Kedves Renáta!

Elnézést, hogy csak most jelentkezem. 
A kezelés összegzését ígértem Önnek.
Másfél éves fiammal január közepén történt a balesetünk, jobb kezén a mutatóujj első ujjperce szinte teljesen leszakadt. A kórházban nem sok esélyt láttak arra, hogy megmenthető a teljes ujj, de szerencsénkre egy kísérletet tettek (az orvos mondta így).
Azt mondták a műtétet követő egy hétben kell a vérkeringésnek megindulnia, de csoda lesz ha megtörténik. Ekkor jutottunk el Önhöz és a Bemerhez.
Egy hétig itthon napi háromszor-négyszer használtuk a kézi egységet.
Legnagyobb örömünkre a vérkeringés megindult. Ezt követően még két hétig jártunk Önökhöz kezelésre. Mindig kedvesen, barátságosan fogadtak bennünket. Fiam örökmozgó, így lekötni a figyelmét, negyedóráig egy helyben ültetni nem könnyű.
Önök mindig segítőkészek voltak és türelmesek.

Jelenleg várunk egy budapesti professzorra, hogy megvizsgálja az izületeket, inakat. A kötés már lekerült a kezéről, és a sebe is szépen gyógyul, márcsak a körménél van egy kisebb seb. Még egyszer köszönünk mindent!

Sz. Józsefné

T. Kovács Renáta!

2012. decemberében súlyos csuklótörést szenvedtem, mivel konzervatív módon, gipszeléssel nem rögzültek a csontok, műtétre került sor. Fémlapocska és csavarok erősítették meg a csuklócsontok illeszkedését. Hasonló helyzetben öt évvel ezelött voltam a másik kezemmel, de azt nem kellett operálni. A mostani, operált kézre körgipsz került hat hétre. Ebben az állapotban kerestem fel a kolléganőjét a szfvári Bemer kezelőhelyen, háziorvosom javaslatára. Tíz alkalommal voltam Önöknél kezelésen. Mikor lekerült a kezemről a gipsz, és önállóan kellett a kézfejnek és alsókarnak a mozgásba belejönni, a kezelések hatására ez sokkal kisebb mértékű fájdalommal járt, mint a másik kezem esetében!

Van összehasonlítási alapom a két kezem gyógyulását illetően, gyorsabbnak érzem a kezelt kezem gyógyulását. Jelenleg gyógytornára járok, és köszönöm az utólagos, tornát kiegészítő kezelést!

Jól éreztem magam Önöknél, köszönöm a segítőkész, udvarias légkört és figyelmet. További eredményes, és sikeres munkát kívánok Önnek! Segítsenek minél több beteg emberen!


"Oli"

Fiatal férfi páciensünk autóbaleset következtében elveszítette egyik lábát, művégtagot kapott, amivel járását jól korrigálja.
Másik lábán azonban az amputációt követő évben viszkető, vöröslő bőrkiütés jelentkezett, amivel számos bőrgyógyásznál megfordult. Több intézményben vizsgálták, de az alsó lábszáron körkörösen jelentkező elváltozást nem tudták pontosan diagnosztizálni, így a bőrgyógyász szakorvosok által alkalmazott terápiák – gyógyszerek, kenőcsök, fürdők - csak átmeneti javulást hoztak, a vörös elváltozás és a viszketés rendre visszatért.
OLI igen elkeseredett állapotban, végső megoldásként fordult hozzánk és az első perctől bízott a BEMER terápia eredményességében.
Természetesen nem próbáltuk meg diagnosztizálni a bőrbetegséget, de az volt a véleményünk – amit egyébként a belgyógyász is megerősített – hogy a lábon található elváltozás keringési problémával is összefüggésbe hozható, ezért a BEMER készülék vasomotiós programjával indítottuk a kezelését, amihez fényterápiát alkalmaztunk.
Igen rövid idő alatt látványos eredményt értünk el a bőr sípcsont feletti részén: előbb elhalványult, majd megszűnt a vörösödés és a viszketés.
A vádli kezelése hosszadalmasabb folyamat volt és mivel munkája miatt a páciens rövid időre megszakította a kezelést, így ezen a területen a javulás csak lassan, a rendszeres kezelés folytatása után állt be.

