Mészáros Lajosné, Putnok

Kedves Renáta!


Az Ön javaslatára 2014. októberében vásároltam egy lézer RAPTOR  készüléket.
Arról szeretnék beszámolni Önnek, hogy miyen eredményt értem el az eltelt idő óta.
Napi rendszerességgel az esti órákban használom a készüléket 30 perc időtartammal.
Az eredmény pedig lenyűgöző.
Sok gyógyszert szedtem: vérnyomás csökkentő, koleszterin csökkentő, 2 féle keringés javító, vízhajtó, véralvadás gátló és 2 féle lábgörcs ellen.
Az eltelt idő alatt javult a laboreredményem és úgy gondoltam abbahagyom a gyógyszereket. Ennek kb. 3 hónapja. Először a háziorvosomnak nem mertem mondani, de úgy gondoltam tudnia kell róla, hát elmondtam neki. Meglepődött és csináltunk egy 2 hetes napi vérnyomásmérést. Ő is úgy látta, hogy nem ad okot a gyógyszerek szedése, az eredmény, sőt a labor eredményem sem romlott.
A családomban apai ágon sok mindenkinek volt gondja a keringéssel és ez sok betegséget hozott magával. Szeretnék kivétel lenni a sorban, és ez a gondolat is segített, hogy megvásároltam a készüléket.
Örülök neki, hogy így döntöttem és javaslom, hogy mások is kövessék példámat.


Hálás Köszönettel, Mészáros Lajosné
Putnok, 2015.01.23.


Farkas Gyuláné

Tisztelt Renáta!


A RAPTOR lézeres műszert kb. 2 éve használjuk nagy megelégedésünkre.
8 éve vagyok cukorbeteg. Gyógyszer mellett a cukorszintem 3 havi átlaga sajnos 14 volt, amióta használom a lézert, lecsökkent 7-re. Nem fázik a lábam, nem zsibbad, mint azelőtt. Könnyebb a járás, könnyebb az itthoni munka. Régi 160-as vérnyomásom 140 alatt van, gyakori szédüléseim elmúltak.
Szüleim ajándéka volt a műszer, így köszönöm nekik és önöknek, hogy minőségibb életet élhetek.
Kívánom, hogy még több betegen tudjanak segíteni.


Köszönettel, Farkas Gyuláné, 2014.12.18.


Dorogi Károlyné és férje, Tököl

Tisztelt Renáta!


Köszönetünket, hálánkat szeretnénk kifejezni Önnek, hogy lehetőséget biztosított számunkra és megismerhettük a VERO lézerterápiás készüléket.
Nem volt kérdés, azonnal meg is vásároltuk a készüléket, ugyanis hosszú évek óta sok problémával küszködtünk.
Tüneteink a következők voltak:
Magas vérnyomás (170/110), fülzúgás, állandó hideg kéz (erősen zsibbadt is), hideg lábérzetem volt. Sokszor, ha mentem valahova többször meg kellett pihennem, mert nagyon nehezen vettem a levegőt, fulladtam és enyhén szorító mellkasi érzésem volt. Napokig éreztem magam fáradtnak, pedig alig csináltam valamit. Naponta hat féle gyógyszert kellett szednem.
A férjem szintén magas vérnyomással küszködött.
Nagyon örülünk, hogy jó döntést hoztunk, mert azóta az egészségünk, életünk teljes fordulatot vett pozitív irányba.
Nagyjából két hónap múlva érezhető volt a hatása és a közérzetünk is sokkal jobb lett, egészségesebbek, aktívabbak lettünk.
Mára a hat gyógyszerből csak kettőt kell szednem! 
A készülék napi rendszeres használata mellett a vérnyomásom beállt 130-140/80-ra, már nem kell szednem a gyógyszert. A fülzúgásom teljesen megszűnt , és a kezeim, lábaim újra melegek, az erős kéz zsibbadásom is a múlté. Fulladásom is megszűnt, sőt nagyon mély lélegzeteket tudok venni. Férjemnek is megszűntek a vérnyomás problémái. Így magabiztosabban és bátrabban indulunk el a férjemmel akár egy sétára, vagy egy nagyobb bevásárlásra is.
Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy segített rajtunk.


