet. Köszönöm neki, elég hamar megtanultam és nagyon örülök ennek az adásnak. Nem nézzük a Szulejmánt, amióta a szerdai előadásokat nézem. Köszönöm.
- Tíz hónapja szedjük férjemmel az algát, a vastag visszere férjemnek elmúlt, nekem a derékfájásom, fejfájásom. A mellemből a tejmirigyek szépen elmúltak, a belső visszerem elmúlt és még sok minden jó tapasztalat
- Van egy ismerősöm, neki nagyon viszketett a bőre, sok mindent kipróbált, de semmi nem segített. Két hét algaszedés után kezdett javulni, most már jól van. Azt mondta, hogy ha csak erre jó az alga már megérte.
- Egyik ismerősöm ma mondta, hogy a férjének a kézremegése csökkent. Neki a lábfájása csökkent. 2-honapja szedik az algát, jó véleménye van.
- Nekem is van egy biológiai tanár fogyasztom, javasoltam, hogy hallgassa meg a konferenciát. Láttam, hogy ma meg is hallgatta és nagyon jó a véleménye.

K. Zsuzsanna:
- 75 éves, 2 hónapja fogyasztom az Imune-t, fájdalmaim elmúltak, szürkehályog van, de elmúlt a homályosság, gyomor, epepanasz nincs, széklet naponta, altató nélkül jól alszom.

F. Edit:
- IGEN!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm. Ici-pici kis cicát neveltem fel, mintha gyerekem lett volna, de egy szép napon eltűnt. IGEN veszteségnek éltem meg. KÖSZÖNÖM A VÁLASZT. A kérdés: 51 éves vagyok, már három éve nincs menstruációm, de ezen a héten megjött. Mit tett értem a biológiám? Válaszát nagyon szépen köszönöm.

R. Istvánné:
- 2 hónapja szedem az algát, napi 6 kapszulát. Hajhullásom megszűnt, köszi Nektek, további sok sikert! Barby Én április óta szedem az algát. Fogytam is tőle, és a hajam is, és a körmöm is hihetetlen gyorsan nő. És nem utolsó sorban a vitalitásom is megugrott. Ezt az algának köszönhetem.

S. József:
- Köszönöm, igen ezek szerint a probléma is megvan, mert nagy bennem a segítőkészség, mindenkinek meg szeretnék felelni. Ma esti konferencia után megfogadom a tanácsát.

Evelin:
- Megvan a konfliktus. Velem volt pont egy hete, és balkezes. Köszönöm!!! Holnap leülök vele beszelni. Tudom a megoldást!

Noémi:
- Cicánknak 4 napja egy kb. 4 cm-es mély seb lett a lábán, kilátszott hosszan a csontja is, kerítésdrótban akadhatott el. Elkezdtem naponta 1-1 kapszula algát szórni a sebbe. Gyönyörű szépen gyógyul. Első 2 napon 2 embernek kellett lefogni a cicát, hogy "lekezelhessem", azóta szinte önként nyújtja a lábát. Belsőleg is kap algát, le is nyalogatja közben-közben.

Teréz:
- Alga hatás! Retinaleválás, műtét. Szteroid + kálium felírva. Nem váltottam ki. 9 kapszula alga naponta. Első kontroll: "nagyon szép, szedje a gyógyszert tovább". Látásom rendben. Köszönöm! Szemműtét. Algaszedés + Erős hitem. Fontos volt kiegészítenem. És minden héten kapunk újat, amely segít a fejlődésben! Köszönjük!

V. Éva:
- Kedves Karesz! Öregkori szemölcsök algafogyasztástól leestek, Kisgyerekek kruppos rohamai elmúltak, allergiájuk megszűnt.

A. Irma:
- Köszönöm a csodálatos kimerítő előadást és csak alátámasztani tudom az elhangzottakat a hatásokról, ugyanis több jó hatás mellett férjemnél krónikus hörgőhurut oldódott meg

S. Margó:
- Barátnőm 5 hónapja szedi az algát, most már hosszabb távot is utazik egyedül, többet mozog, kevesebb pihenéssel és fogyott is. - Drága Karesz! Köszönöm a debreceni tanfolyamot! A szívem gyógyszer nélkül köszöni jól van.

V. Gizella:
- Köszönöm a magyarázatokat. Akinek adtam az algát, jobb a közérzete, köszönjük a javaslatot

B. Marika:
- Az én unokám is nagyon szereti a zöld kakaót! 3 éves kislány, és saját maga önti a kapszula tartalmát a tejbe!

G. Zsuzsi:
- Egy és fél éve szedem az algát. Minden nap 3 kapszula alga + torna 25-30 perc. Sok változást vettem észre. Nyáron kívül, mindig majót (atlétát) szoktam hordani a blúz alatt, most nincs szükségem rá. Igen melegem van. 17 éves koromban egy daganat lett a hátgerincemen (zsírdaganat), féldió nagyságú volt. 42 éven keresztül nagyon megszoktam, hogy ott legyen, körülbelül másfél hónapja vettem észre fürdés közben, hogy majdnem eltűnt, alig érződik egy kicsit, biztos az alga és a gyakorlatok segítettek. Megfázva nem voltam, amióta az algát szedem.

