Képtalálat a következőre: „bemer tartós bérlet”

 

Ma az orvostudomány egyik leghatékonyabban kutatott területe az emberi szervezet mikrocirkulációja.


Európai kutatási központja a  Berlini Mikrocirkulációs Intézet, melynek vezető professzora Dr. Reiner Klopp.
Az általa feltárt mikrocirkulációs szabályozási rendszer működését ma már tanítják az orvosképzésben!
A video bemutatja azokat a betegségeket, ahol a BEMER terápia jelentős javulást eredményezett, és fény derül arra, hogy miért nem alkalmas bármely elektromágneses kezelés erre.

A video 15 és fél perc hosszú!

https://youtu.be/AhSaLnzMrgg

 

Képtalálat a következőre: „bemer tartós bérlet”

 

A mikrocirkuláció kutatási területe az anyagcsere és a szervezet védekező mechanizmusainal törvényszerűségeit vizsgálja a legkisebb véredények (hajszálerek) működési szintjén. Az oxigénszállító vörösvértestek, a  tápanyagokat, salakanyagokat szállító vérplazma, a véralvadásban szerepet játszó vérlemezkék, az immunvédekezésben fontos szerepű fehérvérsejtek viselkedését vizsgálja. Ennek a közegnek a megfelelő közreműködése nélkül nem lehet javulási folyamat a szervezetben, hiszen a protein szintézis, a fehérje szintézis (információs proteinek) is a mikrokeringés javulásával tudnak optimalizálódni. A pulzáló érfalmozgás szabályozásában az enzimek egész sora óriási szerepet játszik, hogy igen alacsony szintre csökkentsék az aktiválási energiát. Erre való optimális pozitív hatást nem tudja bármilyen elektromágneses impulzus kifejteni. A mikrocirkulációs intézetben végzett összehasonlító vizsgálatok azt mutatták, hogy az egyszerű, kis számú jelösszetevőt tartalmazó négyszögjel, trapéz impulzus, a háromszög elektromágneses jelforma nem eredményezi a mikrokeringés optimális működését. Erre jelenleg kizárólag a BEMER rendszer alkalmas, rendkívül összetett, exponenciálisan felfutó, több mint 2000 impulzusösszetevőt tartalmazó formájával. A szervi működések helyi és magasabb szintű vérkeringés szabályozását nagymértékben rontják a stresszfolyamatok, és főleg idősebb korú betegeknél beszűkül a mikrokeringés szabályozási tartománya. Ennek következménye lehet a krónikus betegségek kialakulása,  fokozatos életminőség romlás. A mikrocirkuláció stimulálása azt eredményezi, hogy javul a szervi működés, kevésbé lesznek érzékenyek a a fertőzésekre, javul az életminőségük. A BEMER rendszer a jelenleg rendelkezésre álló leghatékonyabb és a legjobban vizsgált fizikai kezelési módszer. Alátámasztják mindezt a több mint 40 klinikai vizsgálat eredményei, az egészségügyi szakemberek, orvosok, természetgyógyászok terápiás tapasztalatai, és a kezelt betegek véleményei is.

 

Képtalálat a következőre: „bemer tartós bérlet”

 

Miért ajánlom orvosoknak és egészségügyeseknek kifejezetten a BEMER Orvostechnikai eszköz beszerzését és széles körű használatát és a lakosság körében végzett ismeretterjesztő tevékenységét ?

Mert mellékhatás mentes működésével, gyulladás- és fájdalom csillapító hatásával emberek ezreinek tud gyökeres változást, minőségi életmódot nyújtani anélkül, hogy a szervezetet kémiai anyagokkal = gyógyszerekkel megterhelné; valamint orvosi esküjét a lehető legmaximálisabban tudja megtartani.

"Én (…) esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Legfőbb törvénynek tekintem a betegek testi és lelki gyógyítását, a betegségek megelőzését. Az emberi életet minden megkülönböztetés nélkül tisztelem. Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására. A betegek emberi méltóságát és jogait tiszteletben tartom, bizalmukkal nem élek vissza és titkaikat haláluk után is megőrzöm. Tanítóimnak megadom az illő tiszteletet, orvos társaimat megbecsülöm. A betegek érdekében ismereteimet, tudásomat folyamatosan gyarapítom. Minden erőmmel arra törekszem, hogy megőrizzem az orvosi hivatás tisztaságát és tekintélyét.
Az … Egyetem hírnevét öregbítem és megbecsülését előmozdítom."

 

Képtalálat a következőre: „bemer tartós bérlet”

 

Egészségügyi intézmények

 

BEMER terápia - OEP Német pont kódolással ~ 1200-1600 pont érhető el.

20 alkalmas terápia esetén: 24.000 – 32.000 Ft / járóeset nyerhető


A kompetencia lista számos lehetőséget ad az intézetnek a módszer alkalmazására a mindennapi munkánkban:

1. Bőrgyógyászaton: a lábszárfekély ambulancián, a pszoriazis kezelésében, a gócok, okozta dermatitiszek kezelésében, a kontaktdermatitiszek kezelésében.

2. A reumatológia-fizikoterápia járóbeteg ellátásában, az izületek degenerativ elváltozások okozta betegségekben.

3. A neurológián működő fizikoterápia járóbeteg részlegén a polyneuropáthiás betegek estében is, akárcsak a gerincsérv műtét utáni fájdalom szindrómák esetében.

4. Az ortopédiai járóbeteg ambulancián.

5. A traumatológiai ambulancián sérülések alternatív kezelésében


Előnyei:

  • Bevételtermelő
  • Beruházás esetén rövid megtérülés

 

Wellness & Fittness

Bemer terápia használatát ajánljuk szállodáknak és fitnesz termeknek is.

A kezelés mint alternatív terápia jól kiegészíti a hagyományos szállodai szolgáltatásokat, mint a masszázs.

A készülék egyszerű mobilizálhatósága és kezelése lehetővé teszi, hogy a hotelekben
még a vendégszobákban is  használhatóak legyenek.

 

Fittness termek  ügyfeleik edzés utáni levezetésre, valamint a versenyzőik regenerációjára használhatják.
A 8-20 perces sorozatos kezelés hozzásegít a teljesítőképesség növeléséhez és regeneráció felgyorsításához.

 

Tartós bérlet

Cégeknek ajánljuk a Grenke Leasing által nyújtott tartós lízing tartós bérleti megoldást.

Előnyei

  • Költséget takarít meg
  • Csökkenti az adóterhet
  • A bérleti díj 100% ban elszámolható
  • Nincs beruházás
  • Likviditást kímélő bérlet
  • Állandó bérleti díj, támogatja megbízható költségtervezést
  • Akár 0% önrésszel elindítható
  • Futamidő lejártával 3% maradványértéken megvásárolható