„Szezonális pollenallergia (fű,fa, búzafélék stb.) utáltatja velem a legszebb évszakokat gyermekkorom óta. A tünetetek (szénanátha, gyulladt szemek, fájdalmasan duzzadt nyirokmirigyek, levertség, az ezekkel járó szorongás) változó intenzitással közel fél évig tartanak. A tíz kezelésnek még az elején tartok, de már az első alkalom után éreztem, hogy valamitől lényegesen jobb a közérzetem, a második után tapinthatóan megszűnt a nyirokcsomók duzzanata, a szénanátha jelentősen mérséklődött, a harmadik után már a magas pulzusszámom a normális felé tendált, s lényegesen jobb erőben érzem magam. A tapasztaltak okán gyógyszerektől és a szkepticizmusomtól a kezelések hatását illetően, érzékeny búcsút készülök venni. Hiteles emberek egy világklasszis találmány mögött, engem már nem kell meggyőzni. Köszönöm!”E.

„Nyáron váltottam munkahelyet, meglehetősen sok munka szakadt rám már az első hetekben és már előre féltem az allergiaszezontól, mert évek óta visszaesik ilyenkor a munkateljesítményem. A céghez közel van egy Sensolite Gyógycentrum, oda kezdtem járni heti 3 alkalommal. A biztonság kedvéért 2 hónapig minden héten 3 kezelésre feküdtem be, nálam egyáltalán nem jelentkeztek tavaly a tünetek, amit csakis a Sensolite ’számlájára írok’, hiszen semmi mással nem próbálkoztam. Biztosan idén is járni fogok a terápiára!” R. A.

„Már a feltöltő kúra alatt az enyhe allergiás tüneteket 1-2 kezelés is majdnem megszűntette. A magas pollenterhelést 3 kezelés minimalizálta, mellette valamilyen gyulladás 2-3 nap alatti gyógyulását is előmozdította gyógyszeres kezelés nélkül. Azóta heti egyszeri kezelés elegendő az allergia tünetek minimális szinten tartásához.”F.E.

„Gyermekem 3 éves, tojás- és tejérzékeny, széklete a diéta ellenére is híg volt, sokszor és sokat volt hasmenése, hangulata is ingadozott. Már a harmadik kezelés után étvágya sokkal jobb lett, sőt jóízűen eszik, széklete normális, kedve jó, éjszaka nyugodtan alszik. 9 kezelés után voltak vérvételen, ami teljesen jó értékeket mutatott. Kiegyensúlyozott, aktív, jól alszik.” B.B.

„Évek óta szenvedek IBS-ben. Több műtétem volt tavaly, sztómám van. A hasi fájdalmakon kívül, ennek az állapotnak az elfogadása is gondot okozott számomra. Rendkívül legyengült testi és lelki állapotban voltam. Ezután kerestem fel a városunkban lévő Sensolite Gyógycentrumot. Intenzíven jártam a kezelésekre, jó érzés volt már az első kezelés is, bíztam benne. Néhány hét után jelentősen csökkentek a panaszaim. Fizikailag erősödtem, a gyengeség okozta izzadásom jelentősen csökken és lelkileg is jobban éreztem magam. A házimunka sem esett nehezemre, és két hónap után visszamentem dolgozni. Amikor felkerestem a háziorvosomat megkérdezte, hogy mit szedek, csak annyit mondtam Sensolite-ozni járok. Nem is hallott róla, pedig a várójában láttam meg először a tájékoztatót a fényterápiáról. A gasztroenterológia kontrollom fél év után volt, ahol azt mondta a főorvos úr, hogy a belek állapota feltűnően jó, gondolhatunk az esetleges visszahelyezésre, ő nem kérdezte mit szedek. Rendszeres látogatója vagyok a fényágynak.” P.E.

