Az emberi szervezetnek szükséges ásványi elemek fontosságuk sorrendjében a következők:
jód, réz, mész, foszforán, mangán, nátrium, kálium, magnézium, klór és kén.

Élelmezésünkből hiányoznak az ásványi elemek, mert táplálékunk ásványi elemekben szegény földből származik; már nem a szerves trágyázás a gyakorlat, hanem csak a műtrágya, így kizsigereltük az anyaföldet.

Az 1960-as évekhez képest zöldségeink és gyümölcseink vitamin, nyomelem és ásványianyag tartalma 50-90%-os csökkenéseket mutat!!!
Vagyis ugyanabból a termékből nem fél kg-ot kellene elfogyasztani, ha adott mennyiségű hasznos anyaggal akarjuk táplálni szervezetünket, hanem pl. 10kg-ot.

Ezzel sokan nincsenek tisztában...

Ma már tudjuk, hogy a betegségek egyes elemek és ásványi anyagok hiányából erednek;ezzel párhuzamosan rengeteg méreganyag éri el szerveztünket (táplálék, innivaló, levegő, sugárzás, vegyszerek, gyógyszerek...)

A pajzsmirigynek jódra, a mellékpajzsmirigynek kobaltra és nikkelre, a mellékveséknek magnéziumra, a hasnyálmirigynek kobaltra és nikkelre, az elülső agyalapi mirigynek mangánra, a hátsónak klórra, a nemi mirigyeknek vasra van szüksége.

Szerencsére tudjuk, hol keressük őket.
Ahol a talaj elszegényedik ásványi elemekben, ott a tenger gazdagszik.
A vízből fölvett ásványi elemeket az algák szerves, kolloidális alakban tartalmazzák, ezt az emberi szervezet könnyen hasznosítja.

Egyes hajós népek, mint az írek és japánok nagy mennyiségben fogyasztják az algákat és megfigyelt tények, hogy jóval alacsonyabbak náluk az élelmezési hiányosságok.

A WHO az algákat teljes értékű tápláléknak minősítette!

30.000 fajtájuk ismeretes, ebből azonban csak 50 ehető típust van; színük alapján megkülönböztetünk barna, vörös és zöld algákat.

Használjuk őket élelmezési, gyógyászati célokra, kozmetikumként és trágyázásra is.

 

Mit javasolok?

Fogyassza a német Green Gold IMUNE algakészítményét, mely 4 kiváló alga fajtából készült!

1. SIRULINA PLATENSIS
Parányi, fonálszerű édesvízi alga.
A nap erejét fotószintézis által alakítja értékes alkotó elemmé, intenzív zöld színét magas     klorofill tartalmának köszönheti. Ez az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos.
Más növényekkel ellentétben ennek az algának nincs erős sejthártyája; ez az egyik ok,         amiért emésztőszerveink olyan könnyen juthatnak hozzá a benne lévő hasznos                   anyagokhoz. Aminosavai magasan felülmúlják a tejtermékekben és más ételeinkben           található mennyiséget. Lúgos jellege meggátolja szervezetünk savas túltengését.
Legfontosabb anyagai az értékes fehérjék, több mint 2000 enzimféle, különböző                   aminosavak és vitaminok (B komplex vitamin skála, B12), kálium, magnézium, cink, vas, 
béta-karotin, zsírsavak (gamma-linolénsav). Gazdag összetétele teszi egész szervezetünk
erőforrásává.

2. CHLORELLA VULGARIS

Egysejtű édesvízi növény.
Sejtfala 3 rétegű, így magas rosttartalma segíti emésztésünket.
Klorofill tartalma felülmúlja a Spirulináét is.
Nehézfém kivezető képessége egyedülálló, ezért a világon mindenütt méregtelenítésre 
használják!
Tisztítja és regenerálja a vesét és a májat.

3. LITHOTHAMNIUM CALCAREUM

Jelentősége igen magas calcium tartalmában rejlik, több mint 1/3-a szerves kötésű, az         emberi szervezetben 90%-ban felszívódó kalcium. Ez főleg a menopausa utáni nőket             érinti, csontritkulás formájában. A felnőtt embrek csontjainak Ca tartalma 20%-ban             cserélődik évente, a régi elpusztult sejtek helyébe újak képződnek. Persze csak akkor, ha  
a  beépüléshez szükséges anyagok is rendelkezésre állnak: magnézium, foszfor, D                 vitamin, K2 vitamin. 
A népszerű calcium források ezért alkalmatlanok a csontritkulás megelőzésére (tej).
Jelentős Ca tartalmuk ellenére a többi fontos anyag hiányában képtelen beépülni a               csontokba.
A fentebb felsorolt algákkal viszont érdemes kombinálni, mert jelentős mind foszfor, mind     magnézium tartalmuk.

4. HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS

A természetes asztaxantin a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismeretessé, a                 H.pluvialis az egyik alga, mely a legtöbbet tartalmaz belőle.
Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik.
A karotinoidák csoportjához tartozó asztaxantin semlegesíti ezeket és segít elkerülni a           sejtek károsodását; áthatol a vér-agy gáton, antioxidáns és gyulladásgátló védelmet             nyújt az agynak és a közonti idegrendszernek;áthatol a vér-retina gáton is és védelmet         nyújt a szemnek. Mindkét gát szelektáló filter, csak meghatározott anyyagokat enged át.
Ily módon védi az agyat és a szemet a kórokozóktól, toxinoktól és hírvivő anyagoktól.

Milyes esetekben hatásos?

Szinte mindenben, mert támogatja a szervezetet 4000 hatóanyagával (ami a földjeinkből és élelmiszereinkből már többnyire erősen hiányzik) és méregtelenít.


 

1 dobozban 180 db kapszula van, ára: 16.900ft.

Ajánlott adagolás: 2 x 1 kapszula/nap egészséges embernél.

Krónikus problémák esetén ez emelhető 3 x 2 kapszula/napi  szedésre is.

 

Üzletépítésben gondolkodóknak a kezdő csomag 3 doboz algát tartalmaz, 40.900Ft-ért.


Megrendelhető:

KOVÁCS RENÁTA
Telefon: 70/584-0139, 70/588-3333
Email: kovacsrenata69@fremail.hu