GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan ejtik helyesen a BEMER szót?
Mivel a gyártó liechtensteini székhelyű, így a Német nyelv mintájáta "BÉMER"-nek ejtjük.

Fémbeültetést követően alkalmazható-e a terápia?
Igen, mivel a mágneses indukció nagysága rendkívül kicsi, a Föld mágneses mezejének nagyságrendjébe esik.

Daganatos betegek alkalmazhatják-e a BEMER terápiát?
Daganatos megbetegedés nem kizáró tényező. 
Figyelem: a BEMER terápia nem daganat terápia! 
Szakorvosi tanulmány igazolja, hogy a BEMER terápia csökkenti a cytostaticus terápiát követő melléhhatásokat. 88.6%-a a kezelt betegeknek jelentősen javult, illetve messzemenően fájdalommentes állapotba került! 11,4% csekély mértékben javult.

Túladagolható-e a BEMER terápia?
Mivel a Föld mágneses mezejével megegyező nagyságrendű az alkalmazott mágneses indukció, így a BEMER terápia nem túladagolható.
A terápiát elegendő napi 3x alkalmazni, gyakoribb alkalmazással feltehetően többlet élettani hatás nem érhető el.

OEP támogatással igénybe vehető-e a BEMER terápia?
Igen, minden olyan kórházban és szakrendelőben, ahol megtalálhatóak a BEMER 3000 készülékek.

Hány év garancia van a BEMER készülékekre?
Minden BEMER 3000 készülékre 3 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Van-e magyarországi szervizháttér?
Igen, van.
A Magyarországon vásárolt BEMER készülékek szervizelését a Bemer Medicintechnika Kft. látja el. 
A kimagasló termékminőségnek és a szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően rendkívül kevés a meghibásodás.

Használható-e terhesség alatt?

Igen, mivel a mágneses indukció nagysága rendkívül kicsi, a Föld mágneses mezejének nagyságrendjébe esik.

Fémbeültetés esetén alkalmazható-e a terápia?

Igen, mivel a mágneses indukció nagysága rendkívül kicsi, a Föld mágneses mezejének nagyságrendjébe esik.

Milyen területeken alkalmazható a BEMER mágnesterápia?

Miért nem érzek semmit a kezelés alatt?

A BEMER által generált elektromágneses tér a hatását sejtszinten fejti ki, amelyet természetesen nem érzünk. Viszont a sejtek és szövetek jelentősen jobb oxigén ellátása következtében a sejtek biokémiai folyamatai aktivizálódnak, így az egész test energiaszintje növekszik. 4-6 hetes "kúra” után már egyértelmű a különbség.
Tegyen egy próbát!

Ki fejlesztette ki a BEMER készüléket?
A berlini Mikrocirkulációs Intézet igazgatójának, dr. Rainer Kloppnak a felfedezése, hogy a sejt­szintű keringést célzott fizikai ingerekkel lehet nagyon pozitívan befolyásolni. 2009-ben dr. Kloppnak sikerült a különböző nagyságú erek mozgását fizikai hatóanyaggal úgy befolyásolnia, hogy a szövetek vérrel történő ellátása optimális eloszlású és élettanilag maxi­mális teljesítményű legyen. Így dr. Kloppnak sikerült az új BEMER kezelőkészüléket minden eddiginél hatékonyabbá tenni, úgy, hogy a kezelések továbbra sem járnak mellékhatásokkal.

Mit jelent a BEMER szó?

Bio-elektro-mágneses-energia-reguláció.

Mi a BEMER elve?

Vérkeringés javítása, mikrocirkuláció jelentősége

  Lényege, hogy az eddig ismert, matematikailag egyszerűen leírható mágnesmező - jelalakokkal szemben, a speciálisan erre a célra kifejlesztett BEMER-jelalakot alkalmazza, mely világszerte szabadalommal védett.

  A BEMER-jelalak igazolhatóan lényegesen több frekvencia-komponenest tartalmaz, mint az eddig ismert jelalakok. Ennek köszönhető a nagyon jó terápiás eredmény, rövid terápiás idő a Földünk mágneses mezejével közel megegyező nagyságú mágneses mező mellett.

