Tartós fogyás, anyagcserezavar helyreállítása

 

Szeretné örökre megoldani súlyproblémáit? Elmesélem a titkot!

Emlékszem, már kislány koromban is túlsúlyos voltam. Hosszú évtizedeim teltek el azzal, hogy minden létező diétát kipróbáltam, minden forgalomba került kapszulát és csodaszert megvettem és meg is ittam. Az eredmény az lett, hogy hamarosan működésbe lépett a jojó-effektus: ha lefogytam 2-3 kilót, visszaszedtem 4-et. Szenvedtem az edzésekkel is: többször belekezdtem majd abbahagytam a rendszeres mozgást. Így szépen elértem azt, hogy közel 90kg-ot mutatott a mérleg, miközben reménytelenségemben feladtam a harcot a kilókkal. Jobb híján elfogadtam önmagam és próbáltam jó képet vágni a megváltoztathatatlannak hitt állapothoz. És akkor jöttek a kis „Triomed-kütyük”, melyek megváltoztatták az életemet. Lefogytam 15 kg-ot, évek óta tartom a súlyomat és nem foglalkozom azzal, hogy egy-egy lazább nap után (melyet régebben minden esetben lelkiismeret furdalás kísért) vajon hány kilóval leszek tartósan nehezebb?

Hogy mi a titka a tartós eredménynek? Elárulom!

A túlsúly, az elhízás okai is nagyon összetettek lehetek. Okozhatja anyagcserezavarhormonrendszeri probléma, lehetnek lelki eredetű okai (például stressz, bánat), de az egészségtelen élelmiszerek és mozgásszegény életmód is előidézheti, melyeket akár modern civilizációs tényezőknek is nevezhetünk. Amint látjuk, a probléma elég összetett és a megoldás is kizárólag a holisztikus megközelítésben rejlik.

A Triomed készülékek a lehető legátfogóbban és több szinten közelítik meg az elhízás tárgykörét. Multifunkciós képességeiknek köszönhetően egyaránt védik a szervezetet a külső negatív környezeti tényezők káros hatásai ellen (elektroszmog, mobiltelefonok hatása), oldják a stresszt, méregtelenítik a szervezetet, valamint az olyan összetett és nehezen kezelhető betegségek esetén is kitűnő megoldást tudnak nyújtani, mint az anyagcsere- és hormonrendszeri problémák. Egyetlen eszközzel egyetlen gombnyomással harmonizálják a teret, a vizet, az élelmiszerünket, az egész szervezetet. Igen, egyetlen eszközzel - és persze a táplálkozási szokásaink megváltoztatásával, egy kis mozgással - képesek vagyunk megoldást találni erre a bonyolult problémára!

A Triomed készülékcsalád térharmonizáló üzemmódja helyreállítja a testi-lelki kapcsolatokat, összehangol minket az Univerzum energiáival. A tartós eredmények kulcsa a harmóniában rejlik önmagunkkal és a környező világgal. És ez csak egy üzemmód a sok közül! A Triomed Compact-ban még 7 további üzemmód gondoskodik arról, hogy a fogyás – az elveszített harmónia visszanyerése – káros mellékhatásoktól mentes, természetes és tartós legyen.

Nyerd vissza te is a külső és belső harmóniádat és felejtsd el a kilókat örökre!

A hordozható fizioterápiás orvostechnikai Triomed készülékek a betegségek megelőzését, kiegészítő kezelését és az egészség visszaállítását szolgálják. A készülékek alacsony intenzitású extrém magas frekvenciájú, biológiai struktúrákra jellemző milliméteres hullámhosszúságú jeleket sugároznak. Ezek a jelek szabályzó jelek, melyek a szervezet minden rendszerére hatva optimalizálják (harmonizálják) annak működését. A készülékek képesek infravörös terápia megvalósítására is. A kezelések a bőrfelületen történnek kontaktus által, vagy a téren át bőrkontaktus nélkül.

 

KERESSE MEG KÉSZÜLÉKE ÁRÁT és segítsen másoknak is, hogy egészségesek maradjanak!

Legújabb fejlesztésű nanotechnlológia - otthoni használatra, orvostechnikai minősítéssel.

Sokoldalú felhasznállás, hatékony és természetes.

INGYENES oktatásban részesítjük, nem kell megvásárolnia a készüléket!

Elsősorban vidéken keresünk üzlettársat, aki szeretne fizetés- vagy nyugdíjkiegészítést keresni, befektetés nélkül.

Képzéseink időpontja: rugalmas menetrend szerint, előzetes egyeztetés után.

Jelentkezés: 06/1-720-8620, 30/365-5450, email: info@cemmedic.com címen.

Céginformáció: Cemmedic Europe Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 32. félemelet 21.

www.cemmedic.com

 

Comact térben

 

A készülék megvalósítja a BioTrEM-technológia minden csodálatos lehetőségét. 8 üzemmód megvalósítására képes: egy téren át ható milliméteres EHF-kezelés, egy  Univerzális EHF-kezelés, HRS-háttér rezonancia kezelés, továbbá 4 speciális és egy infravörös fényterápiás kezelés.

Megoldandó feladatok:

  • Megelőzés – nem fertőző, fertőző, pszichoszomatikus betegségek megelőzése az eszközök stressz-protektor hatásának köszönhetően, az immunrendszer működésének általános támogatása által,
  • Korrekció – az állapot extrém szituációkban történő korrekciója (sportorvoslás, extrém esetek, katasztrófák áldozatainak ellátása)
  • Gyógykezelések – betegségek esetén széleskörű alkalmazás,
  • Rehabilitáció.