DASTY CLASSIC SZÓRÓFEJES 1L

Univerzális Tisztító Zsírtalanító

Ismerje meg a könnyű tisztítás szakértőjét, a DASTY-t!

A DASTY CLASSIC egy univerzális tisztító zsírtalanító szer, amelyet rendkívül széles felhasználási körben lehet alkalmazni megkönnyítve a mindennapok tisztítási folyamatait.

Miért válassza a DASTY-t:
- Univerzális felhasználás, nem kell több típusú tisztítószert használni
- Gazdaságos kiszerelés hosszú ideig megoldást nyújt
- Hajtógáz nélküli használat a környezetünk védelmébe érdekében
- Ergonómikus szórófej kialakítás a még nagyobb kényelem elérése érdekében

Dasty univerzális tisztító és zsíroldó a legjobb termék a piacon a kategóriában. Ideális: sütőkhöz, főzőlapokhoz, mosogatógépekhez, grillekhez, szeletelőkhöz, edényekhez és speciálisan szennyezett padlókhoz.

Alkalmazás: Dasty univerzális tisztító és zsírtalanítót juttassa a felületre, néhány másodpercig hagyja dolgozni, törölje le nedves szivaccsal. Sütőknél: tisztítás előtt melegítse a sütőt kb. 50-60 ° C-ra. Az elszívók szűrő tisztításánál: áztassa a Dasty univerzális tisztító és zsírtalanító 10% -os mosóoldatával, majd öblítse le.

Cikkszám: RSO-00474
Ára: 1.790 Ft
Kérjük, vegye figyelembe! A színezett vagy lakkozott felületeken (textil, fa vagy fém) történő felhasználás esetén a terméket nem látható helyen alkalmazza, és ellenőrizze az anyag színtartóságát. A kezelést követően azonnal mossa le. Nem használható átlátszó polikarbonát műanyagokon). Hosszú távú használat esetén védőkesztyűt kell viselni.

Tartalmaz: etanol-amin, coco-alkil, metil, ammónium-klorid, / EO
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Orvosi esetekben, nézze a csomagolást vagy termék címkét. Gyerekek kezébe nem kerülhet. Használat előtt olvassa el a termékcímkét. Ne lélegezze be a gőzét. Használat után alaposan mosson kezet. Csak szabadban vagy jól szellőző helyen használható. Viseljen védőkesztyűt / védőruházatot / szemvédőt / arcvédőt. Bőrrel való érintkezés esetén: bő vízzel mossuk le. Belélegzés esetén: menjen friss levegőre, és biztosítsa a szabad légzést. Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblögesse vízzel. Ha kontaktlencsét visel, akkor távolítsa el és folytassa az öblögetést és hívjon azonnal orvost!


www.rsoilwebshop.hu/details/248/105941/dasty-tisztitoszerek/dasty-classic-szorofejes-1l-univerzalis-tisztito-zsirtalanito.html?utm_source=dasty-landing&utm_medium=info_vasarlas&utm_campaign=brandw