  Ezért nem ellenjavallt a készülék alkalmazása pl. fémbeültetés esetén.

  A mágneses indukció nagysága még az intenzív applikátor esetében sem haladja meg az Európa Parlament által folyamatos tartózkodásra megállapított 100 µT egészségügyi határértéket.

  A matracon a maximális mágneses indukció 35 µT, összehasonlításul a földmágnesség Budapesten kb. 47-48 µT, mely az időszámítás óta kb. a felére csökkent. A BEMER jelalaknak köszönhetően a kedvező terápiás hatást egy olyan nagyságú mágneses indukcióval érjük el, melyet a természet is létrehozott Földünkön, biztosítva ezzel az élet kialakulásának és fennmaradásának egyik feltételét.

  Az élő szervezetre gyakorolt, a sejtek működését támogató hatásokat vizsgálva a BEMER terápiával kapcsolatban készült tudományos igényű tanulmányok eredményeiből a következőket állapíthatjuk meg:

 • A szövet vérellátásának zavarai és főként az ezzel járó oxigénhiány a foszforiláció révén az univerzális biológiai energiaforrás, ATP (adenozin-trifoszfát) hiányát okozzák.Az ATP-hiány főként azt a két folyamatot befolyásolja, amely a legnagyobb mértékben függ ettől az energiaforrástól, ami nem más, mint a membránpotenciál fenntartása, valamint a fehérjeszintézis központi folyamata, a genetikai kód másolása.
 • Aktiválja az immunrendszer első válaszfolyamatait.
 • Befolyásolja a fehérje-szintézist, amelynek következtében megváltozik egyes fehérjék képződésének üteme a képződést gyorsító, illetve lassító hatás által (Up-Down reguláció)
 • Stabilizálja az oxidációs egyensúlyt a szervezetben megtalálható, szabad gyököket befogó anyag (redukált glutathion) képződésének a serkentésével.
 • A vérellátás zavara és ennek járulékos következményei tehát szintén a szervezet önszabályzó folyamatait korlátozzák és csökkentik ezen önszabályzó mechanizmusok működőképességét, ebből következően pedig felelősek számos betegség kialakulásáért.
 • Dr. Klopp vizsgálatai egyértelműen igazolják, hogy a BEMER 3000 Plus elektromágneses mező kedvező irányban befolyásolja a vér ellátottsági paramétereket, kiemelten a mikrocirkuláció vonatkozásában. A kedvező irányú befolyásolás hatásideje az új fejlesztésűBEMER impulzussal még nagyobb mértékűnek bizonyult.

  BEMER-terápia valamennyi, az egyetemes orvoslás elismert módszereivel első ízben igazolt élettani hatása a természet adta önszabályzó mechanizmusok működőképességének teljes körű javítását, valamint átfogó serkentését és optimalizálását szolgálja minden szervezetben.

  Az egészséges felhasználó számára az egészségét stabilizálja az elérhető legjobb megelőzés és teljesítőképesség keretében, ahogy erről számos aktív élsportoló és tömegsportban résztvevő beszámolt.

  Beteg felhasználóknak a terápia széles körűen serkenti és aktiválja a számukra szükséges gyógyulási folyamatokat az átfogó, valamint univerzális és kiegészítőleg alkalmazható terápia keretében.

Az új BEMER impulzus nappali használatra

  Az új BEMER-impulzussal a szervek korlátozott ill. zavart vérellátottságának (mikrocirkuláció) stimulálásával forradalmi lépést tettünk előre. Olyannyira nagy lépést tettünk, hogy sikerült néhány paramétert annyira megváltoztatnunk, hogy egyedülálló technológiánk időközben már semmilyen módon sem hasonlítható össze másokkal. Sikerült az első fizikai terápiarendszert kifejlesztenünk, amely szignáljait nem diffúzan és differenciálatlanul bocsátja ki, hanem pontosan az emberi szervezet fiziológiai folyamataira lehetett hangolni.

  A jelenlegi BEMER-technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken.

