Mé­reg­te­le­níts szén­tab­let­tá­val

Tud­tad, hogy a mé­reg­te­le­ní­tésre a leg­egy­sze­rűbb és leg­ha­tá­so­sabb cso­da­szer a fa­szén? Pon­to­sab­ban az or­vosi szén, ami kül­ső­leg és bel­ső­leg egy­aránt segít meg­sza­ba­dulni a mé­reg­anya­gok­tól, gyul­la­dá­sok­tól.(Fotó: Thinkstock)

(Fotó: Thinkstock)

Szervezetünkben a felhalmozott méreganyagok nehezítik testünk normális működését, időnként ajánlatos ezektől megszabadulni. Ma egyre divatosabbak a különböző méregtelenítő kúrák, ám a legegyszerűbb és legolcsóbb méregtelenítésről, a széntablettáról keveset lehet hallani.

Miért egyél szenet?

Ez a nagyon érdekes struktúrájú anyag segíti a szervezet tisztulását, méregtelenítést. A lyukacsos szerkezete által képes a mérgező anyagokat felszívni, baktériumokat megkötni. Az orvosi szén nem szívódik fel, csak megköti a szervezetben található salakanyagot és megtisztítja a testet. Hatását a megfelelő folyadék bevitellel növelheted.

Most figyelj! Pakolást is készíthetsz belőle!

A széntablettát külsőleg is használhatod. Arcpakolásként tisztítja, fertőtleníti a bőrt. Pattanásos bőrre kifejezetten jótékony hatással lehet. Próbáld ki ezt a fantasztikus egyszerűen elkészíthető arcpakolást és meglátod, a hatás nem marad el.

(Fotó:Thinkstock)

Törj össze egy széntablettát, keverd össze egy kis mézzel, joghurttal,kiskanál vízzel, majd annyi őrölt kávéval, hogy kenhető sűrűségű legyen. Hagyd 10 percet az arcodon, majd körkörös mozdulatokkal mosd le.  Arcod fillérekből gyönyörű és üde lesz.