Sz. Irén:
- 2 tanfolyam, egy egészségnap, webkonferenciák hetenként + alga = testi lelki gyógyulás 2017 november 29 – december 20

Anita:
- Kedves Karesz! Köldökömtől kb. 5 cm-re a jobb oldalamon mozgáskor (fordulás, hajolás) erős szúró fájdalom gyötör pár napja. Nyomásra érzékeny. Milyen lelki konfliktus okozhatja? - Telitalálat, megvan, köszönöm szépen!

P. Léna:
- Kismenyem 6 hó algaszedés után végre várandós lett.
- Két év és 3 hónapja szedek napi 6 Imune algát, gyermekkorom óta beteges voltam állandó fájdalmakkal, rengeteg gyógyszerrel életem. 90-ben leszázalékoltak 2,5 tucat diagnózissal, átestem 3 nagy műtéten, fiatalon. 4.-be már nem mentem bele, bénult voltam és összetett pszichés kevert betegként kezeltek. MA MÁR nem szedek gyógyszert, fájdalommentesen élek, derűs és fiatalos, nyugodt és mosollyal élő ember vagyok, ismerőseim nem ismernek rám, természetesen 3 tanfolyamon is rész vettem, mire idáig eljutottam és még megyek!
- Nem érdekel, ki mit gondol rólam és mindenkinek megbocsátok. Köszönöm Nektek!

Ervin: -
- November eleje óta szedem. Méregtelenítés (kb. két és fél hét után jelentkezett napi 3x1 szedés mellett a hasmenés, tartott nyolc napig, aztán minden átmenet nélkül megszűnt), rendkívül kevés alvással kipihenten ébredek (4-5 óra). Kevesebbet eszek, nincsenek nassolások, fogyok, szellemileg friss vagyok este is, kevesebb kávét iszom, stressz helyzeteket könnyedén kezelem. Édesapám és kislányom is elkezdte szedni! Örülök! Köszönöm!

Mariann és Miklós:
- A bölcsiben hólyagos kéz-, láb-, arc- és szájfertőzés van, a barátnőm unokája kezén és szájában EGY hólyag volt és EGY napig volt lázas. A többi gyerek hosszú ideig hiányzott, nem tudtak nyelni, legyengültek, szövődményeik lettek. A kis unoka másfél éve szedi az algát, napi 1 kapszulát kibontva és nagyon hálásak. Az anyuka kérte, hogy feltétlen írjam meg ezt a szuper tapasztalatukat!!!
- 60-as férfi ismerősünk prosztataműtét után kb.1 hónapja szedi az algát, szépen javul és a cukra is rendeződik - mindezt kutató gyógyszerész fiúk engedélyével és tanácsára teszi!!!!!!!!
- Saját tapasztalat: volt COPD-s férjem ma már gond nélkül meridián tornázik velünk, a légző gyakorlatot gond nélkül ugyanúgy velünk csinálja-én még emlékszem a zilálós időszakra - köszönjük az algáknak és Nektek!!!

L.-né Mária:
- Algaszedés előtt időnként égő érzés volt a fejemben, magas vérnyomás kíséretével. Ilyenkor nehezen tudtam gondolkodni. Az algaszedés 3. hetében mintha nylon zacskót húzott volna le valaki a fejemről, tiszta lett a gondolkodásom. - A pánikbetegségemből napi 2 óra gyaloglással tudtam meggyógyulni! Ezt a napi 2 órás ütemes gyaloglást 3 hónapon át folytattam, most napi kb. 40 percet gyalogolok!

Marika és Gyula:
- Kemoterápia után, tavaly április óta szedem az Imune-t, napi hat szemet. Az algák helyreállították a biológiámat. A Germán Gyógytudomány segítségével megtaláltam a problémám okát, már el tudom mondani, hogy mi miért történt velem. Kétszer voltam tanfolyamon, a tavaly novemberinek a kézzelfogható eredménye az volt, hogy azóta nem fáj a visszeres lábam. Az idei márciusin a teremtésre figyeltem, több-kevesebb sikerrel alkalmazom. Mellékhatásként tökéletesen egészséges vagyok!!!

M. Mária:
- Egy ismerősöm bőrviszketésre szedi az algát, és két hét szedés után kezdett csökkenni a bőrviszketése. Már a második doboz algát fogyasztja, köszöni jól van! - A 83-éves nagybácsink cukros, szedi az algát és kevesebb inzulint adagol magának, nagyon jól van!

B. Tibor és Éva:
- Vitaminokat forgalmazó cégnél vagyok 25 éve, amióta ismerem az Imune-t mást nem szedek, mert ez JÓ.

Erzsébet:
- ismerős 3 hónapos alga fogyasztás után szívritmus-zavara lényegesen javult, nyaknál a fulladás-érzés megszűnt, nem vizesedik, jobban alszik, nagyobb az életkedve…!

Dr. K.-né Rozália:
- 14 éves tacskó kutyám lábai összekeveredtek, eldőlt. Késhegynyi algát kapott és pár nap múlva ugrándozott, vidám lett. Azóta is kapja az algát és jól van. Sándor - Személyes tapasztalatom, hogy három hét algaszedés után elmúlt a térdkalácsom alól jelentkező lépcsőzés közbeni fájdalom.