„18 éves gimnazista fiam három éve Crohn beteg. Ez idő alatt jobb és rosszabb periódusokat egyaránt megéltünk. Mikor felkerestük a fényterápiát, a megelőzés volt a cél és inkább az én kedvemért tette meg a fiam, mint magáért. Néhány alkalom után az tűnt fel a családnak, hogy milyen jó kedélyű és energikus a fiúnk. Kevesebbet panaszkodik hasfájásra, pedig az étkezésére mindig figyelt, jobb lett a közérzete. Most már szívesen megy fénykezelésre, mint elmondta egész jó csajok is járnak oda, nem is gondolta volna. Mi pedig arra nem is gondoltunk, hogy eltelik fél év panaszmentesen.” V. Z.

„Bélgyulladás tüneteivel (hasmenés, görcsölés, véres széklet) kerültem a Sensolite Gyógycentrumba, ahol minden alkalommal nagyon kedvesen fogadtak és segítőkészek voltak! Addigra már 8 kilót fogytam, mivel egyáltalán nem volt étvágyam, pontosabban nem is nagyon mertem enni. Kb. a hatodik alkalom után sokkal erősebbnek, energikusabbnak éreztem magam, nem voltak már olyan fájdalmaim, mint korábban, szóval nekem nagyon jót tett a kúra! Még szerintem 10-15 kezelésre el fogok menni!” B. A.

„Kedves Sensolite! Köszönöm, hogy a későn diagnosztizált csontvelőbetegségemen segítettek! Olyan tüneteim voltak, mint fejfájás, viszketés, rossz közérzet, majd vizsgálatok kimutatták, hogy vörösvérsejt túltermelés van a szervezetemben. Legalább 15-ször voltam a Sensolite-ban, mire már majdnem tünetmentessé váltam, azóta pedig hetente legalább egyszer igyekszem befeküdni a fényágyba. Magamtól találtam rá erre a gyógymódra és úgy érzem, életem egyik legjobb döntését hoztam meg!”R. A.

„A tévében 2010 februárjában láttam a Feltalálók című műsort, amiben a Sensolite-ról is szó volt. Arra a gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha a lakóhelyemen is lenne egy ilyen lehetőség. Aztán az egyik ismerősöm a nyár elején megajándékozott néhány kezeléssel, kiderült, hogy a városunkban nyílt egy fényterápiás centrum. Az első két alkalommal a kezelések után heves fejfájásom volt. Megnyugtattak, hogy ez biztos jele annak, hogy reagál a szervezetem a kezelésre és a változások elindultak. Az ajándék kezelések lejártával én is vettem bérletet. Egyre jobb tapasztalataim voltak, elsőként megemlíteném, hogy a közérzetem, teherbírásom jobb lett a tűrőképességem és a toleranciám is sokat javult. A pajzsmirigy túlműködésemre gyógyszert szedtem, két hónap után a véreredmények alulműködő pajzsmirigy értéket mutattak. Az orvosom mondta, hogy hagyjam abba a fénykezelést, én inkább a gyógyszert hagytam el. Másfél éve nem szedek a pajzsmirigyműködésemre gyógyszert, már nem kell, a laborértékeim jók. Tüneteim nincsenek. A menstruációmat is gyógyszeres kezeléssel lehetett csak beállítani, évekig szedtem hormontablettát. Az öt hónap folyamatos fényterápia (heti 2-3 alkalom) alatt elhagytam hormontablettáimat is, bízva abban, hogy eredményes lesz. A következő hónapban 28 napra pontosan menstruáltam, azóta is rendszeres a havi ciklusom. Azt figyeltem meg magamon, ha menstruáció előtt 1-2-3 nappal fekszem be kezelésre, a görcsös hasfájások, fejfájások elmaradnak.” S. K.

„4 éves kisfiam beteg lett, nem mehettünk oviba, ezért én maradtam vele otthon. A konyhában éppen vizet forraltam, ő bent játszott a szobájában, ám hirtelen ötlettől vezérelve utánam settenkedett, és ahogy leemeltem a lángról a vizet, úgy rám ijesztett, hogy a forró víz nyakamon, mellkasomon és karjaimon landolt. Iszonyú fájdalmaim voltak, azonnal kórházban kötöttem ki és azt hittem, legalább 1 hónapra ki fogok esni a munkából. A kórházban hallottam egy betegtársamtól a Sensolite-ról, szerencsémre van is Gyógycentrum a városunkban, így elkezdtem egy terápiát. Az első kezelésektől érzékelhetően csökkent a fájdalmam, és – ha lehet ilyet mondani egy égési sérülésre – gyönyörűen gyógyult, még az orvosom is alig hitte, milyen ütemben jövők rendbe! Egy intenzív terápia után még 5 hétig jártam heti 2 kezelésre, így most már ’csak’ egy rossz emlékként él bennem a baleset.” Cs-né B. Sz.

