EZÜST KÜLSŐLEG:

- Pattanások, ótvar, skarlát
- Sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony
- Szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések
- Égés, fagyás, napégés
- Szemölcsök, herpesz
- Kertben: bakteriális és gombás növényi betegségeknél permetezéssel 
(10 l vízhez 0,5 l ezüst kolloid)

BELSŐLEG:

- Szénanátha, allergia
- Tüdőgyulladás, megfázás, influenza
- Allergiák
- Staphylococcusos és streptococcusos fertőzések
- Légzőszervi, orrüregi megbetegedések
- Vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás
- Gyomorfekély
- Lyme-kór, szifilisz
- Cukorbetegség
- Több esetben a HIV-vírussal szemben is hatékonynak bizonyult
- Égés (életben lehet tartani itatásával súlyos esetben!)
- ízületi gyulladások, reuma
- Candida fertőzés
- Kolera
- Lepra
- Leukémia
- Nyirokér gyulladás
- Toxémia
- Pestis
- Vérben lévő élősködők
- Pattanás és más bőrbetegségek
- Agyhártya gyulladás
- Vírusos és gombás eredetű parazita fertőzések
- Skarlát
- Szem-fül-száj-torokgyulladás
- Vakbélgyulladás
- Krónikus kimerültség
- Segíti a magzat fejlődését, megkönnyíti a szülést, lábadozást
- Hasgörcs, puffadás
- Ivóvíz fertőtlenítésre
- Állatoknál: égésekre, marásokra, harapásokra, fertőzésekre.

A kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

HA ENNYIRE JÓ, AKKOR MIÉRT NEM TUDNAK RÓLA A BETEGEK?

Ennek oka, hogy senki nem szabadalmaztatta, és valószínű soha nem is fogja. Ugyanis egyik intézet sem szeretne előállni azzal, hogy új ellenszert talált a rák vagy az AIDS ellen. Ha ezt megtennék, akkor új hatóanyagnak kellene nevezni, ez pedig ahhoz vezetne, hogy bevonnának minden ezüstkolloidot tartalmazó szert azzal az indokkal, hogy mint minden új hatóanyagnak, ennek is be kell vizsgálni a hatásait. Ez pedig minden 1938 előtt is használt gyógyszer – melyek törvény szerint jelenleg megengedett minősítésűek – újraminősítéséhez vezetne. Arról nem is beszélve, hogy ez a bevizsgálás akár évtizedekig is eltartana, így addig a betegek nem jutnának hozzá az ezüstkolloidhoz.

A másik fő oka a szer elhallgatásának az, hogy egyetlen gyógyszeripari cég sem szeretne csődbe menni. Képzeld csak el, hogy egy hatékony rák, vagy AIDS ellenes, vagy bármilyen vírusölő gyógyszer milyen profitoktól fosztaná meg a jelenlegi gyógyszergyártókat. Természeten az ezüstkolloid hatásának kutatása és orvosi bizonyítása nem tart még itt, de ki tudja, megfelelő körülmények között milyen valóban hatékony készítményeket lehetne belőle létrehozni.

Az ezüstkolloid nem mérgező

Az ezüstkolloid nanométer méretű részecskéket tartalmazó víz szuszpendált ezüsttel. A kolloid fémrács szerkezetű, ami nem toxikus, és olyan biológiailag aktív forma, amely laboratóriumi körülmények között rendkívül erős baktériumölő hatással rendelkezik. “A kolloid hatásának lényege, hogy a semleges kolloidrészecskéket a falósejtek ‘gyomra’ (lizoszómája) ionokká alakítja. Csakhogy ez a falósejtek gyomrában történik meg, ami nem érintkezik a szervezet más proteinjeivel. A falósejtek a kórokozókat a lizoszómákon belül pusztítja el és ott, ahová a fehérvérsejteket a szervezet ‘hívja’. Az ezüstkolloid legértékesebb tulajdonsága, hogy az antibiotikumokkal ellentétben nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, és önálló antimikrobás hatékonysággal bír, ezért kiválóan alkalmas számos fertőzéses megbetegedés kezelésére” - fűzi hozzá a szakértő.
Az ezüstkolloid egyetlen lehetséges mellékhatása az argíria, azaz a bőr szürkéskék elszíneződése lehet, ám a tanulmányok kimutatták, hogy az argirózis a korszerű, kb. 20 ppm koncentrációjú készítmények napi 17 literének elfogyasztása után jelentkezik. Az ezüstkolloid még tartósan nagy adagban sem ártalmas, hiszen a vesével és a májjal is ürül – árulja el a szakértő -, ugyanakkor az ezüstkolloid tartósabb hatástalansága sem ellenjavallt, mivel nem mérgező, és a hatása lassan alakul ki.

Mit nem csinál az ezüst kolloid?

- Nincs kölcsönhatásban más gyógyszerekkel
- Nem ingerli a gyomrot, sőt segíti az emésztést
- Nem csípi a szemet
- Nincsenek melllékhatásai
- Nem lehet túladagolni

Hogyan kell alkalmazni?

Az ezüstkolloid igen sokoldalú szelíd gyógymód. Használható külsőleg és belsőleg is. Ha például bedugul a fülünk, alkalmas a kimosására. Elég 3-5 cseppet a bedugult fülbe csöppenteni, majd egy-két percet nyugodtan feküdni, hogy a cseppek a hallójáratba jussanak és hassanak.