Mota Néni

70 éves páciensünknek évekkel ezelőtt agyi infarktusa volt, amiből nehezen érthető, lassú beszéd, emlékezetkiesés, szédülés maradt vissza. Az agyi történés óta orvosai ugyanazokkal a gyógyszerekkel kezelték, állapota – saját megítélése szerint is – folyamatosan romlott és ez elkeserítette, időskori depresszió jelei is mutatkoztak nála.

A BEMER kezelés megkezdését követő néhány napon belül elmúlt a szédülése, amitől már bátrabban kezdett mozogni, jobb lett a hangulata és egyre inkább bízott a kezelés eredményességében. Folyamatosan több héten keresztül napi rendszerességgel részt vett a terápiában, beszéde pedig napról napra javult. Ezután már ritkítottuk a kezeléseket, kétnaponta jött és MFA-val a tarkót is kezeltük. A páciens ezután örömmel arról számolt be, hogy a környezetében is észlelték, hogy felgyorsult a gondolkodása, érdeklődése visszatért.
Jó fizikai közérzete mellett hangulata is megjavult.
Rendszeresen jár a kezelőhelyre, „ emlékeztető” kezelésekre.

"Cica"

Fiatal lány beteg szintén agyi infarktuson esett át, súlyos következményekkel. Szülei mindent megtesznek a teljes felgyógyulása érdekében, így a BEMER kezelésben is egy olyan lehetőséget láttak, ami segíthet a fiatal lánynak abban, hogy teljes életet élhessen.

Állapotára való tekintettel alacsony intenzitással ill. vasomotiót biztosító programokkal kezeltük. Közben persze az édesapa is kapott a fájó vállaira az MFA-val fájdalomcsökkentő kezelést. Ő gyorsan javult és ezt érzékelte is. A fiatal lány laboratóriumi értékei, orvosi műszerekkel mért vizsgálati eredményei nem mutattak változást, az apa aggódott emiatt.
A doktornő azonban – aki évek óta kezeli a fiatal lányt – érzékelte, hogy Cica hangulata megváltozott, szívesen megszólal, érdeklődik a környezete iránt. Erre felhívta az apa figyelmét, aki megerősített, hogy lánya ismét elővette nyelvkönyveit, foglalkozik a tanulással.
Megnyugtatta a doktornő, hogy ezek pozitív jelek és idővel a BEMER kezelés mellett minden bizonnyal az objektív eredmények is mutatják majd Cica állapotában a kedvező változást.
Jelenleg is folytatjuk a terápiát.

Irmus Néni

A 78 éves diabeteszes beteg a tél folyamán elesett és megütötte a sípcsontját. A véraláfutásos sérülésből nehezen gyógyuló, mély fekélyes seb lett, amire az orvosok azt mondták, hogy jó esetben több hónapig is elhúzódik a gyógyulása, de rossz esetben akár amputációra is sor kerülhet.
(A sérülés miatt végzett vizsgálatok ugyanis végtagkeringési problémákat is feltártak.)

A nénit a lánya hozta BEMER kezelésre, aki már korábban is hallott a BEMER-ről, bízott az eredményességében. Az idős hölgy – bár nagyon meg volt ijedve a kilátásba helyezett amputáció miatt – kezdetben kételkedett a kezelésben. Néhány kezelés után azonban megállt az addig romló fekélyesedés, majd újabb néhány fényterápiás kezelés után már a javulás is beindult.
Irmus néni lábát 6 hétig kezeltük.
Ezen idő alatt szinte teljesen begyógyult a lába, szóba sem került az amputáció.


