1. Santé Magyarország Kft.

2111 Szada, Ipari Park út 6.
Tel:  +36/28-348-810
Fax: +36/28-348-812
E-mail: info@santehungary.hu
Webáruházunk: www.vegyiarunagyker.hu
Megalakulás: 2000. január 11.
Tulajdonosok: 100% magyar tulajdon

Cégprofil: a cég multinacionális kereskedő cégek kiszolgálására jött létre.

Olyan áruk, termékek beszerzésére vállalkoztunk, amelyeket más cégek nem, vagy csak nehezen tudnak beszerezni.
Vállaltuk többek között olyan termékek forgalmazását, amelyeket Magyarországon már nem, vagy még nem lehet megvásárolni.

Tevékenységi kör: háztartási vegyi áruk, kozmetikumok, parfümök, kávék, tésztafélék, szószok, cukor, alkoholmentes italok, üdítők, konzervek, csokoládék kereskedelme, export-importja.
Elhelyezkedés: M3 autópálya mellett, Szada Ipari Park
Méret: 10 000 m2
Befogadóképesség: 17 400 raklap
Foglalkoztatottak száma: 70 fő
Forgalmazott márkák: Procter&Gamble, Unilever, Henkel, Reckitt Benckiser, Bayersdorf, Colgate-Palmolive, Schwarzkopf, Prestige, Constance Carol, Lever Fabergé, Evian, Johnson&Johnson, S.C. Johnson, Vichy, L’Oreal, Lavazza, Segafredo, Illy, Barilla, Sara Lee, Nestlé, Kraft, Arm&Hammer, KG, Disney, La Espanola, Carene, Nice

Gyártott márkák:
Amaril: légfrissítő, hajzselé, hajhab, hajlakk
Cynex: ajakápoló
Complex: fogkrém, fogkefe
Perlux: prémium mosógél, mosópor, bio mosógél (100%-ban lebomlik)
QuickStar: VFM mosópor, mosógél, mosogatószer, vízlágyító, szivacs
Be Impulsive: női intim higiénia (eü. és tisztasági betét, tampon)
Brut: férfi kozmetikumok
Ponds
Sunlicht
Syrene: fültisztító, sminkvatta, hintőpor, kozmetikai szettek, higiéniai termékek, babaszappan
Szírisz: hintőpor, tusfürdő, sampon
Mystic: hajfesték, női dezodor, parfüm
Disney babakozmetika: sampon, fürdető, habfürdő, hintőpor, popsikrém, testápoló, folyékony szappan, olaj, törlőkendő
Ozyrx: arcápolás
Altafino: VFM kávé
Oliva de Oro: olíva olaj
Hermann Müller: sör
Europa: parfümök
Stamford: filteres tea, kávé, édesítőszer
Pilvax: kávé
Mama: tusfürdő, sampon
QuickPlast: gumikesztyű
QuickBlade: borotvapengék
Aluwave: alufólia
Matatoks: rovarírtó
Blux: fehérítő
Hypo

Hozzászólás: a STAMFORD teájuk mennyei, csak ajánlani tudom!!!

2. INGYENES KFT ÉS BT ALAPÍTÁS MINDEN ÚJ ÜGYFELÜNKNEK

Ha épp céget szeretne alapítani, akkor figyeljen most ajánlatunkra! Segítünk az indulásban.
Mindenkinek, aki most indít Magyarországon vállalkozást, cégünk a következő segítséget nyújtja:

 

 • Átvállaljuk a jogi tanácsadással egybekötött cégalapítás teljes ügyvédi költségét(80.000 Ft)
 • Ingyenes Üzleti tanácsadást nyújtunk a vállalkozás vezetője számára
 • Teljes körű, folyamatos pályázati tanácsadást nyújtunk, és minden pályázatot ingyen megírunk
 • Ingyenesen adunk egy Online felület, melyen keresztül új cége teljes könyvelését követheti, folyamatosan napra készen láthatja a cég pénzügyi mutatóit
 • Minden ügyfelünknek lehetőség arra, hogy a teljes könyvelési adminisztrációt távolról, heti személyes bizonylat átadás NÉLKÜL valósítsa meg
 • Rendelkezésére bocsájtjuk Megbízható partnereinket, akik a mi ügyfeleinket kiemelten kezelik: Könyvvizsgálás, Hitel ügyintézés, Cégjogász

 

Hiszünk a magyar vállalkozókban. Az Ön sikere a mi sikerünk is. Legyen az új cég könyvelése nálunk, és mi a fenti szolgáltatásokat ingyen nyújtjuk Önnek, vagy átvállaljuk a költségeit.