Üdvözlettel: Dorogi Károlyné és férje
Tököl, 2014. december 2.


Nagy József, Ecséd

Tisztelt Renáta!


2014. augusztus elején rendeltem meg a VERO készüléket.
/Pár évvel ezelőtt enyhe agyi infarktusom volt, rendszeresen magas a vérnyomásom./
Azóta minden nap használom, reggelente 30 percet mindkét orrlyukban.
Azóta több dolog is változott az életemben. Eddig két tablettát szedtem a magas vérnyomásomra, ami 170-180 között volt. Mióta a készüléket használom, ez már csak 130-140 közé esik, ezért csak egy tablettát szedek.
Prosztatámra is tablettát használtam, mára ezt is elhagyhattam, úgy, hogy nem okoz semmilyen panaszt. Közérzetem jobb, terhelhetőségem nőtt.
Ma megtörtént az ellenőrző vérvétel. Nagyon örültem, mert a vörös vértestjeim szabadon mozognak, gyönyörű szabályos kerek formát mutatnak.
Köszönöm, hogy kipróbálhattam a műszert, nagymértékben javított az életminőségemen. Egyedül élek, nincs kire számítanom baj esetén, ezért megnyugvás ez a készülék számomra.

Ecséd, 2014. november 23., Nagy József


Diószeginé

Tisztelt Kovács Renáta!

Lassan már egy éve annak, hogy megismertette velünk az Ön által forgalmazott RAPTOR lézeres orvostechnikai eszközt.
Egy percig sem volt kétséges, hogy ez a mini belgyógyászati segédeszköz, amely oxigénszállító képessége által javítja a végtagok vérellátását, az anyagcserét, szív -és agyi érrendszerek betegségeinek gyógyítását, stabilitásérzést biztosít a készülék rendszeres használójának, így személy szerint nekem is. Habozás nélkül megvásároltuk. Mióta magunkénak tudhatjuk ezt a készüléket és naponta használjuk megszűntek az álmatlan éjszakák, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Könnyebben járok a lépcsőkön, memóriám is javult. Angínás szorító fájdalmaim ritkultak, fejfájásaim is. Megszűntek visszereimben az égő, feszítő fájdalmak. Vérnyomásomban sincsenek kiugrások (erre gyógyszeremet továbbra is szedem).
Elmúlt az évek óta kialakult savasodásom.
Nem szédülök, járásom stabil, teljesítő képességemre büszke vagyok.
Tudatosan sok vizet iszom. A kezelések előtt erre külön figyelmet szentelek.
Már jó mélyeket tudok szippantani a levegőből.
Fentiek hatására bátran elhagyhattam altató, valamint hörgőtágító, savcsökkentő, vízhajtó, sópótló gyógyszereim szedését.
Ajánlom mindenkinek, kezelése egyszerű.

Tisztelettel, Diószeginé


Nagy Miklós és neje, Erdőkertes

Kedves Renáta!


Szeretnénk visszajelezni az eddig elért eredményeinket Önnek!
A RAPTOR lézeres terápiát 2013 februárjától alkalmazzuk rendszeresen. A használat előtti időkben mindkettőnk vérnyomása magas volt!!! A koleszterinünk 7 fölött volt, a triglicerid nekem 3 fölött!!!
A vérnyomás csökkentő tablettákat kb. egy év lézeres vérterápia használata után teljesen el tudtam hagyni, a koleszterin szint laboratóriumi értéke 5,6-ra csökkent koleszterin csökkentő tabletta nélkül (amit nem voltam hajlandó szedni), és a triglicerid normál értékű lett, már nincs eltérés.
A cukor értékét is mindkettőnknél karban tartja, kezelések megkezdése előtt volt 8 fölötti mérés, most mindkettőnk cukra 6 - körüli méréseket mutat!
Végezzük a ház körüli teendőket, létrázunk, kertészkedünk, stb...boldogan! Jól vagyunk és ez a lényeg!!!
A műszerük fontos a számunkra, nekünk valóban segít egy jobb életet élni!