„Emlékeztem arra, hogy tavaly a baráti körünk egyik tagja úgy járt, mint én. Leégés után ő is a fényágyba járt és hihetetlenül gyorsan és szépen javult. Még aznap elmentem a Sensolite-ba, de aznap, mivel nagyon friss volt még az égés, nem engedték, hogy befeküdjek, két nappal később viszont elkezdtem a terápiát és tényleg visszahúzódott az égő pirosság, sőt az volt igazán meglepetés, hogy nem kezdtem el hámlani! Nekem nagyon jót tett a kúra!” D. A.

„2-3 kezelés után magas szintű szellemi-fizikai teljesítőképesség-javulást érzékeltem. Munkám során évek óta nem tapasztalt intenzitást éreztem, a főnököm nagyon meg volt elégedve a munkámmal. Köszönöm!” K. Gy-né

„A barátommal mi is vettünk egy 10 alkalmas bérletet még a nyár elején, mert a netről és ismerősöktől sok jó hallottunk róla. Odafigyelünk az egészségünkre annál is inkább, mert elég pörgős életet élünk, ami úgy gondoljuk, nyomott hagy hosszútávon. Szóval kb. 4-5 kezelés után a barátom csalódottan közölte, hogy ő aztán nem érez semmit. Nekem ez azért volt furcsa, mert én az elején cseppet sem rajongtam az ötletért, hogy próbáljuk a Sensolite-ot, de már az első után észrevettem a vízhiányos bőrömön a változást, sőt 2-3 kezelés után a kollégáim is megjegyezték, hogy nem tudják milyen technikát találtam ki, de szépülök, kisimultam és nyugodtabbnak is látszom. Kb. ezután történt a változás, a párom edzésről hazaérve, örömmel újságolta, hogy egyszerűen nem tudott elfáradni és a technikai elemek is könnyebben mentek, aztán később elmondta, hogy ami igaz, az igaz a munkájában is kreatívabb. Szóval, azóta is járunk, én heti egyszer, a barátom minimum kétszer, mert azt mondja, szüksége van rá! Nekünk sokat segített, köszönettel ajánljuk mindenkinek!” D. É.

„Szeretném megosztani a használat utáni tapasztalataimat mindenkivel. Én főképp a betegségek megelőzésére kezdtem el használni. Minden kezelés után hihetetlenül energikusnak érzem magam, és ez a hatás napokig megmarad nálam. Jobban tudok koncentrálni, és valahogy jobban bírom a gyűrődést, kevesebbet idegeskedem. Amikor úgy érzem, hogy ki vagyok merülve, a Sensolite-ba megyek ellazulni, és feltöltődni. Ráadásul a bőröm is szebb lett tőle!” L. K.

„Egy sérülés után minél előbb szeretnél visszatérni az igazi élethez, az igazi teljesítményedhez, egészségi állapotodhoz. Természetes, hogy ilyenkor minden lehetőséget megragad egy sportoló, így kerültem én is a Sensolite-hoz.” – magyarázza az FTC kiváló játékosa és kihangsúlyozza: „A kezelések során ereztem, hogy gyorsabban gyógyulok, és ez még inkább megnyugtatott – tehát, ha Sensolite, akkor nyugalom és gyógyulás!” Englert Orsolya, 78-szoros válogatott kosárlabdázó

„Három komoly sportsérülésem volt, mindhárom operációhoz vezetett. A terápia nekem elsősorban abban segített, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodni tudjak a terhelő edzésekhez, éreztem, hogy energiával tölt fel!” – számol be tapasztalatairól a TEVA-Vasas-UNIQA vízilabda csapat kapitánya. „Hiszek benne, hogy ez a teljesítményemhez ad egy kis pluszt!” dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, a TEVA-Vasas-UNIQA csapatkapitánya.

