Egy gyógyszerész felfedte a titkot: 10-ből 8 halálos betegséget a paraziták okozzák...!

Csendes gyilkosok - A paraziták által kibocsátott méreganyagok immunzavart eredményeznek. Ez a jelenség később 75%-os eséllyel rákot, 43%-os valószínűséggel gombás fertőzést és 65%-ban pedig sztrókot és szívrohamot okozhat .
26.04.2017

Sziasztok, Katalin vagyok, a Gyógyszeripari Laboratórium egykori alkalmazottja. Azért kezdtem el blogot írni, már minden orvosi közösségből és fórumról kitiltottak. Puszta véletlen, felfedeztem a vállalatunk sokkoló titkát. Le akartak fizetni, hogy csöndbe maradjak, de én nemet mondtam a pénzre. Úgy éreztem, erről mindenkinek tudnia kell!

2015-ben, nyilvánosságra került egy tanulmány, amely minden tapasztalt orvost megdöbbentett. Német, amerikai, osztrák és román kutatók és orvosok végeztek el egy 17 évig tartó, körülbelül 12,400 önkéntes segítségét felhasználó tanulmányt, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a parazitafertőzések 78%-a súlyos betegségekhez, és bizonyos esetekben még akár halálhoz is vezethet. Rájöttek, hogy a betegségek elkerüléséhez és az átlagéletkor 15 évvel történő meghosszabbításához, a test méregtelenítése elengedhetetlen. A paraziták által termelt méreganyagok tökéletes táptalajt biztosítanak a rosszindulatú daganatok és a súlyos betegségek kialakulásához.

A halálos paraziták az olyan élelmiszerboltokban vásárolt ételeken keresztül jutnak a testünkbe, mint a hal, a zöldségek, a hús és a gyümölcsök.

Paraziták szinte minden ember testében jelen vannak. A hivatalos statisztikák szerint, a magyar lakosság 84%-a fertőzött. Az élősködők leggyakoribb típusai közé tartozik az ascaris, a galandféreg és a métely. A gyomorban, a májban, vagy az erekben élve, képesek akár a 20 cm-es hosszt is elérni. Ezek az élősködők naponta körülbelül 240 000 tojást raknak le, amelyek a gyomorfalon keresztül az erekbe jutnak, így az egész szervezetben elterjednek.

Az esetek 43%-ában a paraziták felelősek a szájpenész kialakulásáért

A candida albicans a bélflóra élősködőinek egyike, amely képes megélni az emberi szájban és a nyelőcsőben is. Az esetek 43%-ában, a parazitaférgek által termelt méreganyagok annyira elszaporodnak, hogy azok szájpenészt eredményeznek.

A 25 évnél idősebb nőknél, KAPCSOLAT VAN a parazitás és gombás fertőzések között

Amennyiben a kezelést nem kezdik el időben, az élősködők komoly károkat tehetnek az immunrendszerben, amelytől a szervezet nem csak ellenálló képességéből veszít, hanem ajtót nyit a további betegségek számára is. A paraziták által termelt nagy mennyiségű méreganyagot szinte lehetetlen teljesen kitisztítani, ezért azok továbbra is csak terjednek a gyomorban, elzárják az ereket és tovább mérgezik a testet. A betegség első tünetei közé tartozhat a rossz szájszag, a pattanások és a mitesszerek .

Trichomonas - Az erekben megtalálható paraziták, amelyektől csak hosszú kezelést igénylő, speciális gyógyszerek segítségével lehet megszabadulni - ezen lények az okai a korai szívrohamnak és sztróknak. A gyakori fejfájás az esetek 79%-ában a parazitáknak köszönhető . A lenti képen egy élősködők által megfertőzött szívet láthatunk.

Schistosomaval fertőzött máj:

  A fertőzés tünetei:
 • Olyan bőrrendellenességek, mint a mitesszerek és a pattanások;
 • Kellemetlen lehelet;
 • Magas vérnyomás;
 • Gyakori fejfájás;
 • Felfúvódás;
 • Szívfájdalom.