Köszönettel, Nagy miklós és neje, Erdőkertes


Nagy Károlyné

Kedves Renáta!


Nagyon örülünk, hogy találkoztunk Önnel, mert meghozta a jobbulást számunkra.
1993 óta vagyok cukorbeteg, 1998 óta inzulinnak élek, akármit csináltam nem ment le a cukrom 16-18-ról. De amióta a VERO-t használom, azóta beállt a cukrom 6-ra. A háziorvos is elcsodálkozott, hogy mit csináltam, hogy így lement a cukrom.
Elmondtam, hogy milyen készüléket használok és ő azt mondta, hogy nem is hallott róla.
A férjem majdnem ötven évig dolgozott mirelit áruval és a térdei nagyon fájtak, mióta használja a készüléket, azóta a 10. emeletről minden reggel gyalog megy le, gyalog jön fel az újsággal.
Nemrég voltunk szemorvosnál mindketten és azt mondta a szemész orvos, hogy eldicsekedhetek a diatetikusnak, hogy nagyon szép a szemfenék.
Örültem a találkozásnak.

Tisztelettel, Nagy Károlnyé


Bocsi Istvánné és Bocsi István, Vác

Tisztelt Kovács Renáta!


2014. januárjában vettünk a SAFE LASER 150 lézerterápiás keringés javítót Önöktől!
Minden nap használva van, ugyanis férjemnek volt előtte 2 infarktusa és 2 agyvérzése is, valamint 6-8 éve megállapították nála a Parkinson kórt.
Állapota aggasztó volt a család számára.
2 éve használja a lézert, a koleszterin 7-8 között volt, az orvos meglepetésére normál értékű lett. A föorvosunk Dr. Szőnyi Mihály nagyra értékelte a műszer hatását, nagyszerűnek értékeli a csodás laborleleteket, melyen azóta sincs romlás, annak ellenére, hogy nem diétázik, imádja a disznósajtot!

Állapota 2 éve nem rosszabodott!
Nekem 1988. óta cukorbetegségem van, a cukrom régebben kiugrott sokszor 9-re is, gyógyszer és diéta mellett (egyszer már 10,2 volt).
Mióta a lézert minden nap használjuk, a cukrom stabilan 6-7, nincs kiugrás (ha kicsit vétkezem akkor sem, mert szeretem a süteményeket), ha seb van a lábamon hamar begyógyul, a laborom jó, ez mind-mind nagy örömmel tölt el, mert rettegtem a cukorbetegség következményeitől...
Voltam már azóta, mióta a műszert használjuk, az Önök egyik előadásán, és mindenkinek elmondom a jó tapasztalatainkat, hogy több embernek is segíthessenek.

Bocsi Istvánné és Bocsi István, Vác, 2014.04.30.


Örsi János és Örsi Jánosné, Törökszentmiklós

Tisztelt Renáta!


