Kedves Látogató!

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy az oxigénes víz nem csodaszer, de nagymértékben hozzájárul az egészség megőrzéséhez, illetve a felborult egyensúly visszaállításához.
Ezt nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is bizonyította a termék.
Fontos szerepe van azonban az életmódváltásnak, és elsősorban az étkezési szokások helyes irányba fordításának.

Az alábbi tapasztalatok napi 1 liter oxigénes víz (2000 mg/l) rendszeres elfogyasztása után mutatkoztak, a fogyasztók 80-90 %-ánál.:

* Frissesség, a krónikus fáradtság megszűnése (akár negyed órán belül), ezért a kávé teljesen pótolható vele. Éppen ezért, este lefekvés előtt 2-3 órával már nem tanácsos inni belőle.

* Látásjavulás, már 3-4 hét eltelte után észrevehető.

* Vérnyomás normalizálódása. Ha Ön vérnyomáscsökkentőt szed, rendszeresen ellenőrizze vérnyomását, mert a tapasztalatok szerint az esetek 90 %-ában 1-2 héten belül a gyógyszeradag drasztikus csökkentésére volt szükség. Többeknek sikerült teljesen letenni a vérnyomáscsökkentőt

* Jobb alvásminőség az alvásigény 1- 1,5 órával csökken. * Krónikus emésztési zavarok megszűnése (puffadás, székrekedés). * Krónikus hüvelyi folyás megszűnése.

* Fejfájás, migrén csökkenése vagy teljes megszűnése.

* Ízületi fájdalmak jelentős csökkenése. * Köszvényes fájdalmak megszűnése.

* Lábszárfekély gyógyulási folyamatának látványos felgyorsulása.

* Gombás betegségek (pl. candidiázis) megszűnése.

* II-es típusú cukorbetegnél vércukorszint csökkenése.

* Kemoterápia mellékhatásainak (hányinger, hányás, rossz közérzet, gyengeség) jelentős enyhülése, ill. megszűnése.

* Krónikus hörghurut, ill. felsőlégúti allergia jelentős javulása.

1. Oxigénhiányból eredő szemprobléma

Amikor Bak Jánostól értesültem az Oxigénes víz lehetőségéről, ismét szembesültem a Vonzás törvényével.
Abban az időben már két és fél hónapja volt lebénulva a szemem. Az orvostudomány állásfoglalása szerint ez az agyamnak egy oxigénhiányos állapota, melyet az azóta megtörtént MR vizsgálat is alátámasztott (a Vertebro bazilaris erem vérrel történő telítődésének hiányát). Felvitettem magam egy budapesti orvosi előadásra, ahol megvásároltam a készüléket. Éjjel 11 órára értünk haza, természetesen nem is bírtam volna ki, hogy ne készítsem el az első liter vizemet. Kb. három decit ittam meg, és lefeküdtem, miközben figyelgettem a szervezetem reakcióit. Azt éreztem, hogy több olyan helyen is beindul a bizsergés az arcomon, amit korábban nem éreztem.
Napi kb. egy litert fogyasztok; nekem nagyon bejött a pohár aljára tett citromlé, minek köszönhetően az oxigén nem illan el könnyedén a pohárból.
Három hét elteltével megszűnt a kettős látásom, és teljes mértékben rendeződött szemem bénulása.
Az oxigénes víz fogyasztásával szeretném elkerülni az egyébként többszörösen terhelt neuropátiás szövődményeimet, figyelembe véve a Dr. Deák Sándor „Lúgosítás Oxigénnel: igyunk oxigént” című könyvében leírtakat. Ez a tapasztalat a saját tapasztalatom, nem garantálom, hogy a Te szervezeted is hasonlóképpen reagál az alkalmazott terápiára, hisz tudott, hogy két egyforma test és egyformán működő szervezet nem létezik. Ezt tájékoztató jelleggel írtam meg!