„Nekem a komolyabb húzódásokban nagyon hamar segített, sokkal hamarabb visszatérhettem. Volt olyan eset, amikor azt mondták egy ágyéki húzódásra, hogy 3 hétig pihennem kell vele. Amikor a nyolcadik napon meccset játszottam, nem is értették, erre hogyan kerülhetett sor.” – meséli Gergő. – „Számomra a legszembetűnőbb a vitalitás: nem vagyok fáradékony! Rövidtávon pedig egy komolyabbnak tűnő húzódás is sokkal gyorsabban gyógyul.” Majoross Gergely 157-szeres válogatott jégkorongozó, a MAC edzője

„Időbeosztásomtól függően már több mint 3 éve használom a Sensolite-ot, hiszen rengeteget utazom és segít a felfrissülésben, az eredeti bioritmushoz való visszatérésben is. Koromból (65 év) fakadóan már sokan következtethetnének arra, hogy hálószobai aktivitásom már nem a régi. A fényterápiával együtt járó mellékhatásként tapasztaltam, hogy nem csak szexuális étvágyam, hanem aktivitásom is nőtt. A feleségemet csak a közeli barátaink tudták meggyőzni arról, hogy nem barátnőt kezdtem el tartani, hanem a fényágy hozott jelentős változást. Tiszta Minden végzet nehéz sztori – családon belül! Ennek a kis félreértésnek köszönhetően a barátaim házasélete is újra mozgásba lendült.” D. E.

"A közérzetem, teherbírásom jobb lett, tűrőképesség, toleranciám sokat javult. A pajzsmirigy túlműködésemre gyógyszert szedtem, két hónap után a véreredmények alulműködő pajzsmirigy értéket mutattak. Az orvosom mondta, hogy hagyjam abba a fénykezelést, én inkább a gyógyszert hagytam el. Másfél éve nem szedek a pajzsmirigyműködésemre gyógyszert, már nem kell. Laborértékeim jók. Tüneteim nincsenek. A menstruációmat is gyógyszeres kezeléssel lehetett csak beállítani, évekig szedtem hormontablettát. Az öt hónap folyamatos fényterápia (heti 2-3 alkalom) alatt elhagytam hormontablettáimat is, bízva abban, hogy eredményes lesz. A következő hónapban 28 napra pontosan menstruáltam, azóta is rendszeres a havi ciklusom. Azt figyeltem meg magamon, ha menstruáció előtt 1-2-3 nappal fekszem be kezelésre, a görcsös hasfájások, fejfájások elmaradnak, arra meg végképp nem gondoltam volna soha, hogy 45 évesen még menstruálni fogok. Munkám során sok emberrel találkozom, de mióta – két éve, hetente 1-2 alkalommal – Sensolite-ozni járok, s ha bármilyen vírus vagy baktérium elkap, sokkal hamarabb túlesem rajta, de akár a fogorvosi beavatkozást is könnyebben viselem.” S. K.

„Fő célom az volt, hogy a tejelválasztásom – amely természetes úton elég nehezen ment – meginduljon a császármetszés után. Én magam is meglepődtem, hogy már az első kezelés után éjszaka jelentkezett a kezelés eredménye. Ami még nagyon fontos volt, hogy egy 20 perces alkalom után úgy éreztem, mintha legalább 3 órát aludtam volna, tehát kipihent voltam, feldobott, ráadásul a császármetszés helye rohamosan elkezdett gyógyulni, sokkal szebb volt a heg. Egészségesebbnek érzem magam – röviden így tudnám összefoglalni!”
T. É.