Menedzser Úr

Középkorú, hosszabb idő óta depressziós férfi beteget hozott BEMER kezelésre a feleség azzal, hogy a család már mindent megpróbált a családfő gyógyulása érdekében, de sem gyógyintézeti kezelés, sem a pszichiáter által felirt gyógyszerek nem javítottak az állapotán.

A páciens türelmetlen volt, az első kezelések alkalmával kifejezetten ellenségesen viselkedett. Elengedhetetlen volt a megfelelő motiváció kialakítása a betegben.
Végül úgy döntöttünk, hogy ezt rábízzuk a BEMER készülékre és Kövi Szabolcs relaxáló, nyugtató zenéjére.

Alacsony intenzitású programmal indítottuk a BEMER kezelést, de a korábbi bokasérülésére az MFA-val helyi fájdalomcsillapító kezelést is adtunk.
A legnagyobb meglepetésünkre már a harmadik kezelés alkalmával elégedetten újságolta a páciens, hogy csökkentek a bokafájdalmai. Ettől kezdve már szívesen járt a BEMER kezelésekre, bízni kezdett a terápiában és amikor a pszichiátere is megerősítette, hogy a BEMER kezelés „biztosan használ, ha jólesik”, akkortól érzékelhető javulás állt be a kedélyállapotában. (pl: beveszi az orvos által más betegségére felírt gyógyszert). Ezt a családtagok is visszaigazolták nekünk.

Anyus

A háziorvosi rendelő várójában találkozott a kezelőhelyünket ismertető plakáttal az az idős beteg, aki már több évtizede inzulinos cukorbeteg, keringési problémák miatt szédül, fülzúgása van és balesete miatt járása is bizonytalan. Az utóbbi időben férje nélkül már a lakásából sem mert kilépni, kísérővel jött el az első BEMER kezelésre.

„Maguk biztosan segíteni fognak rajtam!” ezzel lépett a kezelőbe és ettől fogva mindvégig lelkesen, aktívan járt kezelésekre. Életkorára és többszörös betegségére figyelemmel alacsony intenzitású és vasomotiós hatású programokkal kezdtük meg a kezelését. Néhány kezelés után Anyus örömmel állapította meg, hogy az őt évek óta kínzó szédülése úgy múlt el, mintha elvágták volna. Igyekeztünk „visszafogni” a lelkesedését: csodákra nem vagyunk képesek, az ő korában már előfordulhat hogy visszatér a szédülés, ha a kiváltó ok nem szűnik meg. Anyus azonban már hajthatatlan maradt: most már akárhová elmennék, még akár a városba is!

Az ilyen és ehhez hasonló pillanatok adnak erőt és bátorságot ahhoz, hogy továbbra is igyekezzünk teljesíteni az eddig felvállalt küldetésünket: idős emberek életminőségét javítani lehet és kell a BEMER terápia által biztosított lehetőségekkel.

Rövid esetleírások:

Ízületi fájdalmak miatt járt BEMER kezelésre a páciens, amikor egy alkalommal beszélgetés közben megemlítette, hogy milyen komoly székelési problémái vannak. Az alkalmazott terápiát ettől fogva kiterjesztettem a hasi régióra és a párna applikátorral kezeltem, de ekkor különösebb magyarázatát nem adtam a vendégnek.
Amikor lejárt a bérleti kezelés, a páciens szóba hozta , hogy amíg járt a terápiára, nem voltak problémái, de azóta ismét gondja van az emésztéssel. Emlékeztettem a hasára rakott párna applikátorra és az annak köszönhető élettani hatásra.
Abban maradtunk, hogy újra vesz bérletet…

