Energetix mágneses keverőpálca

Mágneses keverőpálcával készített mágneses víz nem csak erősíti a szervezetet, hanem tisztítja is azt. Az Energetix mágneses keverőpálca használata a családban a megelőzést jelenti!

Az Energetix mágneses keverőpálca 2000 gauss erősségű mágnest tartalmaz, így alkalmazásával gyorsan és könnyedén készíthetünk jó minőségű, egészséges, mágneses aktív vizet.


Az Energetix mágneses keverőpálca jellemzői

 • Mágnesek száma: 1
 • Mágnes erőssége: 2000 Gauss
 • Mágnes polaritása: kétpólusú
 • Alapanyag: nemesacél
 • Bevonat: polírozott

 

Az Energetix mágneses keverőpálca alkalmazása

Ha a keverőpálcát egy pohár vízbe tesszük, É/D polarizált, vagyis vegyes vizet készíthetünk.

A mágnesezett vízből napi 1 literrel fogyasszunk el. 
Fogyasztása ébredés után, valamint étkezések előtt célszerű.
Mágnesezést követően a folyadék 3 napig őrzi meg mágneses mivoltát.

Mágnesezhetünk másféle italokat is vele, mint például szörpöt vagy teát.
A felforralt és fagyasztott víz elveszti mágneses hatását!

 

A PÁLCÁT NEM SZABAD FORRÓ VÍZBE, VAGY FOLYADÉKBA BELETENNI, CSAK HA MÁR KIHŰLT, AKKOR TEHETŐ BELE A PÁLCA.

TIPP: Különösen ajánlott a mágneses víz fogyasztása influenzajárvány idején. Abban az időszakban javasolt kétóránként egy pohár víz fogyasztása, a megelőzés és a betegség lerövidítése céljából.


MÁGNESES KEVERŐ PÁLCÁK

Fogyasszon napi 1,5 liter magnetizált vizet, melyet elkészíthet a 2000 Gauss erősségű kétpólusú keverőpálcával.

Már néhány másodperc alatt kifejti hatását az ivóvízben. 
A mágneses keverőpálcával megkeverhetünk pohárnyi ivóvizet, de belehelyezhetjük ivóvizes flakonunkba, üvegünkbe vagy kancsóba.

Erősség: 2000 Gauss/ keverő pálca.

ENERGETIX-mágneses keverőpálca. Több, mint 1 millió elégedett vásárló. ENERGETIX-mágneses keverőpálca. Több, mint 1 millió elégedett vásárló. ENERGETIX-mágneses keverőpálca. Több, mint 1 millió elégedett vásárló.

 

ÁRA: 10.000 Ft/db.

Hogyan hat a mágneses víz a szervezetünk kalciumára?

Az ionizálatlan kalcium gyakran lerakódik szervezetünkben, ami vesekövet okozhat. Azonban a mágneses víz fogyasztásával elkerülhetjük ezt. A kétpólusú mágneses pálcával ionizált kalciumot hozhatunk létre, ami képes az erek falán lerakódott meszesedést megszüntetni. Szervezetünknek legalább 5 hónapra van szüksége, hogy kitisztulhasson. Ehhez legalább napi 1,5 liter mágneses vizet kell elfogyasztanunk, és emellett javasolt alkalmazni mágneses ékszereket a problémás területeken.

Az ionizált víz könnyen jut át a veséken, a véredényeken, és könnyen jut el a csontokba is, ezzel megelőzve a csontritkulás kialakulását! A csontképző sejtek a mágneses tér hatására gyorsabban működnek, a csont gyorsabban forr össze és telítődik.

A meddő pároknak kiemelten ajánlott a mágneses víz fogyasztás, mert felgyorsítja a spermiumokat, amelyek gyorsabban érnek a petesejthez. Több energiájuk lesz átütni a petesejtet és megtermékenyíteni azt. Tapasztalatok alapján az ionizált víz fogyasztásával már több, mint 300 baba született.