2014. februárjában rendeltük meg a VERO keringésjavító készüléket.
Azóta napi rendszerességgel használtuk mindketten. Mivel napközben elfoglaltak vagyunk, így mindig este használtuk. Az alábbiakat tapasztaltuk az elmúlt 3 hónap során:
Feleségem közérzete sokkal jobb lett. Könnyebben tud mozogni. Légzése könnyebbé vált, már nem érzi úgy, hogy meg akar fulladni, ha a pulóver kivágása hozzáér a nyakához. Mióta a készüléket használja, nem fájt a feje. Cukorszintje hétről-hétre csökken.
Nálam kevésbé behatárolható a javulás. Azt észrevettem, hogy a terhelhetőségem nőtt, kevesebbszer fáradok el a kerti munka során.
Tegnap megtörtént az ellenőrző vérvétel, hiszen eltelt az első 3 hónap. Az eredmények is igazolták a fent leírtakat.Feleségemnek mintaszerű lett a vére, nekem szintén jobb lett, bár nem olyan gyönyörű, mint a nejemnek. Továbbra is kezeljük magunkat a lézerrel, hiszen a készülék használata igazolta a megrendeléskor elmondottakat.
Ajánlom minden embernek a használatát, hiszen ezáltal könnyebbé válnak a mindennapjaik.

Tisztelettel, Örsi János és Örsi Jánosné, Törökszentmiklós, 2014.05.07.


Turcsányi Géza Gáborné, Sopron

Kedves Renáta!


Szeretném tájékoztatni, hogy 2013. decemberében vásároltam meg a RAPTOR készüléket, melynek nagyon örülök. A vásárlás oka az volt, hogy a jobb szememben trombózis alakult ki, a szemorvosom egy évig kezelt, de eredmény nem jelentkezett, a trombózisom megmaradt. A látásom folyamatosan romlott emiatt.
A készülék megvásárlását követően az Öntől kapott tanács szerint, azonnal elkezdtem a kúrát és 2014. február hónapban történt orvosi ellenőrzés eredménye nagyon meglepett, mivel a szememben levő trombózis felszívódott.
Szeretném megköszönni azt a szakszerű tájékoztatást, melyen megismertem a készüléket, az általa elérhető eredményeket.
Szeretném külön megköszönni a lelkiismeretes, türelmes és hozzáértő munkáját.
Hasonló sikerélményeket kívánok azoknak a sorstársaimnak, akik ezt a készüléket használják, illetve Önnek a további munkája során.


Sopron, 2014. május 6.


Kormos Károly és neje, Törökszentmiklós

Kedves Hölgyem!


2014. január közepén rendeltük meg a HNC készüléket, azóta rendszeresen használjuk minden nap és teljes bizalommal vagyunk a cég felé.
Strapabíró, egyáltalán nem kopik. 
Mióta a lézert használjuk, több pozitív változást is észleltünk:

 • alvásunk nyugodtabb, mélyebb lett
 • ébredés után könnyebb a mozgás
 • sokkal mélyebben tudok lélegezni
 • jobb a közérzetünk
 • feleségemnél elmaradt a délutáni alvás, kevésbé fáradékony, az éjszakát végigalussza
 • nálam gyorsult az éjszakai visszaalvás
 • 6 havi cukorátlagom 8,5 helyett már csak 8,0 lett /csak az utóbbi 2 hónapban használtam a műszert/
 • a kerékpározás biztonságosabbá vált, könnyebb felülni a nyeregre
 • folyadékbevitelünk duplájára nőtt, sokszor még a kezelés közben is szívószállal iszunk

A készülék használata nagyon egyszerű. Ajánlom a műszert minden embernek, hiszen könnyebbé teszi a napjainkat. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk, és megrendelhettük, hiszen nagy mértékben javult az életminőségünk.


Kormos Károly és neje, Törökszentmiklós, 2014.04.04.


Hajagos Béláné, Kazincbarcika

Hajagos Béláné vagyok. A HNC készüléket 2013. februárban vásároltam.
Azóta napi rendszerességgel használom.
Szív-billentyű rendellenességet állapítottak meg 2012-ben, és 2013 szeptemberében a vizsgálat szerint várhatóan 2014-ben műtétre fog sor kerülni.
2014. március 13-án a szív-ultrahang vizsgálat eredménye szerint a billentyűk nem romlottak, és a műtét is elmarad.
Ezen tapasztalatom szerint ajánlom a készüléket minden szív- és keringési rendellenességben szenvedőnek.


