A zárt helyen történő munkavégzés, a városi élet, a dohányzás, a tüdőkapacitás életkor növekedésével járó csökkenése és a keringési elégtelenségek hozzájárulnak ahhoz, hogy a sejtekhez nem jut el kellő mennyiségű oxigén.
Az oxigénhiány csökkenti a sjtszintű anyagcsere teljesítményt, gyorsítja az öregedést és számos más probléma okozója lehet.
A maximális teljesítmény és egészségi állapot elérésének kulcsa ennél fogva a sejtek oxigén ellátsásának tökéletesítése.

Az oxigén hatásai:
- a szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, normalizálódnak,
az immunrendszer erősödik.
- nő a koncentrációs képesség, javul a rövid távú memória
- az általános közérzet javul, lelkileg felfrissít, fokozza az életkedvet
- jótékony hatással van a szépségre: segít a bőr idő előtti öregedésének                             megelőzésében, intenzívebb az arcbőr regenerálódása, egészségesebb haj és                     körmök nőnek tőle
- megszünteti a migrénes és kluster jellegű fejfájásokat
- az időskori légzés csökkenés tüneteit csökkenti
- nő az oxigénszint a szervezetben, tágulnak az erek, a vér keringési sebessége                   normalizálódik, mert az oxigéndús vérnek elég lassabban áramlani ahhoz, hogy                 ugyanolyan mennyiségű oxigént juttasson a sejteknek, ezzel pedig csökkenti
a magas vérnyomást
- sportolást követően az oxigén terápia segítségével a szervezet gyorsabban és                   hatékonyabban regenerálódik
- a munkavégzés mennyiségét és hatékonyságát növeli, csökken a hibaszázalék, a               stressz
- a városi légszennyezettség és a kipufogógázok károsanyag kibocsátása miatt a                 tüdőben lerakódó mérgező anyagok az oxigén belélegzésével kiürülnek.

 

A RÁK-nak csak egy oka van: a testi sejtek normál légzésének anaerob (oxigénhiányos)
légzéssé válása!

dr. Otto Warburg, rákkutatásért Nobel-díjjal 2-szeresen kitüntetett orvos

 

Számos egészséges, aktív felnőttön végzett klinikai tanulmányban kimutatták, hogy a többlet oxigén fokozza a szellemi teljesítményt és a memória működését.

dr. Andrew Scholey, a Northumbriai Egyetem pszichológiai tanszékéről

 

OXIGÉNSZIFON RENDELHETŐ:

KOVÁCS RENÁTA, SZFVÁR
Telefon: 70/284-0139, 70/588-3333
Email: kovacsrenata69@freemailhu, kovacsreni69@gmail.com