Laboratóriumunkban kifejlesztettünk egy erős parazitaölő készítményt . A vizsgálati eredmények döbbenetesek voltak - a paraziták egy héten belül eltűntek a testből! Sajnos azonban, sok esetben a tünetek és maguk, a paraziták is visszatértek . Meglepő módon, csak én ijedtem meg ettől. Az egész csapatom izgatottam készült a gyógyszer tömeges értékesítésére, ezért úgy döntöttem, egyedül járok utána az egésznek.

A következőkre jöttem rá: A termék előállításához egy nagyon olcsó, cickafark nevű növényre volt szükség. Ez az összetevő látszólag tényleg megszabadít a parazitáktól és képes eltüntetni a méreganyagokat a belekből, de a vele elért hatás nagyon minimális; közel sem nevezhető tartósnak. Ami a többi összetevőt illeti, mind káros kémiai vegyszerek voltak, amelyek csak ideiglenesen tudták csökkenteni a paraziták aktivitását, de idővel teret adtak az élősködők újbóli elszaporodásának, ezért a fertőzés tünetei, valamint a rák és az egyéb súlyos betegségek kialakulásának kockázata ismét megnőtt. Hogy rövidre fogjam a dolgot, ez a "csodaszer" csak a tünetek kezelésére volt jó, magát a problémát nem tudta megoldani. A felfedezésemről az egyik vezetőnek is beszámoltam, aki teljesen megdöbbentett a válaszával. Azt mondta: "Mit gondolsz Katalin?! Azt szeretnéd, hogy kifejlesszünk egy olyan gyógyszert, ami egyszer és mindenkorra megoldja a problémát, de munkanélkülivé tesz minket? Mi ebből élünk, az isten áldjon meg!" Ezt követően azt tanácsolta, egy szót se szóljak erről, pénzt kínált és alaposan megfenyegetett.

A páciensek 97%-a két hét alatt képes megszabadulni a parazitáktól

Eldöntöttem, hogy saját kutatásba kezdek - nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik akkor válaszoltak nekem a közösségi hálózatokon és beleegyeztek a részvételbe, vagy segítettek a TV-be és a sajtóba bekerülnöm.

A tanulmányomban 280 önkéntes vett részt, és ami leginkább sokkoló volt, hogy közülük 243-an fertőzöttek voltak. Ezek az emberek mind az alábbi tüneteket produkálták: fejfájás, rossz szájszag, akné és krónikus szájpenész .

Számtalan orvosi tanulmányt és könyvet olvastam át, majd végül a Detoxic nevű kapszula megvásárlása mellett döntöttem. Ez egy nagyon egyszerű és olcsó, teljesen természetes alapanyagokat alkalmazó termék, amely cickafarkat, F-típusú molekulákat és 20 további, természetes összetevőt tartalmaz. A részletes leírást te is megtalálhatod a gyártó hivatalos weboldalán . Ez a termék nem található meg a gyógyszertárakban, hiszen a nagy cégek nem érdekeltek a ténylegesen működő, olcsó gyógyszerek előállításában.

A páciensek 97%-ának sikerül megszabadulnia a parazitáktól, még a legsúlyosabb esetekben is

Lentebb olvashatjátok a tanulmány részletes eredményeit és a pozitív tapasztalatokról beszámoló páciensek leveleit.