Ha megtetszett ajánlatunk, hozzáállásunk, keressen minket:

Központi telefonszám: +36 20 360 4138

Új ügyfelek, árajánlat: +36 20 289 4423

E-mail: info@financelab.hu

Web: www.financelab.hu

Központi telefonszám: +36 20 360 4138
Új ügyfelek, árajánlat: +36 20 289 4423
E-mail: info@financelab.hu

Cégnév: Financelab Kft.
Székhely: 1121, Budapest, Lidércu. 46.
Iroda: 1224 Budapest, Dózsa György út, Ipari park

3. Jogvédett képekkel kapcsolatos tanácsok

A weboldalaid képeinél előfordulhat, hogy egyes képek szerzői jogvédelem alatt állnak, közben te meg nem is tudsz erről. Ha nem szeretnél mindenféle ügyvédes, kellemetlen felszólító emaileket kapni, akkor tégy meg minden tőled telhetőt, hogy jogtiszta módon használd fel az interneten található képeket!

A képek jelentősége mind jobban emelkedik a weben: illusztrálásra, vagy éppen figyelemfelkeltésre is az egyik legjobb eszköz a fotók, képek használata.

Ha nem áll rendelkezésedre saját készítésű fénykép, nyilván az internetet használod fel, hogy segítsen rajtad. Ám nagyon sok kép szerzői jogvédelem alatt áll, a képekkel kapcsolatos információk között a weboldalakon ez ritkán szerepel.

Ahhoz, hogy a jogi vitákból fakadó kellemetlenségeket elkerüld, (ha a felhasználási feltételek megkívánják) mindig jelöld meg a máshonnan átvett, egyértelműen egyedi fényképek forrását.

Jogtiszta képek ingyenes letöltése

Ahhoz, hogy ne kerülj bajba, inkább olyan online képtárakat használj a kereséseid alkalmával, ahol szabad felhasználású képeket, fotókat találhatsz. A Google-nak is van ilyen oldala, de a közösségi médiában is rengeteg szabadon felhasználható képanyagot találhatsz.

Íme, 32 két olyan képletöltő oldal, amely szabadon felhasználható képeket tartalmaz:

(Érdemes mindegyiket megnézni!)

Bigfoto.com
Clker.com
Creative-commons.deviantart.com
Deathtothestockphoto.com
Everystockphoto.com
Foter.com
Freeangestock.com
Freedigitalphotos.com
Freefoto.com
Freeimages.com (volt Sxc)
Freemediagoo.com
Freephotosbank.com
Freestockphotos.com
Fromoldbooks.org
Gratisography.com
Imageafter.com
Imagefree.com
Imcreator.com
Morguefile.com
Openclipart.com
Openphoto.net
Pdphoto.org
Photoeverywhere.co.uk
Photopin.com
Picjumbo.com
Pixelgalerie.com
Publicdomainpictures.net
Stockvault.net
Stocphotosforfree.com
Unprofound.com
Unsplash.com
Wylio.com

Jó tanács: ha igazán biztosra akarsz menni, fogj egy digitális fényképezőgépet, vagy a telefonodat! Járd körbe a várost, és fotózz le minden olyat, amiket arra érdemesnek találsz, hogy az internetre feltedd.

4. Ügyes-bajos jogi ügyek intézése INGYENES TANÁCSADÁSSAL:

www.ugyvedbank.hu

Ügyvédbank – Önnek is joga van a legjobbhoz!

