Ezt a jelentést a Health Journal készítette abból a célból, hogy feltárja az igazságot erről a valóban különleges diétáról.

 

A Forskolin tabletta alapú készítmény a legújabb hit az elhízás elleni harcban. Emberek milliói dicsérik ennek az étrend-kiegészítő formájában elérhető "csodadiétának" a hatékonyságát, amely óriási népszerűségre tett szert, mióta az egyik "Dr. Oz Show" program témája lett. Meglepő módon sokan vannak még túlsúllyal küzdő emberek, akik nem hallottak erről a ritka hatékony megoldásról. De még azok akik ismerik sem tudják pontosan mi a Forskolin valójában, hogyan kell használni és hogyan döntsük el, hogy melyik a leghatékonyabb összetevőkkel rendelkező készítmény.

 

Dr. Oz szerint a Forskolin nem csak egy módon hat: "Először is a szervezetet a glükóz, azaz a cukor, és a zsír elégetésére készteti, főleg a májban. Másodjára, és ez a legfontosabb, lassítja a cukor felszabadulását a véráramba. Tehát, ha a véráramban nem gyülemlik fel cukor, az nem alakulhat át zsírrá sem, mivel a cukor alakul zsírrá. Amikor mindkét hatás egyszerre fellép, szinergiahatás jelentkezik, ami égeti a zsírt és fékezi annak lerakódását, mindezt teljesen természetes és biztonságos módon éri el."

A Health Journal szerkesztősége meglehetősen szkeptikusan állt a Forskolinhoz. Még az után is, hogy rengeteg, a készítményt érintő tanulmányba mélyedtünk el. Már megvolt a véleményem a témában, csak a bizonyíték hiányzott arra, hogy a Forskolin megéri a fáradtságot. Így hát, miután megkaptam a feletteseim jóváhagyását, elhatároztam hogy magamon tesztelem le ezt a terméket. Mi más lehetne az igazság megismerésének legjobb módja, mint az önmagunkon elvégzett kísérlet?

 

Először is kísérleti nyulat csináltam magamból. Megrendeltem az interneten egy kis üvegForskolin készítményt. A Forskolin az egyik legnagyobb bizalmat élvező termék fogyókúrás készítmények a piacán. 100% pénz-visszafizetési garancia jár hozzá, megvásárlása nem rejt magában semmilyen rejtett ajánlatot. A másik ok, amiért aForskolin terméket választottam az a tény, hogy az elérhető legnagyobb - és ez egészségre biztonságos - koncentrációjú Forszkolint tartalmazza. Ennek köszönhetően tesztjeim eredménye pontos és hiteles.

 

Ez a Forskolin készítmény gyártójának véleménye a saját honlapján:

 

  1. Lipids in Health&Disease orvosi folyóirat hasábjain publikált vizsgálati eredményekből az derül ki, hogy a résztvevő személyek átlagosan lefogytak 5 kg-t 6 nap alatt speciális diéta és edzés nélkül.
  2. A Forskolin 100%-ban természetes és az egészségre biztonságos, indiai csalánból nyert kivonat (Coleus forskohlii).
  3. A Forskolin nem tartalmaz semmiféle stimulánst.
  4. Kiderült, hogy a Forskolin javítja az anyagcserét, ezzel együtt felgyorsítja a súlycsökkenést is több mint 800%-al.
  5. A vizsgálatok 39%-os koleszterin szint csökkenést mutattak ki, valamint a hasi zsírszövet átlagos csökkenése 5 cm volt 10 nap után.

 

Forskolin tesztelése

 

Forskolin az internetes megrendelést követő 4 munkanapon belül jutott el hozzám

 

Eredményeim

ELSŐ HÉT

A diéta első hetének elteltével megdöbbentem az eredményeken. Több energiám volt mint korábban és nem voltam folyton éhes, ami egyértelműen a Forskolin hatásának következménye volt.

Őszintén mondhatom, hogy nagyszerűen éreztem magam.

Miközben nem változtattam semmit napjaim menetén. A hatodik napon mérlegre álltam és nem hittem a szemeimnek. 5 kg-t fogytam. De még ez sem győzött meg teljes mértékben, mivel gyakran hallom, hogy a diéta elején sok vizet veszít a szervezet. Egyelőre tartózkodni akartam a véleménynyilvánítástól és kivárni, hogy mit hoznak a következő hetek. Kétség kívül nagyon ígéretesnek látszott! Évek óta először 80 kilónál kevesebbet nyomtam!

HARMADIK HÉT

Három hét elteltével még több energiám volt és határozottan jobban aludtam mint korábban. Nem ébredtem fel az éjszaka közepén, ide-oda forgolódva, mint amikor a testem nem tudott ellazulni (arra gondoltam hogy ez azért lehetséges, mert a szervezetem megszabadult a toxinoktól). Ezen felül újabb 5 kilótól szabadultam meg, ami már összesen 10 kg-t jelentett, ami 3 hét alatt tűnt el.

Be kell hogy ismerjem, kezdek hinni a Forskolin fogyást elősegítő erejében!

NEGYEDIK HÉT

4 hét után a kétségeim és fenntartásaim teljesen eltűntek! Újabb 6 kilót fogytam és két mérettel kisebb ruhákat hordok. És továbbra is rengeteg energiám van. Gyakran megesik, hogy más diéta közben a harmadik hét környékén erőtlenség lép fel. De a Forskolin esetén az energiaszintem egy pillanatra sem csökkent az egész nap során. Már nem volt szükségem a délutáni szundikra! Észrevettem, hogy a gyomrom is könnyebben megbirkózik az ételekkel. Nem szenvedek már a puffadástól és a gázoktól evés után!

ÖTÖDIK HÉT

Amikor eljött az ötödik hét vége, az általam elért eredmények döbbenetesek volta. Attól a perctől, hogy elkezdtem szedni a Forskolint, 20 kg-t fogytam! Most mindenki a Health Journal szerkesztőségében azt bánja, hogy nem jelentkeztek önként az én tesztemre. A Forskolinlehetővé tette számomra az ideális súly elérését. Fontolgatom a Forskolin további szedését, figyelembe véve, hogy a benne található antioxidánsoktól és vitaminoktól a bőröm is nagyszerűen néz ki.

 

Összegzés: Könnyen lehet, hogy akár csak nekünk a Health Journal szerkesztőségében, kétségeid vannak a diéta hatékonyságát illetően, de ha magad is kipróbálod meggyőződhetsz arról, hogy az eredmények teljes mértékben valódiak. Tesztünk elvégzése után boldogan könyvelhetjük el a sikert, ahogy sokan mások is ennek a készítménynek használata során (velem együtt). Hiszen nincs mit vesztened. Használd a lenti linket, a Forskolin megrendeléséhez, biztos lehetsz benne, hogy a készítmény magas minőségű és valóban működik!

 

Sok sikert kívánok a fogyókúrához

- Herman Ágnes

droz


Riporterünk Herman Ágnes az új fogyókúrás készítményt kutatja, amely gyorsan népszerű lett az egész világon.

Online megrendelhető: http://slim.promociocentrum.com/egeszseg/forskolin-gcgc/