Kazinbarcika, 2014. március 27.


Ziegler György, Miskolc

Én Ziegler György vagyok Miskolcról, a készüléket 2013.06.19-én vásároltam, és azóta használom rendszeresen és rendeltetésszerűen.
1993.03.07-én szívinfarktust kaptam, mely első fali volt, mindkét kamrát érte a pitvarral együtt. Ennek alapján 100%-os egészség károsodás miatt II. fokozatra százalékoltak le.
A vizsgálatok során kiderült, hogy a bal szívkamrában aneurysma keletkezett, amiben nem volt akkor még trombózis. Ez az aneurysma több éven keresztül látható volt, a mai napig is.
2012. szeptemberében térdprotézis műtétre feküdtem be a Szentpéter Kapui Kórház ortopédiai osztályára. A műtét előtt ultrahangos vizsgálatot végeztek 2012.09.17-én, aminek alapján kiderült, hogy a meglévő aneurysmában trombózis látható és uszadékok.
Az emiatt kiadott kardiológiai szakvélemény alapján a műtét nem végezhető el, az igen magas rizikófaktor miatt. A szakvéleményt három orvos, Dr. Szalánczi Katalin, Dr. Hacsi Andrea és Dr. Megyeri Zsuzsanna kardiológusak írták alá.
2014.01.13. - 2014.02.03-ig a balatonfüredi szívkórházban feküdtem rehabilitáció céljából.
Ott különböző vizsgálatokat végeztek rajtam, többek között szív ultrahangot is. Ennek alapján kiderült, hogy az aneurysmában található trombózis eltűnt, felszívódott.
Szerintünk ez a RAPTOR használatának köszönhető.
Nem csak a trombózisom tűnt el, hanem a vérképem is szinte tökéletes, amit rendszeresen ellenőriztetek.
Azóta végeztek vércsepp analízist is, többek között 03.05-én. A vörös vértestek tapadásmentesen, egymástól különállóan mozognak, úgy ahogy annak kell.
Én ezek alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a készüléket rendszeres használatra.

Tisztelettel, Ziegler György, 2014.03.10.


Berényi Sándorné, Balatonalmádi

2013. március 19-én vásároltunk egy RAPTOR készüléket, amit azóta is naponta fél - fél órát használunk a férjemmel együtt.
Én ingadozó magas vérnyomással küszködtem, a férjem régóta szed szívgyógyszereket. Egészségi állapotunk javult a készülék használata óta. A vérnyomás ingadozásom megszűnt és kevesebb gyógyszert kell rá szednem. A férjemnek is szemlátomást javult az állapota, korábban lilásra színeződött ajka normál színűre változott.

Köszönettel, Berényi Sándorné, 2014.06.23.


Kothencz István, Gyenesdiás

2014. májusában vásároltam a  VERO készüléket.
A vérkeringés a kezemben és a lábamban nagyon rossz volt, cukorbeteg vagyok 25 éve, vérnyomásommal is gond volt, éjszaka legalább egyszer felébredtem, kezem - lábam zsibbadt.
Mióta használom a műszereket, a vércukor szintem 6 körül normalizálódott, alvásom jobb, kezem - lábam zsibbadása megszűnt.
Azt hittem, hogy megoldottam a problémát, ezért hanyagoltam a gépek használatát, de az állapotom újra rosszabbodott.
A vércukor értékem újra 10 -12, rosszul alszom, a lábam újra zsibbad, dagad.
Most elhatároztam, hogy újra napi rendszerességgel használni fogom mindkét gépet, hogy újra jobban legyek.


Kothencz István, 2015.02.08.


Szalai Lajosné

Hónapokig semmilyen gyógyszeres kezelés nem használt a szédülés, fülzúgás, érszűkület betegségemre.
A VERO készülék 5 hét használat után, teljesen elmúlasztotta a szédülést, többi panaszom és a hallásom is javította.
Jó tapasztalatom alapján, hasonló betegségben lévőknek őszintén ajánlom a készülék használatát.