Ön most jó helyen jár!  Itt a leggyorsabban találhat megoldást problémáira!
A jog, az élet szinte minden területén jelen van. Célunk, hogy Önnek minden esetben segíteni tudjunk, ezért egy gyorsan, hatékonyan és dinamikusan működő ügyvédi hálózatot építettünk ki, amely a változó joghoz és igényekhez képest folyamatosan fejlődik.
Az Ügyvédbankon keresztül, jogi problémáira azonnal választ kap! Levesszük válláról a terhet. Tanulmányozza át oldalunkat, válassza ki az Ön esetével összefüggő kategóriát, töltse ki az oldalon található adatlapot, írja le kérdéseit !

 

Gyakran azért nem fordulnak ügyvédhez a jogi útvesztőbe került személyek – akár csak tájékozódás jelleggel is –, mert azt gondolják –nem ok nélkül –, hogy akár egy előzetes ügyvédi konzultáció is jelentős anyagi kiadásokkal járhat, mindamellett, hogy egyfajta elkötelezettség érzetét is keltheti. Ezzel szemben az Ügyvédbank oldalon található adatlapok kitöltése Önt semmilyen kötelezettséggel nem terheli.

Az oldal üzemeltetője mögött ügyvédek, jogászok, szakértők dolgoznak, így a beküldött adatlapok biztonságos módon, kizárólag szakemberekhez jutnak el.


5. Éleslátás = biztonság

Élvezze a tisztább és nagyobb kontrasztú látást éjszaka és gyenge fényben is! Az autóvezetők számára a speciális éjjellátó szemüveg egy teljesen új látásminőséget jelent, különösen éjszaka.
Azok, akik ilyen lencsét viselnek, sokkal tisztábban és élesebben látnak rossz fényviszonyok esetén, valamint a kontrasztokat és színeket is intenzívebben észlelik, esőben, hóban , ködben, alkonyatkor, sötétedéskor is nagy hasznát lehet venni!

Jobb látás éjszaka és gyenge fényben.

Amikor szemünket éjszaka fény éri, akkor a csillogások és fényhatások gyakori interferenciát okoznak.
Az éjjellátó szemüveg nagymértékben csökkenti ezeket a hatásokat – a fokozott éjszakai biztonságért. Éjjel nem vakít el a szembejövők fényszórója, ezáltal pihenteti a szemet.

Divatos, könnyű, kényelmes viselet, melyet férfiak és nők is bátran viselhetnek.

Baleset megelőzés

Ha egy pillantást vetünk az autóbalesetek statisztikájára, akkor a következő derül ki: bár csak az autók 20%-a közlekedik sötétben a közutakon, az összes súlyos baleset 40%-a éjszaka következik be (Forrás: Statisztikai Hivatal).

Következésképpen a közlekedési baleset veszélye éjszaka a legnagyobb: a fényszóródás, csillogás, tükörképek, korlátozott látás, alacsony kontraszt és általában kedvezőtlen látásviszonyok zavarják és fárasztják a szemet és az emberi érzékelést.

Ezek a zavaró tényezők azonban nem csupán a balesetveszélyt növelik, hanem negatív hatással vannak azoknak az embereknek az életminőségére is, akiknek együtt kell élniük azokkal. Csökkent képességűnek és bizonytalannak érzik magukat, nehezen tudnak éjszaka vezetni és este kevésbé szeretnek szabadtéri programokon részt venni, azokban az időszakokban, amikor a nappalok rövidebbek.

CyberWeb CMS

Melyek az előnyei?

Ön hamar fel fogja ismerni az optimalizált lencsék előnyeit, amikor felfedezi, mennyivel jobban lát éjszaka és szürkületben, vagyis a nap azon szakaszaiban, amikor szemének nagyon kevés fény mellett vagy természetes fény hiányában kell felismernie embereket, tárgyakat és a környezetet. Minden látásproblémára rendkívül negatív a hatása a kedvezőtlen látási körülményeknek, melyet ráadásul a nappali használatra készült szemüveglencsék nem korrigálnak. Az éjszakai mesterséges fényforrások (pl. utcai lámpák, illetve a sofőr felé közeledő járművek fényszórói) által előidézett kiegészítő vakító hatásokkal és fényszóródásokkal kombinálva, mindezen körülmények problémát és stresszt jelentenek szemünknek. Ennek következtében szemünk gyorsan elfárad, ami különösen akkor veszélyes, ha éjszaka kell vezetnünk. Az éjjellátó szemüveg precíziós lencséi azonban a nappali látást is képesek javítani. Ön abszolút tiszta és végtelenül precíz, tökéletes kontrasztokat és még briliánsabb színeket élvezhet ezeknek a lencséknek köszönhetően.
 • Tisztább, élesebb, kényelmesebb látás
 • Jobb színlátás
 • Jobb kontraszt
 • Jobb látás éjszaka és gyenge fényben
 • javítja látást a ködben, alkonyatkor, esőben vagy éjszaka
 • UV-szűrővel véd a napsütéstől
 • védi a szemet oldali szögekből
 • univerzális méret
 • modern design
 • nőknek és férfiaknak
 • szín: sárga
 • stílus: aviator
 • elegáns fekete keret