A parazitáktól és a betegségektől megszabadult emberek aránya (%)

99% Schistosoma
98% Toxoplasma
98% Trichinella
99% Chlamydia
100% Rákos megbetegedések
99% Májmételykór
99% Végbélgiliszták
96% Ascaris
98% Giardia
100% Trichomonas
50%
60%
70%
80%
90%
100%

A páciensek beszámolói

Mária, 27 éves

"Teljesen ledöbbentem, amikor rájöttem, hogy a hosszú ideje elhúzódó gombás fertőzésem hátterében igazából a fonalférgek álltak. Már régóta ismertem Katalint, ezért, illetve azért is egyeztem bele a tanulmányában való részvételbe, mivel a korábbi kísérleteim a parazitáktól való megszabadulásra (az összes ezt ígérgető gyógyszerrel együtt) teljesen haszontalannak bizonyultak. A patológiai vizsgálatok hétről hétre jobb eredményt mutattak. Meglepett, hogy hatékonysága ellenére, a termék mennyire olcsó. A készítményt csak a gyártó hivatalos weboldaláról lehet beszerezni, a csomagot 3-5 napon belül ki is szállítják. Még egyszer nagyon köszönök mindent!

Krisztina, 39 éves

"Sziasztok! Mikor megtudtam, hogy a rossz szájszag a májban kialakuló metasztatizáló fertőzés jele, teljesen kétségbeestem. Én magam is orvos vagyok, már olvastam is erről korábban, ezért tisztában vagyok a megdöbbentő statisztikákkal, hiszen én is ezzel a problémával küzdöttem. Kezeltettem a fogaim és a gyomromat is, de semmi sem segített. Elhatároztam, hogy megpróbálom a Detoxic segítségével megtisztítani a testem. A kellemetlen lehelet elmúlt, és a férjem - aki eddig állandóan elfordult tőlem, amikor közeledni próbáltam felé - most egész nap csókolgat :). Akiknek fontos a saját életük és egészségük, feltétlenül próbálják ki a cickafarkot tartalmazó Detoxic-ot, még akár megelőzésképp is.

Inez, 41 éves

"Hali! Az én történetem nem sokban különbözik a többiekétől, de szerencsére az enyém is boldog véget ér. A karrierem csúcspontján jártam, megházasodtam. A várandósságom alatt volt egy kis komplikáció, a gyermekem koraszülött lett és nagyon sok egészségügyi problémával küzdött (többek között valamilyen furcsa mérgezéssel is). A kislányom teljesen rendbe jött, de az én állapotom nem volt túlságosan kecsegtető. Sok idő kellett, amíg teljesen felépültem, de azt elmondhatom, hogy a folyamatos gyógykezelés nem tett jót a szervezetemnek. Az egyik barátnőm részt vett a Katalin tanulmányában, ő ajánlotta, hogy próbáljam ki én is a Detoxic-ot - a terméket a hivatalos weboldalról rendeltem meg. 9 nap alatt a kellemetlen tünetek, az állandó hasfájás és a rossz májműködésem tökéletesen megszűnt. Egy hét múlva, teljesen meggyógyultam. Ma már évi kétszer, megelőzésként használom a készítményt, de a legfontosabb az, hogy azóta már nem mérgezem magam azzal a rengeteg káros, kémiai eredetű gyógyszerrel."

Boldog vagyok, hogy a kutatásom ennyi emberen segített. Végre pontot tudtam rakni az ügy végére, és rátaláltam egy gyors és biztonságos módszerre, amivel bárki megszabadulhat a parazitáktól. A DETOXIC gyártó hivatalos weboldaláról rendelhető meg a legolcsóbban. A terméket körülbelül egy hét alatt szállítják ki Magyarországon belül.

Az egyetlen félelmem az volt, hogy a Nemzetközi Gyógyszerészeti Szervezet majd rátalál az itteni bejegyzésemre. A blogomat bármikor betilthatják, hiszen nagy bajba kevertem őket. Ha te még el tudtad olvasni a bejegyzésem, akkor a szerencsések közé tartozol. Ez azt jelenti, hogy van esély rá, hogy az az igazság mindenkihez eljut majd, és az emberek továbbra is harcolhatnak a saját egészségükért!