Néhány hónapos kisfia bőrbetegségére keresett gyógymódot C. C., mindenképpen szerették volna elkerülni a szteroidos kenőcs használatát. „Marcinak nagyon száraz bőre miatt bőrgyulladásos foltok nőttek a hasán illetve a fején. Azért jöttünk, hogy a gyulladás lelohadjon, és ne kelljen elkezdeni a szteroidos krémezést. Már a harmadik kezelés után nagyon jól látszódott, hogy a gyulladás visszahúzódik! Az a gyulladt pirosság már fél órával a kezelés utána visszalohad és bőrhámlás marad, így tulajdonképpen csak egy erős testápolót kell használni. Egy 10 alkalmas kúrát végigcsináltunk és eddig megúsztuk a szteroidos kenőcsöt!”

„Egy sportbalesetből kifolyólag kb. 20 évvel ezelőtt elszakadt a keresztszalagom. Sajnos az orvosok akkor ezt nem vették észre, és egy 4 hetes gipsszel utamra engedtek. A gyógyulásom évekbe telt, de soha nem lett teljes. 6 évvel ezelőtt MRI vizsgálatra utalt be egy orvos, mivel a sérült térdem akár egy rossz lépéstől is kificamodott, és hetekig duzzadt maradt. A vizsgálat eredménye az lett, hogy nem lehetett a felvételen látni a keresztszalagom – az orvos szerint a régi sérülésemkor elszakadt, és azóta felszívódott. Állómunkát végzek és nagyban megnehezíti az életemet, mikor hetekre megdagad a térdem, és sokszor pár nap erejéig, ágyhoz is köt. Egy munkatársam ajánlotta a Sensolite-ot, aki egy súlyos betegségéből rövidebb, mint fele idő alatt gyógyult fel ahhoz képest, amit az orvosok reméltek. Hála az ő tanácsának, a fényterápiának, és az Önök szakmai felkészültségének, alig egy hét alatt levehettem a térdszorítót, és a járóbotot is elhagyhattam. Ezúton szeretnék köszönetet mondani!” N. R.

„Februárban töltöttem be a 86. életévemet. Sajnos, koromnál fogva több betegséget begyűjtöttem, (ízületi, reumatikus problémák, stb.) műtétek sorozatán vagyok túl. 2010-ben unokámtól hallottam a gyógyító fény hatásáról, és arra gondoltam, hogy kipróbálom. Immáron két éve használom a SENSOLITE fényágyat. Már az idén is felvettem egy-egy kúrát, ami segítette a mindennapokat. 2011-ben, amikor újra mentem, csak azt kértem Királyné Dávid Évától (a Sensolite Gyógycentrum hálózatának diplomás egészségfejlesztője), legyek olyan állapotban, hogy ki tudjak menni az unokám után Máriazellbe. Ez a kis városka csak annak jelent valamit – akár fizikailag, akár lelkileg – aki már járt ott és tudja, hogy a parkolóból milyen meredek utca, majd kétszer 30 lépcsőfok vezet fel a dombon lévő bazilikához. Ezt az utat két megállással teljesítettem, pedig a lányom még egy összecsukható széket is hozott, hogy ha kell, menet közben le tudjak ülni. Azóta egy-egy autóbuszos kirándulás előtt mindenképpen felerősítem magam a gyógyító fénnyel. Mi sem lehet jobb bizonyíték a polarizált fényágy hatására, mint hogy idén júniusban ismét indulok Mariazellbe!” F. M.

„Közel 40 évet dolgoztam az egészségügyben, két gerincműtétem lett a végkielégítésem. Sajnos a fájdalmak velem maradtak, de a „csodalámpa” nálam szemléletváltozást hozott, és gyógyszerek helyett őt veszem elő. Pár éve használom a kézi lámpát, tudását már a családomnál is élvezhettük. Engem régóta messze elkerül az a fajta megfázás, ami negyedévente sűrű váladékozással, köhögéssel megkeserítette a napjaimat. Gerincfájdalmaim kezelésénél nagy élmény volt felfigyelni arra, hogy a fájdalom megszűnése mellett a lábzsibbadásom is lényegesen csökkent. Egyetlen mellékhatása van a lámpának, hogy időigényes. Ezért volt nagy élményem 2 éve találkozni a fényággyal. Ami a kávénál „3 az 1-ben” az a fényterápiában 100 az 1-ben! Minden túlzás nélkül állítom, hogy már az első kezelés után új ember sétált az utcán. Időközben Apukám sajnos meghalt. Anyukám problémái viszont sokasodtak. Lelki gondjai mellé, mankóra lett szüksége, felerősödtek a mozgásszervi panaszai, főleg a térde fájt. Nagy rábeszélések árán elértem, hogy ő is kipróbálja a fényágyat. A második alkalommal Évike (a Sensolite Gyógycentrum hálózatának diplomás egészségfejlesztője) szólította a kezelések utáni vérnyomásmérésre és az én Anyukám botjáról megfeledkezve felkelt és elindult. Ő lepődött meg legjobban, de a boldogsága leírhatatlan volt! Természetesen folytattuk a kezeléseket, de a bot, azóta is a sarokba pihen. Köszönjük Fenyő Mártának és Évikének!” B. B.