Kicsit bővebben

Hasonló szemüvegeket korábban a katódsugárcsöves monitorok használatához találták ki. 
Akkoriban ugyanis több órán keresztül nézve egy 60Hz-en villogó monitor még fárasztó volt a szemnek: ezen a sárgított lencsén keresztül a pupilla jobban zár, szűr, így a szembe jutó fény sem zavaró már annyira hosszú távon keresztül. Ehhez hasonló jelenség miatt lehet autóvezetésnél is használni, mivel éjjel a sötétben a pupilla - fordítva működve - jobban nyit, tágul, ezért a szembe jutó reflektorok fénye vakíthat. Ezzel a szemüveggel az éjszakai vezetésnél a szembe jövő autók fénye nem lesz vakító és nem lesz fárasztó a sötétben való vezetés.

 • Védi a szemet az elvakítástól és a zavaró fényhatásoktól.
 • Ideális erős szembejövő forgalom esetén, vagy sok reklám- és utcai világításnál.
 • Kellemesebb, biztonságosabb és kevésbé fárasztó vezetés.
 • Megkönnyíti az éjszakai és ködben történő vezetést.
 • Használhatja télen-nyáron.

A lencsék egy speciális anyagból készültek, ami megnöveli a kontrasztot, ezáltal biztonságosabbá téve az éjszakai és ködben történő vezetést. Nemcsak hasznos, de jól is néz ki. Csekély súly, német minőség. Egyszerűen vegye fel és biztosítsa a kristálytiszta nézetet bárhol is van, és a minden időjárási körülmények között!


CyberWeb CMS
6.
7.
8. A Telmester a Telefonguru látogatóinak 20 százalék kedvezményt biztosít a munkadíjból és az alkatrészekből, a tartozékokból pedig 10-15 százalékot, és soron kívüli javítást kínál. Hivatkozz a Telefongurura és jár a külön bánásmód!

Régi, megbízható partnerünknél a szerviz, a GSM mobilok javítása akár pár perc alatt készen lehet (hardveres és szoftveres egyaránt), mivel hatalmas raktárkészlettel dolgoznak, így nem szükséges egy-egy alkatrészre napokat várni, ráadásul akár helyben is megvárható (ez persze a telefon hibájától függ).

A szervizen kívül foglalkoznak új és használt telefonok, valamint kiegészítők, alkatrészek értékesítésével is, különleges szolgálatásuk pedig az egyedi, igen ritka telefonok beszerzése.