Hozzászólások:

Kovács Alexandra
27.04.2017

Nekem az orvosom írta fel a Detoxic-ot. Már nagyon régóta fájt a hasam és a májfunkciómmal is problémáim voltak. A méregtelenítés után azonban, ez mind elmúlt.

Kiss Lilla
27.04.2017

MEGDÖBBENTŐ! Az egyik barátom, aki mellesleg elismert orvos és tudós, megerősítette, hogy a paraziták nagyon súlyos betegségeket, még akár rákot is okozhatnak. Katalin, lenyűgöz a bátorságod és az elkötelezettséged! Egyedül, a nagy vállalatok segítsége nélkül ilyen eredményeket elérni... Már máshol is rábukkantam az egyik Detoxic-ról szóló cikkedre, de azt azóta már törölték. Köszönöm szépen a segítséget, végre egyszer és mindenkorra megszabadultam ettől a szörnyű betegségtől.

Sárga Anita
28.04.2017

Az egyik barátnőm nemrég vesztette el a férjét, aki ettől a borzalmas betegségtől szenvedett. Az orvosok azt mondták, hogy a májparaziták okozták a halálát. :( Ma már a gyerekeimmel a biztonság kedvéért évente egyszer végigcsinálunk egy-egy kezelést. El sem tudom képzelni, hogy ez a rémálom velük is megtörténjen.

Érdi Sára
29.04.2017

Tavaly szívproblémáim léptek fel, nem kaptam levegőt és fájt a mellkasom. Csomó kimerítő vizsgálat után megállapították, hogy paraziták vannak az ereimben!!!! Azt mondták, hogy ez elég gyakori. Úgy emlékszem, ők is a Detoxicot ajánlották.

Ez a készítmény tényleg működik. Amikor egy héttel később megvizsgáltak, a parazitáknak már nyoma sem volt!

Oláh Gizella
01.05.2017

Egy TV-s műsorban hallottam a Detoxic-ról. Azt mondták, ez a legjobb termék a paraziták ellen. Ha jól emlékszem, még valami hírességet is meghívtak.

Farkas Viola
01.05.2017

Köszönöm a hasznos tippet. Nekem is végig kellene már csinálnom egy jó méregtelenítő kúrát, legalább egyszer az életben. Még sosem csináltam ilyesmit, de biztos vagyok benne, hogy jobb a paraziták nélküli élet :) Az igazság az, hogy kb. tutira én is fertőzött vagyok. Szinte bármikor elkaphat ilyesmit az ember...

Pécsi Mariann
03.05.2017

Rendszeresen hasogatott a fejem. Pár héten keresztül szedtem a Detoxic-ot, és ma már hálistennek panaszmentes vagyok. Lehet, hogy valamilyen parazita élhetett bennem...

Veres Cecília
03.05.2017

Teljesen egyetértek. Amikor elkezdtem szedni a Detoxic-ot, szó szerint potyogtak ki belőlem az élősködők. Teljesen meg voltam ijedve, ezért elmentem egy orvoshoz. Találtam egy parazitológiával foglalkozó szakembert, aki az eredményeim láttán biztosra vette, hogy férgek vannak a májamban. A Detoxic nélkül 2-3 év múlva halott lennék.

Takács Teréz
04.05.2017

Nekem is csak jó élményeim vannak a Detoxic-kal, teljesen kitisztított! Ma már sokkal jobban érzem magam, és nem is betegszem le olyan gyakran, mint azelőtt. Hogy rövidre fogjam, ez egy nagyon hasznos gyógykészítmény. A kinézetem is sokat javult mellette, a hajam fényesebb, a körmöm erősebb, az arcszínem pedig újra élettel teli lett.

Hegyesi Daniella
04.05.2017

Ez egy csodás termék! Csupán 4 napi használat után sikerült nagyszerű eredményeket elérnem! Próbáljátok ki ti is!

