Kezdetben, a lágy lézerrel történő gyógyító beavatkozás során kórházi benntartózkodást igénylő kezelésekkel tudtak a kutató orvosok a megfelelő hatást elérni.
Jelenleg a kezelések egyik leghatékonyabb módja és legegyszerűbb formája a lágy lézerfény besugárzása, a vérerekkel dúsan átszőtt nyálkahártyákba.
A legújabb kutatások a vér besugárzás területén újabb fantasztikus eredményeket hoztak és újabb alkalmazási területek felé nyitották meg a kapukat.

 

 

 

A félvezető-lézeres terápiás készülék lézerfénye úgy sugározza be az orrüreget, hogy az alacsony energiájú monokromatikus fotonok a vérben megnövelik az olyan enzimek szintjét, mint amilyen a lipoprotein-lipáz és koleszterol szállítók. Ezek az enzimek feloldják a lipidrétegeket és a koleszterint, letisztítják az eritrocitákat körbevevő lipidrétegeket, így az eritrociták újfent sikeresen szállítanak oxigént – az oxigénszállítási képességük nő.

Az orrüreg közvetlen besugárzása a lézert a vérerekbe vezeti, amivel csökken a vér viszkozitása, a vér lipidszintje, a vérnyomás, és így gyorsan javul a szív koszorúér-betegsége, az infarktus, az agy ischaemiája és anoxiája, szívdobogásérzés, szédülés, fejfájás, és végtaggyengeség is.

A félvezető-lézersugár stimulálja a hajszálereket és a szimpatikus idegeket, ami nemcsak az agy véráramát növeli, hanem javítja az egész test vérkeringését, növeli az agysejtek életképességét. Fokozottan hatékony magas vér viszkozitás, hiperlipidémia, érelmeszesedés, az agy és a szív elégtelen vérellátása, valamint a vérrög-kialakulás megelőzése esetén. Hatékony a magas vérnyomás, angina pectoris, infarktus, agytrombózis, cukorbaj, szélütés, agytrauma következmények, vaszkuláris fejfájás, migrén, álmatlanság, skizofrénia, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, neuralgia, rák, aritmia, légcsőasztma, pikkelysömör, szárazszáj-szindróma, allergiás rhinitis, szájfekély és általánosan rossz egészségi állapot esetén.

A nyálkahártya (orrüregben a legelérhetőbb) lágy-lézerrel történő besugárzása az egész szervezet keringésére pozitív hatással van.
Orvosi vizsgálatok rávilágítottak, hogy az orrüreg és az alkar orsócsontjának ütőere nem csak a legtömörebben erekkel szőtt területek közé tartozik az emberi testben, hanem a fő artériákra és vénákra is csatlakozik.Amikor a vér elnyeli a lézer energiát, a vörös vértestek felszínén lévő lipid réteg feloszlik, az összeállt vörösvértestek szétválnak, ezáltal az oxigén szállító képességük jelentősen megnő, elektronikus képességük helyreáll, térfogatuk-deformabilitásuk és tömegük javul, a vér viszkozitása csökken, javul a mikrocirkuláció.

Először agyi infarktus utáni betegeket vizsgáltak és az agy bizonyos részein csökkent keringésű területeket találtak, amit rövid ideig “lágy-lézerrel” kezeltek és az egész agy területén jelentősen megnövekedett az agyi keringés.

Napjaink jelentős felfedezés az is, hogy a lézeres kezelés szerepet játszik a magas vércukorszint csökkentésében.

- Miért éppen az orrnyílást sugározzák be bizonyos betegségek kezelésénél?

Az orrüreg félvezető-lézeres besugárzása javítja a vér viszkozitását, ami nagy jelentőséggel bír a szívérrendszeri betegségek esetében.
A terápiás hatás elérésére és megfigyelésére 3 – 30 napos időszak elegendő.
Az orrüreg gazdagon át van szőve erekkel és idegekkel, a testből jövő vér pedig néhány percenként eljut az orrüregbe, így a vér egészét be tudjuk sugározni.

Azért, mert itt a nyálkahártya nagyon vékony és vérerekkel rendkívül gazdagon ellátott, így a lézerfény szinte gyengítés nélkül képes az átáramló vér besugárzására.

A vér lézeres besugárzásával a fotoakceptorokban keletkező hatás a mitokondriumban, majd a sejtekben és ezen keresztül a szervezet egészében képes jótékony változások létrehozására.

Kezdetben az alkar vénájába egy tűn keresztül “infúzió módjára”vékony lézeres üvegszálat kötöttek be, így a keringő vért folyamatosan besugarazták.

Később a bőrön keresztül (pl. csukló bőrén át) is eredményesen tudtak gyógyítani.  Napjainkban a  (vérerekkel dúsan átszőtt) nyálkahártyákon keresztül történő lézeres vérbesugárzás a leghatékonyabb és ennek legegyszerűbb formája az orrnyálkahártya besugárzása.

