Szendy Zsolt Tamás

Az allergia szezon nálam, februártól júliusig tartott, nagyon sok kellemetlenséget okozva nekem és családomnak egyaránt.
Az ezüst fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról olvastam és mivel állandó orr és szem nyálkahártya irritációt okozott az allergia, gondoltam ettől szelídebb megoldás nincs. A sok alkalmazott kémia vegyület, szemcsepp, orrcsepp, tabletták formájában többet ártottak mint használtak.
Negyedik éve, nagy dózisban, naponta minimum háromszor, fújom az orromba, a szemembe, a garatomba. A hatás egyszerűen bámulatos. A tizedére csökkentek a panaszaim és mindezt mellékhatások nélkül idézte elő az ezüst kolloid.
Kenjétek, fújjátok, szívjátok, igyátok következmények nélkül, de az egészségetek megőrzése érdekében.

 

Fuchs Károlyné

Fél éve kezdődött, a férjem lábán egy fekélyes seb.
A bőrgyógyászaton, Fibrolán krémet írtak.
Egy hónap elteltével sem javult,és nagyon sokat fájt a lába, nyilalt. A seb nem száradt be, nyálkás, véres, nedves volt. A rádióban hallottam az ezüstkolloidról. Az interneten megkerestem, megrendeltem egy vasárnap este, már kedden 8-kor bekentem a sebet.
Estefelé megnéztem, és nem akartam hinni a szememnek!
A seb nem volt nedves,és sokkal kisebb lett.Napról-napra látványos a javulás.
Nagyon örülök,hogy rátaláltam az ezüstkolloidra.
Aki még nem próbálta ki az nem tudja mennyire jó.Másra is próbáltam, hatásos volt.

H. Tamás

Körülbelül fél éve kijött rajtam egy futó szemölcs féle,először a lábamon utána a hasamon is pár db. Elkezdtem kenni szaliciles krémmel de nem tüntette el teljesen,meg kissebb heg maradt a helyén,pedig bekentem körülötte vazelinnel is h ne egye szét az ép bőrt. Gondoltam ha már úgy is heges akkor nem szórakozok,elmentem a bőrgyógyászhoz és leszedettem az összeset.Azt mondta a Doktornő,hogy ezek azért jönnek ki mert elsősorban gyenge az immurrendszerem és el vannak szaporodva bennem az ezt okozó baktériumok. Ezek után még kijött rajtam néhány db szemölcs,de nem foglalkoztam vele.
Egyik nap egy barátom beszélt az ezüst kolloidról és mondta hogy próbáljam ki, mert hogy sok mindenre jó.
Elkezdtem a kúrát és a néhány db szemölcsöm teljesen visszahúzódott egy hét alatt. Köszönöm szépen!

Jakab Ferencné

Kisfiam óvodai közösségbe való kerülése után minden héten az orvosnál ültünk (torokfájás, hasmenés, mandulagyulladás). Hetente váltottuk ki az antibiotikumokat. Egy két nap szünet után egy újfajta antibiotikummal kezelték. Ezután próbáltam, az interneten valamilyen természetes gyógymód után nézni. Ekkor hallottam először az ezüst kolloidról. Természetesen beszereztük, és elkezdtem adagolni gyermekemnek. Ezek után elértük azt, hogy 2 hónapot is végigjárt az óvodába a kisfiam. Nagyon ajánlom mindenkinem, a házipatikában azóta is megtalálható, alkalmazzuk a család minden tagján.

H. Tamás

Körülbelül fél éve kijött rajtam egy futó szemölcs féle,először a lábamon utána a hasamon is pár db. Elkezdtem kenni szaliciles krémmel de nem tüntette el teljesen,meg kissebb heg maradt a helyén,pedig bekentem körülötte vazelinnel is h ne egye szét az ép bőrt. Gondoltam ha már úgy is heges akkor nem szórakozok,elmentem a bőrgyógyászhoz és leszedettem az összeset.Azt mondta a Doktornő,hogy ezek azért jönnek ki mert elsősorban gyenge az immurrendszerem és el vannak szaporodva bennem az ezt okozó baktériumok. Ezek után még kijött rajtam néhány db szemölcs,de nem foglalkoztam vele. Egyik nap egy barátom beszélt az ezüst kolloidról és mondta h próbáljam ki,meg h sok másra is jó.Elkezdtem a kúrát és a néhány db szemölcsöm teljesen visszahúzódott egy hét alatt. Köszönöm szépen!