V. Éva:
- Köszönöm szépen! 4 évi algaszedés normalizálta a magas vérnyomásom és a 2.-es típusú cukorbetegségem is elmúlt. Kisgyerekek kruppos betegsége is megszűnt.

S.-né Margó:
- Barátnőm 5 hónapja szedi az algát. Előtte szinte egész nap ült, most takarít, süt, főz és jó a hangulata is. Beszélgetésünkre a férjének is megbocsájtott aki 20 éve elhagyta. - Személyes tapasztalat. Március óta szedem az algát napi 6 kapszulát. Azóta búcsút mondtam az allergiának, az asztmának, a magas vércukorszintnek. Tanfolyam elvégzése után a szívem is rendben van. Még a vérnyomásom van megoldási fázisban.

H.-K. Márti:
- Kiskutyám szőre nagyon “finom” lett az algától, olyan mintha frissen lenne fürdetve. A hátán éreztem egy puklit, ami panaszt nem okozott ugyan, de eltűnőben van a kitüremkedés. Sérülés után jól gyógyult.

Z. Melinda:
- Édesapám 1 éves Parkinson-kórral, 8 éves 2 típusú cukorbetegséggel, mellette agyérmeszesedéssel, agysorvadással volt beteg 6 éve. Az Imune kapszulával akkor ismerkedtem meg, amikor már nem írtak fel gyógyszert. Teljesen jó volt a vérképe, a laboreredményei is. Fel tudott állni, lett ereje, pár hét múlva pedig együtt vacsoráztunk a konyhában, megismert, mosolyogni tudott és viccelődni is.
- csípőízületi és csonthártya-gyulladásom volt, szeptemberben már nagyon fájt az egész lábam. Októberben kezdtem el szedni az Imune-t, de sajnos már nagyon csúnya volt a gyulladás az UH-n, és kértem szurit. A háziorvos kért a szurik után pár vizsgálatot is (vérkép, TSH, labor, röntgen, vasterhelés), minden oké lett. Ma már "simán" megyek, lépcsőzök. A lelki konfliktusom is megoldódott, amit Ön javasolt: rendbe tudtam tenni magamban sok mindent és magam körül is.
- Ismerősöm pikkelysömörre algával kenegette magát, és 1 hónap alatt elmúlt a karján - 35-nek néztek 2 hete, pedig lassan 43 éve vagyok

V. Ágnes:
- Gyuri és Mary: egy barátom szedi Crohnra, napi 2-öt, jobban van, pedig eléggé tönkre vágták a gyógyszerek

U. Sz. Lajos:
- Fiam elkezdte szedni az algát, és nyugodtabb nem lett, de ha így folytatja kitűnő lesz félévkor, a korábbi 4-es eredményről, ugyanannyi tanulással. Most negyedikes.

Dr. Budai L. Károly - Lényeg a kitartás!

A hit adja a kitartást, a lelkesedés pedig az erőt!

Nyelveden a betegséged. Nem vicc, érdemes átvizsgálnod!

Pajzsmirigy alulműködés, allergia, megfázás vagy gyomorbél rendszeri zavar, hormonális problémák – csak néhány azok közül, amit a nyelvedről diagnosztizálni tudsz.

Kevés olyan szervünk van, mely annyira egyértelműen jelzi az egészségügyi problémákat, mint a nyelvünk. Az hagyományos kínai orvoslás évezredek óta tisztában van ezzel, de az otthoni diagnosztizálást mi is megtanulhatjuk.

Aki tudni szeretné, milyen állapotban van a szíve, vegye szemügyre alaposan a nyelvét. De más betegségeket is diagnosztizálhat vele.

A nyelv vizsgálatára legalkalmasabb a természetes nappali fény. Ha csak mesterséges fény áll rendelkezésére, figyelembe kell venni, hogy ez esetleg megváltoztathatja a színeket. Bizonyos ételek és italok, például kávé, tea, vörösbor szintén átszínezhetik a nyelvet, csakúgy, mint a forró ételek, amelyek ráadásul a nyelvlepedék vastagságát is módosítják. Ezért ajánlatos a nyelv vizsgálatát nem közvetlenül étkezés, ivás vagy fogmosás után elvégezni.

Elsőként a nyelvtestet, annak színét, alakját, valamint a nyelvlepedéket figyeljük meg. Fontos a nyelv nedvessége vagy szárazsága is. Az egészséges ember nyelve finom, nem duzzadt, de nem is aszott kinézetű, egészségesen rózsaszínű és könnyen mozgatható. Kissé nedves és leheletvékony fehér réteg fedi – amit nem lehet valódi lepedéknek tekinteni.

Nyelvlepedék. Így változik egyes betegségeknél

• Megfázás, influenza esetén a nyelvet fehér lepedék fedi.

• Ha a nyelvet fedő lepedék száraz, repedezett vagy púderszerű, az a láz vagy valamilyen gyulladás jele.

• Ha a lepedék egyenletesen fehér, és mellé még gyomortáji fájdalom is társul, az a gyomornyálkahártya-gyulladás jele.

• A sárga lepedék általában a máj/epehólyag működési zavarának jele.