A Telmester elérhető Budapesten, a VIII. kerületben, a József körút 26. alatt.
Nyitvatartás és bővebb információ a Telmester weboldalán olvasható, de természetesen minden kérdésre szívesen válaszolnak a 06-20-3700-700-as mobilszámon.
9. www.kanapeborze.hu
Új ülőgarnitúrák 300 féle színben, bőrkanapék 28 féle színben kaphatók.
Budapest, X. kerület, Száva u. 4. és Fogadó u. 3. alatt bemutató terem működik, szaktanácsadás, profi weboldal.
10. A túlélés alapjai:
http://www.mtp.info.hu/index.php?view=article&catid=38%3Atulelesi-technikak&id=102%3Aa-tuleles-alapjai&option=com_content&Itemid=68
11. IP Panorama
IP PANORAMATM Multimédia információs csomag a Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO), a Koreai Szellemi Tulajdoni Hivatal (KIPO) és a Koreai Találmánytámogatási Szövetség (KIPA) közös fejlesztésében készült. A magyar változatot készítette és terjeszti a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. Az IP PANORAMATM célja a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos ismeretanyag közérthető formában való közvetítése, így fejlesztve a kis- és középvállalkozások és más érdeklődők iparjogvédelmi tudását, tudatosságát. Bízunk benne, hogy az IP PANORAMATM multimédia információs csomag közérthető magyarázataival, gyakorlatorientált esettanulmányaival és sokszínű példáival változatos formában közvetíti a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos ismereteket.
Az IP PANORAMATM Multimédia információs csomag módszertani újdonsága a téma talkshow jellegű felvezetésében és a gyakorlati életből vett esettanulmányok keretében történő bemutatásában rejlik. Minden modul ismeretanyaga gyakorlati példákon keresztül kerül közvetítésre, ami könnyen érthetővé és feldolgozhatóvá teszi a speciális szakmai tudást hordozó információkat is.
Az IP PANORAMATM Multimédia információs csomag üzletorientált megközelítésből tárgyalja a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos ismereteket, a kis- és középvállalkozások perspektíváján keresztül.
Az információs csomag 10 modult tartalmaz, melyek a következők:

IP PANORAMA 01: A szellemi tulajdon jelentősége a kkv-k számára

A szellemi tulajdon körülvesz bennünket
Miért fontos a szellemi tulajdon az Ön kkv-ja számára
A szellemi tulajdon mint üzleti eszköz
A szellemi javak értéke

A szellemi vagyon auditálása

IP PANORAMA 01

IP PANORAMA 02: Védjegyek és formatervezési minták

A védjegyek és a formatervezési minták növelik a marketing erejét
Márkaépítés
Hogyan oltalmazzuk a védjegyeket és a formatervezési mintákat?
Védjegymenedzsment
IP PANORAMA 02

IP PANORAMA 03: Találmány és szabadalom

Találmányi és szabadalmi ismeretek
Szabadalmi bejelentés
Szabadalombitorlás
Szabadalommenedzsment-rendszer
IP PANORAMA 03

IP PANORAMA 04: Üzleti titok

Üzletititok-alapismeretek
Üzletititok-kezelési rendszer
Az üzletititok jogsértő elsajátítása
Az üzletititok megsértése
Üzletititok-auditálás
IP PANORAMA 04

IP PANORAMA 05: Szerzői és kapcsolódó jogok

Szerzői jogi alapismeretek
Szerzői és kapcsolódó jogok
Jogosultság szerzői jogra
Mások műveinek felhasználása
IP PANORAMA 05

IP PANORAMA 06: Szabadalmi információ

Mi a szabadalmi információ?
A szabadalomkutatás fajtái
A szabadalmi információ kutatása
A szabadalmi információ stratégiai felhasználása
IP PANORAMA 06

IP PANORAMA 07: Technológiahasznosítás stratégiai társulásban

A hasznosítási engedély fogalma
Felkészülés az engedélyezésre
Tárgyalás a hasznosítási megállapodásról
Áttekintés a hasznosítási megállapodásról
A hasznosítási megállapodás menedzselése
IP PANORAMA 07

IP PANORAMA 08: Szellemi tulajdon a digitális gazdaságban

Szellemi tulajdon és e-kereskedelem
A weboldal megalkotása
A domainnév kiválasztása
A weboldal védelme
IP PANORAMA 08

IP PANORAMA 09: Szellemi tulajdon és nemzetközi kereskedelem

A szellemi tulajdon jelentősége az exportőrök számára
A működési szabadság ellenőrzése
Szellemi tulajdon és nemzetközi kiszervezés
A szellemitulajdon-jogok védelme az exportpiacon
IP PANORAMA 09

IP PANORAMA 10: Szellemivagyon-auditálás

Mi a szellemivagyon-auditálás?
Felkészülés a szellemivagyon-auditálásra
A szellemivagyon-auditálás lefolytatása
A szellemi vagyon auditálását követően
IP PANORAMA 10
12. ÜZLETI HARCMŰVÉSZET.COM

Vita a tulajdonosok között

A vita az eltérő vélemények következtében alakul ki. Ebben az értelemben a viták mindennaposak, és 
hasznosak, mert éppen előreviszi a dolgokat, ha a szakmájukat magas fokon művelő tulajdonosok a maguk 
– a másikétól eltérő –
nézőpontjából szemlélik a problémákat, vagy ítélik meg az eseményeket. Ezek a viták 
a maguk megszokott módján
oldódnak meg, és ha a cég szépen gyarapodik, és fejlődik, az bizonyítja, hogy a mindennapi döntési folyamatok rendben vannak, mert a döntéshozók mindegyike meggyőzhető a másik igazáról, 
és minden döntéshozó képes engedni
a saját álláspontjából a többiek érveinek hatására.