Az ionizált lúgos víz lényegében sejt szinten megújít minket.Hihetetlenül hangzik, de az ionizált víz egy olyan folyadék, mely több japán orvos szerint visszafordítja az öregedési folyamatokat, ezért öregedés késleltetésével kapcsolatos tudományos kutatások foglalkoznak vele.

"A víz kitűnő információtároló. Földünk vizei képesek megőrizni magukban az információkat. Ezeknek az információknak a lehívásában és cseréjében nagy szerepet játszik a Föld mágneses ereje."  Dr. Dieter Broers

Gyártás helye: Németország (Bingen)

 

A mágnesezett víz

A mágneses víz élővizet jelent, a forrásvízhez hasonlót, ellentétben, a palackokban és a csövekben álló vízzel, amely elveszítette mágneses tulajdonságát. Megváltozik a víz sűrűsége, áthaladó képessége és a pH értéke.

A japánok már 4000 évvel ezelőtt mágnesezett vizet ittak, és állítólag 150 éves kort is megértek ennek köszönhetően. Tehát a mágnesezett víz ivása nem új keletű. Napi 6-8 pohár mágnesezett folyadék csökkenti a vesekőképződést és serkenti a szervezet tápanyag-hasznosítását.

A mágnesezés következtében a vízben lévő vízkő-molekulák mikró homokká zúzódnak szét, elektromágneses töltést kapnak (ionizált állapotba kerülnek) és emiatt képtelenek lerakodni a falakon, a testnedvekben lebegnek. A lebegő mészkőhomok haladása közben finoman súrolja a meglévő lerakódásokat, tisztítja az artériák és vezetékek falait. Beszámolók vannak arról, hogy a mágneses víz fogyasztása után az ízületi fájdalmak és fejgörcsök csökkennek vagy megszűntek.

A mágnes hatására a víz rendezett szerkezetűvé válik, és közvetíti a mágneses energiát, az élő szervezetbe jutva képes átstrukturálni a test folyadékrendszerét. Ha a sejten kívüli és belüli folyadék rendezetté válik, az egyben egészséges is lesz.

A mágnesezett víz tisztít és méregtelenít. A sejtek jobb hidrogén és oxigén ellátást kapnak, ami növeli a szervezet energiaszintjét, aktivitását. Mivel a víz szerkezete sokkal apróbb és egységesebb állagú, jótékonyan hat az emésztő traktusra, növeli sejtmembrán áteresztő képességét. A mágnesezett víz visszaadja az embernek a szomjúság érzetét. A mágnes a sejtek szintjén támogatja a szervezetet, ezért olyan széles a hatásspektruma.

A mágneses víz hatása szervezetünkre:

 • támogatja az immunrendszert;
 • javítja az emésztést,
 • tisztítja a vastagbelet (megszünteti a székrekedési problémákat);
 • fokozódik a salak- és méreganyagok ürítése;
 • segít a testben lévő lerakódások feloldásában (érfalak, epekő, vesekő, stb.);
 • 60%-al csökkenti a fogkő és foglepedék kialakulását és erősíti az ínyt;
 • ionizálja (lúgosítja) a szervezetet, melynek hatására a betegségek megelőzésében, az egészség helyreállításában pótolhatatlan;
 • regenerálja a szöveteket;
 • csökkenti a koleszterinszintet;
 • csökkenti az arteriális vérnyomást;
 • késleleti az öregedési folyamatokat;
 • energiával tölti fel a szervezetet.

A mágneses víz hatása növényeinkre:

 • növeli a növény általános egészségét;
 • serkenti a növekedést;
 • betegségmegelőző;

A növénytermesztésben és az állattenyésztésben már évtizedek óta használják a mágneses víz előnyeit. Mind a növények, mind pedig az állatok sokkal ellenállóbbá válnak a betegségekkel szemben és nő a terméshozamuk is. 

MEGRENDELÉS:

KOVÁCS RENÁTA, SZÉKESFEHÉRVÁR

Telefon: 70/284-0139, 70/588-3333

Email: kovacsrenata69@freemail.hu, Kovacsreni69@gmail.com