Idős bácsi reumás fájdalmak miatt jelentkezett BEMER kezelésre, hosszabb időre vett bérletet. MFA-val kezeltem a fájó testrészét, amikor az után érdeklődött, hogy tényleg hatással van-e a kezelés a potenciazavarokra (merthogy a plakáton azt olvasta).
Igyekeztem megnyugtatni, hogy biztosan jó hatással lesz a férfiasságra is a kezelés.
A páciens azonban aggóni kezdett, hogy ő most mit csináljon, mert neki a kardiológusa megtiltotta a legénykedést…

Ötvenes éveiben járó, fiatalos megjelenésű férfi páciens jött a kezelőhelyre azzal a kifejezett kívánsággal, hogy a BEMER kezeléssel energizáljuk, mert érzi a teljesítőképességének csökkenését. Hosszabb időre szóló bérletet vásárolt, másnap már jött is kezelésre.
Tájékozottnak tűnt, nem bonyolódtunk bele a BEMER impulzus speciális sajátosságaiba, a MIKRO TESLÁK és amplitúdók kérdéseibe.
A páciens a késő délutáni órákban érkezett a kezelésre, s mivel előző nap kifejezett kívánsága az energizáltság növelése volt, ennek megfelelően kezdtem kezelni.
Jól reagált a kezelésre, elégedetten ment el.

Másnap a délelőtti kezelésre jött a páciens és arra panaszkodott, hogy az éjszakát ébren töltötte, semmit nem tudott pihenni és nagyon fáradtnak érzi magát, valami ellazító, nyugtató programot adjak. Ennek megfelelően kezeltem.
A következő napon a páciens elmondta, hogy a kezelésről egyenesen a munkahelyére ment, ahol egész nap alig bírt ébren maradni, a feje majdnem lesett az álmosságtól és számon kérte, hogy mivel kezeltem előző nap. Közöltem vele, hogy a kívánságának megfelelően nyugtató, lazító programmal. Ez sem volt számára megfelelő, mert ő az energizáltsága érdekében jár BEMER kezelésre.
Végül eldöntöttem, hogy továbbra is a lazító kezelést alkalmazom a páciensnél, legfeljebb elalszik a munkahelyén. Erre nem került sor, mert megállapodtunk, hogy ezután mindig azonos időben, munka után, a késő délutáni órákban jön kezelésre. Folytattam a lazító kezelést, alacsony intenzitással. Napok múlva arról számolt be, hogy végre „eltaláltam” a helyes terápiát, mert nyugodtan átalussza az éjszakát, kipihenten ébred, energikusan megy dolgozni.
A legnagyobb eredmény mégis az volt, amikor – az egyébként közgazdász foglalkozású – páciens levezette, hogy a BEMER bérlettel pénzt spórolt meg. Hogyan? A kezelések után annyival kevesebb cigarettát szívott el, hogy abból kitellett a bérlet ára.


Zelenka Vilmos vagyok, 12 éve inzulinnal kezelt cukorbeteg.

Szeretném megosztani történetemet és tapasztalatomat, hátha néhány ember segítségére lehetek problémájuk megoldásában.
Sorstársaim pontosan tudják, milyen szövődményekkel kell hogy együtt éljen egy diabéteszes. A rossz vérkeringés miatt a talpam és a bokám szinte folyamatosan dagadt és fájdalmas volt, majd 2010 márciusában bekövetkezett az akkor elkerülhetetlen lábujj-amputáció. Épphogy kezdtem lelkileg is kiheverni a műtétet, amikor rádöbbentem, hogy egy másik lábujjamban sem érzek már semmit…
Rettentően elkeseredtem: ez így fog folytatódni, míg lassan a lábam is oda lesz?
Novemberben egy helyi újságban olvastam a BEMER terápiáról, ami látványosan javítja a zavart vérkeringést. Gondoltam, közel van, csak használ valamit, kipróbálom.
Azóta hetente kétszer járok kezelésre, de már a 4. alkalom után látványos változásokat vettem észre: elmúlt az állandó túszúrásszerű fájdalom, újra meleg járja át a lábamat, könnyebbé vált a járás és a bokaduzzanat is jelentősen csökkent.
Alízka, a pedikűrösöm szerint döbbenetes a különbség a talprészen, mert újra él a bőr és zsírral telítődött. Azóta ő is ellátogatott a kezelésre, hogy megismerhesse azt a gépet, ami nekem ennyit segített.
Meg szeretném említeni, hogy az erős fülzúgásom is enyhült és a kedélyállapotom is sokkal jobb. (Vagy lehet, hogy a kezelések alatti nagy beszélgetések vannak rám ilyen hatással?)
Szívből ajánlom minden vérkeringési zavarral küszködő betegnek, hogy használják ki ezt a helyi lehetőséget és ne várjanak addig, amikor már késő.