Tisztelettel, Szalai Lajosné, 2016.01.12.


Szalai József és neje, Sátoraljaújhely

Tisztelt Kovács Renáta!


2014. decemberében vásároltunk Önöktől egy RAPTOR lézeres keringésjavító készüléket.
Maximálisan meg vagyunk elégedve a készülék gyógyító hatásával.
Férjem elhagyta a vérnyomáscsökkentő tablettáját, amit naponta kellett szednie, stabil a vérnyomása. A reggeli szédülések megszűntek, ami azelőtt sokszor jelentkezett. Fizikailag is sokkal aktívabbnak érzi magát, 64 éves, de saját bevallása szerint úgy megy, mint egy huszár. Könnyebb a mozgás, hiába vannak ízületi problémáink, mára elértük, hogy nem okoz különösebb gondot.
Én személy szerint a vérnyomásra a korábbi 2 tabletta helyett, már csak egyet szedek, de ha nem veszem be, akkor sincs problémám. Sokkal jobb a közérzetem, a mozgás is könnyebb, javítja az életminőségünket.
Ez év tavaszán voltunk egy újabb előadáson, és ott megnézték mikroszkóp alatt a véremet, és a vörövértestek szépen külön voltak, nem tapadtak össze, és úszkáltak sorban, ahogy a férjem mondaná, meneteltek, mint a katonák a díszszemlén.
Nem bántuk meg, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Szalai József és neje, Klári, 2015.11.29.


Tóth Sándor, Dunakeszi

Tisztelt Hölgyem!


2012-ben vásároltunk egy RAPTOR lézeres készüléket, melyet azóta rendszeresen használunk.
Lányunk szörnyű migrénes volt, már az Amerikai útján is használta kísérleti szempontból. Nem volt hite a készülékhez, de hosszas rábeszélésre használta a lézert, és meglepetésre jobban lett, enyhült a fejfájása!
Nekem 2008-ban három eret kellett kicserélni a szívben, előtte több infarktusom volt.
Mióta a műszert használom felezhetem a gyógyszereim és a Nitromint sprayt nem használom, melytől sokszor majdnem szétrobbant a fejem.
Feleségemnek nyaki érszűkületi problémái vannak 13 éve, mióta a készüléket használja nem volt rosszabbodás, ezt az ultrahang is igazolja. 2 évvel ezelőtt olyan erősen szédült, hogy sokszor elesett, a keze emiatt szilánkosra tört.
Jelenleg a szédülés nagyon ritkán fordul elő, és enyhe, hiszen az eddigi bothasználatot el is felejtette, már nem kell bottal járnia.

Tisztelettel, Tóth Sándor 2013.11.05.


Szabó Sándorné, Törökszentmiklós

Kedves Renáta!


2013.09. hó óta használjuk a RAPTOR készüléket.
A férjem nagyon szorgalmasan használja, én kevésbé.
Végtag fájdalmai nem változtak, de nagyfokú ödémája elmúlt.
Lábszárán a varicositás /visszértágulat/ maitti csúnya elszíneződés kezd halványodni.
Van egy nagyon pozitívan értékelhető hatása a készüléknek.
Férjem az őszi időszak érkezésével évek óta orrüregi gyulladással küszködik.
Rengeteg orrcseppet használt, alvás közben rettenetesen horkolt.
Mióta a készüléket használja még nem volt szüksége orrcseppre. A horkolása nem "tornádó" szerű, alig hallható, alvása is nyugodtabb.

Szabó Sándorné 2014.01.03.

 


 

Kókai Gáborné

Tisztelt Cím!

