A BEMER általi előny – egyedülálló kezelési módszer mellékhatások nélkül

A csökkent, zavart és elégtelen mikrocirkuláció esetén a szükséges életelemek, a gyógyszerek nem tudnak eljutni elégséges módon a szövetekhez, illetve onnan a termelődő anyagcsere termékek nem tudnak eltávozni.
A BEMER terápia a világon az egyetlen konkrét kezelési lehetőség, mely az összerek 74%-át jelentő hajszálerekben valódi, dokumentált, hatástani tanulmányokkal igazolt módon hosszútávon képes a keringést befolyásolni.
Semmilyen más fizioterápia vagy gyógyszeres terápia nem ismert a BEMERen kívül, mely hosszabb távon képes lenne befolyásolni a hajszálerek rugalmas érfalmozgását!

A BEMER terápia beültetett pacemakerek, defibrillátorok, inzulinpumpák esetén is alkalmazhatók, mert a BEMER szignál speciális, háromdimenziós szerkezetének köszönhetően az implantátumok ésszerű felismerési határa alatt marad. Ezért a pacemaker és defibrillátor BEMER terápia általi befolyásolása kizárható. A BEMER terápia - szintén egyedülálló módon - bültetett protézisek esetén is biztonsággal alkalmazható – ezen előnyének köszönhetően számos fizioterápiás intézet választotta a BEMER-t, hogy a protézissel rendelkező betegeiknek is hatékony fizikoterápiás kezeléseket tudjanak biztosítani A BEMER több vizsgálattal is bizonyított módon használható a daganatos megbetegedések kezelésében, illetve daganatos betegek fizioterápiás kezelésében.

A BEMER terápia várandós kismamák esetében is biztonsággal alkalmazható.