Üdvözlettel,

Zelenka Vilmos, Veresegyház

 

Missurai Géza, Budapest III.ker.

"Szeretném kifejezni köszönetemet Önnek, hogy megismertette velem a Bemer készüléket.
Mivel 65 éves vagyok és 3 infarktus, meg 50 év dohányzás áll mögöttem, már az
első kezelés után telefonon újságoltam a fiamnak, hogy mennyire fantasztikus hatással van rám ez a BEMER. Feleségemmel azonnal ki is béreltünk egy készüléket és elkezdtük a mindennapos használatát .
A javulást méterekben és idő intervallumokban mértem pl. a  kert végéből, ami kb 100m enyhe emelkedő, nem tudtam egyszerre megtenni a távot a házunkig, vagy eljutni a legközelebbi boltba sem volt egyszerű eset, pedig ott csak sík tereppel küzdöttem .
A rendszeres napi használat elképesztő és nagyon gyors változást hozott számomra. A harmadik hétre állt be a jelenlegi állapotom, ami rendkívüli dolog a számomra, ugyanis a mindennapi teendőket (fűnyírás, bevásárlás, egyéb ház körüli teendők) minden nehézség és teher nélkül vagyok képes elvégezni.
Mivel feleségem asztmájában is jelentős javulás állt be, úgy döntöttünk, vásárlunk egy BEMER készüléket, hogy ne kelljen lemondanunk a teljesebb életről. Köszönjük!"

 

Huszár László, Veresegyház

"3 évvel ezelőtt egy súlyos gerincsérülést követően kerültem a Misszió Egészségügyi Központ rehabilitációs osztályára. Fél éven át tartó 4 végtagot érintő bénulás után a folyamatos gyógytornának és fizikoterápiának köszönhetően elindult a lassú gyógyulás.
A rehabilitáció részeként minden nap BEMER terápiában is részesültem.
Meggyőződésem, hogy a rendszeres BEMER használat is hozzásegített ahhoz, hogy mostanra segédeszköz segítségével kisebb távokon járni tudok.
Gyerekeimnek hála, azóta otthon is BEMER-ezek, de most már a feleségemmel együtt. Az ő magas vérnyomása 1 hetes kezelés után beállt a teljesen normális értékre.
Köszönjük ezt a lehetőséget!"


Varga Istvánné, Veresegyház


"84 évesen az unokáméknál próbáltam ki a BEMER matracot, mert azt mondták, jobban fogom érezni magam. Sajnos gyógyszert szedek cukorbetegségre és nagyon remegnek a kezeim.
Csak otthon vettem észre, hogy a kezelés után eltűnt a zavaró, erős remegés.
Másnap megint meglátogattam őket és azóta is szívesen fekszem rá a matracra."