Vásároltam Önöktől VERO készüléket négy hónapja.
Azóta is használom rendszeresen, ahogy azt javasolta.
Azóta megfázásos problémám nem volt, sőt a laboratóriumi leletem is teljesen megváltozott, természetesen előnyére, szinte rá sem lehetett ismerni. 2014.03.21. lelet 5 nagy eltérés, 2015.06.24. lelet semmi eltérés nincsen, tökéletesek tehát az eredmények.
Ajánlom mindenkinek akinek problémái vannak, mert megoldódnak a problémái.

Tisztelettel Kókai Gáborné 2015.10.04.


Kovács Józsefné, Vác

Tisztelt Kovács Renáta!

Levelükre válaszolva a VERO készülékkel kapcsolatban csak pozitív választ tudunk adni!
Összefoglaljuk az eddigi tapasztalatokat az elmúlt 2 hónapban, hogy ez idő alatt miben vettük észre a javulást.

 • lényegesen csökkentette a rossz koleszterint (LDL) ezt laborlap is igazolja
 • javult az emlékezőképesség, a memória
 • szintén javulás tapasztalható, mellkasi fájdalmak, mellkasi nyomás
 • alulműködő pajzsmirigy, amit szintén laborlap igazol
 • pozitívan javítja az összes belső szervet, valamint a szervezet anyagcseréjét
 • az alsó lábszáron egy tenyérnyi nagyságú kék folt volt a kezelés megkezdése előtt, majd bő 2 hónap múltán, napi egyszeri kezelés után ez a kék folt halványsárgává alakult, vagyisigen jelentősen gyógyult

Természetesen miden embernek csak ajánlani tudjuk a készülék használatát, mert szinte minden betegséget gyógyít, és nem fog csalódni benne

Üdvözlettel Kovács Józsefné


Peres Anna, Kazincbarcika

Tisztelt Renáta

2015. december hó elején vásároltam Önöktől egy VERO készüléket. A készüléket férjem is és én is rendszeresen, naponta használjuk fél-fél órai időtartamban, a megadott paraméterek alapján. Mindketten nagyon elégedettek vagyunk az általa kiváltott hatással. Én főverőér szűkületben szenvedek, férjem pedig agyi és lábér szűkületben.
Mindkettőnk egészségügyi állapotában jelentős állapot következett be a készülék használatával. Nekem a mellkasi szorító fájdalom panaszim szinte teljesen eltűntek, férjem fejfájása sokat mérséklődött. Bár nem olcsó a készülék, de használata egyszerű, több gyógyszer használata feleslegessé vált. Mindenkinek javasoljuk megvételét.

Tisztelettel Peres Anna


Szaszkó Ferencné, Kazincbarcika

Tisztelt Kovács Renáta!

Az Öntől vásárolt RAPTOR készüléket a vásárlás óta, folyamatosan használjuk. Ez egy hónap. Látványos javulást még ez idő alatt nem tapasztaltunk, valószínűleg hosszabb használat szükséges hozzá, de a közérzetünk javult és a használat után frissebbnek érezzük magunkat.
A férjem, aki cukorbeteg és jómagam, aki szívinfarktuson estem át sok gyógyszert szedünk, és úgy gondoljuk, hogy a készülék segít majd a szervezetünket valamelyest tehermentesíteni és esetleg néhány gyógyszer adagja is csökkenthető lesz. Mindenképp ajánlom a készüléket másoknak is, akik szeretnék az egészségüket megőrizni, vagy ha már valamilyen betegségben szenvednek, akkor azt enyhítheti.
Észrevételem az lenne, hogy a vásárlástól számított fél év múlva szívesen vennénk, ha egy kontrollt végeznének, hasonlót, mint a készülék bemutatásakor, és így szemmel láthatólag tudnánk értékelni a készülék hatásosságát.
Kérjük amennyiben erre lehetőség adódik, értesítsen minket.

Üdvözlettel Szaszkó Ferencné


Horváth Lajos, Pusztaszabolcs

Tisztelt Renáta!