Ha a füldugulás jelentős, a hatékonyabb bejutás érdekében masszírozni is lehet a fület. Száj- és torok panaszok esetén is hatásos. Ha torokgyulladásunk van, gargalizálhatunk vele. Fogíny problémák esetén öblögetéssel segíthetünk magunkon, ha száj- és nyálkahártya panaszunk van, szintén jó gyógyír.

Nagy eséllyel megelőzhető vele a foggyulladás és fogszuvasodás. A rossz leheletet elűzi, de a különféle szájsebek és afták ellen is jó. Az ezüstkolloid a szem doktora is. Szemgyulladás esetén, szemcseppként használatos.

Hígítás nélkül is alkalmazható szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladáskor), ha borogatjuk vele a szemet. Ez a szelíd gyógymód az allergiásokon is segít. Remek ellenszere a megfázásos, influenzás tüneteknek, a szénanáthának.

Alkalmas légzőszervi és orrüregi fertőzések, a tüdőgyulladás, staphylococcus-os illetve streptococcus-os fertőzések tüneteinek megszüntetésére. Használható leukémia, agyhártyagyulladás, vérpanaszok, szifilisz, gonorrhea, sőt vérélősködők, Lyme-kór esetén.

A nyirokér-gyulladás, gyomorfekély is kezelhető az ezüstkolloiddal.
Segíti az emésztést, és gátolja a puffadást.

Hüvelyfertőzés esetén egy liter vízbe csöppentsünk két-három evőkanál ezüstvizet és öblögessük az intim testrészt.

Külsőleg is számos problémára jelent segítséget az ezüstkolloid. Alkalmas a gombás fertőzések kezelésére, így a körmök, illetve a fül gombásodásakor is bevethetjük. Bőrviszketés, szúnyogcsípés, bőrbetegségek, ekcéma, herpesz, szemölcsök, pattanások esetén is gyógyír.

Alkalmas a fülgyulladás kezelésre is. Érdekes, hogy nem csak az égések, fagyások, nyílt sebek, vágott sérülések, horzsolások gyógyszere, hanem a skarlát, ótvar gyógyításában is segít. A vágott sebekre és horzsolásokra úgy hatásos, ha a kötszerre cseppentünk az ezüstkolloidból néhány cseppet.

A gyógyulást minden probléma esetében előbbre hozza.
Tárolni olyan helyen kell az ezüstvizet, ahol nem fagyhat meg!
Tartsuk távol sugárzó hőtől, illetve mágneses hatástól!
Érdemes hűvös helyen, sötét üvegben tartani, mert akkor akár 2 évig is eláll!

Schneider Ferenc, Holistic Pulsing terapeuta, reflexológus, természetgyógyász véleménye:

A kolloid ezüst kis mennyiségben a növényi táplálékokban és az emberi szervezetben is megtalálható, aminek a jelenléte nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működésében. Az orvostudomány által már régóta bizonyított tény, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásos a különféle vírusos és fertőzéses megbetegedések kezelésében. A szemcsék baktérium-, vírusölő és mikrobapusztító hatását így intenzíven alkalmazhatjuk többek között a herpesz, a gombásodás, a candida, a szifilisz, sőt, a kullancscsípés okozta súlyos Lyme-kór gyógyításában is. Az ezüstkolloid igen hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr és a finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen tartja azokat. Az ezüstkolloidból célszerű reggel, éhgyomorra bevennünk 2 teáskanálnyit, és ne használjunk fém vagy műanyag kanalat, így a kolloidszemcsék könnyebben felszívódnak és bejutnak a vérkeringésbe. Mielőtt lenyelnénk, tartsuk rövid ideig a szájüregben, így a felszívódás sokkal jobb és intenzívebb lesz.”

Speciális hatása, hogy csak az emberi szervezetre káros baktériumokat pusztítja el,melyek fontosak az élet szempontjából, azokat nem.

Ennek oka a föld rezgésszámában keresendő, ez 7,83 Hz. /Schumann-rezonancia./
A baktériumok, vírusok akkor tudnak támadni, ha valakinek az energia-szintje lecsökken, ekkor ezek megerősödnek, hiszen az illető védtelenné válik, mert nem tudja tartani a 7,83 Hz-hez tartozó rezgésszámot.Az ezüst-kolloid ezeket támadja meg és pusztítja el, miközben a szervezet működését segítő baktériumokra nincs káros hatása.

Egy kis készülék, az ECOS és 2 db 99,99%-os tisztaságú ezüst lapocska segítségével 5 perc alatt 2 dl ezüst-kolloidot lehet előállítani.
A lapocskák kb. 5 év alatt használódnak el, pótlásukra van lehetőség.
Ajánlott adag: napi 1 evőkanál fogyasztása javasolható megelőzésként.
Amennyiben fennáll valamely fertőzés lehetősége, napi ½ deci fogyasztása ajánlható.
A kolloidot túlfogyasztani nem lehet, mert ha ez előfordulna és a bőr pigmentjei elszürkülnének, akkor a folyadék fogyasztását abbahagyva, ez kiürül.Az eddigi tapasztalatok alapján rendszeresen fogyasztva a korunk betegségének számító és nagyon sok betegséghez hozzájáruló candida gomba ellen is ragyogó védelmet nyújt.

A készülék megrendelhető:
KOVÁCS RENÁTA 7O/284-O139 telefonszámon, vagy
kovacsrenata69@freemail.hu email címen.

Ár: 5O.OOO Ft