Magnetspace frekvenciaterápiás testkezelő készülék

 

A biorezonancia-kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják. Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, ill. kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik. Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető. A beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, míg az élettaniak erősödnek, minek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra.


A Magnet Space mágnesteres készülék, a kínai terapeuták által már néhány évszázaddal ezelőtt felfedezett mágnesesség elvén alapuló gyógymódoknak és a mágnesterápiát kutató orvosokból, mérnökökből álló tudósok kitartó munkásságának köszönhetően jött létre.
A MagnetSpace mágnesteres testkezelő a jövő korszakát idéző wellness eszköz, amely ötvözte a több évezredes kínai medicina tapasztalatai alapján kialakult tudást és a mai modern számítógépek, ill. elektronikai berendezések által kínált lehetőségeket.
A számítógépes program vezérlésű MagnetSpace mágnesteres testkezelő ily módon érte el azt a kompakt, könnyen kezelhető formát, amely természetgyógyászoknak, terepautáknak, wellness központoknak és otthoni használatra is ajánlott.

 A MŰKÖDÉSI ELV LÉNYEGE a Kvantumrezonancia - az információ, mint gyógyitó erő.

Az egészségügy folyamatosan fejlődésben van. A technika vívmányoknak köszönhetően nemcsak a testünk által kibocsátott jeleket képesek befogadni egyes berendezések, hanem pl. a Kvantumrezonancia segítségével kommunikálni tudnak a szervezetünkkel, ezáltal a sejteket a megfelelő működésre ösztönözhetik.
Szervezetünk sok milliárd sejtből áll össze, amik sajátos, jellemző módon rezegnek. Különböző külső tényezők hatására azonban gyakran megváltozhatnak ezek a rezgések, ilyenkor betegségek alakulhatnak ki. Először a sejtekben jelennek meg a molekuláris változások és akár egy hosszabb időszak (több év) is eltelhet addig, amíg az elváltozást fizikailag tapasztalni tudjuk. Ha az eredeti rezgés visszaáll, akkor általában a fizikai betegség is gyógyul.

A megfelelően kiválasztott mágneses tér segítségével a sejteket egészséges működésre lehet ösztönözni.

Ezek tudatában az is fontos lehet számunkra, hogy pontosan fel tudjuk mérni a rezgéseket
(pl. MagnetSpace Elemző készülék) és így a betegségek kialakulását időben meggátolhatjuk.


A Kvantumrezonancia ugyanis már a konkrét tünetek megjelenése előtt felfedezheti a problémát, így az egészségünk megőrzésére érdekében időben megtehetjük a megfelelő lépéseket.


Ezt a módszert a gyógyítással kapcsolatban álló szakemberek sokasága használja szerte a világon!


Ide tartoznak orvosok, állatorvosok, fogorvosok, csontkovácsok, kineziológusok, pszichológusok, természetgyógyászok, terapeuták, homeopaták, kutatók, illetve további egészségügyi képzettséggel rendelkező szakemberek.

Miért javasolt manapság a mágnesestér alkalmazása?
Napjainkban egy olyan világban élünk, ahol az egészünkre káros hatást gyakorló tényezők elsokasodtak. Szennyezett a környezetünk, az időjárás is egyre szélsőségesebb, ezeken kívül az életmódunk sem mindig tökéletes. Rohanás és stressz jellemzi legjobban az életvitelünk alakítását. Ez, sajnos korunk egyik sajátos jellemzője. Tömérdek feladataink közepette a mozgásra sem jut elég időnk és a megfelelő folyadékbevitelt illetve a helyes táplálkozást sem mindig tartjuk szem előtt. A különböző gyógyszerek rendszeres szedése, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is negatívan hat a szervezetünkre, de elektroszmog hatásairól sem szabad megfeledkezni, hiszen gyakorlatilag az életünk minden területén elektromos készülékkel vagyunk körülvéve, amelyek szervezetünk számára káros sugárázást is bocsátanak ki.

A Magnetspace mágnesteres készülék részei:- Androidos számítógép alapú vezérlő egység telepített programmal (a különféle egészségügyi területek frekvenciáit előállító eszköz)- Testkezelő (a test egészének besugárzását segítő matrac).

A program az alábbi területek frekvenciáit tartalmazza:

Agy és idegek

Allergének

Bőr

Csontbetegségek

Csontsűrűség

Depresszió

DNS regenerálás

Elhízás

Endokrin rendszer (kiválasztás)

Epehólyag

Fizikai állapot

Férfiasság

Gyomor és bél funkció

Gyökér csakra

Harmadik szem csakra

Hasnyálmirigy funkció

Immunrendszer

Kandida

Komplex csakra harmonizáció

Korona csakra

Máj funkció

Napfonat csakra

Nehéz fémek

Nőgyógyászat

Emlő

Paraziták

Prosztata

Reumás csontbetegségek

Stressz

Szem funkció

Szex csakra

Szív csakra

Szív és érrendszer

Tinitusz (fülzúgás)

Torok csakra

Toxinok - mérgek

Tüdő funkció

Vese funkció

Vércukor

Wellnessés még közel 700 terápiás program...

 

Figyelem!
A MagnetSpace készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesítenek, hanem azok kiegészítői lehetnek bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszközök, amik az általános közérzet javításában nyújthatnak segítséget.

A Termék a Magyar Természetgyógyász Szövetség ajánlásával kerül forgalomba!

Használat: a készülékhez csatlakoztatott pántot - mely tartalmazza az érintkező fém felületeket is a bőrhöz -, csuklónk méretéhez igazítsuk a pánttal és rögzítsük.
Majd kapcsoljuk be a készüléket és állítsuk be a kívánt programot és az időtartamot.
Kényelmesen helyezkedjünk el széken, fotelben a program lejártáig.
Naponta maximum 2-szer használjuk, a két alkalom között teljen el 4-6 óra.

A készülék ára: 300.000Ft +Áfa = 381.000Ft , mely egy összegben fizetendő + szállítási költség

 

MEGRENDELÉS:

KOVÁCS RENÁTA, SZFVÁR

Telefon: 70/284-0139, 70/588-3333

Email: kovacsrenata69@freemail., kovacsreni69@gmail.com