A mi munkánk akkor kezdődik, amikor a cég valamelyik tagja, vagy a tagok egy részéből álló érdekcsoportja, 
az
akaratát feltétlenül érvényesíteni akarja az ellentétesen érdekelt taggal, vagy érdekcsoporttal szemben.
Ezek a viták a gazdasági társaságokról szóló törvény (Gt.) és a társasági szerződés szabályai szerint, de alapvetően a vita során folytatott tárgyalások, és az alkalmazott tárgyalási taktika eredményeként dőlnek el.

A döntést befolyásoló szabályok:
1. A Gt. és a társasági szerződés az adott kérdés eldöntését milyen szavazati arányhoz köti?
2. A Gt. és a társasági szerződés az adott kérdés eldöntésénél kizárja-e a döntéshozatalból
valamelyik tagot?
3. Elérhető-e a szükséges többség a szavazásnál?
4. Mit kell tenni akkor, ha a döntéshez szükséges szavazatmennyiség nem áll rendelkezésre?

Gyakori, hogy az a tag, aki a szavazásoknál rendre alulmarad, úgy dönt, hogy az eredeti társaságban a tagi jogviszonyát megtartva, saját maga, vagy hozzátartozója révén létrehoz egy másik társaságot, és abban 
ugyanazt a tevékenységet folytatja, amit az eredeti társaság is végez.
Aki megfeledkezik arról, hogy ehhez az eredeti társaság engedélyére van szükség, az súlyos kártérítést kockáztat.

Kiélezett helyzetek:
1. 50 – 50 %-os tulajdoni arányok esetén az ügyvezető szerepe kulcsfontosságú, mivel távol tudja tartani a nemkívánatos tagot a mindennapi eseményektől.
Olyan üzletmenet esetén, amelynek során nem a teljes bevételről állítanak ki számlát, a nem kívánatos 
tagot kizárják ezekből a bevételekből
2. A szavazattöbbséggel nem rendelkező tag, ha az üzletrészét el akarja adni, az üzlettársaitól vagy nem kap vételi ajánlatot, vagy az ajánlat a valóságos értéknek csak a töredéke.
3. Az egyébként szavazattöbbséggel rendelkező tagot a Gt., vagy a társasági szerződés az adott kérdés eldöntésénél kizárja a döntéshozatalból
4. A szavazattöbbséggel rendelkező tagok, vagy az ügyvezető, a jogszabályokat meg nem sértve, a szavazattöbbséggel nem rendelkező tag kárára, kivonják a cégvagyont a társaságból.

Van megoldás ezekre a kilátástalannak látszó helyzetekre.

Részt veszünk a lebonyolításban.

Rendelkezünk azokkal az eszközökkel, amelyek a gazdasági társaságokról szóló törvény és a 
társasági szerződés szabályait tiszteletben tartva, azok sérelme nélkül hozzák abba a helyzetbe 
a cég tulajdonosát, hogy az akaratát érvényre juttassa.

13. Problémás NAV ügyek törvényes megoldása:
Adótanácsadás
Könyvvizsgálat
Végelszámolás
Felszámolás
Végrehajtás
és további szolgáltatások!
Teljes körű szakértői ügyintézés!
Vegye igénybe szolgáltatásainkat vagy csatlakozzon hozzánk partnerként!
NAVMESTER
Web: www. navmester.hu
Telefon: 06/30/869-9939
Email: info@navmester.hu
14. Nem tudja huzamosabb ideje értékesíteni ingatlanát?
Megoldás lehet a külföldieknek hirdetni: www.hirdesdkulfoldon.hu
Különböző csomagok és lehetőségek a honlapon!