S. Viktor 

Bár mixerként dolgozom több éve, folyamatos találkozásom a citrusfélékkel - különösen a lime-vel - a kezeimen allergiás kontakt ekcémához vezetett.
Sokáig együtt tudtam vele élni és dolgozni, mert szabadnapjaimon kezeim hamar rendbe jöttek, egészen 2008. áprilisáig, ekkor kezeim súlyosan elfertőződtek .
Mivel mindkét kézfejem és három-három ujjam egy nagy nyílt gennyedző sebbé váltak, gyors beavatkozásra lett szükségem.
Véletlen és szerencsés találkozásom itt következett az EZÜST KOLLOIDDAL.
Azonnal kezelni kezdtem külsőleg és belsőleg egyaránt, ami kezeim javulásáig, majd gyógyulásához vezetett. Persze mellette körömvirág krémmel is kezeltem és az orvosi tanácsokat betartottam: fürdés, vízzel való találkozások minimálisra csökkentése, és a kiváltó ok, a lime azonnali megszüntetése.
Hasonló gonddal küszködőknek nagyon ajánlom !

Üdv: Viktor.

Soltész Nagy Tamás

Soltész Nagy Tamás vagyok, Miskolcon születtem 1979-ben és itt is élek, fogtechnikusként dolgozom.
Születésem óta küszködöm az ekcéma okozta bőrpanaszokkal.
Ennek a betegségnek vannak súlyosabb és kevésbé súlyosabb változatai.
A betegség tünetei: nagyon száraz bőr, viszkető foltok amik kisebesednek.
Emellett herpeszem is volt ami csak ritkán okozott tüneteket.
És a legutóbbi betegségem: begyulladt a fülem aminél gombás fertőzést diagnosztizáltak. Kezelték Pimafukort-tal, de még rosszabb lett.
Az ezüst kolloidot egy ismerősöm javallatára próbáltam ki és a herpeszt szinte azonnal megszüntette, kb. két heti rendszeres használat mellett elmúlt az ekcémám is, és a begyulladt fülem is meggyógyult teljesen kb. egy heti kezeléstől amit helyileg a fülembe cseppentve alkalmaztam.
Ez egy csodálatos gyógyszer, amiért hálás leszek örökre!!!!

Zoltán 

A kálváriám körülbelül 6 évvel korábban kezdődött amikor az orvosomra hallgatva megműttettem az orrsövény ferdülésem. A műtét állítólag sikerült, kaptam is az orromon levegőt de ez egy kis idő múlva ismét megváltozott megint folyamatosan bedugult.
Felkerestem az orvost és adott valami antibiotikumot mondván valamilyen fertőzés van az orromban és hogy majd ez helyre teszi. Ez a folyamat kisebb nagyobb megszakításokkal így ment addig míg egy vérvétel megállapította hogy magas a fehérvérsejtjeim száma valahol gyulladás van a szervezetemben.
Vissza a fülorrgégére ott megint azt mondta a doki az orrom miatt nem lehetséges, amikor már csontvelő mintát szerettek volna venni tőlem egy kicsit megrémültem és gondoltam egyet és kivizsgáltatom magam a főváros valamelyik kórházában is.
Öt év után itt fordult elő először hogy kenetet vettek az orromból és kiderült hogy egy staphilococcus nevezetű baktérium a ludas.
Megkérdeztem a kezelő orvos hölgyet hogy tud e ezzel valamit kezdeni? A válasz természetesen igen volt megint ugrott a húszezer a zsebbe boldogan indultam a patikába a hétezer forintos antibiotikumért és irány haza. Amit olvastam a tájékoztatóban nagyon elrettentő volt a lehetséges mellékhatásokra vonatkozóan de mit tehet az ember, beszedi hisz egy jól kitanult orvos adta. Mondanom se kell pont annyit ért mint az összes többi amit addig használtam. Nem volt más hátra kénytelen voltam utána járni ennek a baktériumnak mi lehet ez?
Nem sokáig kellet böngésznem hogy eldurranjon az agyam és rájöjjek mi a helyzet. A baktériumról az első sorban vastagon szedve az volt írva hogy egy úgynevezett kórházi baktérium és a ma ismeretes antibiotikumokkal kiirthatatlan a szervezetből.
"Nagyszerű" gondoltam, és elkezdtem magam beleásni az ügybe és akkor bukkantam az ezüstkolloid csodálatos tudományára.
Be is szereztem amerikából egy jó minőségű kolloidot(rendkívül fontos a minőség nem mindegy milyen vízből állítják elő), amivel sikeresen kezeltem a betegségem, igaz beletelt pár hónapba de meggyógyított!
Ezek után két dolog merült föl bennem, ha az orvosok tudják hogy ez a baktérium antibiotikum rezisztens akkor miért nem mondja hogy valamit találjak ki mert fölöslegesen nem gyilkol gyógyszerekkel ami nem hatásos, ha pedig nem tudja újabb kétségek merülnek föl szintén szakmailag, hogy az orvosi egyetem elvégzése után nem ártana a szakirodalmat forgatni. Az viszont valószínűbb hogy ezen gyógyszerek alkalmazása után jó pénzt kap vissza a gyártótól feltételezhetően mert bután nem lehet az emberből orvos. Nem rabolnám tovább idejüket kálváriámmal remélem van olyan akin ezzel az információval segíteni tudtam, de szívesen válaszolok ha valakinek egyéb kérdése lenne.Üdvözlettel Zoltán rzolee@freemail.hu