Ács Ferenc
05.05.2017

Sokkal jobban és fiatalosabban érzem magam a méregtelenítés után. Kevésbé vagyok fáradt, és sokkal több mindenre jut időm a nap folyamán. A hajam és a körmeim teljesen megújultak, sokkal egészségesebbek lettek. A hivatalos gyártó weboldaláról rendeltem meg a terméket. Nem sokkal később hívást kaptam a termék értékesítőjétől, aki minden kérdésem megválaszolta.

http://hu.detoxic.net/azqinzaevg/Detoxic_HU/?subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtY2Y4NmU4OTUtNzYxYy0yN2Y3LWUyMjQtMTQ5MzIwNzExNy1qMmJpbm11Zi0yNDc0OjA6MzA1MzM1OjA6NDQ%2A&esub=-4A25sMQKuAQL3GgSInSe6AAINswEAArsaAuJIAvY2AgYBAQAE7kVvXQA&sm_12=0&crid=a%3A374c7c0d77288eb103fe330ed94bbf2d&subacc=ak&sm_14=207&utm_source=305335&uactdata=eyJtb3VzZU92ZXJDb3VudCI6OCwibW91c2VNb3ZlQ291bnQiOjEyMCwibW91c2VFbnRlckNvdW50Ijo4LCJ0b3VjaFN0YXJ0Q291bnQiOjAsInRvdWNoTW92ZUNvdW50IjowLCJ0b3VjaEVuZENvdW50IjowfQ%3D%3D&sm_06=1366x768&subacc2=artur&s_trk=CggkUECh_ETPlxCM94HmDRj60bDIBSC74rDIBQ%2A%2A&sm_08=826x810&sm_09=10959&sm_15=0&sm_07=601x216&rid=-4AAAAAAACDbMAAAAAAAAEfM0aPQA&sm_05=landscape-primary&sm_11=183&sm_10=2&sm_13=1&sm_01=2111.239

Évente 15 millió ember hal meg amiatt, hogy élősködők áldozatává válik!

Ezek a fertőző- és rákbetegségek forrásai

Hatással vannak a májra, a tüdőre, az agyra és a szívre

Akár 38 cm-esre is képesek megnőni és egyszerre 250 petét tudnak lerakni

Ellenőrizze, nem jelentkeznek-e Önön is a fertőzés tünetei!

 • Allergia (bőrkiütés, vizenyős szem és folyós orr)
 • Gyakori megfázás, mandulagyulladás, orrdugulás
 • Krónikus fáradtság (bármit is csinál, hamar elfárad)
 • Gyakori fejfájás, székrekedés és hasmenés
 • Izom- és ízületi fájdalom
 • Szorongás, álmatlanság és étvágyzavarok
 • Karikás és táskás szemek

Hogyan jutnak be az élősködők a szervezetbe?

A fertőzés
terjesztőin;

Vízen, talajon és
élelmiszeren;

Kisállatokon,
rovarokon;

Tárgyakon és
közterületeken keresztül

Hogyan működik a Detoxic a fertőzött testben?

A molekulák:

Cickafark gyógynövény
 • Fejlődésük bármelyik szakaszában elpusztítja a parazitákat
 • Kimossa őket a szervezetből

G molekulák:

Ezerjófű gyógynövény
 • Begyógyítja a sebeket, gyulladáscsökkentő és vérzésmegállító hatást fejt ki
 • Segíti a károsodott szövetek és szervek felépülését

F molekulák:

Szegfűszeg
 • Helyreállítja a bél mikroflóráját
 • Olyan környezetet teremt a testben, amely megvédi azt az élősködők újbóli kifejlődésétől

20 kiegészítő
összetevő
szintézise

 • Helyreállítja a belső szervek védelmét

különleges Árengedmény!

Engedmény -50 %

Régi ár:

23800 Ft.

Kedvezményes ár

11900 Ft.

A különleges ajánlat keretében értékesített
termékek száma korlátozott:

Adatait a SecureTECH
védi