• A szürke vagy feketés színű lepedék a szervezet ellenálló képességének egyre vészesebb gyengeségülésére utal, és általában súlyos betegségek előfutára. A legtöbb esetben emésztő-szervrendszeri rákról vagy cukorbetegségről van szó. A fekete nyelv tehát komoly figyelmeztetés, ami a súlyos betegséget akár évekkel megelőzheti.

Az sem mindegy, hol lepedékes a nyelv

• Ha a lepedék inkább a nyelv hátulsó részére korlátozódik, az bélrendszeri zavarra utal. Az itt kialakuló lepedék általában nagyon korán, a panaszok vagy a szervi tünetek megjelenése előtt már látható.

• A nyelv közepén látható hosszanti barázda mellett elhelyezkedő elváltozások a hasnyálmirigy működésének zavarát jelzik.

A nyelven lévő fogbenyomatoknak is üzenete van

Ha a nyelv peremén fogbenyomatok látszanak, a szervezet vízháztartásával van baj – a nyelvben pang a sok folyadék. Azt is pontosan meg kell figyelni, a nyelvnek melyik részén láthatók a fogbenyomatok: a jobb oldalon a máj betegségére utalnak, míg a nyelv bal oldalán inkább a gyomor-lép-hasnyálmirigy funkciókör zavarai valószínűsíthetők.

A ráncos nyelv a félénkség és az idegesség jele, ilyenkor a kialakuló betegségek gyakran pszichés eredetűek.

Az epernyelv vitaminhiány jelez

Ha a nyelven apró piros pöttyök láthatók (a pontok megnagyobbodott nyelvpapillák), az a B-vitamin hiányát jelzi. Ez a nyelv gyakori a gyerekeknél, akik sok édességet nassolnak. A cukor ugyanis jelentős B-vitamin-rabló.

A nyelv tehát már korán figyelmeztet bennünket a kedvezőtlen, sőt veszélyes változásokra. Ugyanakkor a gyógyulás folyamatát is híven tükrözi, ezért segít a betegség alakulásának prognózisában is.

Vizsgáld meg a nyelvedet!

Laikusként is bárki megtanulhatja a nyelven látható legfontosabb elváltozások felismerését. Ehhez adunk az alábbiakban néhány támpontot.

Fontos azonban azt leírni, hogy önmagában egyetlen jel még nem tekinthető diagnózisnak, csak jelzésnek. A nyelven sokszor egyszerre több elváltozást találunk, ezeket kell tudni összefüggésükben értelmezni.

A diagnosztizálás előtt meg kell figyelnie nyelve színét (nappali, természetes fénynél). Pirosabb vagy halványabb a normálisnál? Vannak-e rajta foltszerű elszíneződések? Ezután jön a nyelv alakjának szemrevételezése: duzzadt, vagy inkább apadt, aszott? Vannak-e rajta fogbenyomatok?

Ha van rajta lepedék, miként fest (fehér, sárgás vagy inkább barnás színű) és mely területen helyezkedik el?

Meg kell vizsgálni azt is, vannak-e a nyelven hosszanti vagy keresztirányú lefutású ráncok, barázdák, repedések?

A nyelven látható néhány kóros jel

• Vörös nyelvhegy: gyomornyálkahártya gyulladásra utal.

• A nyelv hátsó részének lepedékessége: bélrendszeri zavarok (bélflóra).

• A nyelv egésze duzzadt, láthatóan nagyobb: általában legyengült szívműködés, a pajzsmirigy alulműködése, allergia.

• Vastag fehér lepedék: megfázás vagy gyomorbél rendszeri zavart jelez.

• A nyelv enyhe pirossága B-vitamin-hiányra, vérszegénységre, allergiára vagy májbetegségre utalhat.

• Ha a nyelv alján futó vénák különösen vastagok és kanyargósak, tehát pangás jeleit mutatják, abból a nyugati orvos is tudja, hogy esetleg szívelégtelenséggel áll szemben. Azonban a jelenséget okozhatja aranyeresség vagy a lábszár visszértágulata is.

• A „térképnyelv” (a nyelven több vörös folt látható) inkább a nőkre jellemző. Általában hormonzavarokra vagy alhasi betegségekre utal.

• A nyelv hátán megjelenő sárga lepedék: melléküregek gócos gyulladását, máj-, epebetegséget jelezhet.

• A hosszanti középvonal mentén megjelenő fehéres lepedék vagy repedések: a hasnyálmirigy funkciózavaraira utal.

• A hosszanti középvonal mentén pirosság: a hasnyálmirigy túlterhelésének jele.

• A hosszanti középvonal kiszélesedése: kötőszöveti gyengeséget jelez.

• A nyelvpapillák gombaszerű duzzanata: B-vitamin-hiány.

• A nyelv egyik oldalára korlátozódó lepedék: valószínűleg azonos oldali középfülgyulladás.

• Fogbenyomatok: vese-, mellékvesezavarok. A csupán jobb oldali fogbenyomatok az epe-, májbetegséget jelzik. A csupán bal oldalon megjelenő fogbenyomatok a gyomor-hasnyálmirigy (kínai orvoslásban lép) zavara.

Műköröm formák - melyiket válasszam?

Körömformák

 

Egy nő megjelenését és ezzel önbizalmát jelentősen megemeli egy jól kiválasztott műköröm, akár hétköznapokban, akár ünnepi alkalomra viseljük.