Lipcsei Zsuzsanna – Hegymeg

„Rokkantnyugdíjas vagyok, krónikus betegségben szenvedek. Több, mint egy éve fogyasztom az ezüstkolloidot, s azóta nem kellett antibiotikumot szednem. Én is sokszor azt gondoltam, hogy a leírt vélemények, biztos a forgalmazó reklámszövegei, de ez esetben tudom, hogy ez nem így van. A környezetemben már mindenki fogyasztja, az unokáim azóta sem hiányoztak az iskolából. Azt hiszem, ezek a tények magukért beszélnek.„

Tímár Tamás – Nyíregyháza

„3 éve használom a terméket. Ha orrba adagolja az ember, tökéletesen kiöli a bacikat és nincs sárga váladék. A gyerekem 3 éves kora óta kapja, azóta ritkábban beteg megfázással. A feleségem bőrfertőtlenítésre, a pattanásokra használja sok sikerrel.”

Szercsikné Jevtuhov Szílvia – Komló

„ Én az ezüstkolloidot nőgyógyászati panaszaimra használom nagy sikerrel. Humán Papilloma Vírus 16-ot állapítottak meg nálam és azonnali műtétet javasoltak, de én nem egyeztem bele, mert babavárás előtt álltam. Ajánlásra az ezüst kolloidot kezdtem inni, 3 hónap múlva teljesen negatív lett a citológiám és a HPV is negatív lett.
Azonnal teherbe estem és született egy gyönyörű kislányom, és ezt az ezüstkolloid gyógyító hatásának köszönhetem.”

Deák Tímea

Az ezüstkolloidot használom 3 éve. Dr. Juhász György nőgyógyász szakorvos ajánlotta nekem. Nőgyógyászati panaszoknál gyulladáscsökkentő hatása kiváló.
Ezen kívül influenzás tüneteknél, megfázásnál vírusölő hatását tapasztalom. Has ználom torokfertőtlenítésre is téli szezonban.
Ezen túl kiskutyám (yorkshire terrier) vizében is állandó az ezüstkolloid.
Neki immunerősítőként hat, mivel légcsőproblémái miatt el kell kerülnünk, hogy megfázzon. A termék megfizethető, és bátran ajánlom másoknak.

Parázsóné Molnár Mónika

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol ki vagyok téve évszaktól függetlenül, sorozatos felső légúti megbetegedéseknek. Tavaly természetgyógyász javaslatára használtam ezüstkolloidot.
Tavaly ősz óta sem arcüreggyulladásom nem volt, sem náthás nem voltam! Használata során észrevettem magamon, hogy energikusabb lettem és kevésbé voltam fáradékony! Nálam a Termékük bizonyított, örülök, hogy annak idején az Önök termékére találtam és hogy kipróbáltam!

Kovács Ildikó

Vegyèszmèrnök papánk (87 èves) mèg az aftára is ezt ajánlotta!