„A Kozármisleny SE NBII-es második helyezett csapat szélső hátvédje vagyok jelenleg, de ez még a nyáron változhat – előre lépés gyanánt. Tavaly 2011. április 2-án bajnoki mérkőzésen elülső keresztszalag szakadást, belső oldali oldal szalagszakadást, porcgyűrű szakadást és combcsonti porcfelszín betörést szenvedtem a bal térdemben. Ez valóban olyan súlyosan hangzik egy futballista számára, ahogy leírtam! A makacsságom és akaratomnak köszönhetően 2011. október 2-án már bajnoki mérkőzésen játszottam, másfél héttel később már 90 percet voltam pályán. Ez persze csak orvosi engedéllyel volt lehetséges, amit csak abban az esetben kaphattam meg, ha a térdem állapota játékra alkalmassá vált. Ennek az elérésében nagy szerepet játszott az olyan gyógymód, mint a Sensolite fényterápia, amely erőteljesen meggyorsította a felépülésemet és nagy szerepet játszott a kemény munka és az akarat mellett, hogy napra pontosan fél évvel később pályára léphessek újra. Nekem megérte, hiszen gazdagabb lettem egy NBII-es második hellyel a másodosztály legkisebb költségvetésű, de a legszebb futballt játszó csapatával és több NBI és ajánlattal. Nekem megérte!”K. M.

„Néhány hónappal ezelőtt az immunrendszerem ’felmondta a szolgálatot’, legyengültem, örültem, ha reggel 9-től este 7-ig ébren tudtam maradni, rossz volt a közérzetem. Nem sokkal később három anyajegyet talált a bőrgyógyász, amelyeket már csak sebészi úton lehetett eltávolítani – elrákosodtak. Ezek után kezdtem el a Sensolite-ba járni. 5 alkalom után kezdett visszatérni az erőm és az életkedvem, a 15. kezelés után pedig már látványosan javultak a műtét utáni – egyébként csúnya – hegek! A magam részéről letettem a voksomat a Sensolite mellett!” B. B.

„15 évvel ezelőtt a mellemben találtak daganatot, sikerült eltávolítani, azonban a bal mellem csonka maradt. Már túl az 50. életévemen úgy gondoltam, megérdemlem, hogy teljes értékű nőnek érezzem magam, ezért újra kés alá feküdtem és a hátizomzatomból pótolták a hiányzó mellrészt. Mindig aktív életet éltem: sportoltam, kirándulni jártam, volt társaságom, a műtét után viszont magányosnak éreztem magam, türelmetlen is voltam, mert nem úgy gyógyultam, ahogy szerettem volna, meg az a mozgáskorlátozottság, ami a műtéttel jár, szinte megbénította az életemet. A lányom vett rá, hogy kezdjem el a terápiát, bár eleinte nem hittem benne. Ma túl vagyok a 15. kezelésen, még menni fogok 10 alkalommal és hiszem, hogy teljesen rendbe fogok jönni! Az életkedvem visszatért – ebben persze sokat segítettek a Gyógycentrumban is, hiszen mindig odafigyeltek rám és biztattak, újra sportolok, persze óvatosan és a kontrollok során is mindig megdicsér az orvosom! Azt nem tudom, Sensolite nélkül mi lett volna velem, de vele együtt sikerült meggyógyulnom!” K.T.