Minden kéz és köröm különböző, két egyformát sosem találni. 
Az ideális típus kiválasztásakor a kezünk és körmeink felépítése, alakja és formája az alapvető szempont. Azonban nem csak ezeket kell figyelembe vennünk, hanem az adott személy igényeit is, azt hogy mit enged meg életformája, munkahelyi környezete.

De vajon melyik forma áll jól személy szerint nekünk?

 

Lássuk hát az alternatívákat!

A következő alapformák a legismertebbek: ovális/mandula, kocka, lekerekített kocka, monroe, kerek, hegyes/stiletto, háztető/edge, vagy pipe körömforma.

Ovális/mandula forma:

Ezzel a körömformával nehéz melléfogni. Többnyire mindenkinek jól áll. Optikailag nyújtják az ujjakat és nőiesebbé, kecsesebbé varázsolják a kezeket. Rövidebb körömhosszon is mutatós.

Kocka/szögletes forma:

Klasszikus forma, sokak nagy kedvence. Párhuzamos szélekkel rendelkezik, sarkai élesek, nem lekerekítettek. Tökéletes választás francia körömhöz. Rövid és hosszú körmön is jól mutat. Ha viszonyt a természetes körömágyad széles és rövid, akkor óvakodj ettől a formától, ugyanis optikailag szélesítheti a körmeidet! Hosszabb körömágy esetében viszont tökéletes választás akár rövid, akár egy hosszabb kivitelben.

Kerekített kocka forma:

A klasszikus kocka forma kistestvére, az egyetlen különbség, hogy a köröm sarkai ebben az esetben lekerekítettek. Azok számára ajánlott, akik kocka formát szeretnének, de zavarja őket a köröm végén található két éles sarok. További előnye, hogy ez szélesebb körömágy esetében is alkalmazható, szépen mutat.

Monroe forma:

Alapja egy kocka formájú köröm. Abban különbözik a hagyományos szögletes formától, hogy az eredetileg párhuzamos körömszélek a Monroe forma esetében összetartanak, így keskenyebb lesz a köröm vége, mint az egyszerűbb kocka forma esetében. Miért örülünk ennek? Mert nem számít, ha széles körömágyat, vagy tömzsi ujjad van, ez a forma tökéletesen fog állni neked!

Kerek forma:

Nagyon konzervatív körömforma, mely egyszerű és letisztult megjelenést biztosít. A természetes körömformához nagyon hasonló így, abszolút természetes látványt nyújt. Szélesebb körömágyakon is alkalmazható.

Tamás Melinda munkája

Hegyes/Stiletto forma:

Ez már egy sokkal extrémebb körömforma, amelynek viseléséhez megfelelő magabiztosság szükséges. Ritkábban alkalmazott forma, azonban a széles és a hosszúkás körömágyat is nagyon megnyújtja. Viselése igényes némi körültekintést, de a mindennapokban is kényelmes, igényes megjelenést biztosít.

Horváth Cintia munkája

Háztető/Edge forma:

Ritkán alkalmazott, kifejezetten extrém körömforma. Elsősorban versenyeken alkalmazzák. Nagy felületet biztosít díszítésre és speciális kialakításából adódóan igazán különleges mintákra is lehetőséget ad. Minden esetre bevállalósnak kell lenned ahhoz, hogy ezt a körömformát válaszd. Rövid kivitelben nem mutatós, így ehhez egy hosszabb köröm építése optimálisabb.

Varga Eszter munkája

Pipe forma:

Kezdetben különböző műköröm építő versenyeken jelent meg és vált nagyon népszerűvé ez a forma, manapság már szalonokban is alkalmazzák. A forma jellegzetessége, hogy a szabadszél sokkal ívesebb, mint a többi körömforma esetében.

Fogápolás alaposan
Az ép és szép fogak részben öröklődnek, de a gondos és rendszeres száj- és fogápolás rengeteget javíthat a kevésbé kedvező genetikai adottságokon is. Ennek ellenére egy pár évvel ezelőtti felmérés szerint a magyar lakosság 15%-a nem tisztítja naponta a fogait, és több mint fele egyáltalán nem használja fogkeféjét. Ezen elborzasztó adatok ismeretében úgy tűnik, nem lehet eleget beszélni a megfelelő fog- és szájápolásról.

A fogak megfelelő ápolása lényegében már akkor megkezdődhet, amikor az első fogacskák éppen csak kibújnak. A babák ínye ilyenkor nagyon érzékeny, és ez közérzetükre is kihat. Hogy enyhítsünk gyermekünk kellemetlenségein, ujjunkra csavart tiszta, nedves gézzel masszírozzuk az érzékeny ínyt. Később az első fogakat is tisztíthatjuk gézdarabbal, vagy zsebkendővel naponta egyszer.

fogápolás

Egyéves kor tájékán megvehetjük a gyermek első fogkeféjét, mely legyen kicsi fejű, puha, lekerekített sörtékkel. Helyes, ha minél hamarabb a kezébe adjuk, mi magunk pedig mossunk előtte fogat, így a felnőttet utánozva lesz természetes számára a napi fogkefehasználat. A fogmosás érdemi részét kezdetben persze végezzük el mi magunk.

