BEMER terápia, a jövő gyógymódja

Az egészséget többek között a testi és szellemi teljesítőképességgel lehet meghatározni, mely az egyes sejtek teljesítőképességén alapszik. Ennek megfelelően a betegséget bizonyos sejtek teljesítőképességének csökkenésével vagy hiányával lehetne jellemezni.

Az érintett sejtfajtától és a teljesítőképesség csökkenésének mértékétől függően több vagy kevesebb tünet lép fel, melyek egy bizonyos betegségre utalnak.

Az élet az embert "tökéletesre" teremtette, az egészséghez szükséges valamennyi elemmel.

BEMER terápia az egész családnak

Miért leszünk mégis betegek?

Az egyik lényeges aspektus az ember energia státusa.

A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.

Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek?

A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés. Ezen kíván segíteni az elektromágneses mező terápia, mely vezérlő szerepet tölt be, de nem szállítja szükségszerűen az élet és egészség fenntartásához szükséges energiát. Eltekintve a strukturális tulajdonságoktól az effajta, alapvető fizikai törvényszerűségek alapján történő aktivizálások hatékonysága nagymértékben függ a töltések nagyságától, az abban részt vevő tömegek mozgásától, ezzel együtt pedig a beható elektromágneses mező intenzitásának időbeli menetétől.

A hagyományos mágneses mezőn alapuló terápiás eljárások a statikus (permanens mágnesek), ill. szinusz-, négyszög-, trapéz- és fűrészfog-formájú pulzáló mezők alkalmazására támaszkodnak. A fent említett alapvető igény egy a fiziológiás rendszer molekuláris adottságaira hangolódó, a döntő jelentőségű kölcsönhatások aktivizálásához szükséges jelforma azonban mindeközben messzemenőkig figyelmen kívül maradt, vagy a fizikailag-pszichikailag alig megvalósítható elképzelésekre korlátozódik. Az e probléma megoldásához vezető úton 1998-ban tettünk egy fontos lépést. Kifejlesztettük a különböző molekularendszereket a lehető legszelésesebb sávban aktivizáló, azaz a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-ra irányuló speciális stimulációs jelet - BEMER -, melynél minden egyes impulzus az ingerlési lehetőségek széles spektrumát tartalmazza.

Ezen forradalmi - időközben szabadalmaztatott - ötlet megvalósításával létrejött egy rendkívül egyszerűen kezelhető, ergonómikusan kialakított BEMER terápiás rendszer. Ez a rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezoterápiák között csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban, ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is.

A BEMER készülékek 3 generációjának összehasonlítása

BEMER kezelés hatásidejánek növekedése

A grafikonon a három BEMER generáció rugalmas érfalmozgásra kifejtett hatását hasonlítjuk össze.

x tengely: kezelést követő idő, órában megadva
y tengely: rugalmas érfalmozgás javulása, százalékban megadva

Jól látható, hogy az első generációs BEMER 3000 készülékek kb. 1 órás hatásidejével szemben a legújabb BEMER készülékek jóval több mint12 órás hatásidővel rendelkeznek.

 

A mikrokeringés javítása

A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe.
Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott, vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és betegség oka lehet.

Az emberi szervezet

  • Az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testünkön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb eloszlásáról.
  • Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd (21.000.000.000.000.000.000.000) anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER-technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.
  • Az orvosi tankönyvek a világon több mint 45.000 betegséget írnak le. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség enyhítésében, megelőzésében, ill. gyógyításában.

A mikrokeringést fenyegető veszélyek

A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban sok embernél a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsul. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, nagyon negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre.

A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök-ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási képesség zavara és folyamatának lezajlása.

Szabadgyökök

A szabadgyökök agresszív savas vegyületek a szervezetben, amelyek a természetes folyamatokat gátolják, hatással vannak az öregedési folyamatra az agyban, és egyebek mellett felelőssé tehetők a reumatikus, rákos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekért.

Stressz

Akár a munkában, otthon, a családban, a természetes környezetben, sőt még a szabadidőben végzett tevékenység során is okozhat betegséget a stressz. Befolyásolja a szervezet érzékenységét és a legkülönfélébb negatív hatások okozója lehet. A stressz megnövelheti a vér adrenalin, noradrenalin vagy cortisol koncentrációját, aminek következményeként a véredények tartós károsodása jön létre. Ezenkívül a különböző kutatási eredmények kimutatták, hogy a pszicho-szociális stressz képezi a szívbetegségek egyik rizikófaktorát.

Az immunrendszer

Az immunrendszer a szervezet olyan komplex hálózata, amely "mobil beavatkozó csapat" formájában egy rendkívül kifinomult védekező rendszer segítségével kivédi az összes fertőzés kb. 90 %-át és az egészség ellen indított egyéb támadásokat. Ilyenek lehetnek például a baktériumok, vírusok, daganatos sejtek, toxikus anyagok, férgek és gombák általi támadások. Ennek a komplikált védekező-mechanizmusnak egy részét képezik a fehérvérsejtek, az úgynevezett leukociták.

Ezek csaknem az egész testben előfordulnak és egy fertőzés, vagy az egészségre mért más jellegű támadás esetén információs proteinek, vagy hírvivő anyagok szabályozzák őket. Mindezen sokrétűen meghatározott véderő ellenére, az immunrendszer maga sem támadhatatlan. Betegségek és fertőzések ugyanúgy károsítják, mint a környezeti ártalmak, a hiányos táplálkozás, drogok, alkohol, a túl kevés alvás vagy a túl sok stressz.

A BEMER terápia már több mint 15 éves múltra tekint vissza. A kedvező terápiás tapasztalatok és a tudományos igazolások száma folyamatosan nő.  A tudományos elfogadottságot igazolja, hogy ezek a tanulmányok a nemzetközi orvosportálon is megjelentek, az un. PubMed-en is olvashatók (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed).

A készülék Magyarországon ingyenesen kipróbálható,

10 alkalmas bérlet váltható (3500ft/alkalom),

havi bérléssel otthonában használható
(alapgép: 70.000ft/hó/család, profi gép: 90.000ft/hó/család),

illetve kedvezményes hitel konstrukcióval megvásárolható.

Cégek tartós bérleti szerződéssel is hozzájuthatnak.

Bővebb információért kérem forduljon hozzám bizalommal:

KOVÁCS RENÁTA - 70/284-0139,
Email:kovacsrenata69@freemail.hu