A lézerfény az orrba vezetve bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó falát is. Számos agyideg, artéria és véna az agyüreg alsó részén halad át. A lézerfény besugározza  az átfolyó vért, az itt áthaladó idegvégződéseket, stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.

Összefoglalva:

Az orrüreg besugárzásának három  oka van: jó áteresztőképességű, vékony nyálkahártya, a lézersugárzást könnyen felvevő, sűrű érhálózat, a paraszimpatikus és szimpatikus idegek nagy számban vannak jelen.

 

Mivel a lézerfény, meghatározott színű, összehangolt, azonos ütemben rezgő fényrészecskéket tartalmaz, a lágy lézerfény a sejtstruktúrában elnyelődve, fotókémiai reakciókat indít el a szervezetben. Aktiválja az immunrendszer különböző mechanizmusait, egyben gyulladáscsökkentő hatással bír, és gyorsítja a sebgyógyulást. A lágy lézerterápia fájdalommentes, aszeptikus és nincsenek mellékhatásai.

- Miért  javul a szervezet vérkeringése az orrnyálkahártya kezelés hatására?

A lágy-lézer kezelés növeli a vér oxigénszállító képességét. Vérünk oxigénszállító képessége a vörösvértestek működésén alapul, mivel a vörösvértestek sejthártyáján átjutó oxigén molekula képes a hemoglobinhoz kötődni. A 650 nanométeres lézerfény megnöveli a vérzsírokat lebontó enzimek (koleszterin transzferáz, lipoproteniáz) aktivitását, melyek a vörösvértesteket körülvevő zsírréteg oldásában játszanak fontos szerepet. A zsírrétegüktől megszabadult vörösvértestek újra képesek lesznek oxigénfelvételre, így javul a vér oxigénszállító kapacitása.

A lézerterápia a vér rögösödését is gátolja, mivel a vörösvértestek a zsírrétegüktől megszabadulnak, így újra felszínre kerülnek a negatív töltéseik, növelve ezzel a taszító erőt két sejt között. Az eredetileg összetorlódott sejtek elkülönülnek egymástól.

A vörösvértestek összekapcsolódásának okai: stressz, környezetszennyezés, túl zsíros vagy fehérjedús étkezés, adalékanyagok, túl sok szabadgyök.

Az összekapcsolódások megszüntetésének előnyei: javul a mikrokeringés, a sejtek oxigén ellátása és energiatermelése és minden szerv működése !!!

Az egészséges vörösvértestek visszaállítása ezért számos betegség gyógyításában segít: pl. agyvérzés, infarktus, magas vérnyomás, cukorbetegség, emésztőrendszeri problémák, bőrbetegségek.

A lézeres besugárzás nemcsak a zsíroldó enzimekre hat, hanem más fehérjék molekulaszerkezetét is megváltoztatja a vérben, így biológiai folyamatok sorát indítja el. Miután megkezeltük az orrüregeket a lézerrel, a nyálkahártya erei összehúzódnak, majd kitágulnak, a szimpatikus, majd a paraszimpatikus idegingerlés következtében. Ez az agyi vérkeringés fokozásához vezet ami kihat az egész szervezetre.

Kezelés ELŐTT az agy vérátáramlása gyenge, lágy-lézer használata UTÁN pedig az agy vér átáramlása megnőtt.

A lézerrel kezelt orrnyálkahártyától  távoli területeken is érvényesül a lézer jótékony keringésjavító hatása.

Összefoglalva: Az orrüreg besugárzása vörös lézerfénnyel azonnal javíthatja a vérminőséget, mikrokeringést, látható javulást okozhat az agy vérellátásában, a vér oxigéntartalmában, és növelheti a szervek és szövetek oxigénellátását. Ezen túl rövid időn belül javíthatja a páciens állapotát pszichózis, fejfájás, szédülés, végtagbénaság és egyéb, a mikrokeringés problémáira visszavezethető betegségek, tünetek esetén.

Az emberi keringés különböző rendszerekből áll: a szív és a nagy artériás véredények a nagynyomású rendszert képviselik, az elvezető erek - nagyvénák kisvénák -  képezik az alacsony nyomású rendszert.

A kisvérkörnek a szívtől a tüdőfelekig  és vissza a szívhez; nagyvérkörnek a szívtől a többi testrészhez és vissza a szívhez vezető véredényeket nevezzük.

Ezek között helyezkednek el a kis- és legkisebb véredények rendkívül szerteágazó hálózatai. 
Ez a mikrokeringés területe, amelyben a vér áramlási viselkedése más törvényszerűségeket követ, mint a nagy erek terén.
A véráramlás viselkedését a mikrokeringés tartományában az áramlási körülmények (a kis erek érfali reakciói = vasomotio) és a vér folyékonysági tulajdonságai (viszkozitás) határozzák meg.

Szervezetünk minden egyes szövete és szerve  a mikrokeringés rendkívül szerteágazó érhálózatával rendelkezik.