„7 éve állapítottak meg nálam egy súlyos mozgásszervi betegséget. Nagyon nehéz volt feldolgoznom – súlyos depresszióba estem. Majd rá kellett jönnöm, hogy csak én segíthetek magamon. Mindenféle gyógymódot kipróbáltam, így kerültem a szombathelyi Sensolite-ba 2012-ben. A Gyógycentrum megnyitása előtt már olvastam a fény gyógyító erejéről, és alig vártam, hogy Szombathelyen is nyíljon egy! Szinte az elsők között vásároltam bérletet és vártam a csodát. Azt hittem, az első alkalom után futni, szaladni fogok, de legalábbis elhagyom a botot. Sajnos nem így történt! Szorgalmasan jártam heti két, illetve később egy alkalommal egy évig. A csoda váratott magára, de eljött. Az addig búskomor öreglányból újra a régi, vidám nő lettem! Újra volt kedvem dolgozni, a családommal törődni, sütni-főzni, társaságba járni – a depressziónak nyoma sem volt. Lassan a fájdalmaim is enyhültek. A Gyógycentrumban két asszisztensének társasága, jókedve mindig feldobott, jó volt velük nevetni, vidáman jöttem el, sőt volt úgy, hogy a botot is elfelejtettem! A családomban és az ismerőseim körében is ajánlom a Sensolite-ot! Elvittem a nagylányomat is, aki mindig fáradt és ideges, rossza alvó volt a munkahelyi stressztől. Neki is bevált, azóta rendszeresen jár! A barátaim is kipróbálták, hozták a beteg gyermekeiket. Visszatérve az ott dolgozó hölgyekre: köszönet nekik, amiért kedvességükkel, vidámságukkal, szeretetükkel visszahoztak az ÉLETBE!” H. L.

„Nekünk már az első 10 kezelés után pozitív tapasztalataink voltak, Martin ugyanis asztmás, migrénje és relfuxa van, mindezek mellett pedig mindenféle fertőzést összeszed. Korábban ilyenkor következett az elhúzódó arcüreggyulladás és hörghurut. Mi ugyan nyáron kezdtük a terápiát, de olyan jól reagált a kezelésekre, hogy sokáig egyáltalán nem betegedett meg. Nyáron a gyakori és heves időjárás változások korábban gyötrő fejfájást okoztak nála, de mióta rendszeresen járunk Senolite-ozni, legtöbbször meg sem érzi a frontokat. Az eredmények továbbra is hitet és erőt adnak mindkettőnknek. Arról nem is beszélve, hogy most a pattanásos bőr ellen vívott harcban is mi állunk nyerésre, ugyanis kiskamasz fiam bőre a korosztályos problémáknak megfelelően elkezdett pattanásossá válni, de már sokkal szebb a rendszeres kezelések hatására.” F. B.

„Nagyon jó tapasztalataimat szeretném megosztani Önökkel. Két kislányommal (Réka 6 éves Kata 4 éves) jártunk immunerősítés céljából a szombathelyi Sensolite-ba. A nagyobbik lányomnál szinte folyamatos volt a köhögés nátha ősztől-tavaszig, illetve gyakran jelentkezett nála szövődményként szemgyulladás is. Szeptemberben kezdtünk járni kezelésre ma már csak havonta egyszer-kétszer megyünk fenntartó kezelésre. A tünetei a kezelés hatására teljesen megszűntek. Még egy érdekes dologról szeretnék beszámolni, decemberben az ovinkban bárányhimlő járvány volt, a lányok is elkapták. Mindkét lányomnál feltűnően enyhén lezajlott, több barátunk gyerekeinél is egy időben játszódott le bárányhimlő és összehasonlíthatatlanok voltak a tüneteik a miénkhez képest (sokkal kevesebb pötty, nem volt láz és kibírhatatlan viszketés). A személyzet is nagyon segítőkész, felkészült, kedves. Bárkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémákkal küzd! Nagyon szépen köszönjük!” S. A.