A fogkefét csakúgy, mint a magunkét 3-4 havonta cseréljük, fertőző betegség esetén pedig azonnal. Fogkrémet nem szükséges az első pillanattól kezdve használni, később rendelkezésünkre állnak külön, gyermekek részére gyártott, csökkentett fluoridtartalmú fajták, közöttük például olyanok is, amelyeket az egészen pici gyermek nyugodtan lenyelhet. A fogkrém kiválasztásakor nem árt kikérni fogorvos tanácsát!

 

Ha a gyermek idejében elsajátítja a fogkefe helyes és rendszeres használatát, akkor minden bizonnyal felnőtt korában sem lesznek kérdései a fogápolással kapcsolatban. Az idézett kutatási eredmények azonban arra engednek következtetni, hogy sokan nincsenek tisztában szájhigiéné alapvető szabályaival, vagy csak egyszerűen nem érdeklik őket a következmények. Pedig a következmények nem sok jóval kecsegtetnek: szuvas, elszíneződött fogak, kellemetlen lehelet, gombák, szájfertőzések, és a végén hiányos fogazat. Ha mindezt el akarjuk kerülni, nem árt közelebbi és sűrűbb kapcsolatot kialakítani fogkefénkkel.

Sajnos a fogászati panaszoknál is sokat nyom a latban a hajlam kérdése, de az esetleges kedvezőtlen adottságokat nagy hatásfokkal tudjuk kiküszöbölni, de legalábbis csökkenteni a megfelelő karbantartással.

Fogkefe, fogkrém, fogselyem

Az első kérdés, hogy milyen legyen a fogkefe? A legjobb, ha kis fejű fogkefét használunk (érzékenyebb ínyűek válasszanak puhább sörtéket!), mert így a hátsó fogakhoz is könnyedén hozzá tudunk férni. Az sem baj, ha rögtön kettőt vásárolunk, hogy mindig szárazzal moshassunk fogat, így hatékonyabb a tisztítás és a baktériumok elszaporodásának is kevesebb esély adunk. A 3-4 havonkénti cseréről ne feledkezzünk meg, de ez függ a fogmosási szokásoktól is: annyi bizonyos, hogy szanaszét álló sörtékkel nem sokra megyünk.

Csere tehát 3-4 havonként, erről könnyen meg lehet jegyezni: egy fogmosás minimum 3-4 perc! Ezután jöhet a fogselyem használata, amely az ételmaradék eltávolítását könnyíti meg a fogak közül. A procedúra különösen azoknak ajánlott, akiknek nem a legszabályosabb a fogsoruk. Fogkrémből ahogy fogkeféből is szinte korlátlan a választék, a legtöbbet a vezető fogorvosok is ajánlják, valójában inkább csak árban van különbség közöttük. Hacsak nincsen speciális problémánk vagy kívánságunk, a fogkrém lényege a fluorid. A fluorid beépülve a fogzománcba, ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodással szemben, továbbá gátolja a foglepedékben található baktériumok fejlődését. Az fluoridtartalmú fogkrémek használatától csak akkor érdemes (és kell) eltekinteni, ha allergiásak vagyunk erre az anyagra.

A fogmosást legalább naponta legalább kétszer, még jobb, ha minden étkezés után végezzük el. Az alapos tisztítás azt jelenti, hogy figyelmet fordítunk a fogak külső, belső és rágófelszíneire egyaránt, különösen ügyelve az ínyszéli részekre. A tömött fogak és a fogpótlások tisztítása is rendkívül fontos, a tömések, pótlások mellett kialakuló másodlagos fogszuvasodás, ínygyulladás megelőzése miatt. Időnként használjunk színező tablettát, amivel ellenőrizhetjük milyen hatékonyan távolítottuk el a lepedéket fogainkról. A lepedék gyakran a nyelvet is vastagon borítja és itt is megtalálhatók azok a baktériumok, melyek a fehérjetartalmú anyagok lebontása révén nagy mennyiségű kénhidrogént termelnek. Ennek következménye a kellemetlen szájszag, melynek elkerülése érdekében nagyon fontos a nyelv rendszeres, fogkefével történő tisztítása is.

Mit tehetünk még?

Az alapvető fogápolási termékek mellett egyéb alternatívák közül is választhatunk, a tökéletes ápoltság és komfortérzet fenntartása érdekében. Manapság egyre többen döntenek az elektromos fogkefék mellett az alaposabb tisztítás reményében. Ezek a szerkezetek valóban nagyon hasznosak, a fogkefefej cseréjéről azonban itt se feledkezzünk meg. A drágább készülékekhez szájzuhany is tartozik, ez az íny masszírozásában játszik szerepet.

fogápolás

Az ínymasszázs különösen azoknak ajánlott, akik ínysorvadásra hajlamosak, de a még egészséges ínynek is szükséges a napi edzés.
Az ínymasszázs növeli komfort érzetünket, hiszen javul a terület vérbősége; tehát ne hanyagoljuk el a napi ápolását!

Azok se keseredjenek el, akiknek nem áll módjában a drágább készülékek beszerzése. A fogínysorvadás megelőzésére naponta az ujjunkkal is masszírozhatjuk az ínyt. Ha vérzik, reggeli előtt mindennap öblögessünk szobahőmérsékletű vízzel! Méghozzá igen intenzíven, a mimikai izmok részvételével, egyszerűbben szólva: fújjuk fel a szánkat. Kétpohárnyi vizet elöblögetve reggelente biztosítjuk fogínyünk tónusát.