A legkisebb erek sűrűségét az ellátandó szövet anyagcsere tevékenysége határozza meg. 
A különös anyagcsere aktivitással rendelkező szerveknek, mint pl. a szívnek az izomszöveteiben rendkívül magas a kapilláris sűrűség: 1köbmm szövetre akár 3000 kapilláris elágazás található.

Az élet kezdetén a Földön csak egysejtűek léteztek, amelyek még környezetükkel kapcsolatban szerezték be szükséges tápanyagaikat és ugyanilyen módon tudták az anyagcsere végtermékeiket is visszajuttatni.
A többsejtűek kifejlődésével, a sejtek számának gyarapodásával ez többé már nem volt lehetséges, ezért fejlesztette ki a természet a keringési rendszereket, így jött létre a vérkeringés.

Összes sejtünk kb. 1/4-ét a vörösvértestek teszik ki, a vérnek pedig 95%-át, ami még egyszer aláhúzza az oxigén fontosságát az emberi szervezet számára.

Keringési rendszerünkben az artériák 11,5%-ot, a vénák 14,5%-ot,
a hajszálerek 74%-ot tesznek ki.

Ezeknek az ereknek az átmérője 200 mikrométernél kisebb.

Ha a mikrokeringésben véreloszlási zavarok lépnek fel, akkor ez a zavar azonnal, nagymértékben érinti ereinket és egyúttal közvetlenül sejtjeink nagy részét is.

A hajszálér keringés feladata: a vérből felvenni a tápanyagokat, elszállítani a salakanyagokat, biztosítani a gáz anyagcserét, ideális működése létfontosságú!

Ha ez akadályoztatva van, akkor a sejtek és a szövetek is károsodnak, oxigénhiány, salakanyag lerakódás, szervek funkció csökkenése, ezáltal komoly megbetegedések, végső soron elhalálozás következhet be.

Tehát: egy szerv teljesítőképességét és egyúttal annak egészségét a szerv mikrokeringésének funkciós állapota határozza meg.
A mikrokeringés megfelelő részvétele nélkül szervezetünkben semmiféle regenerációs, gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges!!!

A tudomány álláspontja abban a tekintetben egységes, hogy a mikrokeringést az egészséghez vezető főutcaként jelöli meg!

VERO tipus


Orvosi lézerek

650 nm hullámhosszú lágylézer feloldja a vérben lévő zsírokat, így visszaállítja a vér viszkozítását. Az általa végzett fizioterápia képes megváltoztatni a vér biokémiai indexét, ami a szív- és agyi keringési betegségek egyik legérettebb és leghatékonyabb módja, ezt közel
20 évnyi nemzetközi klinikai vizsgálat bizonyítja.
A keringési rendszer (mikrocirkuláció) helyes müködésének kezelésére, javitására egy klinikailag bizonyított módszer.Ha a mikrocirkuláció megfelelően működik számos betegség kialakulása megelőzhető.
A lágylézer terápiának további különleges biológiai hatásai vannak, mint a sejtszaporodás és a sejtregeneráció stimulálása, amely által a károsodott sejtanyagcsere helyreáll, miközben az egészséges funkciók nem változnak. 
Serkenti az érellátás megújulását.Gyulladáscsökkentő hatása által felgyorsul a regeneráció, a gyulladás körülhatárolódik, a fájdalom, duzzanat csökken, a károsodott funkció gyorsan javul.Ezekből következően a lágylézer kezelésnek számos előnyös klinikai hatása van, mint például a fájdalom csillapítása, az oedema (vizenyő, a gyulladás hatására kialakuló folyadékgyülem) csökkentése, a sebgyógyulás gyorsítása, az izomfeszülés csökkentése, izomgörcsoldó hatás.
A lágylézer kezelések fájdalommentesek, akut panaszok esetén a gyógyulás feleannyi idő alatt áll be, mint lágylézer kezelés nélkül.
Bizonyos kórképeknél még akkor is érhető el eredmény, ha más terápiára már nem reagál a betegség, pl. degeneratív ízületi betegségek, bizonyos bőrbetegségek, stb. A lágylézer nem közvetít fertőzést. A kezelés kontaktus nélkül végezhető, többször ismételhető, más terápiákkal kombinálható, nincs mellékhatása.

 

A készülékek ára: 180.000 + ÁFA (228.600Ft), mely egy összegben, előre fizetendő.

Teljesítményük: 1-5 mW között állítható.
Kezelési idő: 10 - 60 perc között, 10 percenként növelhető időtartammal.
A termékre 2 év jótállás vonatkozik, rendeltetésszerű használat mellett.
A csomag tartalmazza a használati utasítást, szállítása csomagküldő szolgálattal történik.

 

Reformálja meg gondolkodását:a betegség megelőzése kevesebb időbe, energiába és pénzbe kerül, mint a helyreállítása!!!


Amennyiben szeretne a készülékhez szaktanácsadással hozzájutni, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

 

KOVÁCS RENÁTA

Telefon: 70/284-0139

Email:kovacsrenata69@freemail.hu vagy kovacsreni69@gmail.com.