Már pár hónap eltelt mióta az Ön által tartott csodálatos előadáson rész vettem, és megvásároltam a HNC készüléket.
Ez alatt a pár hónap alatt a készülék mindennapi használata bizonyította annak csodálatos "gyógyító" hatását.
Röviden elmondom magamról, hogy magas vérnyomásra évek óta reggel-este gyógyszert szedek. Több alkalommal volt mélyvénás trombózisom a bal lábszárban, melynek hatására a lábszáram térdig elszíneződött, szinte fekete lett.
A kapilláris erek fekete cérnaként rajzolódtak ki bőrömön.
A készülék napi használata során az elműlt pár hónapban az alábbi jótékony hatásokat tapasztaltam meg:
Már az első két hét után a levegővételem megváltozott, nagyon könnyen és mély lélegzeteket tudok venni. Mintha ózondús erdőben lennék.
A második hónap után a vérnyomásom is kezdett alacsony lenni. A készülék használata előtt a gyógyszerszedés mellett is gyakori volt a 160-170-es érték, amely fokozatosan csökkent. Ma ott tartok, hogy napi egy szem gyógyszer mellett a vérnyomásom 120-135 között stagnál, ami nagyszerű eredmény.
Ezen eredményeken kívül még egy nagyszerű dologról beszámolhatok.
A bal lábszáram szinte fekete színe elkezdett kivilágosodni. Jelenleg ott tart az állapotom, hogy a fekete cérnaként látszó kapilláris erek teljesen eltűntek, kezd a lábszáram színe az eredetihez hasonlítani.
Még egy dolgot meg kell említenem.
Mióta a készüléket napi rendszerességgel használom a napi folyadékbevitelem szinte megduplázódott. Sokkal több folyadékot iszom.
Mindezeket az eredményeket ennek a csodálatos készüléknek köszönhetem, amelyet minden nap fél órában használok, egyetlen napot sem hagyok ki.
Kedves Renáta!
Ez úton is szeretném Önnek megköszönni az előadásra a meghívást, és azt hogy meggyőzött a készülék csodálatos tulajdonságairól, melyet azóta is nagy megelégedésemre rendszeresen használok.

Tisztelettel Horváth Lajos, 2015.02.16.


Kordován Gyuláné, Székesfehérvár

Tisztelt Renáta Asszony!

Örömmel tudatom, hogy az Ön által forgalmazott Safe Laser 150 félvezető lézer terápiát 2014.dec.18-tól használom.
Ezalatt az idő alatt szinte el sem hiszem a látásom roppant sokat javult. Húsz éve zöldhályog, 2 éve szürkehályog van mindkét szememen és szinte csőlátó lettem, ami annyit jelentett, hogy csak előre, egy pontba néztem, de nem igen láttam. Most látom, hogy az utcán két sor ház van. A TV-n 3 hete szinte vakítanak a színek, eddig minden szürke volt. Általános állapotom is javult, többet tudok menni és nem fulladok. Fél évente járok infúziós kezelésre, de úgy érzem ez a készülék ami visszaadta a látásom, aki ezt nem élte át, el sem hiszi!
További sikeres munkát, jó egészséget kívánunk.
Az is örömmel tölt el, hogy érdeklődött állapotom felől.

Kordován Gyuláné, 2015.08.04.


Rodler Győző

Kedves Renáta!

1 hónap telt el azóta, mióta meghallgattuk előadását és ennek nyomán megvásároltuk a Safe Laser 500 készüléket.
Ledöbbentett az akkori vizsgálati eredmény, mivel előtte a fáradtságon és aluszékonyságon kívül semmit sem éreztem, vérnyomásom mindig normális volt és jó erőben voltam.
Az előadás keretében végzett negyed órás kezelés látható eredménye nyomán döntöttünk a készülék megvásárlásáról.
A mai napon elvégzett kontroll vizsgálat alapján sokkal jobbak lettek az eredményeim.

Üdvözlettel, Rodler Győző, 2016.02.11.