Néha a leggondosabb ápolás ellenére is előfordulnak vírusos, gombás vagy bakteriális szájüregi fertőzések. Enyhébb esetekben (pl. afta vagy herpeszvírus) ezek idővel maguktól is visszahúzódnak, a folyamat azonban felgyorsítható a recept nélkül kapható szájfertőtlenítő szerek segítségével. Kérjük ki ebben fogorvosunk tanácsát!

Fogkő

A fogkő nem más, mint elmeszesedett foglepedék, mely az íny alatt és az íny felett egyaránt előfordulhat, a természetes fogakon és fogpótlásokon egyaránt. A fogkő jelenléte károsan befolyásolja az íny és a fogágy állapotát, érdes felszíne elősegíti újabb bakteriális foglepedék lerakódását.

A fogkövek képződése egyébként szintén hajlam kérdése, van, aki egyáltalán nem ismeri, míg mások a javasolt 6 hónapnál is sűrűbben kényszerülnek megszabadulni tőlük. A "megszabadulást" kizárólag szakemberre bízzuk, azaz eszünkbe ne jusson fogköveinknek tűvel, vagy más éles szerszámmal nekiesni! A fogorvos ennél sokkal korszerűbb műszerekkel rendelkezik, melyekkel egy komplett szájhigiéniás kezelést végez, beleértve a fogak polírozását is. A fogkőképződést helyes fogmosással és külön e célra kifejlesztett fogkrémekkel megelőzhető, illetve mérsékelhető.

Ne legyen ferde!

A rendezetlen fogakat hajlamosak vagyunk csupán esztétikai kérdésként, mintegy "szexepilként" kezelni, holott a fogszabályozás mindenekelőtt megelőzés, a fogmegtartás egyik módja. Csak a szabályos fogsor teszi igazából lehetővé a fogazat könnyű tisztulását és az egyszerű szájhigiénét. A rendezetlen fogazatban a lepedék megtapadása fokozott, így a normális rágás hiányában a fogak ún. öntisztuló képessége szenved súlyos zavart, ami a fogszuvasodás és a fogágybetegségek kialakulása szempontjából úgyszólván elháríthatatlan rizikótényező.

Ma már szerencsére egyre több fogszabályzós gyermeket lehet látni, de kevesen tudják, hogy a fogak rendezésére felnőtt korban is van mód. Azt, hogy erre alkalmas-e az alany, szakember dönti el, kizárva az olyan kontraindikációkat, mint például a fogcsikorgatás vagy a fogágy rossz állapota. a nyelv rendszeres, fogkefével történő tisztítása is.

Legyen hófehér!

Míg a fogkő leszedése gyógyító jellegű kezelés, a fogfehérítés az esztétikai beavatkozások közé tartozik. Sajnos nem mindenki rendelkezik vakítóan fehér fogsorral, de manapság már ezen is lehet segíteni. Nem árt tudni azonban, hogy elhanyagolt, ápolatlan fogakat nem szoktak és nem is érdemes fehéríteni. Ajánlott, hogy tömést vagy fogpótlást a fehérítés után csináltassunk, különben azok színe el fog ütni a fogsorétól. A beavatkozást megelőzően egy professzionális fogtisztítást (többek között a fogkő leszedését) végez a szakember, mely nem ritkán már szemmel látható változást hoz.

Ha ez nem elegendő, akkor különböző típusú és árkategóriájú eljárások közül választhatunk. A leghagyományosabb során pontos sablont készítenek a fogívre, ebbe kerül a hidrogén-peroxid-tartalmú fogfehérítő gél, melynek gyengébb változatát otthoni használatra is megkapja a páciens. Korszerűbb kezelések alkalmával ezt a gélt ún. plazmaív fénnyel stimulálják, megsokszorozva a fehérítés hatékonyságát. A fogfehérítés csúcstechnológiájának egy olyan technika számít, mely során a gélt egy NASA által kifejlesztett kék fény aktiválja. Az aktiváció hatására a gél reakcióba lép az elszíneződést okozó molekulákkal, az eredmény akár 8 árnyalattal világosabb szín.
Ez a kezelés csöppet sem olcsó, áráról árulkodik az a tény, hogy a világsztárok mosolya is ettől olyan vakító fehér.

Vérvétel után: betegségek nyomai a leleten

Bár a tűszúrástól, a vérvételtől sokan tartanak, a rutinszerűen végzett vérvizsgálat nagyon sok betegség felderítésében segít, mint ahogy a megfelelő terápia kiválasztásában, így a gyógyulás elősegítésében is. De pontosan  milyen betegségeket diagnosztizálnak a vérvizsgálattal? Összeszedtük a legfontosabb jeleket.

A vér vizsgálatával nagyon sok információt szerezhetnek az orvosok az általános egészségi állapotunkról és arról, hogy a szerveink megfelelően működnek-e.

De a vérvizsgálat nemcsak „ellenőrzésre” jó, a vérünkben található anyagok, molekulák, sejtek számos betegség felderítésében is szerepet játszanak, ráadásul a vérünkben gyakran korábban jelennek meg a problémára utaló jelek, mintsem a tüneteket észlelnénk.