  A BEMER Plus-al már elért változások a teljesítménynövekedésben és a fertőzésre való hajlam csökkenésében az új szignál alkalmazásával sokkal intenzívebben jelennek meg és emellett jelentősen tovább tartanak. Mindez elméletben egyszerűen hangzik, de a gyakorlatban csak rendkívül nagy kutatás-ráfordítással érhető el.

  A stimuláció lehetőségei szinte végtelenek és az erre való reagálások nehezebben találhatóak meg, mint a tű a szénakazalban. Így keletkezett egy többdimenziós szignálszerkezet, amely nemcsak nagyon hatékony, hanem bonyolult, mégpedig olyannyira, hogy a jövőben a végfelhasználóval kommunikációban már nem a szignált fogjuk használni, hanem annak hatására akarunk koncentrálni:

 • A szervek megváltozott anyagcsere igényeihez nagyobb alkalmazkodói sáv
 • Stressz következményeinek csökkentése
 • A szövetek sejtjeinek jobb ellátása oxigénnel és tápanyagokkal
 • CO2 és anyagcsere végtermékek jobb eltávolítása a szövetekből
 • Az immunreakciók javítása
 • A fertőzésre való hajlam csökkentése
 • A javító és visszaállító reakciók elősegítése a károsodott szövetben
 • Zavart sebgyógyulás befolyásolása
 • A sejtek elhárító mechanizmusának kedvezőbbé tétele a szabadgyökökkel szemben
 • Kedvező befolyás a koleszterin értékre

Mit jelent az éjszakai használat?

 • hosszabb mélyalvási periódus
 • a szervezet savkiválasztásának javítása (reggeli vizelet pH csökken)
 • csökken a fertőzésekre való hajlam
 • a regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálása
 • növeli a kezelési hatékonyságot
 • Új impulzusunkat, amely több éves kutatómunka eredménye, alváshoz fejlesztettük tovább.

  A legújabb kutatási eredmények azt mutatták, hogy az éjszakai órákban a vér egy bizonyos átcsoportosítása történik a szervezetben, ezért az immunológiai folyamatoknak az éjszakai alvásidő alatt jóval nagyobb a jelentőségük, mint ahogy eddig feltételezték.

  Így a nappal történő kezelésekhez további, speciális impulzus-konfiguráción nyugvó programot fejlesztettünk alvás alatti alkalmazásra.

  A szervek vérellátás szabályozásának helyi és a fölérendelt stimulációját kiegészítve - ez a speciálisan az ember éjszakai pihenésére hangolt impulzuskonfiguráció - a kezelés hatásosságának általános növekedését, valamint a fertőzésekre való hajlam további csökkentését, a regeneratív és restitutív folyamatok még feljebb emelt stimulálását eredményezi.

  Ezen felül hat a vizelet kiválasztáshoz kötött anyagok kiválasztásának bizonyos zavarára. A teljesítőképesség és életminőség jelentős javulása az, amiből nagymértékben nemcsak a rehabilitálandók, hanem az idősebbek és a krónikusan stressz-exponált emberek profitálnak.

  Különösen a rehabilitálandó és idősebb vagy fertőzésre hajlamos emberek esetében van nagy jelentősége az alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatoknak.

  Főbb hatások:

 • hosszabb mélyalvási peródus
 • a szervezet savkiválasztásának javítása (reggeli vizelet pH csökken)
 • csökken a fertőzésekre való hajlam
 • a regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálása
 • A mikrokeringés javítása BEMER terápiával:

  http://www.youtube.com/watch?v=177Tq068eds

   

  A készülék Magyarországon ingyenesen kipróbálható,

  10 alkalmas bérlet váltható (3500ft/alkalom),

  havi bérléssel otthonában használható
  (alapgép: 70.000ft/hó/család, profi gép: 90.000ft/hó/család),

  illetve kedvezményes hitel konstrukcióval megvásárolható.

  Cégek tartós bérleti szerződéssel is hozzájuthatnak.

  Bővebb információért kérem forduljon hozzám bizalommal:

  KOVÁCS RENÁTA - 70/284-0139,
  Email:kovacsrenata69@freemail.hu