Bemer 3000 - BEMER készülékek bérlése minden napra!

 

A BEMER 2014 decemberében ünnepli 16. születésnapját.

Kilépett a kisgyermekkorból és az elmúlt években jelentős fejlődésen ment át.
A 16 évből 12 évben a zöld készülékcsaláddal találkozhattunk a piacon, amivel kiváló tapasztalatot szereztek mind a betegek, mind pedig a szakemberek: orvosok, terapeuták.A BEMER 3000 ( zöld) készülékcsalád 2 csoportját különböztetjük meg.

Első generációs készülékeket már nem nagyon használnak a piacon, minimális, 1 órás hatásideje miatt.
Mint első mérföldkövet érdemes említenünk a zöld kategóriában, vagy az első BEMER 3000 készülékként is emlegetik.

Képtalálat a következőre: „bemer tartós bérlet”


Második generációs készülékcsalád:

Ezzel a készülékkel még mi is szerezhettünk kiváló tapasztalatokat 2009-ben. Az első generációs készülékcsaládhoz képest jelentős újdonság, hogy az un. „Signal Plus” jelet alkalmazta a gyártó, így a készülék teljes neve BEMER 3000 Signal Plus. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Signal Plus jel értágító hatása mellett egy olyan hatás is alkalmazható, amely segíti a mikroerek rugalmas érfalmozgását.
Ezt a fizikai hatást úgy lehet bemutatni látványosan, mint amikor a kertben lévő vízlocsoló gumicsőre rálépünk és a csőben lévő víz kispriccol. A speciális elektromágneses jelösszetétel hatására a mikroerekben lévő vér - az erek összehúzódása és kitágulása okozta átmérőváltozás miatt – egyfajta szivattyúhatást fejt ki és ez által segíti a vér áramlását.


A készülékcsaládnál mind a matracon, mind pedig a helyi kezelőegységekkel végzett kezelések ( párna, fényterápia ) lehetővé teszik az általános és helyi intenzív kezelések alkalmazását. A második generációs készülék alkalmazható: fémbeültetés, pacemaker, epilepszia, terhesség és tumor esetében is. Hatóideje: 3-4 óra.
Fontos megemlíteni, hogy a terápiát alkalmazó szakrendelők jelentős része ezzel készüléktípussal rendelkezik.El kell azonban mondani, hogy a BEMER készülékcsalád egy jelentős ugrást tett a hatás tekintetében: 2010-ben bevezetésre került a harmadik generációs Classic és Professional készülékcsalád.

A III. generációs készülékek hatóideje jelentősen megnőtt: 12-16 óra/használat, valamint innováció, hogy ún. éjszakai alvóprogram is bevezetésre került, ami ráerősít a nappali használatra.
Kiegészítő egységek támogatják a matrac gyógyhatását, mint fényterápia, helyi kezelő és ízületekre helyezhető tépőzáras szalag.
A Classic gép 1 személy kiszolgálására alkalmas, míg a Pro egyidejűleg 2 személyt tud ellátni és 2 különböző programot képes futtatni.
Kijelzője követi a modern technológia követelményeit: digitális.
Programozható mágneskártya is kapható hozzá, egyedi problémáknál ez lehet a kényelmes megoldás: csak egyszer kell programozni, utána csak be kell helyezni a gépbe és már indulhat is a kezelés!