Image

http://energetix.hu/2017katalogus/

Exkluzív minőségű gyűrűk, karkötők, fülbevalók, nyakláncok és medálok Németországból, Önnek!

Válogasson Energetix mágneses ékszereink között kövesse oldalunkat, és vásároljon online egyszerűen, sorban állás nélkül az otthona kényelméből!

https://www.youtube.com/watch?v=8mFagbbtmiQ

Miért hasznos a mágneses ékszer?

Szeretnéd, ha egyetlen ékszer viselésével tehetnél egészségi állapotod javítása érdekében? Fontosnak tartod, hogy természetes módszereket válassz a közérzeted javítására?
A mágneses ékszer nagy hatékonysággal vethető be a szervezet mágneses terének pótlása érdekében.

Hogy miért van erre szükség?

Ahhoz, hogy a szervezeted egészségesen működjön, nélkülözhetetlen a mágnesesség.
A csökkenő mágneses teret pótolhatod mágneses ékszer viselésével.
Ennek köszönhetően, a váll- és hátfájdalmaid enyhülnek, csökken az ízületi betegségek okozta fájdalmaid, erősödik az immunrendszered, de a fáradékonyságra, az álmatlanságra és a depresszióra is hatékony megoldást kínál a módszer. Nőgyógyászati megbetegedések során is bebizonyosodott már, hogy a mágneses ékszer elősegíti a gyógyulást és az egészség mihamarabbi helyreállítását.
A mágnesesség hatására beindulnak a szervezetben a méregtelenítési folyamatok, a fájdalmak enyhülnek és a betegségekkel szemben is sokkal ellenállóbb leszel.

Ismerd meg a kínálatunkban megtalálható mágneses ékszer választékot!

Válassz saját részre vagy ajándékba olyanokat, amelyek nemcsak stílusosak, de ugyanakkor a szervezet is meghálálja azok viselését!

A www.rubikonfashion.hu webáruházban egyébként nemcsak ékszereket rendelhetsz, hanem minőségi bőr táskákat, pénztárcákat és divat táskákat is. Ne feledd, az igényes megjelenésnek szerves részét képezik azok a kiegészítők, amelyeket nap mint nap viselsz!
Elérhető árak várnak a webshop oldalán, ami egyre népszerűbb az online vásárlás kedvelőinek körében.

ENERGETIX EXKLUZÍV KIVITELEZÉSŰ MÁGNESES ÉKSZEREK

Az Energetix szenvedélye a mágneses ékszerek tervezése, fejlesztése, készítése és értékesítése. Emberek milliói viselik ékszereinket világszerte, melyekben páratlan módon egyesül a szépség és a wellness hatás. Szinte senki nem tud ellenállni az erőnek, amely az Energetix ékszerekből sugárzik.  Lehetővé teszi sok ember számára a megkönnyebbülést és a mindennapi boldogságot.

Tervezőink az aktuális trendekből és a vásárlóink kéréseiből merítenek ihletet. Nemzetközi összefogással készülnek a szenzációs alkotások, melyekre jellemző az egyedi ENERGETIX stílus, amely világszerte lelkes fogadtatásra talált. Minden évben széleskörű, új kollekciót adnak ki,  a lenyűgöző minőségű Energetix mágneses ékszerekből.

Az Energetix mágneses ékszerei magas minőségű, Németországban tervezett és kivitelezett termékek. Alapanyaguk orvosi fém (nemesacél), réz, bőr, kaucsuk és PVC, melyeknek többsége 1 mikron vastagságú arannyal vagy ródiummal van bevonva. Az arany és ródium bevonatú ékszereket jellemzően még a fém-érzékenyek is viselni tudják. Túlnyomó részük Swarovski-kristállyal, cirkonnal és drágakővel (peridottal, ametiszttel, rodolittel, kéktopázzal vagy citrinnel) díszített.Az ékszerekben és a kiegészítőkben beépített neodímium mágnesek vannak, amelyek 1200-1800 Gauss erősségűek.

Ajándékozz egészséget a különleges alkalmakra szeretteidnek!