2. Magas vérnyomás

70 éves nyugdíjas vagyok, tizenöt éve magas a vérnyomásom, és cukorbetegségem van öt éve. Korábban is fogyasztottam PET palackos oxigénes vizet, mivel tudtam, hogy a többlet oxigén bevitele hasznos az egészségre. Bár ezek elég drágák voltak (van 1000 Ft-os is), különösebb hatásukat nem észleltem.
Az oxigénes szifonnal készített vizet három hete iszom. Napi két litert fogyasztok általában. A második héten észrevettem, hogy mért vérnyomásértékeim csökkennek, és alacsonyabb lett a pulzusszámom is. Ezért orvosommal konzultálva csökkentettem a vérnyomáscsökkentő gyógyszer mennyiséget, és naponta kétszer mérem a vérnyomásomat. Most csak más naponta veszek be fél tabletta vérnyomáscsökkentőt, és a vérnyomásom és az erőnlétem is javult.

3. Visszér, dohányzás

Szeretném megosztani másokkal is az oxigénes víz fogyasztásával kapcsolatos tapasztalataimat.
59 éves, nyugdíjas vagyok, Budapesten élek, így az elsők között lehetek, akik megtapasztalták az oxigénes víz jótékony hatását. 38 éven keresztül ülőmunkát végeztem, így a lábaimban sajnos előjöttek a visszerek már néhány éve. Az oxigénes víz fogyasztásától számítva kb. másfél hétre észrevettem, hogy a visszereim visszahúzódtak. Sajnos a mai napig dohányzom, - talán ettől - a nyálam legalább már 14-15 éve, hogy besűrűsödött. Meglepődve tapasztaltam már a második héten, hogy ez is megszűnt. 1992 óta rendszeresen fogyasztok táplálék-kiegészítőket, amelyek ezeket az egészségügyi problémáimat nem oldották meg, ellentétben a szuperoxigénezett vízzel, amely rövid időn belül fejti ki hatását. Tényleg egész nap "csúcson" vagyok tőle.
Kb. egy hete nem fogyasztom a vizet, mert kölcsönadtam az unokanővéremnek, mivel neki most nagyobb szüksége van rá, mint nekem, de még mindig jól érzem magam. Szívből ajánlom mindenkinek a fogyasztását.

4. COPD (tüdőbetegség), asztma

Nagyon vártam, már hogy megvehessem az oxigénes szifont, ami egy hónapja sikerült. Beteg a tüdőm, COPD + asztma betegségem van. Amikor találkoztam ennek a készüléknek a leírásával, azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Nem is csalódtam. Egy hónapja iszom az oxigénnel dúsított vizet, napi egy litert. Ez alatt az idő alatt kétszer sikerült elkapnom az influenzát, de egyetlen percig nem volt légszomjam.
Sokkal többet bírok fizikálisan, mint eddig. Megszűnt az állandó gyomorfájdalmam, rendeződött az emésztésem, megerősödtek a körmeim, vége a hajhullásnak, normalizálódni látszik a vérnyomásom. Nem is gondoltam, hogy a problémáim nagy része az általános oxigénhiány következménye, de ez most, a javulások fényében bizonyossá vált, hiszen nem csinálok semmit másképpen, mint eddig, csak iszom az oxigénes vizet. Este 6 után már nem iszom belőle, mert különben nem tudnék aludni. Csak egy hét múlva jöttem rá, hogy miért vagyok még éjjel 2-3-kor is éber. Mindent összevetve nagyon ajánlom mindenkinek az oxigénnel dúsított víz fogyasztását, mert minden korosztálynak ad egy nagy adag plusz energiát. Arra meg szükségünk van.

5. Segítség tüdőrák esetén

2 hónapja iszom az oxigénes vizet, naponta minimum 1 litert, de sokszor 2 litert. Az első időszakban nagyon felpuffadtam, szurkált a májam körül, hátul a derekam fájt. De 2 nap után a tüdőmet szorító érzés megszűnt. Én négy éve daganatos beteg vagyok, először vastagbéllel műtöttek, majd áttét a tüdőben. Némi gondolkodás után úgy döntöttem, nem vállalom a két tüdő műtétet. Amióta iszom az oxigénes vizet, a közérzetem sokkal jobb, fizikailag is erősebb lettem. A puffadás is megszűnt, az infúziós kezelés óta mind a két lábfejem, talpam el volt zsibbadva, ez is már nagyon sokat javult. Az arcomon lévő mély ráncok nagyon sokat változtak, az ismerősöknek is feltűnt.