Missurai László, Veresegyház

"44 éves vagyok, egy részleges izomszakadás történt sportolás közben a jobb vádlimban. Tavalyi évben sajnos a másik lábammal már átéltem ugyanezt a sérülést. A gyógyulás az első három héten akkoriban teljes pihentetéssel és terhelés nélkül történt, csak járókerettel tudtam közlekedni házon belül. A negyedik héten házon belül járókeret nélkül tudtam közlekedni, majd az ötödik héttől folyamatos apróbb terhelésekkel elértem, hogy a hatodik héten nem 100%-os, de folyamatos terhelések által regenerálódott, majd lassan visszaállt az eredeti állapot.
A jelenlegi sérülésnél a második napon elkezdtem használni a Bemert és nagyon gyors gyógyulás lépett fel. Ami azt jelenti, hogy egy hét pihentetés után a második héten már nem kellett járókeret használnom és a harmadik hét végére már egész napos terhelést is bírt a lábam. Az eredmény: a gyógyulási idő a felére csökkent.
Az egy hónap alatt, amíg a készülék nálunk volt, a feleségem is elkezdte használni. Az ő lábai visszeresek, amelyek időnként begyulladnak és ez nagy fájdalommal jár. Többféle kezelést kipróbált, amelyek enyhítették ideiglenesen, de megoldani nem tudták a problémát. A BEMER készülék használata során a fájdalmak teljesen megszűntek, a csomók és a hajszálerek körülötte felszívódtak.
Bátorítok mindenkit, ha már egyszer létezik egy kipróbált és hatásos terápia, akkor ne várjanak, hanem alkalmazzák!"

"Kéztörésem után a BEMER terápia segítségével csontjaim a szokásos gyógyulási idő fele alatt összeforrtak. Családom körében azóta is rendszeresen használjuk az immunrendszer erősítésére. Energiaital helyett mi BEMER-t "fogyasztunk"! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Fekete Krisztina
A Black Angels Szalon fodrásza
Veresegyház

 

Pajzsmirigy alulműködés, videó: https://www.youtube.com/watch?v=iy1ouGU20AE

 

H. László - 40 éves

Fizikai megterhelést követően a jobb alkarom izomzata mindig begyulladt. Munkámat nem tudtam megfelelően elvégezni. 5 bemer kezelést követően a fájdalmaim teljesen megszűntek. Elkezdtem a fokozatos terhelést.

T. Zoltánné - 51 éves

Erős fülzúgásom miatt kerestem fel a Bemer kezelőt. 4. alkalom után időhiányom miatt gondot okozott a kezelőbe való eljárás. Ezért úgy döntöttem, hogy kibérelem a készüléket, és otthon folytatom tovább a kezelést. Az 1 hónapos bérlés alatt a fülzúgásom teljesen megszűnt. Nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok. Férjem is nagy hasznát vette a készüléknek az érszűkülete miatt.

G. Lászlóné - 76 éves

Fülzűgás, hallásromlás, és bal oldali tarkó nyomás miatt döntöttem a kezelés mellett. 3. alkalom után a tarkónyomásom teljesen megszűnt, éjszakai alvásom javult. 6. kezelés után jelentősen javult a közérzetem, és önállóan, biciklivel tudtam eljárni a kezelésre. 8. kezelésnél a hallókészülékemet már nem raktam vissza. Nagy mértékben javult a hallásom. Most már csak havi pár fenntartó kezelésre járok.

D. Károlyné - 65 éves

Sérvem miatt jobb lábamban nagyon erős fájdalmam volt. Éjszaka nem tudtam aludni. Köszönettel tartozom, hogy a kezelést a saját otthonomban tudtam megkapni. Most jól alszom, a fájdalmaim elmúltak. A közérzetem nagyon jó. Energikusabbnak érzem magam.

S.Marianna - 52 éves

Nekem több mindenre is nagyon bevált.Pl. a vesénél cisztám és kövem is volt,, azt 20 kezelés megszüntette, pedig nagyon rosszul voltam,és a vesekövem is eltünt, pedig már műteni akartak.
Allergiára is használtam, szintén jól lettem Tőle, a gyógyszert is elhagyhattam, parlagfű virágrás idején. A párom a térdére kapta, neki is megszüntek a fájdalmai, elviselhetőek lettek.Pedig neki is műtétet javasoltak. Nagyon sok mindenre jó, érdemes kipróbálni.