Ha eltér az eredmény a normálistól

Nem szabad elfelejteni, hogy egy-egy, a normálistól eltérő érték nem jelenti feltétlenül azt, hogy súlyos betegségben szenvedünk. A kapott értékeket ugyanis az egyéni jellegzetességek figyelembevételével kell elemezni, vagyis nemcsak a korunk, a testsúlyunk, a nemünk, az esetleges meglévő egészségügyi problémáink, a szedett gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők befolyásolhatják az eredményeket, hanem az életmódunk, szokásaink is.

Emellett pedig a szakemberek nemcsak egy-egy értéket vizsgálnak, hanem azok viszonyát más eredményekhez is.

A vérből számos betegség kimutatható

Milyen betegségek megállapításában segíthet tehát a vérvizsgálat?

Fehérvérsejt, vörösvérsejt

A vér sejtes elemeinek, például a vérlemezkéknek, a fehér- vagy vörösvértesteknek a száma utalhat akut vagy krónikus gyulladásra, allergiára, fertőzésekre, de vese- vagy szívbetegségekre is.

Vitaminok, ásványi anyagok

Sok hiánybetegséget ki lehet deríteni a vér elemzésével, többek között például a vashiányos vérszegénységet, a D-vitamin, a B-vitaminok vagy a magnézium hiányát; de a vérben megtalálható anyagok arra is utalhatnak, ha valaki szervezetében túl sok például a kalcium, a nátrium vagy a kálium, de akár a nehézfém-mérgezéseket is ki lehet deríteni a vérvizsgálat segítségével.

Bilirubin, albumin

A vér egyéb alkotóelemeit, például a bilirubint (mely a hemoglobin lebomlásakor keletkezik) vagy az albumint (mely a vérplazmában található fehérje) vizsgálva pedig a máj- és vesekárosodásra is lehet következtetni.

Vércukorszint, koleszterin

Általánosak az anyagcserénkre vonatkozó vizsgálatok is, melyek többek között például a vércukorszintünket vagy a koleszterinszintünket mérik. Ezeknek az eredményeknek az elemzése segíthet olyan súlyos, krónikus (akár az életet is veszélyeztető) betegségek diagnosztizálásában, mint a diabétesz vagy a szív- és érrendszeri problémák. Természetesen, emellett genetikai eredetű betegségekre vagy felszívódási zavarokra is lehet következtetni az értékekből.

Hormonok

A vér segítségével jutnak el a különböző hormonok is a sejtjeinkhez, ezért a vérvizsgálat során ezek mennyiségét is mérni lehet. Az egyes hormonok túl magas, vagy éppen túl alacsony szintje állhat rengeteg betegség és állapot hátterében, ezért a hormonmennyiségek elemzése hozzájárulhat különböző nőgyógyászati betegségek, a meddőség, az inzulinrezisztencia, a pajzsmirigybetegségek,  de akár egyes daganatos betegségek diagnózisához is (előfordulhat ugyanis, hogy a daganat serkenti fokozott hormontermelésre az adott mirigyet).

Antitestek

A vérben olyan antitestek is lehetnek, melyeket a szervezetünk valamilyen allergénnel való találkozás hatására termel, vagyis, a vérvizsgálat során akár az allergiás betegségeket is kideríthetik, de más anyagok elemzése az esetleges autoimmun betegségek diagnózisához is elvezethet.

Az orvostudomány fejlődésével egyre több dolgot vizsgálhatunk a vérből, ezek az eredmények pedig a genetikai eredetű rendellenességek, illetve a daganatos betegségek hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb felderítéséhez vezetnek.

Tumormarkerek

Az úgynevezett tumormarkerek például olyan biomarkerek, melyeket a daganatok (vagy a daganatra adott reakcióként a normál sejtek) termelnek, és meglétük a vérben a tumoros megbetegedésre utalhat. Természetesen, pusztán egy vérvizsgálatból nem lehet megállapítani, hogy valaki rákos-e, ezért azt más eljárásokkal, például képalkotó vizsgálatokkal egészíthetik ki.

Milyen vércsoportba tartozik? Olvasson tovább!

A tumormarkerek vizsgálatával emellett megállapíthatóak bizonyos daganatos betegségek stádiumai, de az is, hogy milyen hatással van a kezelés a daganatra. A genetikai tesztek során pedig kideríthető, hogy bizonyos súlyos, akár életveszélyes betegségekre (pl. a mélyvénás trombózis vagy az emlőrák egyes típusaira, esetleg a cisztás fibrózisra) van-e fokozott hajlamunk. Ennek a tudásnak a birtokában, az életmód megváltoztatásával vagy gyógyszerszedéssel, esetleg műtéttel sokat tehetünk a betegség rizikójának csökkentéséért.

Vírusok, baktériumok

Természetesen, jó néhány betegség „egyértelmű” nyomokat hagy a vérünkben, így a vérvizsgálattal ezeket is ki lehet deríteni. Ezek közé tartoznak például a különböző szexuális úton terjedő betegségek, de többek között a rubeola, a mumpsz, a kanyaró is, és számos más baktérium vagy vírus jelenlétét is ki lehet mutatni a vérből.

Forrás: www.egeszsegkalauz.hu